miercuri, 18 martie 2020

CANCERUL ! DIDINA ARE URGENTA NEVOIE DE AJUTOR !

DIDINA are urgent nevoie de ajutorul nostru al tuturor !
Didina are nevoie urgenta de VITAMINA C fiole de 1000 mg,sau si mai mici daca nu se gasesc.In Tecuci,aceste fiole de care Didina are urgenta nevoie ca sa le faca in permanenta in venă,nu sunt de gasit.
Va rog frumos,daca aveti posibilitatea sa gasiti aceste Fiole cu VITAMINA C de 1000,poatesi mai mici sa fie,sa o sunati pe Didina.Fara aceste fiole,IMUNITATEA Didinei si-asa scazuta,este in mare pericol.
Iata povestea trista a Didinei:
Dragii mei,

Am primit un Mesaj cutremurator de la Didina!
Didina are nevoie urgent de ajutorul nostru al tuturor.nu se mai poate descurca financiar,mai ales că, peste cateva zile va merge la Operatie.
Didina are 3 copilasi minori,si vrea sa traiasca macar cat sa prinda copilasii ei aripioare;adica,sa se poata descurca cât de cât si singuri.
Haideti s-o ajutam cu totii pe DIDINA!
Iata Mesajul Didinei pe care mi l-a trimis pe mess:

Sărut mâna, d.Maria!
Cu multa dragoste vreau sa va multumesc dvs. si prietenilor dvs pentru ajutor!Povestea mea merge mai departe, cu durereri dar si bucurii infinite! Am o armată de oameni care s au pus zid între mine și cancer, de aceea, cred cu tărie, că Bunul Dumnezeu nu ma va lasa sa zac în deznădejde! Intervenția din februarie a fost amânată pentru luna martie din cauza ca aveam imunitatea slăbită, după lungi perioade de chimioterapie. Abia astept sa fiu operată , astfel voi scapa de o problemă intimă foarte grea! Pentru ca suntem in pragul Marelui Post, rog toti oamenii buni si milostivi sa ma pomenească în rugăciuni si pe pomelnicele lor! Am spus si repet, dincolo de practicile medicale(intervenții si chimiotetapii), viata u ca suntem in pragul Marelui Post, rog toti oamenii buni si milostivi sa ma pomenească în rugaciuni si pe pomelnicele lor!Am spus si repet, dincolo de practicile medicale(intervenții si chimioterapii), viata mea depinde doar de pronia dumnezeiască !Atât si nimic altceva! Din pacate, in sistemul medical romanesc, bolnavii de cancer sunt cei mai neputinciosi, dar si cei mai buni de plata! Investim mult si constant( ani de zile) în cifre( pentru drumuri la chimioterapie si controale), în dispozitive medicale, care în alte țări sunt decontate, în spitale nu mai zic....Nici un bolnav de cancer în România nu ar face fata tratamentului fără ajutorul BISERICII, PRIETENILOR SI STRAINILOR MILOSTIVI! Dragostea însă, trebuie sa ne unească în rugăciuni si pentru cei nemiloși, și pentru cei care conduc nedrept aceasta tara, în care bolnavii si bătrânii, adesea se sting în neputințe materiale! Fiecare dintre noi ducem o cruce în spate, individuală și IMPREUNA MAI DUCEM CRUCEA ACESTEI TARI!!! Numai prin rugăciune, mărturisire si împărtășitre cu SFINTELE TAINE, numai tinand legatura constant cu duhovnicii nostri, vom reusi sa schimbam ceva!Va îndemn la rugăciune! Să lăsăm toate grijile deoparte ca sa ne rugam! De fiecare dată când cadeam la pat, incercam sa ajung la sf.Biserica sa ma împărtășesc si imediat imi revenea puterea de a mi ingriji copilasii! Dragii mei, am îndrăznit să cer extrase bancare ca sa fac un pomelnic cu numele dvs.Mare mi a fost mirarea cata DRAGOSTE SI CREDINTA AVETI!!!! Exista si oameni care m au ajutat în repetate rânduri - pe toti, fără excepție, va port în inima si va am în rugăciunea mea! Păstrez în continuare discretia si nu vă voi apela pe nume ,insa sa stiti ca adesea ma culc si ma trezesc cu bucuria ca existati si ca imi purtati sarcina aceasta care e mai grea decat pot eu sa duc.Îmi pun tot felul de intrebari in legatura cu situatia grea in care ma aflu si totusi mangaierea aceasta crestineasca , venită din partea dvs., coboara parca direct din CER! Luati- ma în inimile dvs, rugați- va pentru mine, sa pot să -mi cresc copilașii un timp! Nimeni nu trăiește mii de timpuri! Nici eu nu cer de la Bunul Dumnezeu, decat un timp, sa pot să mi cresc copii, până le vor crește aripioarele! Iertați- ma si Dumnezeu sa va faca parte!Amin!
Iata si un articol mai din urma al Didinei ,in care am scris cum o putem ajuta:

Imagini pentru didina are nevoie de ajutorul nostru..

Didina este fata din partea stanga ,cu rochia inflorata!
.
Didina este in stanga Părintelui,respectiv dreapta noastra! Poza e mai de mult!
Iata o parte din Tragedia pe care o traieste aceasta mamica cu 3 copii:

                                               Dragii mei, 
Didina are nevoie de ajutorul nostru in continuare.
Sa facem si noi o fapta buna si s/o ajutam cum putem si cu cat putem.
Orice banut cat de mic, îi poate salva viata Didinei, care are 3 copilasi mici. Cel mai mare 13 ani,. apoi 9 anisori si cel mai mic 3 anisori.
Copilasii au nevoie de mamica lor, mai ceva ca de aer.
  Dragilor, faptele bune facute pentru cei care sunt in suferinta si in grele incercari,se duc direct la Ceruri,la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si la MAICUTA DOMNULUI.
                     .Imagini pentru INVIEREA DOMNULUI.

Pentru cei care nu stiu povestea trista a Didinei ,iat-o aici mai jos:

Dragii mei, am intalnit o mamica in varsta de 40 de ani, care are trei copilasi cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani .
Pe aceasta mamica, o cheama Didina Costin.
La Sfanta Biserica ne intalnim duminica de duminica, aducand cu ea si pe cei trei copilasi ai ei. O priveam cat este de plapanda, cat este de palida si de slabuta, si parca stravezie la chip.
Isi strangea cu iubire infinita copilasii pe langa ea ,si nu se mai satura ca sa-i mangaie si sa-i sarute pe frunte si pe manute.
Nu stiam ce necazuri are, pana intr-o zi cand ,Părintele a facut apel la credinciosi ca s-o ajutam ,deoarece ,are nevoie de o operatie urgenta.
Toti credinciosii din Sfanta Biserica i-au sarit in ajutor in acea zi,iar Didina a putut sa mearga la spital si sa i se faca o operatie.
Timpul a trecut,iar tanara mamica a revenit la Sfanta Biserica si ma bucuram enorm cand o vedeam impreuna cu cei trei copilasi pe langa ea.
Intr-o zi,mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o ce operatie a facut.
Mi-a spus printre lacrimi: cancer la colon .
Am strans-o in brate,am incurajat-o si i-am spus ca va fi bine.
Dar nu peste mult timp ,Didina a mai avut nevoie de inca o operatie,de astadata pe ficat.
A avut Metastaza hepatica si trebuia operata de urgenta.
Actele de mai jos ,vă vor spune totul:

.
Didina a trecut cu bine si peste aceasta operatie,a facut si multe tratamente cu chimioterapie si radioterapie, si este foarte optimista.
Dar Cancerul a reaparut din nou pe ficat, chiar si după aceasta Operatie.
Didina are nevoie de ajutorul nostru, pentru a rezista la un tratament si mai puternic cu chimioterapie,pentru ca acele metastaze care au reaparut pe ficat,sa nu se mai înmulteasca.
Copilasii ei îi dau putere sufleteasca ca sa reziste, si sa poata merge mai departe.
Sotul Didinei lucreaza. Este un om bun si credincios si picteaza in Sfintele Biserici. Dar chiar si-asa, banutii nu se ajung.
Didina are nevoie de tratamente costisitoare, are nevoie de analize care se platesc (unele), are nevoie de un regim alimentar special si trebuie sa mearga foarte des la controale medicale.
Dragii mei, acest suflet de mama,are nevoie de ajutorul nostru al tuturor,ca sa poata trăi pentru copilasii ei care sunt mici si au nevoie de mamica lor.
Haideti sa ne deschidem inima si sufletul si s-o ajutam pe Didina cu cat putem,ca sa poata sa faca faţă cheltuielilor cu boala care îi macina trupul .
Daca noi suntem sanatosi si fericiti,haideti ca sa aducem si-n inima Didinei ,speranta ca se va face bine cu ajutorul nostru si ca va invinge cumplita boala, iar copilasi ei vor creste mari si fericiti langa pieptul si -n bratele  Didinei.
Contul Didinei, este cel afisat in imaginea de mai jos:

COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 


Telefonul Didinei este : 0753781586 !
Cine doreste ca sa vorbeasca cu Didina,pentru mai multe detalii cu privire la problemele ei de sanatate,sau cu privire la Contul ei personal ,o poate suna la acest numar de telefon: 0753781586 !
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca sanatate dragii mei, bucurii si impliniri sufletesti , si sa va intoarca DARUL vostru pentru Viata Didinei, inzecit,insutit.
           Imagini pentru maica domnului
Va multumesc din toata inima pentru DIDINA,vă va multumi si ea atunci cand va primi AJUTORUL vostru ,a celor cu Iubire si cu Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Dragii mei,ma rog la DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Imagini pentru maini care cersesc imagini

                  Cu dragoste si cu   recunostinta,
                                     Maria GHIORGHIU.                                                                       

Un comentariu:

  1. Doamne ajut-o sa fie bine!Nu se gasesc o gramada de medicamente,caut si eu Siofor de 1000 ,si acum aflu,ca aveam luat mai mult in decembrie,ca nu s-a mai primit in tara de la inceputul anului...E ceva ciudat in toate astea...de ce nu se gasesc unele medicamente(si mai sint si altele afisate la intrare in farmacii,sa nici nu mai intre oamenii),dar acelea nu stiu pentru ce sint...

    RăspundețiȘtergere