miercuri, 25 martie 2020

xxxxDESCHIDE DOAMNE , BISERICILE TALE !

                                 8  Decembrie  2014 , ora  22,oo !    
                                          

                                          Dragii mei,
În timp ce mă rugam dragii mei, aud un glas care  ÎL roagă  pe Dumnezeu aşa :

                   "Deschide  DOAMNE , Bisericile noastre !
Clipă în care văd dragilor , în faţa ochilor mei închisi, văd un Mos  Crăciun !

După care fratilor , aud un alt glas care ÎL imploră pe DUMNEZEU  aşa :

                "Deschide  DOAMNE , Bisericile Tale!
             Ale  Tale  Biserici ,le deschide DOAMNE!"
 Moment în care dragii mei, văd pe Maica Pururea Prea Curata Fecioara Maria, cu Pruncul  Iisus în ieslea minunată.

                                                      ,,

Dragii mei,Crăciunul , înseamnă mai întâi de toate, Sfânta Sărbătoare  a Nasterii  Pruncului Iisus, din Fecioara Maria.
Craciunul  ,ne cheama în Sfintele  Biserici ale Domnului, ca sa ne bucurăm inima si sufletul, de venirea pe lume, a Fiului Lui Dumnezeu,Mântuitorul  Lumii.
CRACIUNUL , este  MAREA  si SFANTA  SARBATOARE  a Nasterii Pruncului  Iisus din Sfânta Fecioară  MARIA. 
Din păcate, majoritatea oamenilor, au transformat CRACIUNUL, într-o mare afacere . Au transformat aceasta Mare si Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului, în ...VINE  MOS  CRACIUN , cu daruri si cu mâncăruri alese.
       Nu dragilor ! 
CRACIUNUL  ,mai întâi de toate, înseamnă  COLINDE  SFINTE, prin care aducem Slava si Laudă Pruncului Iisus,precum si Maicii Sale, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
CRACIUNUL mai înseamna , ca sa ne fie inima si sufletul la Pruncul  Iisus si la Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu.
CRĂCIUNUL, înseamna mare bucurie, si mare împlinire sufleteasca, in care putem sa-i bucurăm pe cei necajiti si oropsiti, cu câte un mic DAR, alături de Colindele  Sfinte.
Asadar fratilor, să asteptam mai întâi ,cu dragoste infinită, Nasterea  Pruncului Iisus, si ca drept multumire si pretuire, sa ajutam pe cei necajiti după puterile noastre, în numele PRUNCULUI  IISUS si al MAICII  DOMNULUI, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Şi după ce am adus SLAVA  si multumire  Pruncului Iisus si Maicii Sale, atunci sa facem un mic locşor în inima noastra  şi lui Mos Craciun.
                                                      Cu dragoste, Maria.

13 comentarii:

  1. Sau se vor deschide Bisericile pentru populație de Crăciun, in acest an.

    RăspundețiȘtergere
  2. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne ajute doamna Maria sa putem merge macar la Învierea Domnului Nostru Iisus Hristos.
    Sa depărteze acest virus de la noi si de la toata lumea.
    Doamne Ajuta la toata lumea
    Cu mult drag doamna Maria si multumesc din suflet pentru tot si toate.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa sa va binecuvinteze si pe noi pe toți Cu harul sau

    RăspundețiȘtergere
  3. de PASTE vor fi inchise-iata ce repercusiuni are criza!-nu vom avea nici lumina sfanta de la Ierusalim-mintile diabolice au calculat totul in amanunt!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.23 lumina sfanta va fi oricum, nu mai jeli degeaba.

      Ștergere
    2. Anonim 19:23,Lumina Sfinta se afla în inimile noastre, cămară credinței sau biserica Sfânta se afla în inimile noastre, acolo s o cautam și o vom găsi. Cu cât suntem mai buni, mai milostivi și ne vom iubi între noi cu atât mai mult va birui credita chiar dacă nu vom lua lumina Sfanta! Cu cât ne vor încerca să ne îngrădească libertatea cu atât mai mult va învinge binele dacă vom avea credință! Cred cu tărie în puterea Lui Isus Hristos și știu ca nici o fapta nu va rămâne fără răsplată mai de vreme sau mai tarziu! Va doresc pace, liniște sufleasca și multă sănătate!

      Ștergere
  4. Credința noastră va fi mai puternică
    Ne vom ruga si mai mult la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca.
    Vom lua păscuta uscată stropită cu vin.
    Nu ne putem bucura ca ani anteriori dar ce putem face?
    Mergeam cu soțul meu Dumnezeu să-l odihnească la Mănăstire acolo aveam duhovnicul nostru si cand se termina slujba pe la ora 6 dimineața ne împărtășeam cicneam un ou roșu și plecăm,veneam la servici.
    Va rog sa ma credeti dacă sufăr de ceva aceasta este cea mai mare SUFERINTA a mea.
    Nu pot sa nu plâng nu am cum,dar merg înainte.
    Multa sanatate si fericire s-a va aduca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului la toți.

    RăspundețiȘtergere
  5. De când sa dat comunicat, ca bisericile sa fie închise, duminică 22 martie pt prima oara n am mai auzit clopotul bătând. Ar fi mult mai bine dacă s ar bate clopotul la biserica iar preotul sa și facă datoria, sa facă slujbele în zilele de sărbătoare chiar dacă nu sunt enoriași, iar noi sa ne rugam fiecare de acasa. Asa este corect sa se facă. Au ales sa fie în slujba lui Dumnezeu și nu sa l îmbrățișeze pe diavol!

    RăspundețiȘtergere
  6. De Craciun va fi inca un val de convertire la noua religie a sfintilor Sionului condusa de Cineva si probabil se va anunta data la care va fi prezentat lumii Iisus in conditiile in care urgia va fi trecut ca si restul demnelor venirii Sale cea vizibila.
    Pt Romania va fi o intensificare a binecuvintarilor pe tot teritoriul pt ca de Sarbatori se va muta Cineva in Romania la Bucuresti. Vor fi prezentate tot atunci rezervele de pieti pentru reimpadurirea acelei paduri arse in totalitate din Israel tot de mina lui Dumnezeu inainte de urgie cum e biblic profetit. Va aloca si alte fonduri pt asta si va insarcina oamenii care sa organizeze activitatea.
    La Bucuresti probabil in Catedrala Mantuirii sau in Casa Poporului oricum intro sala mare incapatoare Sfintia Sa va sta aproape permanent pe un jilt si va primi delegatiile diferitelor tari venite cu daruri de mare pret cit si vizita seriilor de pelerini care se vor succeda planificat. In aerul salii vor pluti atit cele mai pretioase miresme tamaie santal etc cit si acordurile melodiilor devotionale cintate live de formatii acreditate din multe tari care se vor succeda dupa un anumit program.
    Sfintia Sa nu va face vindecari decit exceptional pt a nu transforma contextele de pastorire spirituale si devotionale in infirmerie si cozi cu bataie pe atins moaste. Vindecarile se vor face de catre vindecatori dar mai ales individual fiecare pe el prin punerea palmelor tratamente naturiste si indeosebi munca de imbunatatire a conduitei si a caracterului.
    De la acea sala se va transmite live aproape non stop zi si noapte in tarile lumii. De Luna Noua vor fi organizate Slijbe numite altfel. Accesul in sala fie ca e vb de slijbe sau pelerinaj va fi supraveghrat si triat de echipe de securitate inclusiv harica ca sa nu fie nevoie de alte feluri de interventie - sa mearga totul snur in liniste. In acea cladire toti vor primi macar o revelatie.
    Desi Marele Sinod va fi votat convertirea la religia sfintilor Sionului prin absorbtie adica cu tot cu patrimoniu totusi prin anumite decizii ulterioare dupa convertire se vor lasa factiunii hulitoare anumite lacase cu titlu de imprumut fara obligatii dar ulterior mare parte si le vor inchide singuri in semn de protest. Dupa un timp fiind nefolosite le vor fi luate inapoi si deschise pt adunari.
    Orice lacas fie el fost ortodox catolic protestant islamic etc nu va fi modificat la interior cu exceptia adaugarii icoanei lui Cineva din fotografie cit si a stergerii reprezentarilor imparatului Constantin si a Elenei. La exterior pot fi facute retusuri sub diferite forme pt a se vedea de la distanta diferenta. Uneori lasate asa unele din cele murdarite cu vopsea aruncata de hulitori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce Constantin si Elena ?

      Ștergere
    2. 21.35 tu ce nu intelegi?? Sion se foloseste in vechiul testament,inaintea venirii lui Iisus. Sion se foloseate la evrei. Evreii asteapta pe messia al lor. Sf. Constantin si Elena au facut crestinismul religie oficiala( daca imi e permis sa ma exprim asa in cateva cuvinte), lor le sunt incomozi.

      Ștergere
    3. 21.53 nu iti da nimic de gandit exprimarea icoana lui cineva??

      Ștergere
  7. pentru 26 martie 12:29 si 18:11-nu jelesc si stiu ca lumina sfanta este SCANTEIA DIVINA DIN OM-ce nu intelegeti ca pt crestini ESTE BUCURIA AMINTIRII INVIERII DOMNULUI care iti ridica moralul si nadejdea ca viata continua pt spalarea pacatelor pe pamant-PACE VOUA SI SANATATE- nu mai luati lucrurile mot- a- mot

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar daca se deschid bisericile -la sf liturghie nu poti sta afara in frig si ploaie-mai ales batranii si copiii-daca bate vantul potirul cade pe jos- ce fel de treaba e asta? sa fim rabdatori pana trece valul-pana atunci RUGACIUNI ZILNICE-sanatate la toti

    RăspundețiȘtergere