duminică, 15 martie 2020

SE ANUNTA O CONFERINTA DE PRESA !


                                                    14 Martie 2020,ora 5,11 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
              "Se anunta dar,o Conferinta de Presa!"
      Asadar dragilor, vom auzi de o Conferinta de Presa,chiar daca avem Coronavirus.
Cu mijloacele moderne pe care le avem, putem sa facem orice,numai sa facem lucruri bune pentru tara si popor!
                                 Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. La ora asta comferinta de presa a lui Orban care se lauda singur,pentru ca laudatorullui tace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cand scriam la articolul acest care este de ieri,am ramas uimita vazandu-l pe Orban care si-a depus mandatul,iar acum l-a luat din nou! Multumesc mult !

      Ștergere
    2. Nimic nu se face fără îngăduința lui Dumnezeu. Victor Orban nu trebuia dat jos! Aceeași care l-au dat jos, acum au fost nevoiți să-l repună la loc. Deci nimic fără de Dumnezeu - Nihil sine Deo"

      Ștergere

    3. Anonim15 martie 2020, 18:28
      El a vrut sa fie dat jos !!! Este un excelent actor !!!

      Ștergere
    4. Lasa-ti astea,au fost și vor mai fi.
      Știre:Amuțit primul român din cauza coronavirusului,o femeie -a deschis dulapul și au căzut peste ea pungile cu faina,zahar etc...
      Așa că,lăsați politica că e o mare înșelăciune.

      Ștergere
  2. Anonim15 martie 2020, 18:28
    Esti in eroare. Ei au vrut sa cada guvernul, dar nu le-a iesit pasenta. PSD a fost responsabil si n-a vrut sa lase tara fara guvern in aceasta situatie de criza fara precedent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect doamna Maria
    Este greu pentru poporul roman,ce va fi nu miroase a bine.
    Spuneati doamna Maria de criza,România trece printr-o mare criză,asa este.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  4. https://burebista2012.blogspot.com/2020/03/nimic-nu-va-opri-ceea-ce-va-sa-vina.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest guvern este minoritar!Daca Ludovic Orban "este un excelent actor!!!" inseamna ca si-a jucat bine rolul, nu? Stim cine are majoritatea in parlament, ca fara acordul/acceptul PSD nu se trece.
    Ca "Ludovic Orban nu trebuia dat jos!", da PSD-u cum a fost dat jos de la guvernare? Nu cumva exista un acord ascuns intre cei 2 mari actori ai scenei politice romanesti (cu unul singur ce haz ar mai avea spectacolu?), PSD si PNL? Ei joaca aceeasi piesa, dar isi continua "agenda" prestabilita. Iar noi, spectatorii,  mergem la vot de fiecare data cu convingerea ca am tras biletul castigator.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa descoperit pacientul nr.0 este un neamt din Germania ei avind o centrala in Wuhan sa infectat pe miini cind a plecat a dat mina cu mai multi chineji care au fost infectati prima data dupa care a zburat direct in Italia in Codongo unde a dat mina cu alti italieni si a infectat pe primi italieni din care unu care a stat la o cafea intro cofetarie sau la un restaurante a infectat pe multi alti farà sa stie ca este infectat inclusive in birourile si fabrica unde lucra. Neamtul dupa ce a infectat sa intors in Germania, si de aici reiese ca Italia a trecut inaintea Germaniei si Frantei facind mai multe contracte cu chinejii , la o intilnire mai strinsa intre Merchel si feancez, Merchel sa exprimat la adresa priministrului italian cu "mucosul de napoletan". Si dupa citese aude Italia cred ca va iesi din europa daca vreti sa cititi articoli intrati pe fbc Sabrina Peccolo si acolo veti gasi un articol care incepe asa PENSANDOCI BENE.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00;14Este o știre"la mișto"pt că 0 nu înseamnă nimic!Nu fiți creduli că multe sunt informații false și panicoase.Aveti credință în Dumnezeu ,fiți curajoși căci frica e de la diavol.Iisus spune:"Fricoșii nu vor intra in Împărăție"!Rugativa și protejati-va sumar.

      Ștergere
  7. Asa este,si eu cred ca PSD-ul de dragul tarii a votat acest guvern Orban 3,ca ati vazut toata lumea,in urma cu o saptamina sau doua,nu a votat Orban 2!!Ca sa nu fim fara guvern,exact!Dar pot sa cred,ca ziua isi vad de treaba,se cearta,la televizor,si seara poate stau la un restaurant impreuna si se inteleg de minune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD a votat de teama alegerilor anticipate, nu ca moare de grija tarii.Le este teama sa nu piarda majoritatea din parlament.

      Ștergere
  8. Se adevereste ce zicea Arsenie Boca

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.stiridecluj.ro/national-international/un-francmason-din-grupul-bilderberg-aflat-pe-patul-de-moarte-dezvaluie-noua-ordine-mondiala......Un FRANCMASON din grupul Bilderberg, aflat pe patul de moarte, dezvăluie noua ordine mondială

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa tinem si noi o conferinta.
    Ziceau astia ca toti care vin din Italia sant purtatori; acuma inteleg ca au intrat in tara in total 1,5 mil. de oameni; din astia 500 de mii or fi din Italia;
    ,,Savantii'',stiintari de clasa au stabilit printr-un calcul rata de imbolnavire : Este 1 bolnav mai face 3 ! Acum luati rata de mortalitate de 3 la suta deci ar iesi 500 de mii ori 3 cu 3% =45.000 de victime!
    Cu lumea inchisa in case ar fi de 3 ori mai putine victime !!!
    Corect, dar astia nu au tinut cont de factorul surpriza
    Lupul Alb care a suflat deja peste mhicutul virusel !
    Sa auzim de bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.04

      Cine Lupul alb?

      Ștergere
    2. Este un roman care apara
      Romania si nu numai, Romanie care a inceput sa fie respectata , chiar daca in necunostiinta de cauza, este cel la care se referea probabil ,,baba''Vanga.

      Ștergere
  11. Astazi la ora 15.00, Johannis a sustinut o conferinta de presa:


    Klaus Iohannis a decretat stare de urgență pentru 30 de zile: Dacă va fi nevoie, se pot plafona prețurile la medicamente și alimente de bază :

    Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis:
    - vom trece cu bine prin acestă încercare dacă luăm cele mai drastice măsuri.


    - Începând de astăzi se instituie starea de urgență pe teritoriul României pe o perioadă de 30 de zile. Pandemia cauzată de răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus nu poate fi stopată decât prin măsuri excepționale, care au dovedit că au efecte pozitive în țările grav afectate de evoluția virusului. Aceste măsuri vizează sănătatea publică, domenii sociale și economice, dar vizează, deopotrivă, și îngrădirea exercitării unor drepturi și libertăți fundamentale.
    - Oricât de greu ar fi, aceasta este singura cale prin care salvam viețile celor dragi noua.
    - Este extrem de important ca oamenii să fie corect informați și de aceea vreau să spun românilor ce înseamnă instituirea stării de urgență pe teritoriul țării noastre potrivit decretului pe care l-am semnat astăzi, ce efecte va produce asupra vieții fiecăruia dintre noi și în ce măsură ni se schimbă viața în următoarea perioadă.
    Despre închiderea școlilor
    - Scolile vor fi închise pentru protejarea copiilor, elevilor și studenților. Activitatea din învățământul universitar și preuniversitar se suspendă pe perioada stării de urgență. Salut efortul cadrelor didactice care oferă soluții de pregătire academică alternativă, fie online, fie prin intermediul TV, pentru ca elevii să traverseze această perioadă dificilă cu cât mai puține lacune.
    - Important este să limităm povara financiară asupra cetățenilor. Pe perioada stării de urgență, dacă va fi nevoie, se pot plafona prețurile la medicamente și aparatură medicală, la alimentele de bază și la serviciile de utilitate publică, în limita prețului mediu din ultimele trei luni dinaintea declarării stării de urgență.

    RăspundețiȘtergere
  12. ratamente pentru pacienții cu coronavirus
    - Serviciile medicale pentru tratarea cazurilor de coronavirus se acordă tuturor persoanelor aflate pe teritoriul României și se suportă din bugetul de stat. Pentru persoanele aflate la domiciliu, ca urmare a măsurilor de limitare a răspândirii COVID 19, se vor stabili măsuri de sprijinire.
    Ajutor financiar pentru angajați și angajatori
    - Angajatorii și angajații afectați de efectele crizei COVID 19 vor fi sprijiniți prin derogări de la prevederile legale in vigoare.
    - Angajații și familiile acestora din sectoarele economice a căror activitate este afectată sau chiar oprită total sau parțial pe perioada stării de urgență prin decizii ale autorităților publice, vor beneficia de protecție socială. Pe perioada stării de urgență, prevederile legii privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ, nu se aplică angajaților sistemului național de apărare, angajaților de penitenciare, personalului din unitățile sanitare publice și altor categorii stabilite după caz.
    - Tot în sprijinul angajaților și angajatorilor se introduce posibilitatea ca, în instituțiile și autoritățile statului și în societățile cu capital privat, acolo unde se poate, să se lucreze la domiciliu sau în regim de telemuncă.
    - De asemenea, oamenii trebuie să știe că nu mai este necesară deplasarea la sediul instituțiilor pentru depuneri de cereri pentru acordarea beneficiilor și prestațiilor sociale, acestea pot fi depuse pe cale electronică.
    Măsurile luate pe plan sanitar
    - Un capitol extrem de important al decretului privind instituirea stării de urgență se referă la măsurile în domeniul sanitar. Am dispus, astfel, ca în structurile Ministerului Afacerilor Interne, în unitățile sanitare și în serviciile de asistență socială să se poată angaja fără concurs personalul necesar pentru a suplimenta nevoile medicale apărute.
    - De asemenea, am dispus asigurarea sumelor necesare în bugetul Ministerului Sănătății pentru achiziționarea de materiale, echipamente și medicamente în perioada pandemiei prin procedura de achiziție directă.
    - Am simplificat, de asemenea, proceduri de decontare și alocare a banilor, astfel încât în domeniul sanitar să se poată realiza rapid toate operațiunile necesare.
    Măsuri venite în sprijinul economiei
    - În domeniul economic, Guvernul poate adopta măsuri de susținere a operatorilor economici din domeniile afectate de COVID-19 și va anunța în curând pachetul de soluții pregătit.
    - În această perioadă de criză, producția și întreaga economie trebuie să fie pregătite să susțină combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus.
    - Totodată, se va asigura continuitatea tuturor serviciilor de utilitate publică, precum și funcționarea optimă a sistemului energetic național.
    - Am decis și suspendarea efectuării controalelor la angajatori, de către Inspectoratele Teritoriale de Muncă, cu câteva excepții, sigur.

    RăspundețiȘtergere
  13. Măsuri în domeniul Justiției
    - Instituirea stării de urgență produce efecte și în domeniul justiției. În această perioadă, activitatea de judecată va continua doar în cauzele de urgență deosebită. Lista acestor cauze se stabilește de conducerea Înaltei Curți de Casație și Justiție și, respectiv, de colegiile de conducere ale curților de apel, iar Consiliul Superior al Magistraturii va da îndrumările necesare asigurării unor practici unitare.
    - Pentru judecarea proceselor, instanțele pot da termene scurte, de la o zi la alta sau chiar în aceeași zi, și vor dispune măsurile necesare pentru desfășurarea ședințelor de judecată prin videoconferință.
    - Toate măsurile detaliate, pe fiecare domeniu de specialitate în parte, se regăsesc în decretul pe care l-am emis astăzi și care va intra în vigoare după publicarea sa în Monitorul Oficial. Autoritățile responsabile vor lua act de aceste prevederi și le vor pune imediat în practică.
    Mesaj pentru medici, prima linie în lupta cu coronavirus
    - Vreau să transmit un mesaj special medicilor și personalului medical care, încă de la primul caz înregistrat în România, au demonstrat profesionalism și o extraordinară dedicare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vă mulțumesc tuturor pentru eforturile făcute și cu toții suntem recunoscători pentru munca pe care o depuneți în mod neobosit!
    - Vă asigur că prin acest decret am luat toate măsurile pentru a se putea face cu maximă celeritate toate achizițiile de echipamente medicale pentru protejarea personalului sanitar, astfel încât sănătatea dumneavoastră să nu fie pusă în pericol.
    Mesaj pentru români
    - Dragi români, ascultați mesajele oficialilor, respectați cu strictețe regulile, păstrați igiena mâinilor, evitați aglomerările, limitați cât se poate de mult orice deplasare! Aveți mai mult decât oricând grijă de cei apropiați, în special de cei vârstnici și vulnerabili.
    - Oricât de greu ar părea, păstrați distanța socială. Măsurile care au funcționat până acum în zonele unde transmiterea infecției a fost ținută sub control sau măcar încetinită au fost cele severe, de distanțare socială.
    - Combaterea transmiterii infecțiilor cu noul coronavirus presupune un efort susținut, adaptabilitate și acțiune rapidă. Instituirea stării de urgență permite autorităților responsabile să adopte gradual, adică pe rând, sau imediat, dacă se impune, măsuri precum închiderea punctelor de trecere a frontierei de stat, închiderea temporară a unor restaurante, hoteluri, cafenele, cluburi și alte locuri publice.
    - De asemenea, poate, atenție, poate fi interzisă gradual, adică atunci când se impune, circulația rutieră, feroviară, maritimă, fluvială sau aeriană pe diferite rute și a metroului.
    - Totodată, ca măsură de primă urgență cu aplicabilitate graduală, repet graduală însemnând atunci și numai atunci când este absolut necesar, este și identificarea și rechiziționarea de stocuri, capacități de producție și distribuție, de echipamente de protecție, dezinfectanți și medicamente utilizate în tratarea COVID-19.
    - Națiunea noastră trece prin momente dificile. Dar suntem români, un popor pe care istoria l-a supus unor cumplite încercări și în trecut, iar împreună am reușit să le depășim pe toate cu bine.
    - Astăzi, în lupta de a limita efectele nocive ale epidemiei provocate de coronavirus nu suntem singuri. O criză globală necesită soluții globale, nu doar locale.
    - Efortul internațional este unul uriaș, ne coordonăm cu partenerii noștri din Uniunea Europeană și împreună suntem încrezători că vom depăși cu bine această grea încercare.
    - Dragi români, vă doresc multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  15. ASTIA SUNT NEBUNII DIN MALL-URI , AU ADUS TOTUL DIN MARKET ACASA :

    https://www.facebook.com/groups/1438449383036862/permalink/2546155942266195/

    RăspundețiȘtergere

  16. 18.32

    Daca nu vedeam acest videoclip, nu credeam că există așa ceva !

    RăspundețiȘtergere
  17. Iata ce spune un cunoscut psiholog:

    „#jurnaldecarantina

    Nu este nimic neinregula cu oamenii in aceste zile.

    Este absolut normal ce se intampla.

    Amenintarea perceputa de catre creier baga omul starea de lupta pentru supravietuire si toti suntem echipati cu acest aparat numit instinct de conservare.

    E important sa subliniem ca fiecare om face tot ce stie mai bine cu informatiile si resursele pe care le are la dispozitie.

    Va garantez eu ca absolut fiecare om face tot ce ii este azi in putere.

    Opriti-va din a judeca, pe cat posibil.

    Daca vreti sa cautati problema, ea este in felul fiecaruia dintre noi de a gandi si a trai acesta criza.

    Esti pro sau anti- umanitate?

    Felul in care vorbesti azi despre umanitate si oamenii de langa tine sau cei de la mare distanta, nu este decat oglinda ta. Tu nu ai de unde sa stii ca este in mintea sau sufletul oamenilor.

    Poti doar sa le privesti comportamentele si sa tragi niste concluzii, sa faci niste presupuneri bazate pe ce?

    Faci presupuneri bazate pe propria ta lume interioara si bazat pe proiectia psihologica, emiti pareri. Asadar, cand eu stau pe tronul meu de judecator suprem si ma uit pe internet in aceste zile, judec cu superioritate afirmatiile si comportamentele omenilor in felul urmator, realizand ca tot ce spun oamenii spun de spre ei, nu despre altii.

    - ”Ne bate Dumnezeu ca suntem rai.” Te simti rau si batut de Dumnezeu? Du-te la biserica, spovedeste-te, tine post si fa ce ai nevoie sa faci sa primesti iertare si sa poti sa traiesti cu tine, lasa-i pe restul ca fiecare stie sa isi gestioneze relatia cu Dumnezeu, nu e nevoie sa mediezi tu.

    - ”Oamenii sunt animale, uite-i cum cumpara tot supermarketul”. Unii au copii acasa, batrani si poate pe umerii lor stau 2-3-4-5 alti oameni. De unde stii tu Nostradamus cate guri are de hranit ala cu cosurile pline? Investigheaza-ti propria lacomie si pune-o la respect.

    - ”Americanii au facut virusul, e arma biologica, masoneria vrea sa ne bage cip si vaccin”. Paranoia much? Cand o sa iti bage cineva acul de siringa in tine fara permisiunea ta atunci o sa urlam impreuna ”HUO” si o sa aruncam cu sticle incendiare dar pana atunci hai sa ne vedem fiecare de ograda proprie ca ne-am uitat chilotii pe bicicleta din hol si noi facem strategii geo-politice la nivel planetar.

    - ”A venit diaspora cu virusul in ei sa ne infecteze tara imaculata si pura ca o fecioara”. Foarte bine ca au venit. Inseamna ca Romania inca este acasa pentru ei si au venit la fusta mamei asa cum ar face orice copil speriat. Sunt speriati asa cum esti si tu, asa ca fa bine si controleaza-ti frica, pune mana si ajuta. Daca afara e razboi si iti bate fratele si sora la usa ce faci, mai pui un lacat sau mai pui o saltea pe jos?

    - ”Planeta se razbuna ca suntem consumeristi si capitalisti salbatici”. Ai smarthpone? Ai wi-fi? Ai blugi? Esti consumerist si singura suparare e ca alti-s mai consumeristi ca tine. Schimbarea incepe cu tine si impactul cel mai mare pe care il poti avea este sa nu mai mananci carne. Fii un exemplu, posteaza retete si arata-ne six pack-ul sau taci ca nu e nimeni mai cu motz.

    Dragul meu, draga mea.

    Este necesara flacara unei singure lumanari pentru a aprinde 8 miliarde de alte lumanari.

    Fii lumina,
    Fii speranta,
    Fii compasiune,
    Fii iubire,
    Fii acceptare,
    Fii iertare
    Fii empatie
    Fii ajutor

    Fii aceste lucruri sau nu ramai decat un aliat al Coronavirus, al fricii si al deznadejdii care te inghite in primul rand pe tine.

    Lumea nu are nevoie de inca o parere despre ce se intampla in lume.

    Lumea are nevoie de cuvinte si fapte de iubire, speranta si ajutor. Altfel, esti degeaba. E destula frica.

    Acum e timpul pentru curaj si cooperare.

    Acum se va vedea adevarata natura umana care este putere interioara, creativitate, spirit de sacrificiu si ajutor.

    Le ai pe toate astea in tine.

    Lasa-le sa iasa si fii ce are nevoie lumea cea mai mare nevoie sa fii.”

    Pera Novacovici

    RăspundețiȘtergere