miercuri, 25 martie 2020

IMUNITATEA ??? NE SCADE IMUNITATEA ???

  16 Martie 2020,ora 6,33 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
             "Imunitatea !
               Noua ne scade Imunitatea!
               Lor?
              Le scade si lor Imunitatea?"
Iata dragii mei, ca mai avem un motiv de ingrijorare.Dar daca ne vom hrani sanatos si vom respecta cu sfintenie masurile de protectie impotriva Coronaviruslui, si nu in ultimul rand,de ne vom pune toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, eu va spun ca ,vom fi cu totii bine sanatosi.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ,pentru toate cate avem in viata noastra,pentru faptul ca suntem sanatosi ,si-i avem pe cei dragi sanatosi.
Iata dragilor si masurile de precautie contra Coronaviruslui :     

Măsuri de prevenire împotriva infectării cu virusul Covid-19 (Coronavirus)

Coronavirusurile sunt o familie de virusuri care infectează atât animalele cât și oamenii. Coronavirusurile umane pot cauza simptome similare răcelii comune, în vreme ce altele cauzează boli mai severe (precum MERS-sindromul respirator din Orientul Mijlociu și SARS-sindromul respirator acut sever). Anumite coronavirusuri descoperite la animale pot infecta oamenii-acestea sunt cunoscute ca boli zoonotice. Se presupune că transmiterea este similară cu cea a MERS-CoV şi SARS, pe cale respiratorie, prin picaturi de secreţie, produse când o persoană infectată tuşeşte sau strănută. Transmiterea este posibilă şi când are loc contactul direct cu fluidele (sânge, materii fecale, urină, salivă, spermă) de la o persoană infectată. Este considerată şi transmiterea de la animale la om prin contactul cu animale bolnave sau cu produse de la acestea, de aceea se recomandă evitarea contactului cu animale bolnave şi aplicarea măsurilor generale legate de manipularea animalelor şi produselor de la acestea, prepararea alimentelor. Denumirea acestui coronavirus stabilită de către Organizația Mondială a Sănătății este Covid-19, aceasta înlocuind denimirea neoficială 2019-nCoV.

Măsuri generale de prevenire împotriva infectării cu virusul Covid-19 pentru populație:

  • Spălați-vă des pe mâini folosind apă și săpun sau soluție alcoolică de curățat pe mâini;
  • Acoperiți-vă gura și nasul cu o mască medicală, batistă sau folosiți cotul flectat atunci când tușiți sau strănutați;
  • Spălați-vă pe mâini după aceea și aruncați masca sau batista la coșul de gunoi;
  • Evitați contactul personal apropiat cu persoanele ce prezintă febră și tușesc sau strănută și mergeți la medic dacă aveți febră, tușiți sau aveți dificultăți la respirație;
  • Dacă vă îmbolnăviți în timp ce călătoriți , cereți ajutor medical cât mai repede și informați personalul sanitar despre istoricul de călătorie;
  • Atunci când vizitați piețe unde se comercializează animale vii, evitați contactul direct neprotejat cu animalele vii și cu suprafețele care au fost în contact cu aceste animale.

Măsuri de prevenire înainte și pe timpul călătoriei cu avionul:

Înainte de plecare
  • Evitați să călătoriți dacă aveți febră și tușiți;
  • Dacă aveți febră, tușiți și aveți dificultăți la respirație, consultați un medic și informați-l despre istoricul călătoriilor.
În timpul călătoriei cu avionul
  • Evitați contactul apropiat cu persoanele care au febră și tușesc;
  • Spălați-vă pe mâini frecvent cu apă și săpun sau cu soluție alcoolică pentru dezinfecția mâinilor;
  • Evitați să vă atingeți ochii, nasul sau gura;
  • Atunci când tușiți sau strănutați acoperiți-vă gura și nasul cu cotul flectat sau cu o batistă – aruncați batista imediat și spălați-vă pe mâini;
  • Dacă alegeți să purtați o mască de față, asigurați-vă că aveți nasul și gura acoperite. Evitați atingerea măștii după ce ați pus-o pe față, aruncați imediat măștile de unică folosință după fiecare utilizare și spălați-vă pe mâini după îndepărtarea măștii;
  • Dacă vă îmbolnăviți în timp ce călătoriți, vă rugăm să informați echipajul avionului și să cereți ajutor medical cât mai repede;
  • Dacă cereți ajutor medical vă rugăm să informați personalul medical despre istoricul călătoriei;
  • Dacă aveți febră, tușiți și aveți dificultate la respiraţie, cereți ajutor medical cât mai curând și informați personalul medical despre istoricul călătoriilor;
  • Evitați să scuipați.
În ceea ce privește coletele comandate din China, având în vedere rezistența redusă a coronavirusurilor în mediu, ele fiind virusuri fragile, se presupune că, și în cazul noului coronavirus, este foarte puțin probabilă transmiterea prin intermediul coletelor internaționale (via avion sau pe cale navală), tinând cont de timpul lung de procesare și transport. Atât Organizația Mondială a Sănătății cât și Centrul pentru Controlul Bolilor Atlanta nu recomandă impunerea de măsuri suplimentare în cazul primirii coletelor din China sau zonele de risc.   
                                        Cu dragoste,Maria.     

15 comentarii:

  1. Principala complicatie data de coronavirus este pneumonia-aprindere la plamini care desi taie pofta de mincare,ea se prinde greu si evolueaza mai greu la cei bine alimentati.
    Sistemul alimentar pentru a forma anticorpii in caz de boala are nevoie de PROTEINE deci alimente precum Carnea din care cea mai Buna si mai usor de asimilat este carnea de pui,ouale,pestele,cea ce in perioada de post este o problema mare care poate fi compensata cu Lapte,brinzeturi alune Nuci legume mai ales leguminoase ca fasole soa,mazare,linte care in plus au si fibre.
    Nu trebue uitate verdeturile de primavara;ceapa,usturoi,stevie,urzic care treduie sa fie Bine spalate si care au si proprietati antibacteriene si antivirale. ca si Propolisul.
    Dintre multivitamine naturale din CATINA si alte tipuri de fructe de padure dar si citrice sau merele autohtone
    Pentru oraseni conteaza echinaceea si produsele pentru dezinfectarea gurii si gitului ca Faringoseptul sau mai natural bomboane cu vit C si Propolis si alte tincturi pentru plamini si Tusa,dar nu uitati nici Visinatele sau afinatele din camara proprie dar cu masura ca medicament
    Cit despre Imunitatea Politica ,asta ne creste si TENSIUNEA dar si debitul Verbal nerecomandate in POST si ne scade cealalta imunitate a corpului,asa ca; Epoletii,;'Ciocu Mic,Capu la Cutie si Ochii Roata.'.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata, dar mai ales pentru bolile grave NU este buna carnea-de niciun fel, atata vreme cat este produsa prin ucidere. Este o nebunie prejudecata asta de proteine din carne. Nu poate exista bine prin raul facut altuia. Vine Pastele si desi toti vorbesc despre Mielul lui Dumnezeu, ucid si infuleca bietii copii ai oilor. Atata vreme cat viata nu este respectata, ar fi bine sa lasam capul in jos.

      Ștergere
  2. Ar fi o posibilitate de a ne salva de alte boli sau aceasta pandemie de a face yoga de a elimina mental toate gindurile rele sau sa gindim pozitiv totul depinde de noi. Se spune ca avem mai multe sanse de vindecare daca meditezi asupra gindurilor noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asupra faptelor. Degeaba ti-ai dresat mintea sa gandeasca frumos, daca ai avut inima impietrita atunci cand ai vazut sau ai auzit de copii abuzati sexual, emotional, fizic si te-a durut in minte! Daca ne durea in inima, nu am fi in situatia asta. Pentru ca am fi schimat lumea din jur pentru copii!
      La Dumnezeu nu va merge cu fariseisme si cu mimatul iubirii. Cu tamaie si busuioc date peste indiferenta
      E sfarsit de ciclu cosmic. Dumnezeu ne-a lasat din nou o perioada ca sa ne bucurăm de minunata Sa Creatie. Ce-am făcut cu timpul nostru vom fi intrebati. Si de ce ne-am prefacut a nu vedea cum din nou Sodoma si Gomora se repeta si ingerii-copii sunt abuzati.

      Ștergere
    2. Daca vorbiti despre "yoga" aflata pe toate drumurile si promovata cu fitze de parasute si asa zisii instructori de yoga, aceasta este o buna cale de ratacire. Nu e locul a vorbi aici de yoga "reala" care nu e deloc cunoscuta in Occident, in schimb este hulita inclusiv de preoti. Dar multi dintre acesti preoti, din nefericire, nu vad nicio problema in scoala Waldorf si lucrarile lui Rudolf Steiner- stiintele oculte in forma intunecata.Iar daca nu stim, ne putem multumi zic eu cu ceea ce este pe pamantul nostru, crestinismul, fara a ne razboi cu yoga (sunt mai multe forme si filosofii-NU e o religie), mai alecea promovata de "traineri". Domnul Isus a spus: Nu va temeti!-deci, daca avem credinta, sa avem si incredere in El.

      Ștergere
    3. Magdalena yoga nu e un lucru bun o stim, dar eu cel putin nu sunt informata despre steiner, stiu doar ca a facut waldorfschule si ca se bazeaza f. Mult pe un dans inventat de el, ca fac scoala mai usoara spynand ca fiecare copil invata in ritm propriu si mai stiu ca f multi parinti care nu si-au vaccinat copilul il dau la aceasta scoala pt ca si steiner a fost impotriva vaccinului. Stiintele oculte unde sunt? M-ar interesa un raspuns argumentat bine am copil care inca nu merge la scoala, dar orice informatie adevarata e buna.

      Ștergere
  3. Printul Charles al Marii Britanii si sotia testati pozitiv de coronavirus.
    Regina la 94 de ani retrasa la tara s-ar putea sa ramina fara primul mostenitor.
    Acum sa vedem cu ce-si trateaza boala si el si UK-ul care s-ar putea micsora daca Scotia face referendumul sa ramina in UE-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:54 Pe toate posturile de știri au spus că testul soției prințului Charles a eșit negativ, dar tu musai ai,,îmbolnăvito " și pe ea!!!

      Ștergere
  4. Azi mi.am adus aminte ca in 2018 ati scris despre gripa in spitalul Suceava.acum s.a adeverit

    RăspundețiȘtergere
  5. Al 14 deces un barbat de 51 de ani la Suceava imbolnavit cu fica de sotia care e asistenta medicala, bolnava ea intii.
    Fata de numarul vindecatilor de 86 ar insemna un procent de mortalitate de 14 la suta ,sau mai credibil ar fi ca numarul bolnavilor de coronavirus este de 3 ori mai mare in Romania decit cel al raportatilor oficial.
    Spania a intrecut China cu peste 730 morti astazi cu dezastru in zona Madrid cu peste 2000 de morti in total-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Paul Goma cunoscutul scriitor dizident roman basarabean refugiat politic din vremea ceausista la Paris a murit acum la 84 de ani de Coronavirus.
    El a fost refugiat de copil din Basarabia cu parintii sai,a stat ascuns o iarna cu nameti mari in padurea de la Singatin-SIBIU alimentat de sateni pe ascuns cu piine si slanina.
    Dumnezeu sa-l ierte, ca vinovati sint altii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci situatia cu imbolnavirile cu coronavirus in Europa ,dar si la noi e mult mai rea decit incearca unii sa impiedice circulatia informatiilor ,inclusiv vazuti aici pe blog.
    Iar asta are si a avut efecte negative duminica trecuta cind oamenii au iesit linistiti prin parcuri,Inconstienti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai lasa- ne cu yoga in pacea lui. Iisus. Am practicat si eu un timp, si norocul o fost ca nu mai pot sta in lotus, da in genunchi pot. Am o cruce si un opt din sarma pe rotula dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cercetatorii timisoreni sint in faza de testare pe celule umane, a unui vaccin contra coronavirusului dupa o metoda americana anti-oncologica alcatuit din 15-20 peptide-molecule scurte de aminoacizi, cu actiune specifica doar pentru populatia umana specifica locala, pe celulele imunitare HLD,solutie testata si de chinezi.
    Aprobarile se spera a fi rezolvate in 2 luni prin trecerea la testare voluntara pe oameni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-student-la-medicina-a-gasit-tratament-pentru-boala-rara-de-care-suferea-zinveti-mult-cand-esti-pe-moarte.html

    RăspundețiȘtergere