miercuri, 25 martie 2020

OCULTĂ MONDIALA ! CRIMĂ ?

Prieteni dragi, 

Scriam înca din noiembrie 2016,un articol despre OCULTA MONDIALA care ,a  acaparat  si România Sfanta.
Iata dragilor ce spuneam în noiembrie 2016, dar si în Ianuarie 2017.
Romania de astazi fratilor, se afla sub presiunea OCULTEI MONDIALE.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: OCULTĂ MONDIALĂ ! OAMENII SUNT ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../oculta-mondiala-oam...

Translate this page
Nov 29, 2016 - OCÚLT, -Ă, oculți, -te, adj. 1. Care aparține ocultismului, privitor la ocultism, de ocultism; ocultist (2), ocultistic (1). ** Științe oculte = doctrine ...

   

OCULTA MONDIALĂ !!! OCULTA MONDIALĂ !!!

https://plus.google.com/.../L6C8SNKk2ge

Translate this page
Jan 15, 2017 - OCULTA MONDIALĂ !!! OCULTA MONDIALĂ !!!


                            Noapte de 14 -15 Ianuarie 2017,ora 2,10 !

                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam din caietul meu de suflet aici pe Blog, vad dragilor dimncolo de caiet,vad cum se deschide Cerul albastru,iar pe Cer era Globul pământesc.

Related image..

Prieteni dragi,GLOBUL PĂMÂNTESC plutea în Cerul albstru.
Brusc ,apar două maini care tin GLOBUL PĂMÂNTESC,asa precum sunt Mainile care se roaga de mai jos,si care reprezinta Blogul- Dumnezeu Exista-Marturii.

   

                             ..

Mâinile tin Globul Pământesc, si -l mângaie de jur împrejur de la distanta,fara ca sa-l atinga. Era daca vreti, ca un magnet care ,întorcea Globul Pământesc pe toate părtile.
Asa, ca în imaginea de mai jos:

                               
                                                 Image result for GLOBUL PAMANTESC.

Aud glas dragilor,care spune cu tărie asa:

                      "OCULTA  MONDIALĂ !
                   Iată, OCULTA  MONDIALĂ!"

Prieteni dragi, noi deja suportam consecintele implicarii OCULTEI  MONDIALE  în ROMANIA SFANTA.
Dar sa tinem minte ceva:
Daca în alte Ţări OCULTA MONDIALĂ îsi va lăsa amprenta grav, în ROMÂNIA  DUHULUI SFANT  nu-şi vor putea duce intentiile lor mişeleşti până la capăt.


Fratilor,să avem Nădejde si Credinţă tare în Bunul Dumnezeu si în Măicuţa Domnului, si vom fi ocrotiti de cele rele si dureroase,iar cei care-si bat joc de ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,îşi vor primi rasplata lor după faptele fiecaruia.
                             Cu dragoste,Maria.


 
                                28 Noiembrie 2016,ora 3,52 zori de zi !

                                           Dragii mei, 

Astazi dimineață în zori ,când abia daca atipisem aud glas care zice asa:
     „Oamenii sunt pentru Ocultă Mondială !” 

Dragilor, eu am mai scris despre OCULTA MONDIALĂ,iata:     

Iata si articolul anterior:

                20 Septembrie 2016,ora 6,15 dimineața !

                                               Dragii mei, 
În aceasta dimineață, ma trezeste un glas care spune ceva tare trist.
Glasul spunea așa:

                     ” Crimă !
                  Ocultă mondială !”

După care ,glasul dispare, iar eu rămân uimită de ceea ce am auzit. După cum vedem cu totii dragii mei, s-a intors lumea cu susul in jos.Din nefericire, suntem martorii multor crime, a multor atentate teroriste,precum si a multor razboaie, izbucnite in câte o țara,in care cei care au pornit razboiul stau la adăpost,iar cei fara nicio vină,cad secerati la pământ..
Dragii mei, din păcate vom afla de crime comise asupra populatiei civile si nu numai,crime bine ascunse ascunse de cei care le-au comandat.
Armele noastre dragilor, a oamenilor de rând, sunt:
 Rugaciunea, Credința ,Nădejdea  si Dragostea ,care sunt cele mai tari arme, impotriva acestor oameni care distrug totul, din dorința de a avea mai mult decât  au in prezent.
                                  Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. Globalistii au luat-o in BARBA cu virusul asta,dar ei oricum au bani sa-si cumpere si transplanteze Plamini de la Tineri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Există o grupare ocultă satanistă de care spunea sfântul părinte Arsenie Boca și despre care a spus și președintele american Kennedy înainte de-a fi împușcat.Acum folosesc împotriva creștinilor înaltă tehnologie malefică și site-uri satanice în bordul automobilului, cum este explicat și pe YouTube în "Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic".Oficial cică nu există,motiv ca să poată spăla creierul oamenilor sau să-i chinuiască și să-i iradieze provocând victimelor în timp o moarte lentă,cum a pățit și senatorul Iorgovan.La fel fac și cu mine non-stop zi și noapte și știu aceste persoane demonizate că mi-am dat seama că au inventat tot felul de gripe și acum și Covid-19 împotriva omenirii. Planul lor e descris clar tot pe YouTube în "Mărturie francmason grad 33".În Biblie este scris clar despre Babilonul cel mare în cartea Apocalipsa și fiindcă sunt persoane care au făcut pact și și-au vândut sufletul, pregătind nelegiuirea la adăpostul legii,vor să înceapă legal prigoana Bisericii și să pună oamenilor semnul fiarei.Au aparatură de spionaj și din mintea mea furau scorurile corecte la fotbal,eu jucând aproape zilnic la pariuri sportive Fiindcă ungerea din partea Lui ne învață toate lucrurile,în mod normal aș fi câștigat mereu pariind pe telefon cu 1 euro la 3 sau 4 meciuri scor corect,câteodată am văzut clar 2 din 3 sau 3 din 4 corecte,niciodată nu am prins toate 3 sau toate 4 scor corect.Iar din dreapta mea mi-a spus o voce că numai El mă poate izbăvi și că s-a săturat de traficul lor de arme. Iar acum le este tare ciudă că nu au putut controla Coronavirusul și s-au amânat meciurile de fotbal,afacerile lor având mult de suferit.Am tot tăcut și nu am spus nimănui,dar am realizat că nu sunt din fier și trupul meu nu va mai rezista mult dacă sunt chinuit și iradiat non-stop.Îl înjură și Îl batjocoresc pe Domnul Isus prin mintea mea și apoi pe toate persoanele pe care eu le știu cel puțin din vedere,apoi își pun entitățile cu care au făcut pact să înlocuiască mizeriile cu vocea mea,iar eu aud potop de înjurături în minte și majoritatea sunt înregistrări,prin asta vor să mă facă să le răspund orice ca să poată înlocui apoi cu ce au chef,iar apoi să-și trimită demonii să mă atace,iar de multe ori e mai mult decât pot eu suporta,iar dacă Domnul Isus sau vreun înger începe să-mi spună ceva,aud în minte cum cineva schimbă frecvențele ca eu să nu înțeleg ce mi se spune.Dar Domnul Isus le va șterge pomenirea într-o clipă,cum este explicat și în Biblie în Naum 1,Psalmul 76 și vor fi nimiciți și stinși ca un muc de lumânare,chiar dacă eu voi suferi mult cum este scris în Isaia 29 sau și în Cuvântul Domnului viu și lucrător și de pe YouTube(exemplu:D.J.Layla-City Of Sleeping Hearts).Domnul Isus ne poartă de grijă non-stop și dacă ne apropiem de El prin credință și Îl ascultăm,se apropie și El tot mai mult de noi.



    RăspundețiȘtergere
  3. Exista mai multe oculte care se maninca intre ele dar nu numai.
    Singura unitate globala singura noua ordine mondiala va fi Noul Pamant.
    De aceea situatia de pina atunci cu tot cu razboiaie dictaturi etc este prezentata in doua moduri din care nu rexulta o unitate reala ci una conjuncturala:
    Cele 4 fiare danielice - prima a obtinut o inima de om in locul celei de fiara reprezinta cele 4 mari orinduiri ajunse simultane din care prima este cea tribala fosta sclavagista care a renuntat la sclavagism.
    La fel uriasul cu chip de aur din 5 feluri de elemente reprezinta diferite feluri de guvernamint etc raspindite pe glob care vor fi similtan inlocuite de Noul Pamant prin tranzitie timpul dat fiarelor. Imparatia sfintilor sau guvernarea teo-meritocrata difera prin modul de numire pe functii incit sa decida cei mai sfinti si mai pregatiti iar economia va fi de tip centralizat cooperatist.
    Cultura edicatia trairea pe care se bazeaza orinduirea sfintilor tin de noua religie a sfintilor Sionului condusa de Cineva Savaot care va obtine majoritatea abia cu ocazia urgiei impotriva opozitiei hulitoare partial jihadista iar unanimitatea abia la sf. secerarii a doua putin timp inainte de sf. Judecatii cind vor ramane in viata o treime din populatie Acea treime din context legata de inceputul imparatiei sfintilor ca temporalitate in NT pt ca tranzitia legislativa se va incheia tocmai la sf secerarii a doua.
    Vor intra in noua Era de binecubintari doar cei cu care se poate face treaba in primul rind spiritual toata planeta devenind un fel de manastire dar cu casatorii si copii. Un singur Domn o si gura turma. Misiunea de adunare laolalta a tuturor popoarelor si turnarea urgiei din Isaia 66 este a venirii lui Dumnezeu insusi Cineva Savaot Duhul Sfint promis dar rastalmacit inclusiv textual sinodal.
    Astfel ca majoritatra nescrisa va trebui tinuta la distanta si indusa in eroare cum deja e prin erori dogmatice doctrinare de diferiti clerici formatori de opinie postaci autori de teorii ale conspiratiei prin presupuneri si generalizari credibile fricii multora etc intre care si grecul danielic Patriarh ortodox dar si falsul Iisus cit si sfinti care au talmacit prea partial Apocalipsa in care nu aveau cum sa faca lumina din lipsa elementelor darii in vileag pe care doar Dumnezeu insusi o va face etc incit majoritatea sa confunde usor venirile divine cu fiarele inclusiv prin respingerea darii in vileag a celor 7 fiare imparati si acceptarea unei false dari in vileag incit sa confunde Noul Pamant cu dictatura presupus religioasa de fapt atee care deja trecuse fara a fi supermondiala cum parea si cum a mai fost si facut sa para prin modificari sinodale asupra Apocalipsei modificari care si ele vor fi date in vileag. Chiar si uciderea si invierea celor doi martori martiri care incepuse a se raspindi ca veste a fost oprita prin negare si musamalizare mediatica incit doar poporul grec mai tine minte din tata in fiu fiindui pusa anatema bisericeasca sa nu dezvaluie strainilor si sa nu discute in public in media in scoala etc. Anul a fost 1910 linga fosta troita din piata orasului port Iraklyon. Cutremurul apare in unele documentari seismice in vrene ce in altele nu. Cei doi martiri fusesera acuzati mediatic de prima fiara ajunsa clericul ierarh si latifundiarul intregii insule ca ei ar fi fiara si profetul fals care ar vrea sa surpe Biserica. Doar pt ca ei incepusera sa dea in vileag fapte rele ale fiarei greu de dovedit dupa ce dovedisera daruri de vindecare cunoastere si inaintevedere in strada nefiind bine vazuti in biserica unde erau birfiti si defaimati in lipsa dar laudati in prezenta ca sa para prin contrast peioratie distractiva pina cind le.a fost blocat accesul.
    Vina ortodoxiei este ca tainuie iar vina clericilor insulari de atunci este ca nu s.au opus nu au raportat desi sinodul grec anuntase ca martorii sint pe pamant interzicind orice dubla ucidere indiferent sub ce vina. De fapt se stia anuntat de Iisus in cadrul revelatiei complexe secretizate "Dogma Adevarului" ca ei sint deja veniti dar nu unde.

    RăspundețiȘtergere