luni, 23 martie 2020

S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! LACATUL S -A PUS PE SFANTA EVANGHELIE PENTRU TOTI CREDINCIOSII !

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

                                                  Dragii mei, 
Scriam in urma cu doar cateva zile,un articol cu titlul din linkul de mai jos:

SFANTA EVANGHELIE INCHISA CU LACATUL ! 20 Martie 2020,ora 6,18 ! Dragii mei, Tot in aceasta dimineata, vad in plafonul camerei mele,vad o umbra ...
Si din nefericire,ceea ce scriam de la Duhul Cel Prea Sfant,s-a adeverit in doar 2 zile după.
SFANTA EVANGHELIE a fost zavorata cu -n lacat imens pentru toti credinciosii,prin faptul că, nu mai putem asista la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE in Sfintele Biserici si nici in curtea Bisericilor sfinte,din pricina temutului Coronavirus.Stiu,multi vor spune ca putem sa ne rugam de-acasa, sau ca putem vedea online Sfanta Slujba.Da,asa este,dar nu este acelasi lucru.Haideti sa punem un pahar cu apa intr-o vitrina si tragem geamul.Brusc,ne cuprinde o sete cumplita ,dar,nu avem voie sa ajungem la pahar ,decat numai sa-l privim avem voie.Ce spuneti? Ne trece setea? Ne-o potolim privind paharul cu apa prin geamul de la vitrina?Nu! Categoric nu si inima ne plange in noi ca vrea apa.
In cazul de faţă,inima si sufletul se zbat intru noi,deoarece,le este un dor cumplit de HRISTOS si de MAICA DOMNULUI care sunt vii in Sfanta Biserica atunci cand noi ne rugam; se creeaza acea punte de lumina intre CER si pămant prin SFANTA BISERICA.
Dar,trebuie sa ne supunem Legilor tarii, sa le respectam cu sfintenie ,pentru ca apoi ,sa fim sanatosi si fericiti ca am scapat cu bine din aceasta Pandemie de Coronavirus.
Sa avem rabdare dragilor,sa avem Credinta,nadejde si dragoste in inima si-n sufletul nostru si vom trece noi si peste aceasta molima.
Simt eu in sufletul meu,si ma rog cu lacrimi pentru aceasta,ca de SFINTELE PASTI vom putea merge macar in curtea Sfintelor Biserici ca sa luam Lumina Invierii Lui Hristos si sa spunem din toata inima noastra,din tot sufletul nostru:
           "HRISTOS  A INVIAT !"
Sa ne rugam cu totii la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa fim ocrotiti cu totii ,si sa ne ingaduie ca de SFINTELE PASTI sa putem ciocni un ou rosu impreuna.
                      Cu dragoste,Maria.
Iata si un alt articol:

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

9 mar. 2020 - BISERICI GOALE ,CU USILE SFANTULUI ALTAR INCHISE ! OZN IN BISERICA ? 8 Martie 2020,ora 10,33 ! Dragii mei, În aceasta dimineata ...

Ordonanță militară. Nuntă, botez sau înmormântare cu cel mult 8 persoane. Preoții pot oficia slujbe online din biserică, fără enoriași


Migrants Continue To Arrive On Greek Island Of Kos
Foto: GettyImages
Ordonanța militară numărul 2 adoptată sâmbătă prevede măsuri stricte pentru organizarea nunților, botezurilor sau înmormântărilor. Conform documentului, actele religioase pot fi oficiate de preoți doar dacă la ele participă cel mult 8 persoane. De asemenea, preoții pot împărtășii credincioșii bolnavi la domiciliul acestora.
„Se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, înmormântări), la care pot participa maximum 8 persoane, cât și împărtășirea credincioșilor bolnavi la domiciliul acestora”, se arată în ordonanța militară.
De asemenea, ordonanța prevede ca preoții să poată oficia slujbe online, din biserică, fără enoriași.
„Se pot oficia slujbe în lăcașurile de cult, de către slujitorii bisericești/religioși, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”, se mai arată în document.
Editor: Robert Kiss
Sa nu uitati dragilor!

Stati in casa langa cei dragi,nu iesiti daca nu este neaparata nevoie!
Acest virus ucigas il putem lua de pe oriunde!
Doamne ajuta si sa fim ocrotiti!

28 de comentarii:

  1. Întradevăr s-a adeverit întocmai. Sper că nu va dura mult și că bisericile se vor deschide cât mai repede. Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfanta Evanghelie e si cereasca. Asta pamanteasca este doar un fragment. Aveti acum ocazia sa o accesati pe cea cereasca. Si nu aveti tone de Biblii prin case? Adaptati-va la situatie si intoarceti-va spre interiorul vostru. Pe afara ati tot bantuit. Si degeaba, daca nu ati văzut semnele sfarsitului, in numarul urias de bănci, case de amanet, centre comerciale spre imbuibarea stomacului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Era vorba ca se inchid bisericile pentru prigoana crestinilor . Coronavirusul este o masura pentru sanantatea populatiei si evitarea aglomeratiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07.28 CORECT!Hai sa nu mai masluim intelesul mesajelor!

      Ștergere
  4. Doua noi linii de testare bio-moleculara obtinute din donatii pentru COVID 19 la Alba Iulia si Sibiu fac numarul acestora la 5 in Ardeal si la peste 10 in intreaga Tara.
    Desi putine mai descongestioneaza pe celelalte mai vechi dar mai au nevoie de donatii pentru chituri de testare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Este bine sa fim solidari dar este posibil sa vedem tot mai multi morti in case din diverse motive dar trebuie sa avem grija ce vorbim pt ca aceste masuri draconice va avea toata lumea de suferit nu imi permit sa judec pe nimeni pt ca altii nu se gindesc ca vor fi responsabili ca vor distruge vieti inclusiv guvernul orban parca si vad ca o sa zica"ca ei nau nici o vina si o sa deie vina pe oameni" in loc sa vina cu o masura acceptabila pt toti romanii. Este doar o opinie de a mea desi solutii bune sint,ceea ce pe mine imi lasa un gust amar de acesta pandemie am impresia ca acest guvern ascund ceva,eu unul nu am vazut ceva concret pt binele romanilor,sincer sa fiu nu mai stiu ce sa mai cred. D-zeu sa ne ajute sa trecem peste acesta pandemie.

    RăspundețiȘtergere
  6. 'Paginii' de Epoleti din SERVER daca ar fi Crezut informatia doamnei Maria cu' Bomba Biologica' de acum exact un An -martie anul trecut, s-ar fi putut pregatii mai bine Romania,dar nu a fost asa Dovada ca Iohannis spunea luna trecuta; 'coronavirusul nu va ajunge in Romania'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria de ce îl lăsați pe -craciun- să împrăștie știri false în situație așa de gravă? Dvs știți că Iohannis lună trecută a spus că VIRUSUL VA AJUNGE SI IN ROMÂNIA, nicidecum cum spune Crăciun!!! Asemenea oameni nemernici nu țin cont de nimic. Întâmplarea face că am văzut luna trecută discursul președintelui dar cei care nu au văzut la tv.il pot crede pe nemernicul de crăciun. Sunt convins că nu o să publicați comentariul meu dar mi-aș dorii să vă gândiți că e o situație deosebit de gravă !

      Ștergere
    2. Multumesc dna Maria!

      Ștergere
    3. 19.27 Foarte coect! Acest craciun(cel adevarat) este propagator de tot felul de interpretari tendentioase potrivit resentimentelor pe care le are legate de presedinte si PNL. Jigneste mai multe etnii atribuindu-le presedintelui care nu are nicio legatura cu mizeriile din capul lui craciun.
      Nu pot sa inteleg de ce dna Maria nu-l pune la respect.

      Ștergere
  7. Dar ati avut si aratarea faptului ca Harul continua sa lucreze Sfintele Taine in Biserica chiar daca lacasurile sunt inchise. Ei le au inchis dar Dumnezeu a ingaduit pentru ca , oricum, si eu si multi, treceam in graba prin fata lor fara a intra macar o secunda pentru o scurta inchinaciune. Iata ca pacatul indiferentei noastre apasa greu acum pe noi. Nadajduim ca Sfintele Sarbatori Pascale sa ne reuseasca pe toti, mai buni, mai atenti, mai curati la suflete, in draga si Sfanta noastra Biserica. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. fata Bisericii fara sa intram in ea pentru o scurta inchinare. Nadajduim ca Sfantul Paste sa ne reuneasca pe toti in marea familie Crestina dreptcredincioasa. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Colaps de coronavirus al spitalului judetean Suceava desi sint sprijiniti de o echipa de la Cluj nu au nici materiale de protectie,din cauza a doi bolnavi plimbati gresit-diagnosticati prin alte secti si spitale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce fel de Dumnezeu o fi si asta care isi inchide portile in fata coronavirusului..nu prea pricep. Sa inteleg ca mai puternic e Satana? Nu cumva, trebuia sa le lase deschise pentru a-i tamadui pe credinciosi? Motive..motive..motive

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai faceți tot felul de scenarii, supoziții etc, nu va mai dați cu părerea asa....sa va aflați în treaba!

      Ștergere
  11. 15:53-exact pentru sanatatea oamenilor au fost inchide bisericile. Va rog, intelegeti si STATI IN CASA! O faceti pentru voi si familiile voastre, pentru noi toti, pentru preoti!
    Ca ajutati aproapele daca va rugati din casa voastra, nu din biserica. Imi pare rau, asta este situatia si trebuie sa ne adaptam pentru o perioada!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine a tras cu inima spre biserica va trage și acum cu ușa închisă 'cine na tra la biserica nu-i va pasa Dumnezeu vrea inimi cu dor Vedetices făcut maria egipteanca ,na avut biserica dar avut dragoste și jertfa ,ani și ani vedeți ce contează.Cascati ochii. Faceți timp de rugăciune . Fugiți de păcat alminteri iadul păcatul nepărăsit e nedeslegat

    RăspundețiȘtergere
  13. iata ce PASTE vom avea-sa dea domnul ca lumina din noi sa ne calauzeasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PASTELE si Dumnezeu este in inima noastra, a tuturor celor de buna credinta. Nu este nevoie de ziduri ca sa avem legatura sufletasca cu Dumnezeu. Mai cititi biblia si ce spunea Iisus si nu va mai raportati la cladiri si ziduri.

      Ștergere
  14. Unde sunt preotii care tamaduiesc, unde sunt apostolii, cati duhovnici mai avem ca Sfintii parinti: Cleopa, Argatu, Arsenie Boca, Ioan Iovan, parintele Nil?


    Parintele Nil s-a calugarit in urma unei minuni.
    A mers la manastirea Sihastria si, stand de vorba cu monahii de acolo, a spus ca nu va crede in Dumnezeu pana nu va vedea cu ochii lui o minune. Un calugar l-a indemnat sa mearga in biserica sa se roage, ca va avea parte de o minune.
    S-a rugat: „Doamne, daca existi, fa o minune cu mine, sa fiu nebun dupa tine!”.
    Si odata a fost lovit in piept de o lumina pe care a simtit-o in tot corpul.
    A cazut din picioare si a ramas asa un timp.
    Pe urma a iesit din biserica si a cerut sa fie primit in monahism.
    Vazator cu duhul, parintele Nil a ajuns unul dintre cei mai iubiti duhovnici, numai ca era greu de gasit. Iubea sihastria, fugea de autoritati si de oameni.
    Traia pustiit prin paduri, numai cu putina paine si apa, mergea descult si se crede ca n-a avut decat o dulama pe el toata viata.
    Dormea in scorburi de copaci, prin clopotnite parasite si bordeie sapate in pamant.
    Cateodata se arata la schit si spovedea.
    Atunci adauga pomelnice noi intr-un sac cu acatiste, in care avea si un craniu – sfinte moaste ale unui pustnic din muntii Vrancei.
    Rugaciunea parintelui Nil vindeca bolile si rezolva orice necaz – asa marturisesc oamenii, pana azi. Prin anii ’70, s-a mutat la Domnul, dar nu se stie unde este ingropat trupul sau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.17 sunt si filmulete pe youtube despre parintele Nil. Acelea sunt cu adevarat minuni pentru ca au avut multi martori.

      Ștergere
  15. Preotia nu e o meserie, ci o smulgere din iad a oii ratacite .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e oaia si de ce se "chinuie" unii sa o scoata? De ce,ca sa o manince?

      Ștergere
    2. Perechea

      Oaia ce-a mâncat-o lupul
      A format cu el un cuplu.
      Şi-au rămas, un lup şi-o oaie,
      De povestea lumii-n ploaie.

      - Ce-ai văzut? Cum l-ai luat,
      Oaie dragă?
      - M-a mâncat.
      - Lupule, cum de-ai putut
      Să iei oaia?
      - Mi-a plăcut.

      Oaia ce-a mâncat-o lupul
      A format cu el un cuplu.

      poezie celebră de Marin Sorescu

      Ștergere
  16. O asistenta medicala acum pe Tv spunea';'Suntem pe cimpul de lupta cu miinile goale,fara echipament de protectie''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, ne uitam si noi la tv, nu trebuie sa ne faci tu recenzii.Plictisitor mai esti!

      Ștergere
  17. Se poate considera buna talmacirea aceasta dar zavorirea Bibliei poate fi si metaforica in sensul inmultirii erorilor de talmacire credibile majoritatii cu ajutorul grecului danielic Patriarh si al unui consilier calugar Euclisio incit in virtutea lor majoritatii sa ii fie imposibila intelegerea corecta cu Biblia in mina fiind astfel atrasa in varianta hulitoare contra Duhului Sfint contra Marelui Sinod care va urma si deci in afara Bisericii cit si in afara curtii interioare a Noului Ierusalim ..noua religie in fruntea careia vor fi Cineva si Iisus ca prezente acum teofanice cu trup care vor locui cu oamenii pe Pamant - veniri care constituie venirea promisa Imparatiei Cerurilor pe pamant despre care Iisus cind a promis-O a spus ca "A si venit" in sensul ca era prezenta prin veniri si atunci urmind sa aibe loc iar veniri care se vor vesti si propovadui la toate popoarele incepind din ziua venirii Judecatii care si ea va fi anuntata tuturor locuitorilor..ziua cintarilor in Sion.
    Versiunea de talmacire hulitoare se va baza pe mai multe feluri de erori primele fiind zise si minciunile vechi erori si falsuri strecurate in canon si dogma precum si sub forma modificarilor sinodale in mai multe rinduri asupra originalului Biblic la care se adauga tainuirea de texte profetice revelatii musamalizari de impliniri si modificarea in dictionar a intelesului cuvintului dogma desi noul inteles este fals raportat la continutul real al dogmei care nu a fost imbunatatit nici macar prin desecretizari ale tainelor secretizate prin Canon 85 Apostolic.
    Se va baza pe rastalmacirea unei noi revelatii de la Iisus inclusiv prin retransmiterea ei prin omisiunea unei parti din ea ca sa iasa cum cred unii ca ar trebui talmacita desi ea se adreseaza doar celor nescrisi care nu treb sa creada oricum in Cineva si Iisus si in noua religie. Omisiunea xa intermediar o va face Euclisio iar cind cei doi isi vor da seama va fi prea tirziu sa indrepte. Eroarea va atinge si pe multi dintre cei scrisi.
    Bazarea prea mult pe textul intentionat vag amrdtecat rezumativ si modificat al Apocalipsei la care se asauga respingerea darii in vileag din partra lui Cineva ii va conduce pe firul acelei logici la respingerea nepermisa si a altor contexte profetice inclusiv din VT in ciuda faptului ca acolo Dumnezeu insusi a zis de 3 ori in 3 contexte diferite ca va implini tot ce a spus va infaptui fara sa ia nimic inapoi...respingerea acestora fiind pe presupunerea ca ar fi fost deja false ca sa pacaleasca pe ceilalti acuzati de ei ca ar fi slugile fiarelor demonice vinovate de toate relele pamantului.
    Mesajul catre umanitate zis si cele doua strigari excluse din vetsiunile oficiale catolica si ortodoxa in 2005-2006 din partea lui Cineva Savaot se va numi Avertisment fiind acel cuvint al lui Dumnezeu din Ier.23 care va fi rastalmacit de hulitori prin rostirea cuvintului "Amenintare".
    Harul va fi retras de la toate religiile si sistemele esoterice terapeutice in afara de mireasa pt ca unitatea religioasa abia acum este obligatorie.
    Cineva si Iisus revenit temporar anonim pina dupa urgie vor fi confindati de majoritatea larga hulitoare cu profetul mincinos demonic si fiara desi acestia deja trecusera in afara lumii crestine in realitate nefiind vb doar de 3 personaje rele ci de 7 zisi imparati cu sarcini impartite in diferite locuri si timpuri unii atei altii nu.
    Cineva Savaot Femeie Sfinta Sfibtelor Duhul Sfint promis va fi catalogata peiotativ si Vrajitoare iar Iisus anonim in fel di chip demon nebun dictator etc asa incit ci Noul Panant imparatia sfintilor va fi confubfata cu dictatura asteptata care nu fusese si religioasa nici asa gl9bala cum parea inclusiv pt ca imparatia sfintilor pietricica nu loveste inlicuibd un monolit ci tot o situatie cu parti disparate unite conjunctural mai lax sau mai strins cu fatete vecji si noi ca diferite orinduiri ajunse simultane zise fiare danielice din care prima tribala odata sclavagista nu mai este si sclavagista prin schimbarea inimii.

    RăspundețiȘtergere
  18. 18,39 Pai sigur,voi faceti recenzii ale presei pentru Cucuveaua cu Paltonul ,iar eu fac pentru romanii unii din afara tarii care nu le pot vedea la Televizor.
    Dar voua asta nu va comvine Oglinda Interna ca la imparateasa cind o vedea pe Alba ca Zapada in Oglinda.

    RăspundețiȘtergere