joi, 19 martie 2020

ROMÂNIA SI VULTURUL CU ARIPA TRICOLORA !


                                                 
                                      19 Martie 2020,ora 6,11 !

                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud,foarte aproape de pamant,circa 10-15 metri inaltime, un Vultur urias as putea spune,deoarece,Aripile sale aveau cel putin 3 metri lungime.
Dragilor,in clipa cand Vulturul negru s-a ridicat de la pamant, Aripa sa dreapta ,penele Aripii sale drepte s-au imbracat in rosu ,galben si albastru.
Aripa stanga insa,a ramas neagra,as precum era si vulturul.
Vulturul zbura spre lumina alba ce-i iesise in calea sa.Aripa tricolora stralucea in razele luminii Duhului Sfant!
Asadar fratilor, sa avem Credinta nestramutata in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,sa chemam in ajutorul nostru Divinitatea,sa-ncercam sa fim mai buni si mai milostivi, si cu siguranta nu avem a  ne teme de nimic.
                                 
                             Imagini pentru STEAGUL TRICOLOR

Imagini pentru vultur.
Închipuiti-va dragii mei, aripa din stanga noastra a acestui Vultur,ca este toata din pene cu tricolorul romanesc; aripa se-ndoaie si se-ntinde si tot in culorile tricolorului nostru sfant,ramane.
In faţa Vulturului era Izvorul de lumina alba ,orbitor de stralucitoare.
Dragii mei, sa fim uniti in Credinta si in Rugaciune,sa iertam ca sa fim iertati, sa nu ne lepadam niciodata de Hristos si de Maica Domnului ,si veti vedea ca vom fi apărati si salvati chiar din adancul cel mai dedesubt si din cele mai grele incercari ,asa precum este acum ,acest Coronavirus.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:
  1. Spălați-vă mâinile de multe ori;
  2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
  3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
  4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
  5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
  6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
  7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
  8. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
  9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
  10. Animalele de companie nu transmit coronavirus.
   1. Spălați-vă mâinile de multe ori
Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.
Spălarea mâinilor elimina virusul.
   1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute
Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.
   1. Nu vă atingeți ochii , nasul și gura cu mâinile
Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.
Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .
   1. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți
Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.
   1. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul
Momentan, nu există cercetări științifice  care  evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot  preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar  impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.
Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.
   1. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool
Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.
   1. Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave
Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).
UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.
   1. Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase
Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).
   1. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile
Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.
10.-Animalele de companie nu transmit coronavirus
În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie  să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.

21 de comentarii:

 1. Vulturul negru, nu e de bine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Vulturul e si necrofag ,ar fi ca Romania acum lovita intr-o aripa de Coronavirus,care conform englezilor si unora puritani de pe blog au estimat ca ar omori intr-un an 90 milioane de oameni ,mai mult decit gripa spaniola.
  Pentru ca, dupa cum spunea Basescu in Romania ca si in Italia s-au luat masuri prea tirziu si prea slabe cu carantina-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. craciun, numai interpretari bolnave gasesti. Basescu al tau e beat intruna. Tocmai ca Romania a luat masuri din timp nu ca Italia. Nu te mai uita la antena 3 ca-ti bubuie mintea de minciuni.

   Ștergere
 3. Acum pe TV Basescu spunea ca ;;Si acum Politicul din Romania desi stia de 2 luni de Italia,refuza sa faca o analiza si sa recunoasca ca Romania nici acum nu este pregatita pentru coronavirus,el cere mobilizarea celor 82 000 militari pentru respectarea restrictiilor,cum se intimpla in alte tari
  Dar Iohannis ce face .somnul de frumusete de dupa masa?..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu este nevoie de armată ca să se mențină ordinea. Noi, militarii nu suntem "babau" pentru nesimțiți și ignoranți. Pentru aceasta există jandarmii, pe care ar trebui să-i respectăm ca și pe militari. În Franța Jandarmeria tine de ministerul apărării.
   Armata nu impune măsuri decât în situații de asediu și de război, când este amenințată libertatea și integritatea țării.
   Acum ea va sprijine logistic și medical pentru tratarea celor infectați cu COVIN-19.

   Ștergere
 4. In Grecia dosar penal pentru participarea la Sfânta Liturghie
  https://ortodoxinfo.ro/2020/03/19/dosar-penal-pentru-participarea-la-sfanta-liturghie/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim19 martie 2020, 22:59
   Nu va infricosati de un Dosar penal! Le va face si Dumnezeu lor,celor care fac DOSARE PENALE neintemeiate ,le va face doar unul singur si va fi indeajuns.Eu am sa merg la SFANTA BISERICA,deoarece Slujba se va tine afara si voi respecat intru totul regulile impuse de lege.

   Ștergere
 5. Cand era holera oamenii nu stiau de microbi si nu se puteau proteja.Acum ca toti stiu sibpot intelege multi aleg sa fie ignoranti. Toate belelele astea vin peste omenire pentru ca este ignoranta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cind oamenii erau ignoranti,credeau ca Iov a stat 3 zile in burta unui peste. Acum,tot multi sint cei care nu cred ca era de fapt un submarin al zeilor,care aveau acelasi chip si asemanare cu oamenii

   Ștergere
 6. Vulturul reprezintă unul dintre simbolurile cele mai vechi ale umanităţii. Grecii şi persanii l-au consacrat soarelui, ca simbol al elevării şi al spiritului, identificat cu astrul suprem, emblemă a principiului spiritual. Pentru greci, vulturul era simbolul lui Zeus. Druizii îl considerau simbol al celui Atotputernic care veghează din Ceruri.
  Vulturul este o pasăre diurnă, a cărei viaţă este asociată cu lumina şi cu elementele Foc şi Apă. Zborul său neînfricat, rapiditatea şi familiaritatea cu tunetele şi fulgerele, sunt atribute ale zeilor creatori. De asemenea, el este simbolul nobleţei înnăscute, al puterii şi războiului. Aşa cum leul e rege pe pământ, vulturul este regele cerului. Ca pasăre iniţiatică, el zboară de la o lume la alta, regenerând şi ghidând sufletele.
  Din timpuri preistorice, vulturul este un simbol colectiv al tăriei şi puterii. Fiind transmis creştinilor în perioada Cruciadelor, a fost inclus în stemele regilor şi împăraţilor europeni. Vulturul cu două capete reprezintă o întărire a simbolului şi o dublare a puterilor sale.
  În Biblie, Vulturul este asociat cu Sfântul Ioan Evanghelistul, datorită percepţiei sale directe a luminii intelectuale şi a inspiraţiei.
  În India antică, vulturul este Garuda, o pasăre gigantică de natură solară, menţionată în Ramayana ca armăsar al lui Vishnu, care este cea de-a Doua Persoană a trinităţii indiene, alcătuită din Brahma, Vishnu şi Shiva.
  În Roma, vulturul stă pe sceptrul lui Jupiter şi se asigură că voia acestuia este cunoscută muritorilor. El apare pe monede ca simbol emblematic al legiunilor şi puterii Imperiului.
  În Persia (Iran), vulturul este simbolul victoriei perşilor asupra mezilor, victorie pe care a prevestit-o zburând deasupra câmpului de luptă.
  În Mexic, vulturul este un vechi zeu al vegetaţiei, asociat cu jaguarul, simbolul forţelor telurice şi al întunericului materiei, în timp ce zeul-pasăre reprezintă cerul şi lumina, spiritul ceresc. El îşi oferă puterea Războinicilor Vulturi, elita războinicilor azteci. Împăratul aztec purta pene de vultur care decorau, de asemenea, tronul său ceremonial.

  RăspundețiȘtergere
 7. Toate vin de la dezechilibre climatice si globalizare..

  RăspundețiȘtergere
 8. 00,58 cind mor mii de oameni zilnie E chiar razboi cu coronavirusul,ca doar nu e manifestatie politica..

  RăspundețiȘtergere
 9. oo,58 De Razboi Biologic ai auzt.Asta e asa ca afara din unitati.

  RăspundețiȘtergere
 10. Vulturul mai reprezintă si credința
  Nu este vulturul pe stema României cu crucea in cioc.
  Probabil suntem jumătate,jumătate,
  ADEVARUL ca se va ridica România se va ridica.
  Sa nu ne lăsăm pradă deznădejdii nici fricii,Satana asta urmărește,haos,frica etc.
  Sa ne rugam La Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să avem pace si liniste in tara noastra si nu in ultimul rand sanatate.
  Cu mult drag si sa avem nădejde,poporul roman este un popor puternic.
  Scoate apa din piatra seacă sa nu ne lăsăm să fim uniți și cu dragoste de noi toți.
  Doamne Ajuta poporului român de pretutindeni.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

  RăspundețiȘtergere
 11. Comisia Europeana acorda Romaniei un miliard de Euro pentru problemele creeate de Coronavirus.
  Drum Liber fabricatiei mastilor si Izoletei Romanesti-craciun-craciun

  RăspundețiȘtergere
 12. Un vaccin de conceptie noua prin creearea genetica in UK pentru coronavirus si intarire imunitara va fi testat ca Studiu Clinic si in Romania peste o luna.
  Vaccinul final va fi disponibil abia peste 3-4 luni..
  In timpul asta chinezii doctori au venit in Italia pentru a da lectii si propaganda,ei care au inchis cercetatorii chinezi care au publicat structura ADN a coronavirusului.
  Italia a inregistrat azi peste 600 decese-craciun

  RăspundețiȘtergere
 13. Parintele Macarie - Mănăstirea Oituz:
  Dragi prieteni și fii duhovnicești,

  Vă anunțăm că în conformitate cu regulile impuse de autorități, și cu hotărârea Patriarhiei Române din 18.03.2020, Sfânta Liturghie va fi săvârșită duminica aceasta, 22.03.2020, de către ieromonahii și monahii Schitului Oituz, în exteriorul spațiului de cult, pe platoul din fața bisericii, unde vor putea participa maxim 100 de persoane.

  Vom amenaja pe iarbă 100 de locuri marcate, situate la distanța de 2 m unul de celălalt. Ținând cont de această situație, vă îndemnăm să faceți biserică fiecare în casa lui. Unde este Hristos, acolo este Biserica.

  De asemenea, Sfânta Liturghie va fi transmisă live pe Facebook, astfel încât toți credincioșii să poată fi în comuniune liturgică cu Iisus Hristos, Viața și Învierea noastră.

  Fie că urmăriți Sfânta Liturghie transmisă de noi sau de alte canale media (radio, televiziune, rețele de socializare, etc.), vă îndemnăm cu toată dragostea și binecuvântarea ca fiecare la el acasă, la momentul chemării preotului: "Cu frica lui Dumnezeu, cu credință și cu dragoste, să vă apropiați!", să vă împărtășiți cu Sfintele Taine pe care le aveți la dumneavoastră și pe care vi le-am dăruit din timp, pentru vremuri de prigoană.

  De aceea, în aceste vremuri de grea încercare, panică generală și carantină, în care nu cunoaștem deznodământul zilei de mâine, am pregătit Sfintele Taine uscate, pe care vi le-am dăruit vouă, fiilor duhovnicești, cu toată dragostea și catehizarea de rigoare, atrăgându-vă mereu atenția asupra marii responsabilități pe care o aveți, așa încât să vă puteți împărtăși.

  Este vremea pocăinței tâlharului, care, într-o secundă, pe cruce, a primit iertarea păcatelor și mântuirea. De aceea, vă reamintim că atât la săvârșirea Sfintei Liturghii, cât și în fiecare seară, începând cu orele 22:00, vom dezlega în bloc pe toți cei care își cercetează cu smerenie și pocăință conștiința, și se mărturisesc în sinea lor, Marelui nostru Arhiereu și Dumnezeu, Iisus Hristos.

  ,,Când păcatul și prigoana e mai mare, se revarsă și Duh mai cu prisosință“ (Schiarhiereu Nil Dorobanțu)

  Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți, și să ne întărească pentru a trece cu trezvie prin aceste vremuri de prigoană și de împlinire a proorociilor, care ne vestesc apropierea celei de a doua Veniri, a Împăratului nostru Iisus Hristos.

  În vremuri de molime și boli, Biserica nu intră în carantină, dimpotrivă, se mobilizează cu mai multă putere, pentru mântuirea celor afectați. Hristos nu poate fi închis între ziduri, ci va fi acolo unde sunt doi sau trei adunați în numele Lui (Matei 18, 20). El este Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre și avem nevoie să fie cu noi, spre a ne aduce vindecarea, pacea și mântuirea.

  RăspundețiȘtergere
 14. Doamna Maria Ghiorghiu,

  Asa cum spuneam zilele anterioare, observ ca multi nu apreciaza si nici nu aprofundeaza continutul mesajelor transmise de dumneavoastra, ci sunt interesati sa dea doar un raspuns sau o interpretare generala sau de actualitate.

  Astfel, ma vad nevoit sa reamintesc faptul că toate masurile care guvernele le iau in această perioada sunt doar un

  EXERCITIU/APLICATIE CONJUNCTURALA

  in vederea analizarii capacitatii de reactie a instituțiilor din fiecare tara, pentru ceea ce va urma in 2026 cand asteroidul va lovi pamantul.

  Revin cu completari pentru a se intelege de ce se iau aceste masuri.

  Toate guvernele stiu acest aspect si fiecare iau masuri din timp in functie de posibilități si de interes.

  Totusi, am sa mentionez ca acest asteroid se stie ca va pica in zona exacta a hotarului intre Iran si Turcia, la nord de Irak si la sud de Armenia.

  Deoarece raza totala de distrugere a asteroidului este de 1000km, tarile din zona trimit o parte din cetatenii lor in Europa, bineînțeles ca sub pretextul ca acolo este razboi. (de mentionat este faptul ca in acea zona este razboi mereu, de sute de ani)

  Deci, au stabilit ca migratia sa fie in principal către Europa. Si va continua progresiv prin intelegerea intre tari

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu se poate calcula exact unde loveste un asteroid. Citeste cartea: Profetia de pe Thiaoouba( e pe net). Acolo e descris un episod din istorie,cind un asteroid a distrus civilizatia( autorul pretinde ca cele relatate nu sint inventate,ci comunicate de ET)

   Ștergere
  2. Citeste mesajele mele si vei afla exact totul

   Ștergere
 15. 00.16 pana in 2026 e cale lunga

  RăspundețiȘtergere