luni, 16 martie 2020

LINISTE INAINTEA TARILOR MARI !


                                                    16  Martie 2020, ora 6,54 !

                                     Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva linistitor la prima vedere.
Glasul spunea asa:
                 "Ce bine ca e liniste !
Iar un alt glas confirma:
                 Da ! E buna linistea inaintea Tarilor mari!"
Dragii mei, linistea este de la Dumnezeu si e minunata inaintea Tarilor mari si mici.Dar de multe ori,cand este prea multa liniste,ne gandim ca nu cumva sa fie linistea dinaintea furtunii.
Sa ne rugam dragilor, pentru linistea ce ar trebui sa fie intre noi, ca popor roman ales sa-L primeasca pe Mantuitorul Hristos in a Doua Sa Venire,sa ne rugam pentru linistea Tarilor mari,pentru linistea mondiala.
Sa ne rugam pentru sanatatea noastra si a celor dragi noua,sa ne rugam pentru mantuirea sufletului nostru,si nu in ultimul rand, sa multumim pentru toate DARURILE pe care le-am primit si le primim in fiecare clipa a vietii noastre.
                          Cu dragoste,Maria.

37 de comentarii:

  1. Cum puteți spune că este liniște când în toată lumea este un haos creat de cei ce au lansat virusul în lume? Să ne rugăm lui Dumnezeu pentru sănătatea, pacea și liniștea locuitorilor planetei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este pentru viitor,iar aici, cred eu,ca se spune despre LINISTEA de după un posibil Razboi mondial.

      Ștergere
    2. razboi e sigur..toate semnele indica ..bursele se prabusesc etc..comunistii se pare ca vor incepe..rusii, chinezii..neamuri blestemate de acest odios flagel...si pe la noi, tot el..

      Ștergere
    3. S-au intors romii acasa. Iohannis a promis diasporei ca o aduce acasa. Circula liber, scuipa si rad, asculta muzica tare. Degeaba stare de urgența
      Pe romi nu-i carantineaza nimeni.

      Ștergere
    4. 13.24 Fiecare tara isi aduce acasa cetatenii. Nu mai cauta nod in papura, crestine!

      Ștergere
    5. Au venit singuri,nu i-a adus nimeni,din contra,nu vor mai veni de Paste

      Ștergere
  2. Linistea tarilor mici in fata celor mari e ca si cea intre oameni cu statut diferit cu lozina;
    ''Ciocu' Mic ca acuma noi sintem la putere''
    Intre imperiu si colonie e ca si intre Guvernator si omul obijnuit,relatie de vasalitate cu intermediari marionete slugarnice-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, prin acest comentariu se vede sanatatea ta psihica. Esti obsedat, omule! Sa te ierte Dumnezeu! Multa putreziciune ai in minte!

      Ștergere
    2. Nu vad nimic greșit în ce-a spus Crăciun, asa va fi, se pare ca cea obsedata ești tu!

      Ștergere
    3. Dar ce-ai pățit an17:13,dumneata cu sănătatea cum stai?

      Ștergere
  3. Mai tineti minte ca zgaraia unu pe aici referitor la nenorociri ca sa vina odata ?
    Oare ce zice acum, as vrea sa mai scrie ceva, ce zice...

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate la noi se termina epidwmia de gripa mai repede decat in tari mai mari..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.28 vine inca un val de persoane din strainatate. Inca nu s-a atins varful!

      Ștergere
  5. INVITAT SPECIAL: Dragi romani, in aceste momente extrem de grele in care teama, frica se unesc cu lipsa de informatii care sa dea oamenilor mai mult decat frica de moarte, voi avea invitat in seara aceasta la ora 19:00 la Romania Ascunsa pe unul dintre cei mai iubiti medici si imunologi romani: Prof univ dr Pavel Chirila, un medic ce nu a lasat stiinta sa-i umbreasca credinta in Dumnezeu‼‼‼‼‼

    Domnul Doctor va raspunde intrebarilor si temerilor dumneavoastra, va oferi sfaturi si raspunsuri pt romanii din tara si din strainatate‼‼‼ Este si fondatorul miscarii de lupta impotriva vaccinarii obligatorii‼‼‼

    Va rog pe toti sa imi scrieti aici pe fb intrebarile dumneavoastra despre aceasta criza si i le voi adresa in emsiune‼‼‼

    Avem cu totii nevoie de raspunsuri medicale avizate in astfel de momente‼‼‼ Va las aici o mica descriere a domnului doctor‼‼‼

    "Prof. dr. Pavel Chirilă este directorul Centrului Medical „Naturalia“, preşedintele Asociaţiei Române a Medicilor Fitoterapeuţi, doctor în ştiinţe medicale, medic primar medicină internă, prodecan al Facultăţii de Teologie din Craiova, profesor universitar de Bioetică Creştină, având supraspecializare în fitoterapie şi homeopatie.

    Profesorul Pavel Chirilă, prin activitatea pe care o desfăşoară, îşi propune să promoveze statutul medicului fitoterapeut în contextul actual al practicii medicale din România.

    El este, de asemenea, membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei Filantropice Medical-Creştină „Christiana“, care are multe filiale în ţară, pe lângă care fiinţează 25 de şcoli postliceale sanitare pentru personalul laic şi monahal şi o editură şi care derulează numeroase programe sociale"

    P.S.: Va intra in direct si primarul srctorului 1 din Bucuresti, domnul Dan Tudorache pentru a ne spune unde se gasesc Centrele de Carantina, conditiile oferite, ce masuri se iau in cel mai mare sector din Bucuresti!


    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
  6. A doua vedenie a lui Solomon
    12 Apoi Domnul i S-a arătat lui Solomon noaptea şi i-a zis:

    „Ţi-am ascultat rugăciunea şi Mi-am ales locul acesta drept Casă pentru jertfe. 13 Când voi închide cerul şi nu va mai fi ploaie, când voi porunci lăcustelor să mănânce ţara, când voi trimite molima în poporul Meu, 14 dacă poporul peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, dacă se va întoarce de la căile lui cele rele, atunci voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatele şi îi voi vindeca ţara. 15 De acum încolo ochii Mei vor fi deschişi şi urechile Mele vor lua aminte la rugăciunea făcută în locul acesta. 16 Am ales şi am sfinţit Casa aceasta pentru ca Numele Meu să fie acolo pe vecie. Ochii şi inima Mea vor fi acolo zi de zi. 17 Cât despre tine, dacă vei umbla înaintea Mea aşa cum a umblat tatăl tău, David, împlinind tot ce ţi-am poruncit şi păzind legile şi hotărârile Mele, 18 voi întări tronul suveranităţii tale, aşa cum i-am jurat tatălui tău, David, atunci când am spus: «Nu vei fi lipsit niciodată de un urmaş care să domnească în Israel.» 19 Dar dacă vă veţi întoarce de la Mine şi veţi părăsi legile şi poruncile pe care vi le-am dat, dacă vă veţi depărta, dacă veţi sluji altor dumnezei şi vă veţi închina înaintea lor, 20 atunci vă voi dezrădăcina din ţara pe care v-am dat-o şi voi lepăda dinaintea Mea Casa aceasta, pe care am sfinţit-o pentru Numele Meu; o voi face astfel de pomină şi de batjocură printre toate neamurile. 21 Şi oricât de impunătoare este această Casă acum, toţi cei care vor trece pe lângă ea se vor îngrozi şi vor întreba: «De ce a făcut Domnul astfel acestei ţări şi acestei Case?» 22 Atunci li se va răspunde: «Pentru că L-au părăsit pe Domnul, Dumnezeul strămoşilor lor, Cel Care i-a scos din ţara Egiptului, şi pentru că s-au alipit de alţi dumnezei, s-au închinat înaintea lor şi le-au slujit, de aceea a adus El peste ei toată această nenorocire.»“

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus scuza-ma dar tu de ce parte esti?? Pana acum ne tot scrii se tatal pamantul de crede omul ca esti ceva genul reptilienilor, acum vii cu citate din biblie...

      M-ar interesa ideile tale un pic mai in detaliu...

      Ștergere
    2. Biblia nu am negat-o niciodată,din contră am spus căci chiar dacă a fost modificată de mii de ori, ea spune adevărul așa cum vrea DUMNEZEU cu voia lui pentru ca oamenii să-l descopere mai ușor.Eu pot fi orice în mintea oricui,chiar și reptilian.Important pentru mine este cine sunt eu în mintea mea,ce scop am eu în mintea mea,care este misiunea meavîn mintea mea.ce știu eu despre Dumnezeu nu este pentru gândirea umană din acest mileniu.m-am descoperit pe mine însumi și Dumnezeu m-i s-a relevat.El a fost dintodeauna aici,iar pe blog am prezentat adesea la avatar poze google earth care certifică creația lui în grădina sa Pământul.dacă Dumnezeu există în tot universul El este și aici ...

      Ștergere
    3. De ce vrei detalii?Esti psiholog?

      Ștergere
    4. Nu sunt psiholog, dar da ma intereseaza sa gasesc drumul adevarat, nu vreau sa judec gresit o persoana numai pt faptul ca eu nu inteleg. Detaliile pe care Madus mi le-a dat acum imi mai dau un mic raspuns ...mai am pana sa ajung sa inteleg ce este. Incerc sa avansez cu pasi marunti.
      Multumesc de raspuns Madus.
      Bine ar fi pt toti sa incercati sa intelegeti cat de cat adevarul, sa il gasiti. Suntem pe ultima 100 de metri. Sanatate va doresc la toti si alegerea cea buna sa o facem.

      Ștergere
  7. Eu ințeleg că Domnul a dat voie să se întâmple ceea ce trăim, chiar dacă pandemia a fost provocată. Rostul acestei situații ni se dezvăluie chiar de către acestei viziuni. Este un aviz serios, și foarte probabil linistea care dă voie la spirit să reflecteze.
    Să nu ne plângem de lipsă de informație că aceasta nu lipsește; e chiar mai multă decât necesară. Prea multă inf. ne bulversează și ne deviază de la conexiunea cu Divinitatea.
    Am ajuns să ne încredem mai mult în cei ce se autoimpun, în loc sa sa reflectăm și să cerem ajutorul de LA CEL PREA INALT -DUMNEZEUL SI CREATORUL NOSTRU.
    Frica și panica nu sunt Divine.
    Este un moment de inflexiune iar ce va urma va depinde de toata suflarea Pámântului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Liniștea dinaintea furtunii...Pandemia este premergătoare crizei finaciare, după care urmează război mondial, foamete, ciuma și alte boli mortale. Supraviețuitorii acestor vremuri vor fi cipați ca și animalele, iar ciparea înseamnă pierderea sufletului. Prin cipare se poate modifica frecventa de Vibrație și deci, se poate modifica starea interioară a omului, de la un om blând se poate ajunge la un om agresiv. Se zice in apocalipsa ca oamenii cipați vor deveni ca fiarele câmpului , adică agresivi precum animalele.
    Profetul german, Alois Irlmaier, spune ca al 3 le-a război mondial va începe, după ce, in Balcani , va fi omorât un important om politic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.39 stop cu atatea ganduri negative!Ce va mai plac apocalipsele, mai ales alea care nu exista! Vreti cu tot dinadinsul razboaie, foamete , ciuma si toate grozaviile!

      Ștergere
  9. Stiinta astora al caror reprezentant ma blama pe aici, ala ,, normal la cap"" seful OMS:
    Testetati-va testati-va testati-va ca si cum testarea inseamna vindecare; Un croitar face o pereche de pantaloni si
    Masoara, masoara , masoara pantalonii !!! Pai nu trebuie sa-i faca cu doar sa masoare ?!?!?! Bun atunci.
    Traducere a mea : Nenea are doua calitati

    Prima, habar n-are ca un demn reprezentant al stiintei ce este !
    Doi-reprezinta ,,loby-ul''
    celor care vand teste !
    Obliga la masuri in continuare asupra ,,satanisti-minunatilor''

    RăspundețiȘtergere
  10. "Sunt hoți îmbrăcați în medici sau persoane care vin să vă facă teste medicale sau să dezinfecteze casele".

    Poliția Română ne avertizează să nu cădem în capcane şi să ne informăm doar din surse oficiale.

    Legat mesajul de mai sus, atribuit Poliției și care circulă în mediul online, potrivit căruia "sunt hoți îmbrăcați în medici sau persoane care vin să facă teste medicale și să dezinfecteze casele”, polițiștii spun că este fake news.

    "Sunt grupuri care se organizează, sunând înainte la telefon, cer date personale, gen câți sunteți în casă, ce vârstă (bătrânii sunt cei mai afectați), ca să știe unde să atace”, se mai arată în mesajul atribuit Poliției.

    https://www.antena3.ro/coronavirus/coronavirus-fake-news-politie-hoti-imbracati-in-doctori-563114.html

    RăspundețiȘtergere
  11. 17,13 Ce vorbesti??
    Atunci sa-ti spun varianta de la persoana cea mai Autorizata la Informatii,Presedintele Basescu care spunea ceva de genul;Mai bine sa S.... P... la Marele Licurici.
    Iar Basescu fata de Guvernator e Barbat,Nu Crezi??.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand e Basescu vreun guru sau model de viata, craciun?

      Ștergere
  12. Sa speram ca BUNUL Dumnezeu sa aduca liniste,
    Oamenii sunt bulversati acum si speriați.
    Bine este sa fie unire si ajutor unii către altii.
    Am văzut români care vor să vină în țară,sa adeverit cea ce spunea doamna Maria cu nitel timp in urma,cu romanii vor fi izgoniți din Italia,trimiși în țară ceva de genul,fratilor uitati ca se intampla si sa adeverit si acest lucru.
    3.500 care trebuie sa vina in tara.
    Au fost blocați în Austria și Ungaria.
    Este greu,foarte greu si pentru ei si pentru cei care sunt acasa,este riscul de contaminare.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să avem pace si sanatate la toata lumea.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Inainte au plecat 10 milioane de inteligente din Romania acum au mai plecat 10 o spune cu durere cel mai documentat roman Florin Colceag, care se ocupa cu protectia copiilor romani supradotati, acum pe TVR2.

    RăspundețiȘtergere
  14. S-au si dezlantuit pe Blog aparatorii mercenari platiti ai 'Linisti' ,Stop Criticilor,Linistea care ucide la fel precum Coronavirusul,ii vedeti dupa 3-4 comentarii in tot atitea minute si apoi ore in sir fara Nici un comentariu..

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria, a fost un mesaj...UE se va destrama. Inchiderea granitelor de acum a ce seamana?

    RăspundețiȘtergere
  16. Acum pe Nasul TV Canada;Cei care critica in Romania ajung 'Ciumati'.
    Cam asta erau si ideile ceausistilor pina le-au intrat gloantele-n plamini..

    RăspundețiȘtergere
  17. Au reușit ei să țină oamenii în case cu arma în mână?Au reușit.Ce-or avea de gând,vom vedea.Printre altele,cred că ne paște o foamete,în viitorul apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  18. De teama Coronavirusului Nepalul a interzis ascensiunile de primavara pe virful Everest..

    RăspundețiȘtergere
  19. Epidemia are un folos! Părintele Pimen, Schitul Lacu - Sfântul. Munte Athos
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=841608186336635&id=508427492988041

    RăspundețiȘtergere
  20. Dragi romani,

    in mijlocul celei mai mari crize sociale, medicale, ecomonice si de securitate, in seara aceasta la ORA 19:00 la ROMANIA ASCUNSA aducem raspunsuri, incredere, curaj, previziuni pentru viitor si forta alaturi de simboluri ale Romaniei si specialisti incontestabili in domeniile vizate de aceasta criza‼‼‼‼

    Invitatii exceptionali din aceasta seara la Romania Ascunsa vor fi:

    1. Maestrul Tudor Gheorghe - simbol al romanismului si Ambasador CNMR pentru Apararea Culturii si Identitatii Nationale‼‼‼

    2. Ambasadorul Ion M. Anghel - Presedintele Asociatiei Ambasadorilor si Diplomatilor de Cariera din Romania si VicePresedinte CNMR.
    O somitate in materie de politica externa cu peste 60 ani de experienta in relatiile internationale‼‼‼

    3. Preotul Vasile Antonie Tamas, un preot iubit de intreaga tara si Ambasador pentru Apararea Identitatii Nationale al CNMR‼‼‼

    4. Generalul Virgil Balaceanu - Presedintele Asociatiei Ofiterilor Romani in Rezerva si VicePresedinte al CNMR. Unul din cei mai buni experti in securitate ai Romaniei‼‼‼

    5. Doamna Dr Aurora Dragomiristeanu, fost Presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si Coordonatorul Registrului National pentru Bolnavii de Leucemie.
    Unul dintre cei mai apreciati medici din Romania si alaturi de care vom incerca sa gasim raspunsuri la aceasta criza din perspectiva medicala dar mai ales ce riscuri ai probleme ridica pentru persoanele bolnave de cancer‼‼‼‼

    Nu ratati o editie de exceptie a Romaniei Ascunse alaturi de simboluri ale Romaniei si cei mai buni specialisti care ne pot aduce curaj si lamuriri pivind efectele si cauzele acestei crize‼‼‼‼
    VA IUBESC SI VA IUBIM ENORM POPOR ROMAN, INDIFERENT IN CE COLT DE LUME VA AFLATI‼‼‼NOI NU VA VOM ABANDONA NICIODATA‼‼‼

    #oromaniefaraviolenta
    #oromaniefaraclanuri
    #RomaniaAscunsa
    #oromanieputernicasimoderna
    #112vreausatraiesc

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
  21. O vrrreau pe ,,, Clotilde Armande,,, se si vedea infruptanduse din Romania , nusomes dezolated thu dansa.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cristoiu acum pe TV spunea ca sintem in plin Ceausism cu regimul Iohannis care spune doar ca totul e liniste, bine si frumos.

    RăspundețiȘtergere