duminică, 15 martie 2020

RUGAMINTE PENTRU A FACE O CRUCE !


                                                 15 Martie 2020,ora 5,12 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un glas tare rugator care implora pur si simplu, asa:
                "Dati-mi un Voiaj,dati-mi un voiaj ca sa fac o Cruce !"
Prieteni dragi, acest Mesaj poate sa insemne multe lucruri si nu prea bune.
Posibil ca Starea de Urgenta din Romania, sa ne interzica multe lucruri normale ,firesti,lucruri pe care le facem cu drag pana acum,si pe care,nu vom mai avea voie sa le facem.
              Imagini pentru cruce
PUTEREA este la DUMNEZEU, si niciodata in mâna vreunui om fie el politician,presedinte,papa sau imparat;chiar daca multora, li se pare ca sunt atotputernici si invicibili.Nu este deloc asa! Dumnezeu nu bate cu batul! DUMNEZEU bate cu al Său Cuvant pe fiecare in parte,după Credinta si faptele sale.
Va trece si acest val al Coronavirusului,dar ceea ce urmeaza dragilor, este de-o mie de ori mai rău decat Coronavirusul.Nu vom muri de Coronavirus!!! 
Sa ne rugam insa,la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu ne dea noua după Credinta si faptele noastre,ci sa ne dea fiecaruia dintre noi,atat cat putem duce.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ,pentru toate cate avem in viata noastra,chiar si pentru acest Coronavirus care,ne-a impacat pe multi cu Dumnezeu Tatal,cu Dumnezeu Fiul si cu Sfantul Duh.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine dragilor, si niciodata,dar niciodata sa nu facem rau cuiva ,cu buna stiinta.Răul pe care-l facem cu buna stiina,se va intoarce la noi si la cei dragi noua,insutit.
                         Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Va rog sa ne spuneti daca scapam de virus ca ne termina pshic haosu acesra

    RăspundețiȘtergere
  2. Faca-se voia Doamne! Te rog sa ne dai putere sa le putem duce! Amin! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma uitam doamna Maria in Italia a murit sora unui cetățean si era moartă de câteva zile în pat si nu voia nimeni sa o ridice sa o duca la locul ei.
    Cine stie cum vor evolua lucrurile.
    Sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Revenirea încet la normal a fost în China, după 3 luni, deci si noi ne așteptăm sa fie așa și la noi, deci prin mai ne revenim, să credem din tot sufletul, din toată inima si cu toată puterea noastră. Dumnezeu nu dorește moartea păcătosului ci îndreptarea lui. Bine ar fi să fie și preoți voluntari chemati prin telefon la nevoie,in costum de protecție, in spitale, în preajma bolnavilor incurabili, sa-i spovedească si să le dea Sfânta Împărtășanie, inainte ca bolnavul să moara, în rest rugăciune. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pregătire pentru moarte(ruga 3/zi în numele cuiva drag):"Preaiubitul meu Isus, iartă păcatele mele, purifică sufletul meu, si pregateste-ma sa intru in Împărăția Ta. Dă-mi Haruri ca sa ma pregătesc , pentru unirea mea cu Tine. Ajuta-ma să înving orice teamă. Dă-mi curajul ca să-mi pregătesc mintea si sufletul, pentru a fi demn să stau în fața Ta. Te iubesc. Ma încred in Tine. Mă dăruiesc Tie în trup, minte și suflet, pentru veșnicie. Fie că Voia Ta sa fie a mea, si eliberează-ma de durere, îndoieli sau confuzie. Amin."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste, roaga-te tu pt moarte pt tine,dar cted ca e pacat, noi ne rugam de sanatate pt noi!

      Ștergere
  6. _Preasfinte Iosife, tatăl crescător al Domnului Nostru Isus Hristos și adevăratul logodnic al Preasfintei Fecioara Maria, roaga-Te pentru noi și pentru cei care vor muri astăzi, sau in această noapte.Amin....3 pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Persecutarea crestinilor a inceput deja prin lovitura data bisericii cu ajutorul coronavirusului,dar crestinismul a avut totdeauna puterea de a se adapta diferitelor situatii locale .Astfel au aparut numeroasele culte crestine .
    De data asta crestinismul se va adapta mai facind un' Pas cu Pas' cum o spunea un clasic in viata dar spre un alt domeniu cel al Televiziunii si Internetului.
    Doamna Maria a facut Demult acest Pas ,iar marea Biserica ii va calca pe urme de acum incolo si va invata aceasta lectie pe care a inteles-o si Papa de la Roma-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. si daca moartea noastra este de 1000 ori mai rea ca virusul-ASTA NU SE CHEAMA ATAC PSIHOLOGIC-care scade imunitatea lumii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim18 36 cauta răspunsul la Domnul la ceea ce te frământă,Nu la oameni !

    RăspundețiȘtergere
  10. Din cauza coronavirusului a trecut mai neobservata o sarbatoare a crestinilor ortodoxi daco-romanii cea mai bodata in traditii precrestine dacice ale Zamolxismului.
    Este vorba de sarbatoarea care tocmai a trecut Sfintii 40 de mucenici care prin bogatia de traditii locale se mai numeste Mucenicii,Macinici,Mosii de Martisor,Sfintisori,Simbra plugului legata de zilele Babelor si marcheaza inceputul noului an agricol.
    In diversitatea traditiilor locale,regionale care vin direct de la Daci,Mucenicii sint spiritele acestor stra-MOSI Mitici pentru care femeile pregatesc diferite preparate ca ofrande la ceremonii

    sau nevoiasi impartite.
    Este cea mai bogata sarbatoare in traditiile daco-romanilor alaturi de celalalt Mos dacic Craciunul de la echinoptiul de Iarna.
    Traditiile bogate ale Mucenicilor sarbatoare dacica a venirii Primaverii este sarbatorita si de copii in functie de traditiile locale,prin aprinderea unui foc numit Foc al Sfintilor si simbol al Soarelui pe Pamint, iar preparate diferite ca forma realizate de femei ca simbol a unui an nou prosper iar in majoritatea locurilor barbatii barbatii fac pornirea Simbolica a Plugului in fata casei marcind inceperea sarbatorilor ciclului de Primavara.
    Legatura directa cu traditia Dacica se bea 40 de pahare petrecind strasnic si cei care nu au un nume onomastic in calendarul crestin spunind ca cei care nu vor sarbatorii vor Bolii 40 de zile de vre-un... Coronavirus daca nu se vor dezinfecta binisor cu Bautura..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa Coronavirusul asta se vor ridica multe cruci pe morminte noi dar si CRUCI Mari simbolice pe multe virfuri de Dealuri cu perspectiva larga de privit ,multe luminoase pentru vederea lor de la Distante mai mari-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai exact ce e de 1.000 ori mai grav decât coruptovirusul?

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria, uiti ca ALDE si PSD au cerut insistent starea de urgenta? De ce sunteti ipocriti? PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU, NU VA MAI UITATI LA TELEVIZIUNILE TOXICE CA VA UMPLETI CAPUL CU NEADEVARURI!INCETATI SA MAI MACINATI IN MINTE TOT FELUL DE SPECULATII SI SITUATII CARE NU EXISTA!STOP!

    RăspundețiȘtergere
  14. Dna Maria au murit deja sute de oameni de la coronavirus. De ce nu vorbiti deslusit si nu spuneti ce este mai grav de atat?

    RăspundețiȘtergere
  15. Craciun din ce ai scris cu bautura inteleg ca esti mai complex decat pari si probabil in slujba Romania. Asa de simple sant lucrurile, deloc intamplatoare...

    RăspundețiȘtergere
  16. Mihai si doctorii spun ca intrarea si multiplicarea virusilor se face in gura in zona amigdalelor ,iar o metoda de dezinfectie e alcoolul desi acum pe TV anunta inchiderea localurilor,cafenelelor fiind admisa doar vinzarea bauturilor pentru acasa.
    Cit despre traditiile pre-crestine ale Dacilor legate de sarbatorirea stra-Mosilor ele se Re-gaseau in Bucuresti intr-un tirg renumit si sarbatoare a Mosilor si chiar un mare Bulevard -Calea Mosilor care vine din sectorul doi si da in Piata Unirii-craciun

    RăspundețiȘtergere