luni, 16 martie 2020

ÎN SFANTUL POTIR , ERA CHIAR TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI ! MAICA DOMNULUI MI -A DAT SFANTA ÎMPĂRTASANIE !

  4                    

29 ian. 2017 - MAICA DOMNULUI MI -A DAT SFANTA ÎMPĂRTASANIE ! ... Dar Maica Prea Curata Fecioara Maria ,a cunoscut gandul meu, si mă cheamă din nou: ... aici pe BLOG,o forţă nevazută de mine,dar trimisă de Dumnezeu, îmi stie ...
                  29  Ianuarie 2017, ora 4,23 zori de zi !

                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba orbitor de stralucitoare, si astfel ,nu mai sunt in patul meu, ci sunt in SFANTA BISERICĂ, in faţa USILOR SFANTULUI ALTAR,din care iesea o Lumina orbitoare,cât 100 de Sori la un loc. 
Aici, în Sfanta Biserica erau multi credinciosi care stateau frumos la rând,pentru a primi SFANTA ÎMPĂRTASANIE.
Din Sfantul Altar vine o Lumina de Soare, ca un nor de Soare ce inunda USILE larg deschise. 
Aud glas ,care spune cu multa iubire aşa :

                "Cu Trup traieste, Maica Sanatatii !"
    
                                    Image result for sfantul altar  .
În aceasta clipă fratilor, eu fiind in faţa sfintelor UŞI, am in faţa mea un barbat care asteapta si el ca sa primeasca Sfanta Împărtasanie.
Dar rămân uimită dragii mei, de gestul acestui bărbat care face doi pasi înapoi, pentru a mă lăsa pe mine prima în faţa sfintelor Usi larg deschise de unde venea Lumina aurie ,Lumină care ,inundase pur si simplu SFANTUL ALTAR.
Aici ,în Lumina aurie din Sfantul Altar, disting o Silueta de femeie in vesmant alb orbitor de stralucitor, care se apropie de mine, stând la doar un pas distanta in Sfantul ALTAR.
Aceasta femeie dragilor, avea POTIRUL SFANT cu SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASNIE în Mâinile Sale Prea curate si Prea sfinte.
Era chiar PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU cu POTIRUL SFANT .
Priveam la Măicuţa Sfanta, priveam la Sfantul Potir din Mâinile Sale  si astfel ,aud un glas Divin care venea chiar de deasupra Potirului sfant.

Image result for POTIRImage result for maica domnului vesmant alb..

Glasul mă chema si mă îndemna aşa:

                             "Hai vino ,vino !"
  Iar eu păsesc cu sfiala,gandindu-ma în acelasi timp la faptul că ,potrivit traditiilor din BOR,barbatii au întâietate.
Dar MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA , îmi spune cu Iubire asa:
                           "Hai! Vino si ia de aici !"
Iar eu  ma gandeam în sinea mea, cum sa iau singura din SFANTUL POTIR ,si întreb doar cu gandul meu:

                          "Am voie să iau singură?

Dar Maica Prea Curata Fecioara Maria ,a cunoscut gandul meu, si mă cheamă din nou:

             Hai vino aici si priveste!"

Mă apropii la îndemnul Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, privesc în Potirul Sfant, si ce văd?
Vad chiar Trupul din carne al Lui IISUS HRISTOS,plutind în mijlocul Sângelui Său  varsat pe Cruce pentru mantuirea noastra.
Da, in POTIRUL SFANT se afla chiar Iisus Hristos si Sangele Său.
Maica Domnului  imi spune ca sa iau lingurita de argint, si sa amestec acolo în POTIRUL SFANT unde se afla Fiul Ei cu Trup si Sangele Său.
În clipa în care  mi s-a pus lingurita în mâna mea dreapta si am atins Trupul si Sangele Domnului,o mare Minune se petrecuse chiar sub privirile ochilor mei.
În sfantul Potir nu mai era Trupul de carne al Domnului si nici Sângele Său,ci vedeam numai vin alb.
Amestec cu lingurita ca din argint alb în sfantul Potir,după care, am scos-o din el, deoarece,nu vedeam si pâine în acel vin alb si ma gandeam, cum sa iau eu numai vin alb?
La acest gand al meu, o forta nevazută îmi ridica lingurita în aer,chiar deasupra Potirului sfant,si chiar o scufunda in sfantul POTIR.
Lingurita se misca singura în Potirul sfant,amesteca singura în vinul alb,iar eu priveam cu uimire la ceea ce se petrecea.
Fratilor, vedeam cum sub vinul alb apărusera firimituri mici de pâine ,firimituri ce erau precum cristalele de zahar,atât de mici erau.
Lingurita dragii mei,se misca singura în Potirul Sfant,apoi se ridica în aer si vine singura spre mine.
Maica Domnului îmi spune ca sa deschid gura mea,iar eu ma supun Voii Sale.
Înainte ca PREA CURATA FECIOARA MARIA să-mi dea SFANTA ÎMPĂRTASANIE din Mânutele-I Sfinte,îmi arata ce contine lingurita.
Dragii mei, în lingurită era atât de puţin din Trup si Sangele Domnului ,sub chipul vinului si al pâinii din sfantul Potir,doar cât un bob de orez.
Mă gîndeam că ,la o asa mică cantitate nici nu o sa-i simt gustul.
Deschid gura mea si primesc Sfanta Împărtasanie cât bobul de orez, chiar din Mâinile Maicutei noastre.
În aceasta clipă,simt cum gura mea s-a umplut cu SFANTA IMPĂRTASANIE,chiar daca era cât bobul de orez continutul linguritei.
Chiar în acest moment când scriu,un glas divin imi spune sa scriu asa:
          "Şi gura mea s-a umplut de Duh Sfant!"

Dragii mei,m-au podidit lacrimile în acest moment cand scriu,constatând pentru a nu mai stiu a câta oara, faptul că, lângă mine ,întru mine, in orele în care scriu aici pe BLOG,o forţă nevazută de mine,dar trimisă de Dumnezeu, îmi stie fiecare cuvintel pe care il astern aici, iar atunci cand trebuie intervine si ma ajuta sa scriu mai departe.
Nimic nu scriu aici numai din voia mea! 
Ci toate sunt stiute acolo Sus, la Dumnezeu si la Maica Domnului.
Dar sa continui.
În clipa în care înghitisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtăsanie, din Mâinile Prea Curatei Maici, văd SFÂNTUL POTIR în aer în faţa mea, iar deasupra sfantului Potir sta chiar MAICA SFANTA, care ma intreaba cu Iubire asa:

                                  " E bun, nu ?"

Iar eu raspund fara cuvinte,doar in gandul meu, Îi raspund asa:

                    "Mi-a racorit sufletul si tot trupul pe dinauntru!"

În acest moment dragilor,atât sfantul Potir cât si Maica Sfanta cu tot cu LUMINA aurie din SFANTUL ALTAR, au disparut cât am clipi din ochi.
Acum ,eram iarasi in faţa sfintelor Usi larg deschise,aveam în faţa mea acel bărbat care facuse doi pasi inapoi,atunci cand se petrecuse MINUNEA.
Bărbatul si toti celilalti credinciosi , asteptau ca să iese Părintele din SFANTUL ALTAR  pentru a primi Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie,în timp ce eu ,tocmai primisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie din Mâinile Maicii Prea Curatei Fecioara Maria.
Dragii mei,daca nu aveti pâna în acest moment un Duhovnic,va rog din suflet sa -l cautati si sa mergeti ca sa va spovediti,după care, sa primiti DOCTORIA SUFLETULUI si a trupului. Adica,Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului care,S-a rastignit  pentru noi ,apoi,S-a transformat în Pâine si Vin,deoarece,nimeni nu ar fi putut sa inghita carne si sange,asa cum am vazut eu în Potirul Sfant,asa cum mi-a fost arătat de Prea Curata Fecioara Maria,Căreia I se cuvine împreună cu al Său Fiu Iisus Hristos Domnul Mântuitorul nostru,toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                 Cu dragoste,Maria.





          

12 comentarii:

  1. De ce vin alb Dna MAria,ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu draga mea ! Dar era vin alb in Sfantul Potir,nu era rosu!

      Ștergere
  2. Corpus Christi

    https://en.wikipedia.org/wiki/Feast_of_Corpus_Christi

    https://informatiisimesaje.wordpress.com/2016/05/26/sarbatoarea-trupul-si-sangele-domnului-nostru-isus-cristos-corpus-christi/

    Rock of the Eucharistic Miracle in Bolsena 1263

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Rock_of_the_Eucharistic_Miracle_in_Bolsena_1253.png

    RăspundețiȘtergere
  3. Este vorba despre un mesaj transmis intru intelegerea proceselor alchimice din om, culorile fiind specifice transformarilor...

    Haideti sa va spun o gluma, pe care-am primit-o si eu, chiar acum!
    Iata:

    "Virusul asta...a inceput cu cei care mananca orez, apoi a trecut la cei cu paste. Credeti ca o da si pe mamaliga?" :)

    S-auzim numa' de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire la ora actuală virusul nu mai are preferințe culinare a cuprins tot pământul.

      Ștergere
  4. Unirea treimi în cer și pe pământ, bucurie mare și din această unire se luminează soarele interior dar și tot trupul se umple de duhul sfânt precum bine a grăit sufletul. Maica sănătății are trup sub formă de inimă în care viețuiește sfânta treime cea care l-am alungat pe cel rău din ceruri pentru răzvrătire dar îl primește spre luminare pe pământul sfintei treimi. Încurcate sunt căile Domnului dar minunate. Hristos pe pământ este curățirea, lumina supremă asupra pământului.

    Șînteți fericiți să ascultați sfânta evanghelie. Pace tuturor

    RăspundețiȘtergere
  5. pe durata stării de urgenţă este restrâns exerciţiul următoarelor drepturi, proporţional cu gradul de realizare al criteriilor prevăzute de art. 4 alin. (4)”:

    libera circulaţie;dreptul la viaţă intimă, familială şi privată;inviolabilitatea domiciliului;dreptul la învăţătură;libertatea întrunirilor;dreptul de proprietate privată;dreptul la grevă;libertatea economică.
    Voi acceptati pierderea acestor drepturi doar de frica unui virus? Ce are proprietatea privata cu virusul? Hai sa vedem ce e de facut cu proprietatile private ale lui Johannes, care acum nu ar mai treb sa fie ale lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai,toate astea au fost incalcate cind au fost bagate fortat cite 6 persoane in o camera de hotel. Acei oameni puteau sa ceara despagubiri mari de la cei ce au dispus asta,daca nu era stare de urgenta

      Ștergere
    2. 17.49 nu mai exagera! Potoliti-va cu speculatiile tendentioase!Faceti numai rau asa si va umpletui de pacate! Raportati-va la realitate si atat! Altfel dati apa la moara necuratului propagand tot felul de speculatii murdare!

      Ștergere
  6. Nato in razboi cu Rusia. Sa ma.mai intreb de partea cui sunt idiotii de romani?😂

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat doamna Maria
    Ce poate fi mai mare minune si bucurie mai mare pentru un pamantean
    Măicuță Domnului va iubeste doamna Maria pentru ca Dumnezeu va ales sa lucrați pentru divinitate.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  8. Fecioara e si preoteasa si nu se supune regulilor si Canoanelor bisericesti.
    In viitor se va face dretate pt femei in vremea Judecatii..spune o profetie.
    Talmacirea este ca in viitoarea religie a Noului Pamant serviiul religios nu va mai fi rezervat barbatilor si va fi ca in vremeda Aportolilor cind preotii nu aveau niciv macar seminar teologic dar anumite regulivor fi pt acces la amvon.
    Convertirea va fi decisa de Marele Sinod panortodox aceasta fiind o diferenta importanta fata de situatia vechiului mozaism din vremea lui Iisus.
    Faptul ca majoritatea se va opune Marelui Sinod e partea a doua si va trebui sa suporte riscurile efectelor Judecatii.

    RăspundețiȘtergere