miercuri, 25 martie 2020

xxxxDUMNEZEU LUCREAZA PRIN CERCETATORI !!!


                                                      24 Martie 2020,ora 5,31 !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
                 "Asa lucreaza Domnul !
                   Prin Cercetatori !
Dar un alt glas intervine dragii mei, si spune asa:
                    Nuuuuu, prin Cercetatori din patul spitalului !"
Dragii mei,iata un Mesaj divin,un Mesaj plin de speranta,dar totodata,un Mesaj trist deoarece,se poate intampla ca la un moment dat,  unii Cercetatori care cauta cu disperare sa obtina formula unui vaccin contra Coronavirus,sa fie si ei infectati; si totusi, de pe patul spitalului sa continuie sa cerceteze pentru a crea vaccinul anti coronavirus.
                   Imagini pentru dumnezeuImagini pentru dumnezeu
Sa ne rugam dragii mei pentru intreaga lume,si pentru cei bolnavi si pentru cei sanatosi! 
Sa ne rugam pentru ca oamenii de stiinta ,sa gaseasca un vaccin cat mai repede cu putinta.
Sa imploram pe BUNUL DUMNEZEU si pe Maicuta Domnului ,ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi Fiii Săi,si sa pogoare asupra noastra toata iubirea Sa de oameni,toata mila Sa.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului in fiecare clipa a vietii noastre,pentru faptul ca suntem sanatosi ,pentru ca suntem alaturi de cei dragi cu inima ,cu sufletul cu intreaga fiinta.
Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Prea Curata Fecioara Maria,Imparateasa Cerului si a Pămantului,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. Să-i ajute Dumnezeu să găsească un leac să vindece lumea și să oprească această pandemie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Animalele nu pot fi purtatoare cu praful din blana, sau cu praful de pe labute cand vin on.casa???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Animelele trebuie spălate fff bine după fiecare ieșire. Altfel sunt purtătoare de coronavirus. Deci luați masuri

      Ștergere
  3. La Suceava peste 70 cadre medicale bolnave de coronavirus,Pe tara am ajuns la 14 decese.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.lovendal.ro/wp52/o-supozitie-infioratoare-au-existat-in-lume-mai-multe-focare-independente-de-coronavirus-fara-legatura-cu-wuhan-china-declaratii-ciudate-ale-mai-multor-specialisti-din-lume/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.20 sursa ta de „informare” este indoielnica.

      Ștergere
    2. 00:47, nu te grabi in afirmatii.

      Ștergere
    3. 00.47 cunosc bine site-ul acela, nu are nicio dovada, numai speculatii.Invatati-va sa verificati stirile din surse sigure, nu mai luati totul de bun. Va umpleti mintea cu fantasmagorii inutil.

      Ștergere
  5. În acestă seară,s-a anunțat la tv. că cercetătorii din Timișoara au descoperit formula pentru vaccin, urmează să testeze, apoi producție, condiția fiind, ca statul să aloce fondurile necesare!
    O noaptea liniștită și binecuvântată!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.capital.ro/a-fost-descoperit-vaccinul-impotriva-covid-19-au-inceput-testele.html

      https://magnanews.ro/2020/03/cercetatorii-timisoreni-fac-anuntul-zilei-avem-1000-de-doze-de-vaccin-impotriva-covid-19/

      Ștergere
    2. 00.19 nu te grabi sa dai vestea pt ca mai dureaza cateva luni testarea lui.

      Ștergere
  6. Doamna daca Dumnezeu vrea ,face ce vrea, intr-o secunda dispar toti virusii, daca Dumnezeu vrea intr-o secunda nu mai exista apa, daca Dumnezeu vrea intr-o secunda nu mai exista munti etc deci dna lasati vrajeala cu cercetatorii! Adevarata credinta si viata, vindecare e Dumnezeu! Inclusiv biblia ne spune de oameni nevindecabili, vindecati cu o simpla atingere de Iisus!
    O sa scapam de multe, sa multumim preotilor ortodoxi, monahilor ortodoxi, mirenilor care chiar cred in minunea Domnului care s-au rugat aproape neincetat in aceasta perioada si multi dintre ei au tinut post negru.
    Dar va veni alta jale si mai mare dupa virus!
    Iar cei care au inchis bisericile si au hulit impotriva Domnului sa isi ia plata pe care Dumnezeu va vrea sa le-o dea.sper sa ne lase de Inviere, si asa sa fie iertati pt pacatele facute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dincolo de cât este de înfricoșător și malefic acest coronavirus trebuie să îi recunoaștem și calitățile. Acest coronavirus se mișcă ca biciul lui Dumnezeu nu face diferență de condiția socială de situația materială și nu poate fi mituit. A intrat ca în brânză și în România și a găsit lumea petrecând ca pe titanicul ce se scufunda. Acum seceră cu spor la cadrele medicale. Când au ieșit vreodată cadrele medicale în stradă pentru lipsa de materiale sanitare ? Au ieșit doar pentru salarii, pacienții să își cumpere. Și iată că biciul lui Dumnezeu i-a prins descoperiți și i-a pocnit în creștetul capului . Nu mai merge cu șpagă domnilor doctori? Acest coronavirus a intrat ca în brânză într-o societate coruptă și putregăită care funcționa ca un organism ce se credea invincibil. În vârful piramidei stau politicienii care pun mâna pe putere doar pentru a se căpătui și de la clasa politică canalele corupției continuă în jos, primării, poliție, sistem medical etc prin șpăgi și relații. Prin sistemul putregăit cu suta de euro plasată coronavirusatul infecta tot spitalul sau alte instituții . În sistemele corupte acest virus acționează ca o capcană ce cade pe gâtul șoarecelui care vrea să apuce bucățica de brânză. Am văzut deunăzi plângerile unei doctorițe infectate. Îmi pare rău pentru ea și îi doresc sănătate. Poate va fi o învățătură pentru alți angajați ai statului. Merită să îți vinzi restul vieții pentru o șpagă amărâtă și să îți rămână copii orfani? Biciul lui Dumnezeu face dreptate. Urmăriți traseul și atacul făcut de coronavirus la noi și veți descoperi slăbiciunile sistemului corupt și bazat pe merge și-așa. Și vă dau o veste proastă acest virus la noi nu a ajuns nici măcar la jumătatea traseului și merge brici pe canal pe canalul săpat de hoție, indolență și bătaia de joc în care s-a bălăcit statul român în ultimii 30 de ani. Dumnezeu la lăsat pe Iov fără agoniseala de o viață doar pentru a îi pune la încercare loialitatea. Nimic nu este întâmplător în această viață și câteodată Dumnezeu ne lasă pradă răului doar pentru a ne întoarce pe calea cea bună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 03:44 în sfârșit un comentariu de nota zece!!! O analiză perfectă a societății românești în ultimii 30 de ani 👍

      Ștergere
    2. „biciul lui Dumnezeu” ii omoara si pe salvatori, si pe tineri? Vai de capul tau!

      Ștergere
  8. Doamne Ajuta doamna Maria
    Păcat ca medici si profesori universitari sunt arestați,păcat acum era nevoie de cât mai multe capete luminate.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ii apere pe acești îngeri salvatori,nu am avut nevoie de dr.decit la nastere,dar respect am si eu copilul asistent si stiu ce spune.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu ei si cu noi cu toti

    RăspundețiȘtergere
  9. Basescu critica masurile alandala populiste ale guvernului cu scutirea tuturor de credite si cu somajul tehnic cind resursele trebuiau folosite pentru ajutarea IMM-urilor la relansarea economica..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.38 craciun, esti dus rau cu pluta! Din ce vrei sa traiasca oamenii daca firmele s-au inchis? tu ai pensie care iti vine oricum dar ceilalti ce fac? Chiar te-ai tampit de tot??? Basescu e beat intruna, habar nu are ce vorbeste, el e cel care a produs o ELENA UDREA care ne sfideaza cu banii ei furati. Trezeste-te odata si nu mai ne da citate din impostori cu creierul spalat de alcool.

      Ștergere
    2. Inca are pensie, in curand nu o mai avea, nu vor mai fi fonduri, dar va fi vaccinat😂

      Ștergere
  10. Nu uitati ca dumnezeu lucreaza prin oameni si asazisii "farisei" cum ziceti voi,nu vor sa faca un bine fiecare om are dreptul la replica sa spuna ceea ce gindeste prin diverse solutii privind salvarea omenirii si nu uitati ca unii oameni au fost salvati prin duhul sfant(meditand prin rugaciuni) sau alte forme de salvare.-edy.

    RăspundețiȘtergere
  11. Care cercetatori? Sa fim seriosi, suntem la mana strainior. Noi ne-am ocupat de televiziuni, imagine...prostii

    RăspundețiȘtergere
  12. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/10/italia-ce-se-va-intampla-in-italia.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Ministru sibian al Sanatatii si-a dat demisia.
    Bine era daca sinecuristul Iohannis Nici nu-l Numea.
    Dar de, vechile inerese personale ale lui Iohannis in cazul asta cu spitalul privat Polisano SIBIU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.46 degeaba te ascunzi, craciun. Te dai de gol prin obessiile tale.

      Ștergere
  14. Ministru sibian al Sanatatii Costache, si-a dat demisia in mod strategic.
    Bine era daca sinecuristul Iohannis Nici nu-l Numea.
    Dar de, vechile inerese personale ale lui Iohannis in cazul asta cu spitalul privat Polisano SIBIU.
    Ceilalti pot sa crape, pina el isi facea naveta , siesta saptaminala la SIBIU,cit si interesele sa acapareze TOATA Puterea in stat cu anticipate masluite inainte ca si Prezidentialele sale cu primul pe Lista mereu si spunind ca e 'o gripa obijnuita ...care nu va ajunge in Romania''..

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai VOTATI Ciuma Bruna a la Iohannis fanariotul care apoi fuge la stapina sa Merkal si ajungeti ca si la Ciuma lui Caragea primul din domnia fanariota de 100 de ani pus de Otomani in Tara Romaneasca .
    Il doare-n spit de romani..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica vrei sa spui ca PSD cu Dragnea si Veorica erau buni ?! Daca era PSD la guvernare era DEZASTRU.Dragnea era fugit cu amanta in Brazilia la palatul Fortaleza ce il are din banii furati.
      PNL a primit Romania in faliment acum 4 luni ,ce ai vrea sa faca ?!
      Vai de tine ca incerci sa pacalesti lumea pe aici, cu hoții tai din PSD.

      Ștergere
    2. 15.08 mintea individului numit craciun produce numai gaze de esapament. Nu ai cu cine discuta. E „bolnavul” de serviciul ingaduit al blogului.

      Ștergere
  16. Acelasi spit pe care i l-a dat la propriu in fundul doamnei Iliut ,bunica de la care a luat cei trei copii de la Rasinari.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://m.facebook.com/victor.ponta/videos/520040048706202/?__tn__=%2As%2As-R

    RăspundețiȘtergere
  18. Mare Bine i-a facut Iohannis lui Costache trimitindu-l inapoi la Sibiu la 'Patria Muma' unde e obijnuit sa ia mii de Euro Doar pentru o opratie..

    RăspundețiȘtergere
  19. Cel putin am scapat de navetistul Costache cu o norma de operator la sfirsitul saptaminii la Sibiu si jumatatea lui de norma de 'ministru' la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mircea Miclea ne indeamna ca pina la sfirsitul crizei';sa invatam fiecare 1000 de cuvinte in germana'..
    How do you do Miclea?? Ca doar Mircea nu vine de la Klaus??

    RăspundețiȘtergere
  21. Mircea asta nu a vazut ca si ciobanul GITA din Marginimea Sibiului a invatat cu internetul lui Engleza tot aparind ora de ora in publicitatea cu ''IChech' lui.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dumnezeu lucrează prin și cu cine vrea. Este suveran. Cînd nu are la îndemînă vorbește și prin gura măgariței.( vezi biblia) se pare că vrea ca toți să ne întoarcem cu fata spre El. Lucrează la greu cu conștiința noastră,suntem tare incăpătînați. Nu suntem în stare să ne rugăm 15' 😥

    RăspundețiȘtergere
  23. Mircea Miclea asta nu stie ca nemtii si englezii spun ca ;'nu au mai auzit o limba asa de Draguta ca romana' si atunci cum vrea el ca romanii sa invete 1000 de cuvinte intr-o limba mai urita ca germana cind in acelasi timp pot imvata o limba latina completa ,la fel de frumoasa ca spaniola,italiana sau franceza..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.14 acum te obsedeaza Mircea Miclea, craciun?

      Ștergere
  24. Dumnezeu lucrează prin cercetători, frumos mesaj. Dar de de oare Dumnezeu nu lucrează prin preoți? S-a convins și bunul Dumnezeu că unii preoți au devenit niște afaceriști?

    RăspundețiȘtergere
  25. 26 martie 19:03 -fiecare dintre noi are O NASTERE UN TRAI SI O MOARTE si va da socoteala nu pentru preoti ci pt noi in parte-DUMNEZEU ESTE CREATORUL SI STAPANUL-pentru cei care se cred judecatori tot DUMNEZEU ia decizii-nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:47 acum sunt la stadiul de trai. Când am sa mor voi da socoteală, așa cum vor da și preoții care s-au popit doar pentru interes. Eu nu îi judec, doar îi privesc cât de lacrimi sunt unii dintre ei.

      Ștergere
  26. 27 martie 01:52-deja ai gandit si ai scris mesajul-IISUS HRISTOS DOMNUL ESTE CUVANTUL TATALUI SI JUDECATORUL-traieste sanatos fara morala crestina=cum iti asezi asa dormi

    RăspundețiȘtergere
  27. Caută ăștia ca disperații în laboratoare remediul împotriva coronavirusului dar nu îl vede. Remediul este lângă ei există o plantă care conține compușii care distrug coronavirusul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si atunci de ce nu le deschideti ochii,nu spuneti numele plantei ,ca sa poata sa faca un rimediu eficient si sa salveze vieti?

      Ștergere
  28. 12:20 cu disperare caută în laboratoare alopate. Au pe ochi o pînză. Fără DUMNEZEU nu se face nimic. Oamenii nu cred în puterea plantelor.

    RăspundețiȘtergere