miercuri, 25 martie 2020

VINE IISUS HRISTOS IN NOUL SĂU IERUSALIM !

   25  Martie 2018,ora 22,45 !

                                               Dragii mei ,

În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe BLOG ,desi eram cu ochii pe monitor,vad cum Cerul senin de ziua se deschide ,iar din CERUL alb de Lumina stralucitoare foarte,Mantuitorul a inceput sa  coboare pas cu pas pe norii Cerului care s-a deschis.
IISUS HRISTOS fratilor avea o camasa alla si stralucitoare,lunga pana la călcâie.
Părul Său castaniu si inelat,era lungut pana la umerii Săi.
Ochii MANTUITORULUI erau de un albastru stralucitor,un albastru al Cerului senin.

Imagini pentru MAICA DOMNULUI BUNA VESTIRE
.

Scumpul si Prea Iubitul nostru Mantuitor a intins ale Sale Mâini lateral, ca si cum ne-ar imbratisa pe toti si asa cu mainile -I intinse cobora din Cerul Său pe Pămant.

Image result for iisus hristos venirea a doua imagini.
Fratilor,asa precum S-a înaltat ,MANTUITORUL tot la fel cobora pe scari albe de Lumina stralucitoare.
Pâna la genunchi era in Lumina Mantuitorul nostru drag si scump.
IISUS era desculta dragilor, dar era tare fericit ,I se citea pe Chipul Său Prea Sfant ,Bucuria Venirii a Doua pe Pămant,in Romania Sa,in ROMANIA  DUHULUI SFANT si totodata al NOULUI SĂU IERUSALIM. 
Image result for iisus hristos venirea a doua imagini.
Prieteni dragi,am scris adeseori desore VENIREA MANTUITORULUI in NOUL SĂU IERUSALIM - ROMÂNIA,dar acum ,L-am vazut pur si simplu cum cobora înspre Pămant.
Fratilor,sa fim ferm convinsi ca IISUS HRISTOS va veni si nu peste mult timp;va veni ca sa judece vii si mortii aici pe Pămant,după care, pe cei din dreapta Sa,pe cei vrednici îi va duce pe TARAMUL FAGADUINTEI,iar pe cei din stanga Sa,adica, pe cei care nu sunt vrednici de IUBIREA SA, îi va trimite in focul cel mai dedesupt pentru vesnicie.
Să avem mare grija fratilor si sa -mplinim PORUNCILE DOMNULUI , ca sa fim si noi de-a dreapta Lui IISUS si sa ne veselim impreuna cu El si cu Maica Sa ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Sa ne intarim in Credinta,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si nu in ultimul rand, sa mergem in SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS ca sa ne contopim inima si sufletul cu Sfanta Si Dumnezeiasca Liturghie.
Numai procedand astfel, vom fi bineplacuti Lui Dumnezeu si ocrotiti de tot raul si de toata suferinta,Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.
P.S.

2 comentarii:

  1. Pe pământ este.

    În ceea ce privește iadul, acesta nu mai există, este însemnat cu crucea cea curățitoare. Singurul iad va fi cel de pe pământ pentru cei care nu slujesc Cuvântului.

    Amin! Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. de multe ori imaginea din ceruri poate prevedea un obiect zburator care este posibil sa se prabuseasca..problema mare ar fi un nou avion doborat ..stim prea bine de cine si cum...un pas enorm inspre un razboi, in conditiile actuale..razboiul este din ce in ce mai posibil..si probabil..un tiran putzin se pare va il va porni..

    RăspundețiȘtergere