miercuri, 18 martie 2020

CRESTINILOR ! SĂ NU UITATI NICIODATA, SA FITI BUNI SI MILOSTIVI !

Imagini pentru MAINI LA RUGACIUNE    .
4
                                     
           Noapte de 20 -21 Martie 2019,ora 1,34 !

                                Dragii mei,

În aceasta noapte treaza fiind la aceasta oră,aud glas care spune asa:
                     "O Doamne ,nu te bucura !
Spune un glas cuiva nevazut de mine,apoi continua :
                     Prigoana crestinilor ,înseamna toate in comun ".
Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer cu litere albe.
După care dragii mei, aud un glas din Cer!
Da ,chiar din Cer venea acest glas si rasuna infricosator de tare .
Glasul spunea asa :
                 "Pentru toti cei care,se cred crestini !
                 Să nu uiţi niciodata crestine,sa fii bun si milostiv !"
                       Imagini pentru BATRANI LA CERSIT.

Dragii mei, mi se facuse inima cat un varf de ac si pielea ca de gaina,la auzul acestui glas cu acest indemn.
Fratilor, avem mai intotdeauna,obiceiul de a judeca pe cei care ne stau in cale cu mâna intinsa,si e mare păcat.
Daca putem ca sa ajutam cu ceva pe cineva, atunci este minunat si placut Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului.Daca nu putem sau nu vrem,atunci sa ne punem lacăt pe buze si sa nu-l judecam.
Este Sfantul Post al Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos ,si trebuie sa dam dovada de intelegere,de bunatate,de mila si dragoste faţă de Aproapele.
Sa invatam dragilor, ca sa fim buni si milostivi, si sa ne ajutam Aproapele nostru neconditionat.
Mult Prea Milostivul Dumnezeu,lasa ploaia sa cada si peste cei buni si peste cei răi;lasa Soarele sa rasara si peste cei buni si peste cei răi.
Si-atunci ,cine suntem noi ca sa ne judecam Aproapele?
Sa ne apărăm Credinţa fratilor ,si sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi, si sa ne ajute ca sa fim tari in Credinta,iubitori faţă de Aproapele nostru, si nu in ultimul rand,sa fim buni si milostivi ,asa cum ar trebui sa fie un adevarat crestin iubitor de Hristos si de Maica Prea Curata Fecioara MARIA,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Imagini pentru MAINI LA RUGACIUNE                           Cu dragoste,Maria.

P.S.

                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

6 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria milostenie este cea mai buna pentru un om păcătos
    Milostenie scoate pe om di toate păcatele.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa fie cu noi cu toti

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu să ne ierte și să ne apere de toate relele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,ce să zic,s-a înrăit lumea...Ieri am iesit la cumpărături după mai multe zile,nu mi-a venit să cred ce reacții au unii,frica asta...înțeleg,dar totuși,cu-o moarte toți suntem datori,de unde atâta ură și respingere.Hei,oamenilor care vă comportați omenește,și sunt la vedere și aceștia,respect,bravo vouă!Faceți să nu punem la îndoială condiția noastră de oameni pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunatate inseamna si sa nu-ti minti semenii si nici sa nu-i inciti la ura impotriva altora.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu se referea la o singura persoana si stie ca aceasta persoana nu inbratiseaza intrun totul viziunea lui pt ca aceasta persoana se foloseste de cuvintul lui dumnezeu si provoaca neliniste intre oameni desi ia dat o sansa sa se pocaiasca cu adevarat. Din pacate nu a inteles cu adevarat sensul vietii acea persoana desi stie ca a pacatuit nu degeaba ia aratat semne de la trimisi lui dumnezeu. Dumnezeu ia oferit o ofranda si tot dumnezeu ii va arata pe ce drum sa mearga "in rai sau in iad"

    RăspundețiȘtergere
  6. Indemnul este pt tot crestinul pt ca de fapt prigoana va fi din partea crestinilor aceia mai multi care nu vor mai putea urma Marele Sinod ca sa intre in curtea interioara a Noului Ierusakim noua Lor religie adevarata mireass cea a sfintilor Sionului. Desigur jihadistii vor lua arma in mina fiind aplaudati de majoritatra hulitoare inclusiv de mozaici etc
    Frica de presupusa natura demonica a lui Cineva si a lui Iisus temporar anonim precum si fanatismul ca si pacatul dezastruos duhovnicesc al hulei alaturi de retragerea harului va crea o scadere a profunzimii si o orbire prin care crezi a ai voie sa folosesti orice arma in lupta religioasa uitind de propria sfintire prin minciuni si autominciuni ura partinire dezinformari marturii mincinoase viclenie sau violenta si chiar vulgaritate de joasa speta prin tot felul de blasfemii acuzarea in nestire de toate relele pamantului pe care nimeni nu are timp sa le verifice si sa le demonteze majoritatea nefiind dispusa decit sa creada toate relele pt ca sint mult mai cedibile la prima vedere.
    Opinrirea catre dusmani externi tine loc la omul slab in loc de opintirea contra defectelor personale iar in tinta nevoii de a avea un dusman extern sint pusi dusmavni falsi prin dezinformari omisiuni etc.
    Hula la adresa lui Cineva Sfinta Sfindelor reprezinta marele necaz care trebuie scurtat.
    Raposatul Bartolomeu Anania inainte de a muri a tinut un discurs de despartire un mesaj o predica catre crestini in care ne spune ca la Judecata sa nu uitam de sfintirea noastra crezind ca datoria crestinului ar fi sa moara de git cu fiara uitind de traire bun simt cinste si moralitate.
    Pacatul hulei va fi resimtit la fel cum simt si unii adventisti prea inversunati contra Fecioarei prin stare de agitatie si neliniste interioara emotionala si mentala apasare in piept sau chiar si teapa in inima dispretura inchiderea inimii stare de nesiguranta palpitatii scaderea imunitatii scaderea nazuntei de sfintire si a dispozitiei de a te ruga de a te interioriza de a fi vigilent la propria conduita. Unii prea vocali nedesatati pot uferi de mutenie.
    Demonii dau "ajutor" nesperat in toate privintele fara sa iti dai seamxa punind efectele pe seama presupusei Sale naturi demonie doar pt ca la prima vedere e mai credibil din felul cum s.a continuat prezentarea lucrurilor cu omisiuni esentiale in continuarea unor erori canonice si dogmatice care gidila mindria ..pacatul mindriei exclusivismului si judecatii cu partinire din mozaism fiind continuat si in crestinism.
    In cartea Minunile Maicii Domnului o profetie de la Fecioara spun ca la Judecata Biserica va fi gasita vinovata ca are un san si nu doi.
    Profetii ruse vestesc o noua scindare a Bisericii indeosebi cea rusa a Moscovei care se va crapa de la git in jos iar sfintul promis al lui Dumnezeu (Ilie sau Mihail) din fruntea ei se va lupta cu mare putere contra vladicilor din tara. Biserica se va afla in mina lui Dumnezeu care o va uni cu toate religiile in unitatea tuturor popoarelor in voia Sa pt fericirea si calauzirea promisa.
    Celalalt sfint promis va fi numit de Dumnezeu seful statului noii Rusii sub care tara se va dezvolta si va fi mai fericita ca niciodata. Acesta este ruda cu familia Romanovilor fiind al 5-lea lider dupa caderea zidului rosu.
    Factiunea hulitoare mai numeroasa la inceput isi va alege noi Episcopi dar n va putea lua hotarari in cadrul unui eventual Mare Sinod din cauza lipsei darului deosebirii obligatoriu conf. Asezamitelor ..pe fondul.retragerii harului.

    RăspundețiȘtergere