joi, 19 martie 2020

URAGANE SI INGHEŢ DEVASTATOR ! MINUS 48 DE GRADE !


                                                   19 Martie 2020,ora 5,33 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator. 
Glasul spunea asa:
            "Primul Stat alb,lovit de Uragane si Îngheţ devastator !
Temperaturi de MINUS 48 de grade ! "

Imagini pentru IMAGINI CU INGHETImagini pentru inghet imagini.
Prieteni dragi,care va fi sau mai bine spus,care Stat va deveni primul Stat alb,adica ,imbracat in gheaţă,eu u stiu a va spune.
Dar acolo unde se va intampla, Uraganele vor distruge totul ,după care,pămantul va ingheţa la minus 48 de grade.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului fratilor, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii,si sa-I spunem cat ne caim pentru ca nu I-am dat ascultare.
Traim zile grele, zile cu grele incercari,dar de ne vom pune toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,daca vom fi buni si milostivi,iertatori cu Aproapele nostru, vom fi ocrotiti dragilor,nimic rau nu se va atinge de noi.
                         Cu dragoste,Maria.
P.S.
CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:
  1. Spălați-vă mâinile de multe ori;
  2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
  3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
  4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
  5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
  6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
  7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
  8. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
  9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
  10. Animalele de companie nu transmit coronavirus.
   1. Spălați-vă mâinile de multe ori
Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.
Spălarea mâinilor elimina virusul.
   1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute
Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.
   1. Nu vă atingeți ochii , nasul și gura cu mâinile
Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.
Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .
   1. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți
Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.
   1. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul
Momentan, nu există cercetări științifice  care  evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot  preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar  impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.
Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.
   1. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool
Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.
   1. Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave
Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).
UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.
   1. Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase
Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).
   1. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile
Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.
10.-Animalele de companie nu transmit coronavirus

În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie  să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.

14 comentarii:

 1. Tot e mai bine decât un virus

  RăspundețiȘtergere
 2. Zdrobutu de sare ma copii, nu deaia cu iod.

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca AMERICA DE NORD,CANADA , SIBERIA,SCANDINAVIA

  RăspundețiȘtergere
 4. Am gasit o proorocie care spunea un frate dintr-o biserică că această boala a fost îngăduită de Dumnezeu ca oamenii să se oprească din pornirile lor rele și din cauza legilor care s-au dat și care nu erau bune înaintea lui Dumnezeu ci împotriva lui.Aceasta boala a fost un avertisment dar daca nu ne vom îndrepta și nu vom face voia lui atunci va dezlănțui alte nenorociri mai mari că cea dintâi adică coronavirusul.Va trimite insecte și vă clătină pamantul cu tot ce este pe el.Sa știți că el poate îngădui astfel de pedepse. Aceasta a fost o descoperire pentru popor din partea lui Dumnezeu.Restul depinde de noi cum vom asculta.Nu este de gluma cu Dumnezeu și sunt proorocii adevarate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 22:37 oamenii au uitat cele zece plăgi trimise de Dumnezeu asupra Egiptului. Așa pățești când ajungi să te crezi Dumnezeu faci roboți zbori în cosmos dar te îngenunchează un virus.

   Ștergere
  2. Nu Dumnezeu a pedepsit Egiptul,ci ET care i-au ajutat pe evrei sa traverseze pustiul,pentru ca evreii erau urmasii copiilor facuti de fiicele omului cu zeii et

   Ștergere
  3. Citește Biblia și ai să vezi care este adevărul despre cum a trimis Dumnezeu cele zece plăgi împotriva lui Faraon care se incapatana sa dea drumul poporului Israel sa plece.Si când le- a dat drumul sa plece după acele urgii Faraon a plecat iarăși după ei sa-i prindă dar Moise a lovit cu toiagul și a despicat marea in doua că poporul să poată trece tot cu puterea lui Dumnezeu.Apoi când Faraon a vrut să treaca s- a închis marea la loc și toți oamenii împreună cu Faraon s- au înecat iar poporul Israel a fost scos din robie de Dumnezeu.Anonim 6:26,iti recomand să citești din biblie.

   Ștergere
  4. Tu nu intelegi nimic din biblie

   Ștergere
  5. Marea a fost despicata de ET

   Ștergere
 5. Daca de buna voie nu ne indreptam ne da.Dumnezeu indreptare prin boli cutremur razboi

  RăspundețiȘtergere
 6. Doamne Apara si păzește Doamne!!
  Este groaznic acolo unde se va întâmpla

  RăspundețiȘtergere
 7. Cine se gandea la un razboi cu un inamic care aduce tancuri, bombe si avioane s-a inselat. Iata ca inamicul e atat de mic incat e invizibil si nu are armament.Un biet virus a ingenunchiat planeta iar omul nu e nimic in fata lui.

  RăspundețiȘtergere