duminică, 29 martie 2020

ITALIA ISI VA PLANGE MORTII SĂI !


                                                   29 Martie 2020,ora 3,54 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:
              "Italia îşi va plange mortii săi !
                Ei se otravesc singuri !"
Dragii mei,din păcate,in Italia ,innSpania si nu numai,se intampla o adevarata Tragedie. Tot mai multi oameni sunt rapusi de Coronavirus.
Ce inseamna acest Mesaj,imi este si groaza ca sa ma gandesc.
Dar vă voi spune dragii mei că,daca ne vom intoarce trup si suflet la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , daca ne vom căi de pacatele noastre si ne vom inchina Domnului si Prea Curatei Fecioare Maria,cu lacrimi fierbinti sa ne rugam, si vom fi ridicati din mijlocul molimei ce macina lumea.Dumnezeu sa apere Italia si pe toata faptura Sa ![
Stiu,acum sunt inchise Sfintele Biserici din pricina Coronaviruslui, dar ne putem ruga acasa,ne putem ruga in gand la serviciu(cei care inca mai mergem)si nu in ultimul rand ,putem sa dam dovada de mila si de iubire faţă de Aproapele nostru si sa-l ajutam cum si cu ce putem.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze  cu mila si cu iubirea Sa de oameni,atat pe voi dragilor cat si pe cei dragi voua.Amin!
                           Cu dragoste,Maria.
P..S.



Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, foc şi noapte, text care spune „"Temelia iubirii se află la Betty Marcovici”
                                                      Dragii mei,
Am primit un mesaj pe facebook,de la dna Maria Handic.Are mare nevoie de medicamente pentru dansa si pentru baiatul ei.
Nu are deloc bani cu ce sa le cumpere,abia daca mai are ca sa-si procure painea zilnica pentru ei doi.
M-a rugat cu lacrimi pe mine, ca sa-i public mesajul cu durerea sa sufleteasca.
Si iata dragilor si mesajul de pe fb,pe care mi l-a trimis.
Dar mai inainte,as vrea ca sa va rog s-o ajutam cum putem si cat putem fiecare dintre noi.Sunt doua suflete chinuite,necajite si bolnave.
Nu au niciun sprijin de nicaieri.
Iata mesajul dnei Handic de pe fb:


Nu m-am gandit la tot tratamentul! Macar ulltimele doua;am luat in urma cu doua lyni si m-am simtit cu capyl mai limpede! Pacat ca cine are mult se desparte greu de ei!
-4:01
Maria draga,cer prea mult daca te rog sa mai postezi inca odata rugamintea mea? S-au adunat foarte putini banuti! Am mare nevoie! Amandoi santem gripati si as avea mare nevoie sa iau si medicamentele ptr.paekinsin si ficat.Te rog sa nu te superi,dar avem mare nevoie! Daca crezi ca poti posta fa-o duminica! Te rog frumos!
.


Iarta-na pte.greseli dar,imi tremura mana tare! Trei randuri scriu cu greutate.
Nu m-am gandit la tot tratamentul! Macar ulltimele doua;am luat in urma cu doua luni si m-am simtit cu capul mai limpede! Pacat ca cine are multi bani, se desparte greu de ei!

      Maria draga,am vorbit vineri cu dr.de familie si mi-a spus ca un tratament complex pe o luna costa 3000 pe luna.Eu am luat pana acum doar Levodopa,neuroaefect siadaptor,ultimele doua sant naturiste.Nu mi-am permis de vreo doua luni nici un tratament si se simte!Nu se aprovizioneaza creierul cu suficient oxigen! Te pup Maria draga si te iubesc ! Multumesc ptr.tot ce ai facut si faci ptr.noi! Esti gura de aer ptr.noi!Binecuvantata sa fi!  
Te pup Maria draga,te rog din suflet sa nu ne uiti! Posteaza te rog pe blogul tau! Stiu ca ai multe alte probleme,de aceea amvindraznit sa-tu reamintesc! Doamne ajuta!
Iar mai jos ,povestea trista a dnei Maria Handic:

                 Dragii mei,

Suntem in Marea si Sfanta Sarbatoare a BUNEIVESTIRI ! Este Sfanta Zi in care ,Fecioara Maria a primit Vestea de la INGERUL GAVRIIL,si anume că, va naste un Fiu de la Duhul Sfant.
               Imagini pentru BUNA VESTIRE
Iata:
 „Bucură-te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei!” 
Prieteni dragi,haideti sa fim uniti si azi si maine si in alta zi,ca s-o mai ajutam pe dna Maria Handic cu ceva banuti ca sa-si pot procura medicamente pentru dansa si pentru Fiul ei Claudiu ,cu un grav handicap.
Iata cum o putem ajuta:
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :
Va multumesc din inima si din suflet ,iar Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze casa,masa si pe toti cei dragi inimii voastre !
Sa-i dam si noi BUNAVESTIRE dnei Handic si s-o ajutam cum putem si cu ce putem.


Un articol de: Pr. Ciprian Florin Apetrei 25 Mar, 2020
Miercuri, 25 martie, Biserica sărbătorește Buna Vestire, când a avut loc zămislirea lui Hristos prin puterea şi lucrarea Preasfântului Duh. Într-un imn închinat Născătoarei de Dumnezeu, cântăm: „Gavriil zicând ţie, Fecioară, bucură-te, împreună cu glasul S-a întrupat Stăpânul tuturor”. Buna Vestire este împlinirea făgăduinţei lui Dumnezeu, dată după căderea lui Adam şi a Evei (Facere 3, 15). 
Sărbătoarea Buna Vestire este deopotrivă una împărătească şi una a Maicii Domnului. Este praznic împărătesc pentru că se referă la Împăratul Hristos, Care a fost zămislit în pântecele Născătoarei de Dumnezeu şi este sărbătoare a Maicii Domnului pentru că se referă la acea persoană care a contribuit la zămislirea şi la Înomenirea Cuvântului lui Dumnezeu, Preasfânta Fecioară Maria.
Relatarea biblică
Sfântul Apostol Luca ne relatează în primul capitol al Evangheliei sale că în a șasea lună a fost trimis îngerul Gavriil de la Dumnezeu într-o cetate din Galileea, al cărei nume este Nazaret, către o fecioară logodită cu un bărbat care se cheamă Iosif, din casa lui David; iar numele Fecioarei era Maria. Și intrând îngerul la ea, a zis: „Bucură-te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei!” La auzul acestor cuvinte, Maica Domnului îşi manifestă nedumerirea, întrebând: „Cum va fi aceasta, de vreme ce eu nu ştiu de bărbat?” Și a primit răspunsul minunat: „Duhul Sfânt Se va pogorî peste tine şi puterea Celui Preaînalt te va umbri, iar Sfântul care Se va naşte din tine, Fiul lui Dumnezeu Se va chema” (Luca 1, 34-35). Vedem de aici că actul întrupării Fiului lui Dumnezeu se face prin participarea Sfintei Treimi. Puterea Celui Preaînalt indică prezenţa Tatălui, umbrirea Sfintei Fecioare este lucrarea Sfântului Duh, iar Sfântul care Se va naşte din ea este Fiul lui Dumnezeu. Fecioara primeşte taina prin­tr-un cuvânt de totală dăruire: „Iată roaba Domnului, fie mie după cuvântul tău” (Luca 1, 38). Se vădeşte aici ascultarea Sfintei Fecioare faţă de cuvântul Arhanghelului, dar şi ascultarea ei faţă de Dumnezeu. Astfel, îşi supune propria raţiune voii lui Dumnezeu. Acest cuvânt „fie”, al Fecioarei Maria, are o importanţă covârşitoare. El exprimă acordul omului cu voinţa lui Dumnezeu.
Întruparea Domnului în pântecele Născătoarei de Dumnezeu s-a făcut de la Duhul Sfânt. Firea curată a lui Hristos are legătură cu zămislirea prin creaţie, iar nu cu zămislirea prin sămânţă. Firea umană s-a unit cu firea dumnezeiască în chip neschimbat, neamestecat, neîmpărţit şi nedespărţit, îndată, din clipa zămislirii Domnului nostru Iisus Hristos. Asta înseamnă că Preasfânta Fecioară a gustat prima din bunătăţile dumnezeieştii Întrupări, anume îndumnezeirea. Ceea ce ucenicii lui Hristos au gustat în ziua Cincizecimii, iar noi după Botez, în timpul Tainei Dumnezeieştii Euharistii, când ne împărtăşim cu Trupul şi Sângele lui Hristos, şi ceea ce vor trăi sfinţii în Împărăţia cerurilor, a fost trăit de Prea­sfânta Fecioară încă din prima clipă a zămislirii şi a purtării în pântece. Unirea firii dumnezeieşti cu firea umană în Ipostasul Cuvântului, înlăuntrul pântecelui Născătoarei de Dumnezeu, constituie îndumnezeirea directă a firii umane. Îndumnezeirea firii omeneşti există din prima clipă în care firea dumnezeiască s-a unit cu cea omenească.
Arhanghelul care aduce Vestea Bună
Sfântul Arhanghel Gavriil este cel care a adus vestea cea bună Sfintei Fecioare Maria. El este cel care a vestit „taina cea din veac ascunsă”, este trâmbița Întrupării Fiului lui Dumnezeu. Arătarea Arhanghelului Gavriil către Preasfânta Fecioară Maria și vestea adusă de el au fost cele mai mari dintre toate binevestirile pe care le-a auzit vreodată neamul omenesc. Preacurata Fecioară Maria a fost prima care a primit această veste bună şi a fost cel dintâi om care s-a cutremurat de frică şi de bucurie. În calendarul bisericesc, Sfântul Arhanghel Gavriil este pomenit pe 26 martie, în ziua de după Buna Vestire, pe 8 noiembrie, când sărbătorim Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, și pe 13 iulie, când se face pomenire de toate minunile săvârșite de Sfântul Arhanghel Gavriil.
Istoria sărbătorii
Buna Vestire - în limba greacă Evanghelismos, în limba slavonă Blagoveştenie - a Întrupării Fiului lui Dumnezeu a fost sărbătorită la 25 martie încă din prima jumătate a secolului al 5-lea, odată cu generalizarea prăznuirii Naşterii Domnului la 25 decembrie. 
Părintele profesor Ene Branişte susţine că sărbătoarea a fost introdusă la Roma de Papa Leon al II-lea (681-683). La început, aceasta era doar locală şi cu denumirea de sărbătoare a aşteptării Naşterii Domnului. Variaţia datei de prăznuire a existat în Apus până în secolul al 11-lea, când data de 25 martie s-a generalizat în tot Occidentul. Numai la armeni Buna Vestire se prăznuieşte pe 7 aprilie, în raport cu vechea dată a sărbătorii Naşterii Domnului (6 ianuarie). În Răsărit însă, data de 25 martie s-a generalizat probabil îndată ce Naşterea Domnului a început să fie sărbătorită peste tot pe 25 decembrie, adică încă din prima jumătate a secolului al 5-lea. Această sărbătoare cade în fiecare an în perioada Postului Mare şi Biserica acordă dezlegare la peşte.
Primul acatist
Acatistele sunt rugăciuni prin care cerem mai ales mijlocirea sfinţilor spre a ne ajuta sau a ne izbăvi la vreme de nevoie şi de necaz. Se numesc acatiste pentru că în timpul lor nu stăm jos în strane, ci în picioare.
Primul imn acatist este cel al Bunei Vestiri și este alcătuit din 24 de strofe, având 13 condace şi 12 icoase. Această piesă imnografică dă expresie, sub formă poetică, învăţăturii Bisericii despre Maica Domnului. A fost alcătuit în secolul al 7-lea de Patriarhul Serghie al Constantinopolului. Alcătuirea este corelată, potrivit sinaxarelor, cu eliberarea Constantinopolului de avari și perși, în 7 august 626, din timpul împăratului Heraclie. Pe când acesta se afla într-o expediție în Orient, departe de Constantinopol, barbarii au pornit atacul asupra capitalei. Deși situația părea a fi fără scăpare, Patriarhul Serghie, luminat de Duhul Sfânt, a organizat o serie de procesiuni pe zidurile cetății cu relicvele Sfintei Cruci, cu icoana „nefăcută de mână” a lui Hristos și cu veșmântul Maicii Domnului. De asemenea, a încurajat tot poporul în luptă și a îndemnat clerul să intensifice rugăciunile către Născătoarea de Dumnezeu.
În semn de recunoștință, poporul a cântat toată noaptea, în picioare, Imnul Acatist al Maicii Domnului în Biserica Fecioarei din Vlaherne. În amintirea acestui eveniment, slujba Imnului Acatist este oficiată în fiecare an, vineri seara, în săptămâna a 5-a din Postul Sfintelor Paști.
De Buna Vestire o cinstim pe Preacurata Fecioară, mărturisind prin cuvintele imnografului inspirat: „Astăzi este începutul mântuirii noastre şi arătarea Tainei celei din veac. Fiul lui Dumnezeu, Fiu Fecioarei Se face şi Gavriil Harul Îl binevesteşte. Pentru aceasta şi noi, împreună cu Dânsul, Născătoarei de Dumnezeu să-i strigăm: Bucură-te, cea plină de har, Domnul este cu tine!”
Citeşte mai multe despre:   sarbatoare  -   Buna Vestire

                                                  Prieteni dragi, 

M- a sunat dna MARIA HANDIC si m-a rugat cu lacrimi in ochi,ca sa-i mai republic inca o data Mesajul trist,deoarece,a ramas fara lemne si este foarte frig in casa.Doamna Maria Handic multumeste din inima si din suflet tuturor celor care, au ajutat-o ca sa iese din iarna si sa-si poata cumpara medicamentele.Cum doamna sta intr-o zona de munte,este foarte frig inca, si nu are bani ca sa-si mai cumpere cateva lemne si cateva medicamente pentru ea si Claudiu baiatul ei cu handicap major.
Dragii mei, mai jos gasiti toata povestea trista a dnei Handic. Haideti sa ncercam s-o ajutam si acum si nicidecum s-o judecam.
Iata:                                           

                                                         Dragii mei,

M-a sunat in aceasta seara dna Maria Handic , si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public cateva randuri de suflet,prin care ne roaga din toata inima ca s-o ajutam fiecare cat putem si cum putem, ca sa-si poata cumpara cateva lemne de foc.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil,s-o ajutam sa-si cumpere cateva lemne de foc.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !



Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                                         Va multumesc din suflet dragilor si va rog din toata inima sa dam o mana de ajutor pentru ca aceste doua suflete sa aiba minimul de caldura in casa.
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

P..S.
Sau poate cineva are lemne mai multe si ar putea sa o ajute si pe dna Handic.
Sunati-o va rog frumos:
Telefon : 0725646379

46 de comentarii:

  1. Curind vom plinge si noi,intram in stadiul 4 cu alerta-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare ce inseamna stadiul 4 ? Dupa mine,cred ca mai bine ar face sa redeschida Sfintele Biserici,iar credinciosii sa poata sta macar in curte,pastrand distanta sociala. Acest ar fi ULTIMUL STADIU al Starii de urgenta !!!

      Ștergere
    2. Maria,gandeste limpede, nu e realist ce spui tu ci chiar iresponsabil pentru ca tu ai influenta asupra celor ce cred orbeste in fiecare cuvant al tau. Chiar vrei sa se imbolnaveasca si altii? Aveti rabdare sa trecem de pandemie si se vor deschide toate bisericile. Preotii pot sa se roage si pot face slujbe si la ei acasa, nu le trebuie public de sacrificiu musai.

      Ștergere
    3. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      Ștergere
  2. Prieteni dragi,
    Am avut o problema cu calculatorul si chiar era sa pierd si materialul cu CARTILE la care scriu.
    Am salvat materialul,dar din păcate,s-au sters foarte multe Comentarii.
    Va rog din suflet,faceti un efort si mai trimeteti-le inca o data! Va multumesc mult !

    RăspundețiȘtergere
  3. Tia fost modificate comentariile de un hacker trimite un mail scris la un specialist in domeniul it sau la acest produs blogger

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot mai multe voci printre care si eu acuza nefunctionarea de ani de zile a Institutului Cantacuzino -trecut la Armata care fabricau vaccinuri ajutatoare plaminilor ca vaccinul Pneumococic si Polidin.
    Iohannis seful lor[armatei] ne promite Analize ale situatiei Dupa trecerea coronavirusului,dupa vorba Ardeleneasca'';Dupa ploaie comanac de soare''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Scenariul 4 intra in vigoare cind numarul celor detectati cu coronavirusul trece de 2000,acum sintem doar pe la 1750.
    Realitatea deceselor spune ca numarul real e de 3-5 ori mai mare,daca am avea teste suficiente.
    Asa ca miroase a unei DEMISII mai mari a sinecuristului,'Trio DO-RE-MI' vorba clasicului Basescu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Acesta poate fi un semnal . Multi trimit mesaje de blasfemie iar DumneZeu Tatăl S-a Întristat si Mâniat pe noi.
    De toată forma, Sabia a fost scoasă și mânia lui Dumnezeu se va coborâ asupra Omenirii. Ceea ce va veni , va fi cu mult mai înspăimântător. Ceva mare s.a desprins din Cer, și se indreaptă spre Pămănt, iar Sfinții Cerului vor incerca să oprească cu puterile Lor.
    DOMNUL DUMNEZEU TATĂL , CU FIUL SĂU PREASFÂNT, ȘI MÂNTUITORUL NOSTRU, ÎMPREUNĂ CU MAICA SA,ȘI ÎMPĂRĂTEASA CERULUI SI A PĂMÂNTULUI, SĂ NE OCROTEASCĂ DE TOT RĂUL. AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  7. Se si pregateste Noua Ordonanta Militara-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.46 ce bine, poate scapam de antena 3 si romania tv si de comentatori de 2 bani ca tine.

      Ștergere
  8. Poate cineva te-a hacuit. Nici un mesaj nu poate sa se stearga din google daca nu il sterge cineva. Deci cineva ati controleaza calculatorul. Intodeauna, mesajele/comentariile ramin salvate in google. Deci ai nevoie de un antivirus cu internet security si setat automat la abloca orice intrare a virusului sau hacker. Sunt de facut mai multe setari si la zidul de protectie din internet explorer si google. Cauta si matale pe cineva mai bun. Nr1 antivirus este Karspersky si AVG dar nu cel gratis.

    RăspundețiȘtergere
  9. Astazi la prânz am vazut multe imagini si cu romani, probabil din Italia, după cum aratau cladirile si strazile, si am mai vazut ca vor depăși 25000 de decese pana in luna mai. Un adevarat dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  10. Important!

    Ce se stie CLAR despre Sars-Cov2:
    - E posibil s-o dai dar e probabil s-o iei
    - Poate sa fie mortala sau forma usoara
    - Nu afecteaza mortal tinerii sau doar pe unii
    - Nu esti contagios dupa ce te vindeci sau poti sa fii o luna
    - Măștile sunt bune dar nu prea ajută
    - Spirtul nu dezinfecteaza dar nici nu face rau
    - Caldura care urmeaza poate sa-l distruga sau nu
    - Poti sa fi asimptomatic sau simptomatic
    - O sa existe un vaccin, la un moment dat
    - O sa existe tratament sau nu sau poate sau cine mai stie
    - O sa iesim din case in 2 luni sau in 7 sau in 9 (mai multe)
    - L-au dat chinezii, americanii, italienii, liliecii sau vreun laborator
    -Sa stam toți în casa dar sa mergem la job
    - Pot sa apara inca 1 milion de cazuri sau 100 sau cate or aparea.
    - Sistemul medical o sa faca fata sau nu.
    - Ratele se amână dar se maresc
    - Avem nevoie de declarație sa ieșim din casa dar nu o verifica nimeni
    - Putem ieși din casa cu un cățel dar nu cu unul de pluş
    - S-a închis la non-stop
    - Ai n-ai virus, stai în casa
    - Nu se transmite prin sex dar poți sa îl iei de la o clanța

    Concluzia: Important e ca stim totul despre Sars-Cov2!


    Va dati seama cum era daca nu stiam nimic CLAR?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa stau lucrurile! Nu mai exista specialiști, mari doctori, mari profesori....toți sunt prosti și duși cu fofârlica.

      Ștergere
  11. Sa inceapa testarea populației pentru coronavirus.
    Unde sunt partidele cu initiativa?
    De ce numai in București se face testarea populatiei?

    Cine are un raspuns?
    Astept mai multe pareri! - - -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.51 Stii macar despre ce este vorba cand zici ca numai in Bucuresti se face testare? Pai hai sa te lamuresc:
      1. in primul rand testele care se vor folosi sunt cele rapide de la chinezi care au relevanta doar in proportie de 30%
      2. ele arata doar o poza de moment daca esti sau nu infectat, a doua zi dupa ce ai iesit negativ, sa zicem, te poti infecta deci nu e relevant si nu te ajuta cu nimic ba pot fi chiar periculoase pentru ca nestiind ca esti infectat poti infecta si pe altii.
      3. studiul este facut doar pentru statistica si nu are niciun impact in datele oficiale despre coronavirul, cu alte cuvinte, este facut pentru imaginea si propaganda electorala a Gabrielui Firea si a dubiosului Cercel.
      4. Nu se face la tot Bucurestiul ci doar prin alegerea unor esantioane de persoane pentru ca ar fi nevoie de multa logistica sa faca fata la atata populatie, nemaivorbind de banii irositi pentru moftul madamei Firea si al lui Cercel.
      5. sa presupune ca vine masina cu cei care recolteaza in fata blocului,tu chiar crezi ca la recoltare ei isi vor schimba manusile la fiecare pacient , nu mai zic de combinezoane. Deci esti pasibil de infectare de la manusi sau manevrele incorecte ale celor care recolteaza.
      Asa ca mai gandeste-te daca vrei sa fii cobaiul lor...

      Ștergere
    2. de ce vrei neaparat sa fii testat? Ei vin si te inteapa cu politia, Dumnezeu stie ce e in acul ala. Conspiratie sau nu unii vb ca asa te-ar infecta sau ca asa ti-ar putea da cadou un microcip. Acum fiecare sa decida ar fi parerea mea.
      https://www.impact.ro/ce-masuri-a-luat-ceausescu-pe-perioada-epidemiei-de-gripa-din-1971-detalii-mai-putin-stiute-28546.html
      Si uite mataluta ca nu s-a dus de pe fata pamantului toata umanitatea, a fost doar o criza economica,iar acum gandeste mataluta cum o sa crapam noi de foame daca supravietuim virusului, concluzia pe scurt si fara menajamente e ca tot crapam

      Ștergere
  12. Anonim 19:32, super comentariul tau!!!
    Umor fin, adevarat din pacate, esti un observator ff bun:))). Multumim

    RăspundețiȘtergere
  13. Păi da...când vă spuneam :veniți acasa dragi românași că aici e arca pe care DUMNEZEU PĂMÂNTUL a creat-o pentru voi,căci cizma se va scufunda,găina va fi decapitată ,rinocerului i se vor tăia coarnele,calul o va lua la trap,crocodilul se va răsuci înclestat pe bivol...voi nu și nu ca sunt eu ironic si răutăcios,oricum vă repet incă o chestie:când deasupra României vor fi milioane de curcubee să vă faceți bagajele și să intrați in zona intracarpatică.de ce:pt că DUMNEZEU a zis:și voi pune curcubee peste voi ,ca voi să știți că nu vă voi stârpi pentru totdeauna..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veniti,sa facem foamea impreuna,ca nu mai ploua,iar altii,de unde ati plecat, au irigatii

      Ștergere
    2. Madus, dreptate ai, dar ce sa mai faca unii? Am fata plecata si are familie, copii, nu e casatorita cu barbatul cu care traieste, nu e roman, ea cum sa mai vina? Granita e deschisa doar pt cetateni romani. Eu poate o sa fiu salvata in Deva dar cu ce ma incalzeste? Alte locuri in europa asta nu mai sunt?

      Ștergere
    3. Forma muntilor Europei este proiectia in relief a ochiului lui Horus sau a glandei pineale umane.Ei sunt poarta către Dumnezeu.rugăciunile inălțate de aici pot ajunge la Dumnezeu.vedem că lipsesc cu desăvârsire.stati in casa.asta e prima "utilitate" a acestor munti.a doua "utilitate" este ca și arcă datorită formei de cerc inchis.....

      Ștergere
  14. Gargara cu apa calda, sare si lamaie...te scapa de beleaua covid19, cel putin asa sustine un medic din Israel

    RăspundețiȘtergere
  15. Genele imunitatii umane HLA ii avantajaza pe asiaticii adaptati prin ele la coronavirusii dati de tiritoare pe care le consuma.
    Dintre europeni sint mai avantajati albii cu radacini si gene HLA asiatice ca ungurii,finlandezii si turcii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria sunt 10.000 de morți Italia.
    Ferească Dumnezeu și Maica Domnului sa ai asa de multi morți este groaznic.
    Probabil cei care participă la înmormântări se poate sa ia acel virus care face ravagii în lume.
    Doamne Apara si ne păzește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu participa nimeni la inmormintari.Saracii oameni nu-si mai vad rudele decedate!!

      Ștergere
  17. dna Masinca, gandeste putin: in Bergamo unde sunt aproape 1000 decese, cimitirele sunt pline iar inhumari ioc..deci solutia:incinerarea dar si crematoarele nu fac fata la atatea solicitari.,un singur sicriu arde in 40 minute, deci si mort fiind, trebuie sa stai la coada cand iti vine randul poate peste 3-4 zile...sa speram ca in Ro nu va fi asa NICIODATA..

    RăspundețiȘtergere
  18. Deocamdata singurul judet din Romania fara nici un contaminat cu coronavirus oficial este Harghita-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. https://www.facebook.com/113383343641141/posts/114512996861509/?sfnsn=mo&s=100000063132578&w=y

    RăspundețiȘtergere
  20. Cum se otravesc italienii singuri,n-am inteles.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am unul din copii cu familia în Torino de 18 ani.
    Ori ca ma liniștește si nu spune adevarul,dar ce vedem noi este total diferit,lucrează nu a vazut acolo cel puțin atatia morți cum vedem noi aici.
    Ce sa cred?

    RăspundețiȘtergere
  22. Madus ,multi romanii isi doresc sa se intoarca in tara, dar.....parca nu mai au loc. La toate alegerile guvernantii au profitat de voturile lor , zilnic osanale, diaspora in sus, diaspora in jos, mereu au fost cei care au avut un cuvant de spus si au inclinat balanta in favoarea anumitor personaje. Problema e ca nu au avut o viziune clara asuprra celor dorite. Au strigat mereu ....vrem o tara ca ,,afara”,si acum se aleg doar cu ,, afara”. Si pe timpul ciumei era contagiune dar exista si compasiune, acum doar dezbinare. Biserici inaccesibile credinciosilor , uitand ca nu suntem doar trup ci si suflet si ca ambele trebuiesc hranite. Acum nu mai vb presa de imigranti , probabil circula liberi , cf declaratiilor unui oficial francez. Ei nu puteau raspandi virusul? Sa speram ca ,,nu mor caii cand vor cainii” , si oriunde ne aflam fiecare , in tara sau,,afara” sa avem nadejdea ca , cu noi este Dumnezeu. Sa nu ne lasam cutremutati de frica care ucide mai mult decat coronavirusul si sa urcam statisticile celor care nu vor decat sa ne infricoseze si traumatizeze doar , doar vom crapa mai repede. Si inchei amintind o povestioara..se spune ca un vraci se indrepta spre un tinut cuprins de o molima foarte putrnica. Pe drumse intalneste cu moartea care il intreba unde merge. Vraciul ii spune ca merge sa vindece oamenii din tinutul contaminat , dar moartea ii spune ca si ea merge acolo si ca va lua 1000 de suflete orice ar face el.Fiind un tinut mare
    vraciul a mers mai departe gandind ca va smulge din ghearele mortii o parte din locuitori si asa a facut. Bilantul la sf zilei a fost insa cutremurator cu toate eforturile sale. Seara la intoarcere se intalneste iar cu moartea care se odihnea fiind foarte obosita. Suparat vraciul o apostrofeaza ... ai spus 1000, dar ai luat 50000 , e corect? La cre moartea raspunde : eu am luat 1000 din cei bolnavi de molima... restul de 49000 au venit singuri la mine caci au murit de frica.

    RăspundețiȘtergere
  23. 20,33 Ca sa vezi si noi vrem 'acelasi' lucru ca tine,sa scapam de Iohannis si de voi Purtatorii lui de Palton..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.31 pe Iohannis l-a ales poporul, pe tine cine te-a ales? Cand vorbesti de „noi” te referi la gloata hotilor din PSD din care faci si tu parte?

      Ștergere
  24. Alexandru Dragomire, bravo domle pt. comentariu,asa cred si eu dar cred ca asta merge preventiv nu ulterior infectarii.
    Asadar romani de pe blog care aveti minte traista aveti, baga-ti in ea si ne vedem dupa corona.
    Totusi stati in casa pt. ca nu stiu din ce motive aerul e impregnat cu toate ,,minunile'.
    E toxic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, preventiv, ca dupa 3 zile din gat coboara in plamani si incep simptomele...

      Ștergere
  25. Noapte buna copii! Urmeaza sa vindem pe nimic tot ce a mai ramas neprivatizat, ca neo mancat viermii sa inchidem bruma de intreprinderi. Unde nui cap...sufera poporul prostit si infricosat. Urmeaza vaccinul obligatoriu la vaci si boi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Craciun vrea si se bucura de vaccin, daca ar putea ar vota in regim de dictatura militara pt toti din tara asta.😂
    In fine , dupa cum mai multi clarvazatori, desigur si dna Maria, virusul ar cam dispare in viitorul apropiat. Rugaciune si post in continuare. Doamne ajuta sa avem Lumina sfanta anul acesta de la Sf. MORMANT, din biserica.

    RăspundețiȘtergere
  27. Haideți să fim mai optimiști,dacă suntem supărați si triști ne scade imunitatea.
    Sa avem nădejde.
    E mai rau ca sunt oameni care nu țin cont de APROAPELE lui.
    Acest lucru ma doare cel mai rau.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor românilor

    RăspundețiȘtergere
  28. Dragomire tata, de cuvantul lui doamne doamne, nimic? Rusinicaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. http://noul-ierusalim.ro/index1.php?pg=look&cheie=1507

    RăspundețiȘtergere
  30. iata ca se adeveresc cuvintele scripturii-IESITI VOI MORTILOR CA SA INTRAM NOI CEI VII--nici locuri de inhumare nu mai sunt-pe youtube un italian -pictor -striga la PAPA sa scoata averea vaticanului in aur-in valoare de 10 miliarde eur ca sa le dea spitalelor si bolnavilor -VATICANUL este si el infectat-DUMNEZEU face dreptatea LUI-sa ne apere si pe noi romanii in suferinte de tot felul

    RăspundețiȘtergere
  31. MADUS cand se vor ridica apele oceanelor si marilor -doar varfurile muntilor va fi scaparea-numai ca noi vrem sa ne scapam viata desi la capatul ei este moartea-unde vom ajunge DUMNEZEUL NOSTRU STIE

    RăspundețiȘtergere
  32. da d-na MARIA de data aceasta CICERONE ARE DREPTATE -tot va spuneam ca BLOGUL D-STRA NU ESTE SECURIZAT asa ca ascultati si sfatul celor de pe blog-nu va vrea raul nimeni-puteti pierde mesaje pretioase dar si scrierile pentru cartile d-stra-cel mai bun antivirus este al rusilor=KARSPERSKI-mi-am salvat calculatorul virusat de hakeri -a durat 48 de ore-sanatate

    RăspundețiȘtergere