vineri, 27 martie 2020

CREDETI CELE MULTE SI INTR-UNUL DOMN IISUS HRISTOS !!!


                                                  26 Martie 2020,ora 6,27!


                                      Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,aud glas care ne indeamna la Rugaciune sfanta, la iubire faţă de IISUS HRISTOS ,faţă de MAICA DOMNULUI si faţă de Aproapele!
Iata ce spunea glasul dragilor:
               "Credeti cele multe !
             Credeti cele multe si intr-Unul Domn Iisus Hristos !"
Clipa in care, vad prieteni dragi un stalp din lemn,inalt de cativa metri si care avea legat la varful lui fire de electricitate !
La mijlocul Stalpului din lemn,pe lungimea lui,a aparut din senin un fluture mare de culoarea mierii de albine,fluture ce avea picatele maronii pe aripi.
Fluturasul isi intinde aripioarele sale pe stalp, asa incat,parca il cuprinsese in brate pe stalp.
Duhul Sfant a voit ca sa-mi arate un pic mai de la distanta aceasta vie imagine,si astfel, vedeam acum ,precum HRISTOS rastignit pe Cruce acum 2000 de ani,vedeam un fluturas ce s-a rastignit de buna voie pe Stalpul din lemn,care putea fi asemanat acum,cu Sfanta Cruce a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS ,pe care statea rastignit tot de buna voie!
Aud din nou glas ,care spune asa:

                    "Totul este să oferim o imagine !
                      Sa inconjuram !"

                           Cruce scupltata din lemn culoare nuc - eMAG.ro

                    Geaflecht: Vlinders van Opsterland.
Si vedeam fluturele cu aripile-i intinse pe stalpul din lemn,exact pe mijlocul lui.Fluturele acoperea toata latimea din faţă a stalpului din lemn de culoare inchisa.
Asadar dragilor, Dumnezeu ne da semne intru tot si intru toate! Credem noi oare in ele? Credem noi in cele multe precum ne spune Mesajul?
Credem noi cu tarie in Iisus Hristos si in a Doua Sa venire in Noul Sau Ierusalim? Ar trebui sa credem fratilor! Macar in al 12 lea ceas sa credem cu toata fiinta noastra ,in Prea Sfanta Treime si-n Prea Curata Fecioara Maria si intru Sfintii Săi.
Scriam adeseori dragii mei,scriam ca Venirea Domnului nostru IISUS HRISTOS este foarte aproape.
Sa credem in VENIREA SA,
 in NOUL SĂU IERUSALIM numit Romania Duhului Sfant!
Sa nu ne fie teama de toate bolile care s-ar abate asupra lumii intregi ,si nici de mari dezastre, deoarece,Romania Sfanta este a Duhului Sfant care-si intinde Aripile Sale precum o umbrela cereasca si ne ocroteste!
Sa mai avem putina rabdare si tot acest cosmar va lua sfarsit!
                    Asadar,Stam in casa! 
                                    Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Întradevăr fantastică imaginea și plină de adevăr.,, Multe popoare au considerat fluturii ca încorporarea dintre viaţă şi moarte, ca simbol al trecerii vieţii dar şi ca speranţă în nemurire.,, Iată deci lemnul crucii și fluturele care îl simbolizează pe Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nea mai rămas.
    Cu adevarat este a ne închina si a slavi mostenirea Tatălui si Fiului și Sfântului Duh.
    Treime celei de o ființă si nedespartita.
    Doamne Ajuta poporului român creștin de pretutindeni care așteaptă mare mila Doamne!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok,in regula ceea ce este bine,dar ce facem doar Dumnezeu stie,in rest nimeni nu spune cind va trece perioada de "gratie" nu gasesc alt cuvint mai bun,in rest nimeni si nimic nu isi va asuma raspunderea pt acesta "apocalipsa" degeaba ne revoltam din cauza unor incompetenti care nu au invatat Nimica,singura salvare este dumnezeu. Sint revoltat ca orice om si ma intreb cind va venii ziua pt o Lume Noua cum a fost in gradina Edenului si de a respecta cuvintul Domnului.Ceea ce nu inteleg de ce unii oameni nu vor sa accepte realitatea asa cum este ea si se tem de adevar. Am impresia ca fug de "adevarul absolut" din pacate lumea nu este suficient de pregatita de venirea lui Isus Hristos.

    RăspundețiȘtergere