duminică, 15 martie 2020

CORONAVIRUSUL ! TOT CE SE INTAMPLA ACUM IN LUME, SE INTAMPLA IN MOD INTENTIONAT !


                    Noapte de 14 -15 Martie 2020,ora 1,40 !

                               Dragii mei, 

In aceasta noapte,iata cum curg Mesajele chiar in timp ce scriu la altele.
In timp ce scriam la articolul anterior, imi aud propriul glas si-mi simt mana dreapta cu,care scriu la tastatura, cum face necontenit semnul sfintei Cruci.
Glasul meu impreuna cu alte glasuri,se ruga necontenit asa:
                     "Miluieste-ma Dumnezeul meu !
                     Miluieste-ma  de tot ceea ce vor sa facă rău,acum! Miluieste-ma !"
Apoi,tresalt deodata,si-mi dau seama de trairea ce tocmai am avut-o,mi-am scris-o repede in caietul de suflet, si iata acum dragilor, desi este foarte tarziu, m-am gandit sa scriu si pe Blog inca din aceasta noapte.
                                  Imagini pentru sfanta treime imagini                   Imagini pentru sfanta treime imagini
Asa cum am dedus eu din acest mesaj,toate cate se petrec acum in lume dragilor, se petrec pentru ca asa vor unii ca sa se petreaca.Exista multe interese la nivel mondial,interese economice fireste, iar aceasta trebuie sa se intample chiar daca mai mor si oameni;bani sa iasă.
Dar Bunul Dumnezeu vede si aude tot si toate,si nu-i va lasa sa-si bata joc faţă de Aproapele lor pana la capăt.Trebuie sa fim puternici in inima si-n suflet,trebuie sa fim ferm convinsi ca Dumnezeu Tatal Cel Ceresc si Maica Sa,nu ne vor lasa de izbeliste si ne vor ocroti cu mila si cu iubire de oameni.Iar cei care ,au starnit toata aceasta nebunie,tot acest haos,vor plati in Faţa Domnului după faptele si după Credinta lor.
Sa fim uniti in Credinta,in iubirea faţă de Aproapele si sa aratam celor care ,vor sa rastoarne Guvernele lumii si lumea intreaga, ca Dumnezeu este Cel Atotputernic si ca nu vor reusi sa-si duca planul lor diabolic la bun sfarsit,deoarece,Mâna lui Dumnezeu îi va rapune pe cei care vor sa faca rău Aproapelui.
Sa nu ne speriem de nimic, ci sa fim incredintati pe deplin ca avem un TATA in CER,care vegheaza asupra noastra a tuturor,iar Maica Domnului si a noastra a tuturor,ne va strange la pieptul Său ca o Mama Cereasca iubitoare si plina de dragoste,si ne va acoperi cu Aripile Sale sfinte, ca sa nu ni se intample nimic rău.
Sa fim puternici si sa credem in VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM, numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.
Dragilor, aveti incredere in SFANTA BISERICA si-n SLUJITORII DOMNULUI ,adica, in Preoti;aveti incredere in MEDICII care sunt la datorie pana la moarte si care ingrijesc fara deosebire pe cei in suferinta;aveti incredere in tot ce veti citi aici pe acest Blog al Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului,căci,nu veti gasi nici umbra de neadevar!
                  .
P.S.

UN VIRUS NECUNOSCUT PANA ACUM, DAR FOARTE PUTERNIC, VA FACE RAVAGII PRINTRE OAMENI !


                                          9 APRILIE 2013, ora 22, 20 !

Eram deja in pat si citeam.   Brusc, aud glasuri care spun cu uimire asa:

                                           "CE MIZERIE ! (un alt glas intervine si completeaza,citez):
                                           E O MIZERIE PE BRONSITA !
                                                            MURIM !"

Si glasurile, se pierd ca un ecou.
Dragii mei, dupa cum vedeti, apar tot felul de boli,:gripa ,febra puternica iar organismul se degradeaza in scurt timp si medicii raman neputinciosi in fata bolii aparent domestica, dar care, pe parcurs face ca starea de sanatate a pacientului sa se inrautateasca, si din nefericire intervine decesul.
Aveti mare grija si nu neglijati sub nicio forma, orice semn de raceala sau de boala.
Mergeti imediat la medic cum constatati ca, ceva nu e bine cu sanatatea celor dragi sau a a voastra.
Cu atatia VIRUSI care apar de la o zi la alta si sunt rezistenti la antibiotice trebuie, sa fim vigilenti, cu sanatatea noastra.
                                    Cu dragoste,
                                                        Maria.

37 de comentarii:

  1. Da se adeverește. Se vede din avion că cele două focare cel din China și cel din nordul Italiei sunt rodul unei mâini criminale. Faza cu cei doi turiști chinezi care au creat acel focar în nordul Italiei nu ține. Persoane care au purtat infecția au fost în toate zonele chiar și grupuri mai mari dar nu au creat așa focare. Îi rog pe cei care crează găselnițe cu comportamente sau tipare diferite să o lase baltă. Orice om cu ceva minte când se uită la hartă vede clar două zone din care a pornit infestarea două zone create intenționat. Dacă era adevărată treaba cu cei doi turiști chinezi care au creat focarul în nordul Italiei ar fi trebuit să izbucnească astfel de focare și în alte zone pe glob dat fiind că în acea perioadă turiștii chinezi se preumblau prin toată europa. În altă ordine de idei viteza de contaminare dintre oameni din focarul chinezesc și italian depășește normalul de la om la om care implică o durată mai mare de timp și implică un număr mai mic de infestați. Probabil virușii au fost introduși într-un aparat de aer condiționat sau o altă formă de împrăștiere rapidă. Focarele din China și Italia au încărcat spitalele într-o zi. Da ce au făcut ăia din piața din China au avut concurs de sărutat în acea zi ? Iar în focarul din Italia cum de au căzut într-un oraș toți ca muștele că surpriză nu a pornit dintr-o piață și nici nu au avut în acea zi vre-un flashmob-coronavirus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie intuiția îmi spune ca sursa de contaminare este din apă , dar e plauzibila si teoria dvs. Si are legatura cu cei 2 mari producatori de medicamente , accesori si aparatura medicale.

      Ștergere

  2. duminică, 17 februarie 2013
    GRIPA A1.....PLUTESTE PE CERUL SENIN !
    Seara de martie, cand in timp ce ma rugam, vad brusc cu ochii inchisi, UN CER SENIN, bleu, ca de oglinda, foarte aproape de Pamant, deasupra copacilor mai inalti, si pe CER, scris ingrosat, cu negru, ceva ce plutea in toate directiile. Ce era scris? Era scris..."A1...", si imaginea imi era adusa, in fata ochilor, cand se departa...,cert este ca A1...plutea peste tot, pe CER. Dragii mei, i-a ascultati, ce frumos, spune un glasuc de copil, o poezioara, intr-o dimineata de 7 dec., .citez:
    FERICIT ESTE COPILUL,
    STA DEPARTE SI DE TRAI
    SI DE.......
    ESTI DEPARTE, MOS CRACIUN,
    SI-AI AJUNS, ATATA DRUM
    ESTI, ATAT DE BUN SI HARNIC,
    ESTI UN DULCE, SI ESTI TRAINIC ! (ce frumos, nu-i asa dragii mei?)

    Putin mai tarziu, aud GLAS, care spune asa:" MI-O VENIT, O PERSOANA/ CA SA-NVINGA, O COROANA / O COROANA SI DE.....(si un alt Glas, continua). PRIMITI, LUMINA DIN LUMINA,DUMNEZEU ADEVARAT, DIN DUMNEZEU ADEVARAT "! Fratilor, primiti CUVANTUL lui DUMNEZEU, exact asa cum mi-a fost mie, incredintat. Cu dragoste, Maria

    RăspundețiȘtergere

  3. joi, 11 aprilie 2013
    UN VIRUS ,NECUNOSCUT PANA ACUM, DAR, FOARTE PUTERNIC, VA FACE RAVAGII, PRINTRE OAMENI .!
    9 APRILIE 2013, ora 22, 20 !

    Eram deja in pat, si citeam. Brusc, aud, GLASURI, care spun cu uimire asa:

    "CE MIZERIE !" (un alt GLAS, intervine si completeaza,citez):
    "E O MIZERIE, PE BRONSITA" !
    "MURIM "!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/04/un-virus-puternic-va-face-ravagii.html

      Ștergere

  4. sâmbătă, 13 aprilie 2013
    S-A IMPLINIT !!! VIRUSUL NOU, DESPRE CARE AM SCRIS, IN 8 SI 11 APRILIE 2013, PENTRU CARE, NU SE GASESTE TRATAMENT, A APARUT IN CHINA !!!
    FRATILOR ! CREDETI SI...CERCETATI !!!

    Scriam in 8 aprilie si in 11 aprilie, despre UN NOU VIRUS, care va apare, si care, va ucide oameni.
    Iata ca azi, 13 aprilie 2013, se anunta pe toate posturile tv si radio, ca ..UN NOU VIRUS, descoperit in CHINA, face ravagii si secera vieti omenesti.
    Dar, ce este mai grav,este ca, acest VIRUS, a fost fabricat in laboratoare (cautati pe blog, caci am scris, despre laboratoare secrete),si mai multe minti bolnave, si maini criminale, l-au facut "scapat" ,in atmosfera!
    Deja, in CHINA, s-a anuntat, ca s-au facut cateva arestari, pe motivul ca, VIRUSUL, a fost dat intentionat in atmosfera.
    Din pacate, fratilor, multi dintre voi, nu vor crede, nici daca afla, ca s-au implinit, cele scrise de mine, care nu sunt de la mine, ci de la DUHUL PREA SFANT !
    Am scris ,mai sus, CREDETI SI CERCETATI ! Da, credti si cercetati, nu cum spune o vorba din popor, ..credeti si nu cercetati; eu va spun....CREDETI SI CERCETATI, ca sa va convingeti, ca tot despre ce eu scriu, sunt de la DUMNEZEU !
    Nu ar trebui, sa avem DOVEZI PALPABILE, ca sa credem, ci, sa urmam,SFATUL MANTUITORULUI, care spune:
    "FERICITI, CEI CARE N-AU VAZUT SI AU CREZUT "!
    Dragii mei, FERICITI SUNTETI SI VOI, CARE ATI CREZUT, CHIAR SI SI DUPA CE ATI CERECETAT"!
    Cu dragoste,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/04/virusul-nou-despre-care-am-scris-in-8.html

      Postarea de pe 11 aprilie 2013:

      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/04/un-virus-puternic-va-face-ravagii.html

      Ștergere
  5. Recitesc viziunile anterioare si mult se mai potrivesc cu situatia prezenta dna Maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Câta dreptate 😔 Doamne miluieste ne! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aveati un.mesaj ca ne uitam.pe vizor si vedem razboiul....pt ca...televiziunile se vor suspenda?? Pot face asta in.stare de urgenta

    RăspundețiȘtergere
  8. Totusi,nu pricep,de ce Spania.Deși,ca monarhie veche,o au în vizor ăștia cu globalizarea.Au lovit în ea și cu criza de acu zece ani.

    RăspundețiȘtergere
  9. Guvernul trebuie sa asigure macar acum mobilizarea completa a sistemelor de sanatate, a instalatiilor si mobilizarea angajatilor din sistemul medical national, asa cum prevede OMS:


    Trebuie sa distribuie echipament de protectie si sa distribuie antivirale si alte materiale medicale in conformitate cu planurile nationale.

    Remember:

    • 26 februarie. Scenariul 1 inseamna o raspandire de la 1 la 25 de persoane
    • 11 martie _Scenariul 2 –prima zi in care scolile au fost oficial inchise.
    • 14 martie ( in doar 3 zile) – Scenariul 3


    Scenariul 4 – e doar o problema de timp ca, fara masuri ferme, sa se ajunga la mai mult de 2.001 de imbolnaviri. Vor fi masuri similare cu cele din Italia.

    Este o problema de siguranta nationala in momentul de fata.

    Autoritatile recunosc practic ca nu au reusit sa impiedice raspandirea virusului.

    Nu ar mai trebui asteptat sa se ajunga la 2001 cazuri.

    Sa se inchida acum tot 2 saptamani si sa taiem odata raul de la radacina. Si asa au fost pierdute 2 luni.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este doamna Maria ca vor sa faca haos global pt instaurarea lui antihrist si profetului fals,insa Dumnezeu Tatal nu are Mama,cred ca ati vrut sa spuneti despre Iisus!

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca coronavirusul este pus intentionat,asa cum sustin si multi doctori,in UE,China America,atunci logic ar fi sa fie pus de cineva care nu il are dar pus la EI, are interese mari ca RUSIA sau din razbunare de o organizatie terorista fiind arma saracului caz in care ar putea fii organizatii musulmane din tari africane cu probleme ca Libia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. asta da razboi biologic apoi vine cel cu rachete si alte calamitati-vremuri tulburi CREATE DE MAINI CRMINALE

    RăspundețiȘtergere
  13. În Franța se merge la vot vai ce de coronavirus. Lasă că donează americanii la toată lumea teste pentru coronavirus mai ales că primele teste scoase de ei erau neconcludente datorită unei substanțe chimice din acel test. Le-au ajustat ulterior acum arată la toată lumea ce trebuie . Apropo instituții de virusologie din america recomandă ca celor depistați pozitiv la testul coronavirus să li se facă și testul gripal deoarece simptomele sunt asemănătoare. Așa că declarații pozitiv la testul coronavirus fără a se li se fi făcut testul gripal sunt egali cu zero. Ciudată rata de răspândire accelerată în țările în care s-au luat măsuri de blocare și carantină față de Afganistan unde nu există carantină și oamenii nu poartă mască în care numărul de bolnavi a rămas același . Au uitat ăștia cu harta să umfle numărul. Ce mascaradă! Oricum după această mascaradă multe guverne își vor lua plata iar pnl va sfârși ca pnțcd.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu ma indoiesc nici o clipa,de tot ceea ce postati! Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  15. 07,33 Tot ce se intimpla acum poate sa faca parte din primele faze ale unui razboi[mondial] deocamdata neconventional,electronic cu implicarea in campaniile electorale apoi cu acte teroriste si virusi unde investitia e minima si efectele maxime cu reglari de conturi a unora supusi la embargouri economice in timp ce simultan Putin tocmai a fost comfirmat de parlamentul Rus pentru perioada pina in 2036 pina la adinci batrineti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar ca Rusia avea tot interesul sa atace China UE și USA.

      Ștergere
  16. GOLĂNEALA ȘI CRETINISMUL CAPITALIST ÎȘI FACE JOCUL MURDAR ......NE AȘTEAPTĂ RECESIUNEA ANILOR 30....SĂRĂCIREA NAȚIUNILOR SLABE ȘI POPULATIEI MONDIALE.....URMEAZĂ REVOLTE PE TOT MAPAMONDUL....DICTATURI......RĂZBOI MONDIAL..................REZULTĂ MĂCELĂRIREA OMENIRII IN SCOPURI ECONOMICE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, gata ca nu păcălești pe nimeni.Rusia nu este afectată de coronavirus. De ce ?

      Ștergere
  17. MĂCELARUL ȘI CREATORUL VIRUSULUI E MARELE IMPERIU CRIMINAL U.S.A.........DOLARUL ERA IN CADERE,INFLUENTA AMERICII PE MAPAMOND SCAZUSE,ECONOMIA E IN CADERE,INCERCARI SADICE SI CRIMINALE IN SIRIA-VENEZUELA-IRAN-TURCIA-CHINA-RUSIA etc.....ROMANIA A AJUNS COLONIA AMERICII.....SĂ TRĂIȚI BINE CA SCLAVI -HOMOSEXUALI ȘI ALIMENTAȚIE CHIMICĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa scrii cu majuscule lucruri neadevărate , mai agentule rusesc.

      Ștergere
  18. Toate cate le vede doamna Maria si aude toate se adeveresc,mai devreme s-au mai tarziu.
    Asa este trebuie sa ne rugam La Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de tot raul si necazul.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Intenția lui DUMNEZEU de ași curăța grădina de virușii cu chip ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.30 Cum le stii tu pe toate... Nu ti-e rusine sa vorbesti asa fata de semenii tai? Daca era cineva din familie tot asa ziceai?

      Ștergere
  20. Ai citit ce scrie in articol?ori esti virusat

    RăspundețiȘtergere
  21. Stare de urgenta impusa si in R.Moldova care-si recupereaza cetatenii blocati in autocare la Viena cu avionul intrucit Ungaria a blocat granita trestra.
    O romanca a carei mama a murit la 80 de ani in Italia de coronavirus nu i se permite repatrierea cadavrului spre a fi inmormintat in tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu ocazia asta au fost sistate toate investigatiile vis-a-vis de crima organizata , care cine stie ce surprize ar fi oferit....

    RăspundețiȘtergere
  23. Tot ce se intampla acum cu acest virus, va avea repercusiuni economice abia peste cateva luni.
    Dupa atatea stiri cu acest virus "incornorat", sa ramanem optimisti si cu gandul la sarbatoarea de saptamana viitoare.
    Cred ca dupa masurile radicale luate si nemaiantalnite pana acum in tara noastra, acest coronavirus care deocamdata e intr-o continua crestere va dispare la fel cum a si aparut. Cand? Starea de urgenta decretata este de 30 de zile (dar poate fi prelungita cu inca 30 zile). Probabil dupa sarbatoarea Sfintelor Pasti. De ce. Poate pentru ca in preajma marilor sarbatori crestine multe rugi se inalta, stiut fiind ca omul cand e la ananghie si vede ca e singur si neputincios cere ajutor de la Domnul.

    RăspundețiȘtergere
  24. Dumnezeu sa îi ierte! Precis le pare rău acum, când văd cum se extinde.

    RăspundețiȘtergere
  25. Cine spune "MURIM"??? Ingerii nu mor!!!
    Deci cine va trimite mesajele???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUHUL CEL PREA SFANT imi trimite MESAJELE !
      Mesajul se refera la viitor! Mesajul este vorbit pe intelesul oamneilor de pe pamant; despre oameni este vorba ca vor muri din cauza acestui virus.Ce este asa de greu de inteles? Daca crezi ca MESAJELE nu sunt de la DUMNEZEU,de ce mai intri pe Blog???Cine te obliga sa crezi in ceea ce eu scriu??? Eu doar scriu;fiecare crede ce vrea si cum vrea.

      Ștergere
  26. Intradevar virusul a fost dabricat inss nici de China nici de occident ..profetia pe care o si uitasem nefiind a mea -spune ca dupa un timp cind va fi trecut virusul acea tara va recunoaste singura si va cere scuze in locul vinovatilor ei.

    RăspundețiȘtergere