marți, 31 martie 2020

ESCROCII TREBUIE SA STEA DUPĂ GRATII !!!NU CUMPARATI OBIECTE SI NICI NU DEPUNETI BANI IN NUMELE MEU !


                                                              Prieteni dragi,

Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul de obiecte ,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
                                         Va multumesc !!!


P.S
                    

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT ! Pentru Donatii,ma sunati 
personal numai la acest numar de telefon:0747226236 !!!
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


9 comentarii:


  1. Pai care sint mai excroci cei mici cu OMULETE sau astia Mari ca Iohannis pe post de Rambo in poze si omuleta=stema Romaniei pe piept si care era prezentat in Faks News ca ar fi la un spital cind el era doar la un cimp cu corturi militare fara dotari ca si spitalele puse de Her Comandant Iohannis, sa lupte in Razboi cu Coronavirusii fara dotari incit dezerteaza nu numai ministrul sanatatii Cost-Tache de SIBIU ci si doctorii de la Deva si Suceava care mor in lupta cu miinile goale
    Vorba aia de la Ciuma primului domnitor fanariot Caragea la Ciuma lui Iohannis ultimul Fanariot.
    De,ca la Realitatea TV,a plecat Bogdan cel care Tuna impotriva Puterii PSD-iste si a venit Puscalau de la Cotroceni ca reporter si toata seara trecuta a dat din Cap ca un Yes-man la noua Putere a lui ORB-an..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:38 s-a echipat ca un american și-a tras chiloții peste pantaloni și-a luat geaca de pele cu ecuson și s-a dus să taie pamblica la un cort. Goebbels cel chel nu mai are emisiune dar își exercită propaganda pe facebook. Înțelegi că dat fiind vremurile de dictatură nu pot da nume. Ești amendat, blocat în casă pentru a muri de foame sau mai nou dacă secu pe vremuri te băgau la nebuni unde te injectau de te damblageau acum surpriză a murit de covid.... în secret bineînțeles.

      Ștergere
  2. Puscalau asteia macar daca ii dadeau astia de la servicii, o floarea soarelui in fata ca lui Margelatu',sa puste si ea cu seminte..

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria de ce asemenea mizerii?

    „Anonim31 martie 2020, 22:38

    Pai care sint mai excroci cei mici cu OMULETE sau astia Mari ca Iohannis pe post de Rambo in poze si omuleta=stema Romaniei pe piept si care era prezentat in Faks News ca ar fi la un spital cind el era doar la un cimp cu corturi militare fara dotari ca si spitalele puse de Her Comandant Iohannis, sa lupte in Razboi cu Coronavirusii fara dotari incit dezerteaza nu numai ministrul sanatatii Cost-Tache de SIBIU ci si doctorii de la Deva si Suceava care mor in lupta cu miinile goale
    Vorba aia de la Ciuma primului domnitor fanariot Caragea la Ciuma lui Iohannis ultimul Fanariot.
    De,ca la Realitatea TV,a plecat Bogdan cel care Tuna impotriva Puterii PSD-iste si a venit Puscalau de la Cotroceni ca reporter si toata seara trecuta a dat din Cap ca un Yes-man la noua Putere a lui ORB-an..”

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunteți singura zilele trecute citeam o postare pe Facebook a unei doamne astrolog (nu îi dau numele că nu am acordul ei) care spunea că i-au copiat fotografia și o foloseau escrocii pe un site ca să păcălească lumea pentru bani, astrograme, ghicit etc. . În aceste zile când mulți nu mai au de mâncare și nu mai pot ieși din casă au luat amploare escrocheriile pe internet și chiar și alea cu accidentul prin telefon. Au apărut escrocherii de genul că sună din partea băncii sau a tot felul de instituții și vă cer datele. Că vă puteți plăti nu știu ce factură de acasă unui încasator trimis de escroci. Imaginația escrocilor nu are limită. Lumea trebuie să se asigure bine și dacă are vre-o suspiciune să anunțe poliția. Nu dați date și nu trimiteți bani la tot felul de necunoscuți.

    RăspundețiȘtergere
  5. oo,40 Vorbesti despre 'Trio DO-RE-MI' sau despre asta Mare pe care-l plimba astia ca cu URSU??

    RăspundețiȘtergere
  6. 00,12 Vedeti ca asta Mare si .....tocmai va decimeaza pe voi fortele de ordine ale statului Roman scotindu-va pe Frontul coronavirusului fara nici un echipament eficient..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.12 imi provoci greata! O sa-ti iasa pe nas toate mizeriile pe care le gandesti si le spui.

      Ștergere
  7. Acum este cel mai rau ca toti profita după urma unor acestui moment de SUFERINTA
    Sa scumpit toate de la 5 lei lămâie au ajuns 17 lei,am dat un exemplu.
    Ce sa mai zicem doamna Maria?
    Sa ne ajute BUNUL Dumnezeu sa trecem si peste aceasta încercare.

    RăspundețiȘtergere