marți, 24 martie 2020

CUMPLIT S -A ADEVERIT !!! ITALIA! ITALIA ! ITALIA ! SI N-O SA MAI LUCRATI ACOLO !!!

       fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană.

Stam acasa si vom fi sanatosi si fericiti,cat de curand !!!
                                                  Dragii mei,

Scriam inca din 21 octombrie 2018,un articol cu titlul din linkul de mai jos:

Rezultate Căutare


Rezultate de pe web

21 oct. 2018 - Oare cât va mai dura acest dute -vino in ITALIA, acest chin al unora .
Un glas cu Divin, spunea asa dragii mei:
           "În Italia ,în Italia,în Italia !
                  Aţi vazut ce se intampla în Italia?
               Şi n-o să mai lucrati acolo."

Si din nefericire dragii mei, fratii nostri români care lucrau in Italia,au fost nevoiti sa vina acasa din pricina Coronavirusului .
Si astfel dragilor, majoritatea romanilor care lucrau in Italia, s-au intors acasa,ramanand fara un loc de munca in Italia.
Din nefericire dragilor, s-a implinit si acest Mesaj de la Duhul Cel Prea Sfant.Spun din nefericire,deoarece, au murit deja cativa oameni(12 pana la aceasta ora),dar aveau cu totii si alte boli cronice grave.
Dragii mei, nu pentru faima scriu eu aici!
Nici pentru vreun castig material sau financiar !!!
Scriu ,deoarece, Mantuitorul mi-a grait asa:
          Sa scrii tot ce vezi  si tot ce ai s-auzi ! 
 Iata:

  8 Mai 2015, ora 8,30 dimineaţa !

                                           Hristos a Înviat !

                                               Dragii mei, 

                                  

În această dimineaţă de Mai, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să mă ajute ,pentru ca la randul meu si eu sa-mi pot ajuta Semenii,ceva uimitor şi cu totul minunat se întâmplă.

Dragilor ,îmi doresc ca prin toate câte scriu pe Blog să ajung la sufletul Semenilor nostri si sa-i conving sa se intoarca la Credinţă. 

Şi tocmai când mă rugam la PREA SFANTA TREIME aşa cum va spuneam, aud glas mirat care -mi spune :

             "Al tău Cuvânt ?

           Al tău Cuvânt este ,Cuvântul Lui Dumnezeu ! 

Cuvântul Lui Dumnezeu,sunt repetarea Poruncilor.

Şi -n acest moment  dragii mei, fără ca să deschid gura mea, aud glasul sufletului meu care strigă pur şi simplu aşa :

               Dumnezeu există ! 

           De ani de zile scriu despre Dumnezeu .

Dar un alt glas, mă-ntreabă asa  :

                   De unde ?  

Şi iată ce răspunde glasul sufletului meu, fara ca eu sa deschid gura mea: 

              La insuflarea  Lui Dumnezeu şi- a Măicuţei  Domnului". 

Iar glas din Cer, îmi spune asa:

                 "Lumina ,este ochii ! 

Închizând ochii Celui care ,ne-a arătat Lumina .

Şi mâine e Sărbătoare !

 A venit Dumnezeu la tine!

  Cuvântul tău , este Cuvântul Lui Dumnezeu !"                   

Ce puteam să mai spun ? Parcă nici nu mai eram cu sufletul la locul meu de Rugăciune, căci fără să scot vreun cuvânt din gura mea, aud din nou glasul sufletului meu care imploră pe Dumnezeu aşa :

 Umple inima mea de Dragoste pentru bunătatea Ta ; de ură pentru gresalele  mele şi de defăimare pentru deşertăciunile Lumii întregi.

Nu am voie pentru deşertăciunile 

                           Lumii întregi !" 

Lacrimile-mi curgeau râuri, râuri pe obrajii mei în aceste clipe ,şi asa am înţeles în această clipă ,care este Destinul meu şi ce am de făcut în continuare.

Desi au trecut 18 ani de când m-am dăruit Lui Dumnezeu trup şi suflet ,inimă şi cuget, la fel voi face în continuare toată viaţa mea.

Asa cum Însuşi Măntuitorul Lumii întregi mi-a spus mie roabei Sale, într-o zi in care eram tare trista,El mi-a grait aşa :

               ”Tu ești Imaginea Mea!

               Imaginea Mea,tu esti !” 

Viaţa mea toată, fiecare clipă, fiecare gând şi fiecare dorinţă, sunt în Mânile Lui Iisus Hristos şi ale Maicii Sale, Pururea Prea Curata Fecioara Maria. 

Nicicând nu voi putea ca să-I răsplătesc Mult Prea Milostivului Dumnezeu si Maicii Luminii, pentru DARUL de nepreţuit pe care mi L-a dat mie roabei Sale. 

Am spus de nenumărate ori dragii mei, că eu nu am nevoie de nimic din Lumea aceasta. Ceea ce-mi doresc cu ardoare, este să pot convinge pe Semenii mei şi ai nostri, că DUMNEZEU EXISTĂ, că PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU ne ajută cu Rugăciunile Sale la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru.                      

Iar noi ,trebuie să ne închinăm cu inima şi cu sufletul si s-aducem laudă şi cinstire , mulţumire şi dragoste infinită Prea Sfintei Treimi şi Maicii Luminii ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !

                                 Cu dragoste, Maria.

Sa credeti fratilor in toate cate scriu de la Duhul Sfant,căci, nu de la mine putere scriu,nu din gandurile sau visele mele, ci eu chiar aud CUVANTUL LUI DUMNEZEU Care ,mi-a poruncit cu multi ani in urma,ca sa vi-L fac cunoscut.
Cine vrea crede,ar fi si pacat sa nu creada,cand vede cum se implinsec toate rand pe rand,cine nu vrea sau nu are deloc CREDINTA,sa-i dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, sanatate si multa intelepciune.
Iata Informatiile oficiale la zi :


Acum 8 ore - După ședința de la Cotroceni de marți, Klaus Iohannis a anunțat ce noi măsuri se vor implementa pentru a preveni răspândirea ...
Acum 9 ore - ... 25 martie. România se află în stare de urgenţă din 16 martie. ... PROSPORT.RO · Klaus Iohannis, anunt BOMBA: Armata iese pe strazi!

Iata si articolul meu,din anul 2018:
                        21 Octombrie 2018,ora 3,12 zori de zi !

                                   Dragii mei,

De foarte multi ani,multi romani lucreaza in ITALIA,si-au întemeiat familii in ITALIA, unii sunt fericiti in ITALIA,altii si-au destramat familiile din acest motiv,iar altii au sfarsit in ITALIA.
Oare cât va mai dura acest dute -vino in ITALIA, acest chin al unora români care muncesc acolo pe branci, pentru o paine amara,amară?
Pentru unii dintre români,ITALIA este Raiul; pentru altii un loc in care se poate castiga mai bine; si pentru cei mai multi,un loc in care sa poata supravietui.
Oricum ar fi, ceea ce se intampla de ani de zile si in prezent,nu ar fi trebuit sa se intample niciodata.
ROMÂNIA avea puterea după Revolutie imediat ca sa-si tina poporul acasa si sa-l plateasca corect,după muinca pe care a depus-o si nu in batjocura.
Daca s-ar fi procedat astfel, acum multe familii erau unite si nu destramate; multi dintre romani ar mai fi fost in viata; multi copii ar fi avut langa ei si pe mama si pe tata; si nu in ultimul rand,multe dintre mame nu ar fi ajuns la ospiciu din pricina muncii grele,a stresului de a ingriji batranii cu boli incurabile sau cu boli psihice din ITALIA.
Se pare dragilor că, aceasta relatie cu ITALIA,nu va mai dura mult.
Iata ce spunea un glas astazi in zori:

                   "În Italia ,în Italia,în Italia !
                  Aţi vazut ce se intampla în Italia?
               Şi n-o să mai lucrati acolo."

Dragii mei, MESAJUL este foarte clar! 
În ITALIA se va intampla ceva,iar românii nu vor mai avea loc ca sa lucreze,sau, nu vor mai avea voie sa intre in ITALIA si sa lucreze,sau ,vor fi chiar trimisi acasa forţat.
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului, ca sa ne dea noua numai cat putem duce si nu mai mult.
Sanatate sa avem, că-n rest le vom primi si duce pe toate cu dragoste si cu iubire.
                              Si tot cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Au murit multi batrani. Nu mai au unde sa meargă la lucru bandanele. La final cel putin 5000 o sa ramana fara loc de munca

    RăspundețiȘtergere
  2. Din nefericire nu se mai lucrează nicăieri nu numai în Italia. Eu sunt mai îngrijorat de situația actuală de la noi care seamănă cu cele transmise de tine ; 7 Mai 2019 Având în vedere situația vom plânge cu amar zilele trecutului și 1 iunie 2019 România, vine infernul Român, infernal.Maria Ghiorghiu. Asta din 1 iunie vine parcă pentru cei fugiți de prin Italia și Spania înapoi în România sperând că astfel vor scăpa, câtă naivitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a mai adeverit una la sfarsitul anului trecut ati scris ceva de saptisprezece mii si ceva de morti imi amintesc perfect postarea si nu imi vine sa cred ca din pacate s-a ajuns aici. Va urez sanatate sa trecem cu bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Tanti Marie, nu te bucura pentru cei intorsi acasa in Romania, ca in Romania este salariul de rahat. Eu unul nu plec de aici. Ce sa-mi trag prin Romania si banditii si escrocii din Parlament. Daca vin in Romania, niciodata nu am sa primesc 50 de euro pe zii (brut) dar in Anglia ami ramine cel putin 50 de lire dupa taxe si impozite. Asa ca mi se rupe de Romania. Prima oara ne gandim la buzunar si dupa aceea la patriotism. Daca altii lucreaza pe degeaba in Romania, asta nu inseamna ca toti sa fim sclavi prosti. Daca toata lumea ar tine la preturi pentru salarii, atunci toti ar avea salarii mari ca preturile din romania sunt ca in Germania dar salariile sunt ca in China. Deci, nu se poate traii in Romania. Asa ca nici matale nu te mai bucura de venirea tinerilor in Romania ca nu vor sta mult.

    RăspundețiȘtergere