joi, 19 martie 2020

P.I.B. ! PRODUSUL INTERN BRUT AL ROMANIEI ,SE REORGANIZEAZA ?


                                                    19 Martie 2020,ora 6,22 !

                                        Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune asa:
                 "P.I.B.-ul!
                 Se reorganizeaza P.I.B.-ul !"
Dragii mei, glasul era foarte suparat din pricina P.I.B-ului si a spus ca trebuie reorganizat.
Vom auzi dragilor ,despre aceasta reorganizare a PIB-ului si sa nadajduim ca va fi spre binele populatiei,si-asa speriate de acest Coronavirus.
                                        Cu dragoste,Maria.
P.S.
CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:
  1. Spălați-vă mâinile de multe ori;
  2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
  3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
  4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
  5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
  6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
  7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
  8. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
  9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
  10. Animalele de companie nu transmit coronavirus.
   1. Spălați-vă mâinile de multe ori
Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.
Spălarea mâinilor elimina virusul.
   1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute
Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.
   1. Nu vă atingeți ochii , nasul și gura cu mâinile
Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.
Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .
   1. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți
Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.
   1. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul
Momentan, nu există cercetări științifice  care  evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot  preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar  impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.
Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.
   1. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool
Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.
   1. Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave
Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).
UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.
   1. Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase
Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).
   1. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile
Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.
10.-Animalele de companie nu transmit coronavirus
În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie  să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.

30 de comentarii:

 1. Dr. Didier Raoult, directorul unui institut din Marseille, spune că noul coronavirus se poate trata cu un medicament foarte ieftin, disponibil deja pe piață

  https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Dr.-Didier-Raoult-directorul-unui-institut-din-Marseille-spune-ca-noul-coronavirus-se-poate-trata-cu-un-medicament-foarte-ieftin-disponibil-deja-pe-piata-160584

  http://actu17.fr/coronavirus-on-sait-guerir-la-maladie-affirme-linfectiologue-didier-raoult-apres-des-tests-sur-24-patients/

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne Maria ati postat un mesagi cu un sarpe negru spunind ca virusul vine de la sarpe sa stiti ca aveti dreptate.
  Si acuma daca va amintiri vam mai scris ca in Italia este o persona Giorgio Bongiovanni care este un vegent sau cum spune El un contactist adica El aude vede si vorbeste cu extraterrestri, Dar mentioneaza ca asa cum sintem noi pamintenii buni si rai asa sint si extraterrestri buni si cai rai.
  Am ascultat un video pe Yuotub unde Giorgio a vorbit cu ei si ii intreaba de acest virus si de ceea ce se intimpla azi in lume si a spus ca nu Dumnezeu a trimis ci El doar a ingaduit acest virus din cauza ca noi am distrus si avelinat planeta iar pamintul plin cu venin a inveninat sarpele care mai tirziu a transmis virusul la om , si ca Nici o tara si Nici un stat nu a produs in laborator acest virus doar ca diavolul vrea sa faca razboi intre popoare si pune vine cind pe un popor cind pe altul ca sa inceapa razboiul, Dar ca Dumnezeu a permis acest virus pt necredinta si daca popoarele nu se vor intoarce la Dumnezeu va veni alte virusuri si mai i grozitoare a spus de mai multe inclusiv de o virus bubonic la fel si de Ceva caun cutremur a scoartei terrestre deci daca lumea nu se va intoarce la Dumnezeu acest virus a fost doar primul avertiment dupa care sint pregatite si alte mai tragice in care va ataca pe fiecare persoana inafara de copii.
  Cine vrea sa asculte video se intituleaza :MESSAGGIO SUL CORONAVIRUS DAI FRATELLI FELLO SPAZIO A GIORGIO BONGIOVANNI

  RăspundețiȘtergere
 3. Productia si numarul salariatilos tot scad iar cheltuelile cu bugetarii au tot crescut ducind la un mare dezechilibru in clusiv in Balanta de plati interne si externe care va trebui reechilibrate prin reducerea majorarilor si numarul bugetarilor ,cum a procedat Grecia.
  Dar asta doar dupa Alegeri cint politicienii sint deja stapini pe situatie,leul deja a scazut si tinde deja spre 5 lei-craciun

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu cred ca sunt foarte prezente Cuvintele Pocaiti va ca s a apropiat Imparatia Cerurilor! Cum ar putea Hristos sa Coboare in mizeria dinlauntrul si din afara noastra? Indemnul este pentru toti, si pentru cei care au facut mult rau si pentru cei care inca stau drepti. Sa ne amintim de pocainta ninivitenilor care a indepartat Mania lui Dumnezeu de la ei. Doamne al Puterilor Fii cu noi, ca pe altul afara de Tine nu stim!

  RăspundețiȘtergere
 5. România rămâne o țară de noaptea minții după ce stai două săptămâni în izolare la domiciliu trebuie să mergi la DSP ca să îți elibereze ăia certificatul de bună purtare. Atâta demență doar în România poți găsi și asta diriguită de Orban PNL guvernul care odată cu începerea crizei coronavirus în România s-a ascuns primul prin buncăre din lașitate. La DSP te duci ca să contactezi iar coronavirusul asta în timp ce îți faci dosarul cu șină necesar birocrației cretine . Iată o altă gestionare a crizei coronavirus,, bună,, a guvernului pafarist Orban.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 12:19 ești plin/ă de răutate!!! Dacă nu se izola ai fi spus- nemernicul de Ludovic Orban ,nu se izolează, special o face să îmbolnăveasca tot poporul ....!!! Genul ăsta de oameni sunteți și dna Maria vă publică rautatile DOAR PT. CĂ ÎI INJURATI SAU VORBIȚI DE RĂU PE CEI DE LA PNL SAU IOHANNIS!!!

   Ștergere
  2. 12.19 crezi ca psd-ul tau cu analfabeti cu tot ar fi organizat perfect totul. Sa zici mersi ca aceasta pandemie nu ne-a prins cu smecherii psd in functii. Ar fi furat tot, inclusiv testele.

   Ștergere
  3. Anonim 19:12 MĂ MIR CĂ DNA.MARIA ȚI-A PUBLICAT COMENTARIUL !!!

   Ștergere
  4. 19:12, PNL nu e in stare sa gestioneze situatia si nici nu va fi. PNL are vina pentru ca avem coronavirus in Romania. Guvernarea PNL a lasat granitele deschise ca sa patrunda acest virus si in Romania (iar aceasta numai din cauze electorale, atat au fost de egoisti si hapsani). Dar daca tot au facut-o trebuia sa-i ia pe toti cei care au venit din afara sa-i puna direct la izolare in locuri pazite, nu sa-i lase sa umble brambura prin orase si alte locuri ca sa infecteze populatia Romaniei. Niste incapabili sunt la guvernare.

   Ștergere
  5. 16.11 ma mir ca ai creier desi nu pare sa ai.Toate guvernele sunt depasite oarecum de situatie, nimeni nu e Dumnezeu asa ca taca-ti fleanca! Vorbeste gura fara tine. Nu mai poti fura ca inainte?
   Propun sa te duci tu sa guvernezi in situatia de acum, cred ca ai lesina in secunda doi de frica. SA-TI FIE RUSINE, CARCOTASULE! Vezi sa nu-ti dea Dumnezeu lectia de care ai nevoie ca sa te destepti si sa nu mai vorbesti aiurea!

   Ștergere
  6. 16:57, calmeaza-te ca am dreptate. Romania putea sa fie fara aceasta problema creata chiar de incapabilitatea guvernului PNL. Nu am avut aceasta infectie in tara pana nu au lasat hoardele de infectati sa intre in Romania la liber si sa umble brambura prin orase si nu numai.
   Dupa ce au afundat Romania in aceasta infectie ar trebui sa le fie lor rusine, guvernarii PNL, ca au demonstrat ca nu le-a pasat de romanii din Romania numai de capitalul electoral, sa nu care cumva sa si-l piarda.
   Nu te apuca acuma sa blestemi caci greseala au facut-o de la bun inceput. Si daca au facut-o nici atat nu i-a dus capul sa-i treaca direct in carantina pe cei sositi in tara in locuri izolate si bine pazite, ca sa poata vedea clar dupa o vreme daca sunt sau nu sunt infectati. Nu domle, le-au dat drumul sa infecteze pe altii. Frumos din partea lor. Cata iresponsabilitate.
   Rusine acestor iresponsabili care au adus poporul roman in stare de risc, cand puteau foarte bine sa ia masuri rationale, nu masuri interesate si egoiste.
   Acuma e tardiv, starea de fapt este ca virusul acesta e prezent in Romania cand putea sa nu fie. Greseala acestui guvern este imposibil de a fi corectata, de acum. Greseala acestui guvern a adus un mare risc romanilor. Numai Dumnezeu ne mai poate scapa din situatia in care acestia au afundat Romania si poporul roman.

   Ștergere
  7. 23.07 daca tu ai dreptate atunci si diavolul are dreptate.Guvernul oricarei tari este obligat prin constitutie sa-si aduca cetatenii acasa cand sunt in mare pericol. Nu mai vorbi prostii ca nu convingi pe nimeni care are toate tiglele pe cap.
   Esti pesedist cu mintea scurta.

   Ștergere
  8. 21:27 sunt roman si-mi pasa de Romania si de acest popor iar dreptatea si adevarul este de partea mea. Dar nu acelasi lucru putem spune despre acest guvern PNL-ist care a dat dovada de multa incompetenta si iresponsabilitate. De ce au lasat hoardele libere de infectati sa se plimbe brambura si sa infecteze alti romani? De ce nu au izolat pe cei care au venit din afara sub paza o vreme incat sa poata sa discearna care este purtator de virus si care nu? Cine nu a avut cap si a actionat complet iresponsabil in acest caz lasand la liber persoane purtatoare de virus prin orase si nu numai? Cine a expus voit populatia Romaniei la un asemenea risc? Sa fim seriosi... vezi tu cum stai cu 'tiglele pe cap', inainte de toate.

   Ștergere
 6. Oameni buni,

  Autoizolarea trebuie facută atunci când totul se va inchide simultan - scoli, magazine, locurile de muncă, pietele, transporturile , restul activitatilor si în primul rând , granițele .
  De acolo incolo incepe autoizolarea , altfel e frecție , nu inseamna ca 2 stau izolati si ceilalti din casa umbla pe afara iar copiii in parc sau la fitness. Ori toti in case, ori toti afară . am colegi care stau acasa in autoizolare si vor reveni la munca dupa 2 saptamani . Pai nu dau nas in nas cu restul care am stat la serviciu ???? Ce izolare e asta jumi-juma?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu se poate face, deci nu trebuie nici o izolare. Daca credeti in Dumnezeu, de ce va este frica? D

   Ștergere
  2. Daca nu ar fii oameni care sa munceasca noi cum supravituim in izolare? Avem nevoie de electricitate, gaze, apa, mancare, gunoieri si alte servicii. Mai si ganditi oameni buni inainte sa scrieti.

   Ștergere
  3. Care va faceti griji de virus, va intreb ceva: cati dintre voi cunosc o persoana bolanava de ac virus? (Familie, vecini, colegi de munca). Daca da, i-a fost mai rau decat cu o gripa obisnuita?

   Ștergere
  4. Ai perfecta dreptate, dar cine sa audă și sa vadă!

   Ștergere
  5. 20.31 eu cunosc! Daca vrei du-te in spitale si convingete cu ochii tai inainte sa te ia si pe tine virusul ca sa vezi pe pielea ta cum este! Toma necredinciosul!

   Ștergere
  6. 14.20 vorbele tale sunt de la diavol! Asa vorbea si diavolul cu Iisus ca sa-L provoace! Ai mare grija!

   „Atunci Iisus a fost dus de Duhul in pustie, ca sa fie ispitit de catre diavolul. Si dupa ce a postit patruzeci de zile si patruzeci de nopti, la urma a flamanzit. Si apropiindu-se ispititorul a zis: De esti Tu Fiul lui Dumnezeu, zi ca pietrele acestea sa se faca paini. Iar El raspunzand a zis: Scris este: Nu numai cu paine traieste omul, ci cu tot cuvantul care iese din gura lui Dumnezeu. Atunci diavolul L-a dus in sfanta cetate, L-a pus pe aripa templului, si I-a zis: Daca Tu esti Fiul lui Dumnezeu, arunca-Te jos, ca scris este: „Ingerilor Sai va porunci pentru Tine si Te vor ridica pe maini ca nu cumva sa izbesti de piatra piciorul Tau”. Iisus i-a raspuns: Iarasi este scris: „Sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau” Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte inalt si I-a aratat toate imparatiile lumii si sla­va lor. Si I-a zis Lui: Acestea toate Ti le voi da Tie, daca vei cadea inaintea mea si Te vei inchina mie. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, caci scris este: „Domnului Dumnezeului tau sa te inchini si Lui singur sa-I slujesti”. Atunci L-a lasat diavolului iata ingerii, venind la El, Ii slujeau.„

   Ștergere
 7. Mai lasati banii si cautati in spatele situatiei in care lumea întreagă se afla, sensul ascuns. E sansa sa renastem ca pasarea Phoenix. Pana si melcii din BOR au inteles...

  *Pământul s-a oprit in loc.* IPS Iosif.

  Dincolo de panică și frica, de nebunia cumpărăturilor făcute fără rost, de glumele uneori nesărate (ce vin tot dintr-o teamă ascunsă), *s-a făcut liniște!*
  _Liniștea de care umanitatea nu a mai avut parte de mulți ani._
  Poate prea mulți ca să fie spre binele nostru.
  Este afară o liniște teribilă în toată lumea. Oamenii s-au oprit in loc, după nebunia care s-a numit impropriu viață. Abia acum ar trebui să înțelegem că ceea ce am trăit până a început pandemia, nu era viața noastră. Fiecare dintre noi alergam după ceva, după cineva, si mai ales după putere și bani. Ca banii conferă putere sau puterea conferă bani, nici nu mai are importanță. Important e că in nebunia asta continuă, omenirea călca peste orice și peste oricine. *Omenirea și-a vândut sufletul, a uitat să iubească, să zâmbească, să dea dovadă de empatie, toleranță, înțelegere și mai ales iertare.*
  Doar că a venit o secundă în timpul nostru, în care suntem nevoiți să ne izolam. *Izolarea nu este neapărat un lucru rău.* Vom avea vreme să ne împrietenim din nou cu noi, cu oameni la care ținem, cu familiile noastre, cu sufletele noastre. *Dumnezeu, divinitatea, universul sau cum vreți voi să-i spunem, nu face nimic la întâmplare.* Din toată nebunia asta vor apărea și lucruri bune. Poate mărețe!
  *_Moare o lume pentru ca alta să se nască!_*

  Suntem obligați să o facem! Dacă nu vom avea tăria să renaștem, vom fi obligați într-un fel sau altul!
  Importantă este întrebarea, nu raspunsul! *De ce se întâmplă acest lucru pentru noi toți?*
  Dacă ne uităm afară, ghioceii, iarba, copacii, păsările, animaluțele își văd de viața lor, neatinse. Pentru întregul pământ viața merge mai departe dupa rânduiala Domnului. Doar pentru oameni totul s-a năruit!
  La intrebarea "De ce?" vom avea raspunsul când totul se va termina. Putem doar să sperăm că se va termina cu bine! Când noi oamenii ne credem dumnezei, Dumnezeu alege un virus, ceva care nu se vede, să ne arate noua tuturor măsura!
  Să înțelegem că vine o vreme pentru toate!
  _____________________
  *Sănătate multă și izolare întru iluminare!*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 18.08- vorbe frumoase insa, dupa liniste urmeaza dezastrul,amplificat de seceta

   Ștergere
 8. Asa este 13:09 și eu merg la servici si sunt care fac naveta si va dati seama ca in autobuze,masini,zice sa stai la distanță de1,5m unul de altul,cum stai la distanță asta?
  Am auzit la Marcel Ciolacu nu va rămâne nimeni f,salariu,s-au concedii f,salariu.
  Trebuie să găsească toate măsurile si oamenii sa aiba cu ce trăi.
  Se va reorganiza totul ma gandesc.
  Cu mult drag si multa sanatate tuturor.
  Sa avem credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Masinca, Marcel Ciolacu nu face parte din guvern, in caz ca nu ai aflat, psd nu mai conduce tara spre dezamagirea ta si spre norocul nostru al celor multi.
   Nu te mai uita la antena 3 sau RTV daca vrei sa fii cu adevarat informata.

   Ștergere
 9. Armata a testat si omologat prima Izoleta romaneasca care va intra in curind in productie.
  Tot armata a montat in parcul Institutului Aslan un spital de campanie complet pentru cei cu coronavirus, in corturi de tip militar-craciun

  RăspundețiȘtergere
 10. În următoarele zile sosește un vaccin în România din UK un vaccin în probe. Îl trimit în lumea a treia ca să îl testeze pe amărășteni așa că se caută voluntari persoane care nu au fost infectate cu Covid19. Acum este timpul ca acești mari oameni de stat Rafila, Tătar,Cercel, Orban și guvernul lui să se ofere voluntari. Haide arătați că vă pasă de oameni probând voluntar vaccinul că de altfel din gură zilnic sunteți patrioți și vă jertfiți pentru români și țărișoară. Poate vă trece lumea cu vederea faptul că odată cu apariția coronavirusului în România, Orban și ai lui au fost primii care au fugit și s-au ascuns. Doamne ce lași! Vă dați seama că dacă doamne ferește începe un război pnl-iștii fug primii și se ascund lăsând poporul de izbeliște ca în cazul coronavirusului.

  RăspundețiȘtergere
 11. https://www.lovendal.ro/wp52/postare-bill-gates-pe-reddit-18-03-2020-cand-va-apare-vaccinul-anti-coronavirus-vor-exista-certificate-digitale-pentru-cei-care-s-au-vaccinat-adica-tatuaje-invizibile-sub-piele/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un lucru bun- tatuajele astea,nu-ti mai trebuie buletin

   Ștergere
 12. PIB-ul și zisa creștere economică erau rezultatul pompării în țară a banilor trimiși de cei de afară. Acum, că s-au retras și mulți au revenit în țară, vor fi bolovanul de gâtul bugetului care și așa era cu chiu cu vai...

  RăspundețiȘtergere