marți, 24 martie 2020

xxxxVIRUSUL SE VA OPRI INAINTE DE URNE !


                                             23 Martie 2020,ora 23,50 !

                                 Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea ceva uimitor.
Glasul spunea asa:
            "Nu ma gandeam la raspandirea virusului! 
             Nu ma gandeam la varful lui!
Dar un alt glas foarte sigur pe el , spunea asa:
             Se va opri virusul ,inainte de Urne !
Si vad inspre Sud-Vest o sala mare si multe Urne de vot,Urne din acelea din plastic transparent.
Pe langa si printre Urnele de Vot, se plimbau votantii ca sa puna Buletinele cu votul lor.
Dar primul glasul insista:
              Dar ce,s-a dat gaz marin ?(posibil sa fi spus:sarin ,si am inteles eu marin)
Si in loc de raspuns direct,i s-a grait asa:
              Să nu ne temem!
               Sa nu ne temem!"

Dragii mei, acesta a fost Mesajul,eu asa l-am scris precum l-am primit!
Asadar,sa avem mare grija de noi, sa respectam cu sfintenie masurile de preventie  si nu in ultimul rand,sa stam acasa !
Va veni si ziua in care,ne vom putea imbratisa si vom râde din nou !
CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:

    1. Spălați-vă mâinile de multe ori.
    1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
    2. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
    3. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
    4. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
    5. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
    6. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
    7. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
    8. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
    9. Animalele de companie nu transmit coronavirus.
      1. Spălați-vă mâinile de multe ori
Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.
Spălarea mâinilor elimina virusul.
      1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute
Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.
      1. Nu vă atingeți ochii , nasul și gura cu mâinile
Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.
Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .
      1. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți
Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.
      1. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul
Momentan, nu există cercetări științifice  care  evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot  preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar  impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.
Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.
      1. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool
Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.
      1. Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave
Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).
UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.
      1. Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase
Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).
      1. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile
Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.
10.-Animalele de companie nu transmit coronavirus
În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie  să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.
                                                    Cu dragoste,Maria.


            

74 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ce gaz sarin, bre?! Voi ati vazut ce efecte are gazul sarin?! S-a folosit in Siria si in nordul Irakului. Provoaca arsuri groaznice! Si de ce copiii nu au nimic? Daca ar fi gaz sarin, ar fi si ei contaminati si arși!
      Daca nu ma insel, secta AUM a folosit gazul sarin. Si noi avem cam multi aumiști prin Romania. Ăia cu mantrele AUM...
      Nu ca ar folosi ei gazuri si gaze, dar emanațiile pretins spirituale ale aumistilor si new agistilor au provocat in astralul Romaniei vibratii dubioase. Sforaie romanii pe ei ca vrăjiți. Si viseaza cai verzi pe pereti. Si baiguie numai prostii...
      Despre coronavirus...nu cred ca e conspiratia cuiva. Cred ca planeta dezvolta metode de a stopa descreieratul om de a o mai distruge. Coronavirusul este reversul a ceea ce s-a provocat pe planeta. Batranii, avand imunitatea cea mai scazuta, sunt si primii care au probleme.

      Ștergere
    2. Asa o fi,Aurelia?

      Ștergere
  2. Cred că ați înțeles greșit "gaz marin", este "gaz sarin" și de aceea ni se spune să stăm în casă. Există în aer. Nu se ia de la alți oameni, ci doar prin aer. Ne afectează căile respiratorii, sinusurile, ochii, pielea expusă și ulterior plămânii. Cei mai afectați sunt oamenii care s-au vaccinat antigripal și 65+. Dacă stați în casă, e bine. Afară ieșiți cu mască, mănuși și ochelari!

    Avem nevoie de ploi zdravene să fie curățat din aer, urmate de spălarea străzilor cu biocid (așa cum fac chinezii!!!) Zăpada nu e bună. Conservă particulele. Căldura de peste 30° le topește.

    Sănătate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pus in paranteza si sarin! Este f posibil sa fi inteles eu gresit.Totul le vad si le aud cu fractiuni de secunda. Va multumesc frumos !

      Ștergere
    2. Minstra muncii cu masca ce-i fereste si ochii, deci...

      https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2020/03/Violeta-Alexandru-La-Matei-Bals%CC%A6-test-coronavirus.-Facebook.jpg

      Ștergere
    3. De ce sunt mai expuși cei vaccinați?

      Ștergere
    4. Este posibil sa existe acest gaz in aer.eu circul foarte mult cu bicicleta su in ultimul timp ma ustura ochii.cu toate ca afara nu era ger

      Ștergere
  3. Alegeri locale sau parlamentare ???

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarinul este un gaz toxic de luptă de ce vocea ne spune " să nu ne temem " ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Siria a fost afectată de gazul sarin

    RăspundețiȘtergere
  6. Chemtrails, pe tot globul 🤔 ca sa instaureze N.O.M. ,nici vorba de virus!!! Si...le opreste inainte de alegeri 🤔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sint alegeri in acceasi zi,pe tot globul! Normal ca alegeri se vor face dupa ce trece prostia asta

      Ștergere
  7. Dacă e gaz sarin,de ce nu trebuie să ne dăm mâna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:07, cred ca sunt ambele. Sa ne pazim, sa stam in casa si sa evitam contactele care nu sunt necesare.

      Ștergere
    2. Păi nu dați mâna nu umblați câte doi, trei sunt ca să nu se prindă lumea că este vorba de un gaz de luptă care s-a plimbat pe deasupra orientului mijlociu și apoi a europei și a afectat unele zone mai mult decât altele. În nordul Italiei au căzut ăia ca muștele unele persoane în vârstă nici nu ieșise din casă și au fost depistate cu sarin botezat Covid. Persoanele mai din toate zonele globului care fără a intra în contact cu alte persoane și depistate cu Covid stau mărturie că este altceva la mijloc. Și nu în ultimul rând presa și diferite persoane care au grijă imediat să născociască ceva doar să nu se afle adevărul.

      Ștergere
    3. 13.01 alta teorie a conspiratiei?

      Ștergere
  8. Să fie Pace și Lumină în Ceruri
    Să fie Pace și Lumină pe Pământ
    Să fie Bucurie și Iubire pentru Fiecare

    Iubire, Pace, Liniște, Armonie, Înțelepciune, Bucurie, Fericire, Mulțumire, Credință, Lumină Divină, Dăruire, Trezirea sufletului, Creativitate toate le trimitem Acum în structura informațională a fiecărui suflet. Dumnezeu să le ordoneze pe fiecare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc anonim pentru aceste cuvinte frumoase si luminoase,pline de iubire.Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu.O zi binecuvantata în lumina Sf. A Lui Dumnezeu.

      Ștergere
  9. Inclin sa va dau dreptate. Adică că este un gaz nu un virus. Dar nu îmi explic aspectul contaminării oamenilor care stau in comun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asumati-va ce scrieti pt ca exista posibilitatea sa fie o psihoza de necontrolat, intrun fel este bine de a respecta legea dar asteptati-va la orice pt ca toata lumea va avea de suferit de aceste masuri draconice si nimeni nu isi va asuma raspunderea pt consecinte neasteptate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Faif G.-Start experimental wuhan, Prima tara care sa fi fost , the winner @ San Marino
    A-ti vazut cum picau chinezii ca puii ? La fel pica pasarile la socuri electromagnetice.
    Ca ataca plamanii la om e clar dar poate fi prin socul aspura imunitatii care slabeste puternic orgsnismul. Pot fi coincidente...

    RăspundețiȘtergere
  12. Gazul este clorul din hipoclorit. Cu hipoclorit se spala in București străzile si parcările. Clorul este fabricat din clorura de sodiu (sare de bucătărie sau sare marina). Presupun că aceasta este explicația mesajului. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aiurea ce spui tu, 11,30

      Ștergere
    2. An.11.30. , stai jos, nu meriti nici nota 4 la chimie. Nu vorbi despre ceea ce nu cunoști. Grea tare chimia, este ?

      Ștergere
  13. Chiar și maine de ar pleca acest virus tot ar rămâne în loc o criza economică înfiorătoare..
    Ăleia nu mai poți să-i zici "pa" chiar așa ușor și să te întorci de a doua zi la viața de dinainte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
    Oare credeți că Domnul Iisus s-ar coborî a doua oară peste lumea aceasta unde a fost răstignit și batjocorit fără să avertizeze pe cei ce vor să asculte și fără să o curețe mai înainte?
    "Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine stăpânitorul acestei lumi, iar el nu are nimic în Mine" (Ioan 14-30)
    Cu ce e oare mai bună lumea de astăzi decât cea de acum 2000 de ani? Nu
    e decat mai mare și cu atât mai rea, iar Domnul nu așa o vrea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Posibil sa fie un gaz sau ceva substanțe toxice.Ieri am iesit pana la magazin sa fac cumpărături si aerul îmi înțepa fata ca niste ace micuțe.Posibil ca cei de la conducere sa stie,de aceea ne spun sa stam in casa.Bunul dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine si prin aceasta .Doamne ajuta!Pace si lumina tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am crezut că sunt eu paranoică! Am ieșit afară săptămâna trecută, pentru a merge la medic să-mi iau rețeta. Am avut mască de protecție și port ochelari. Pe stradă simțeam pe față, în zonele descoperite și pe mâini înțepături. Când am ajuns acasă, m-am spălat,m-am dezinfectat. Apoi, mă mânca pielea pe față și mâini, de parcă aveam alergie. După 2 zile, n-am mai avut nimic. Azi, am ieșit iarăși din casă. Același lucru. Înțepături și mâncărimi de piele.
      Deci, este adevărat ce spune Doamna Maria! Este ceva care plutește în aer.
      Dumnezeu să ne ajute!

      Ștergere
  15. Doamne Ajuta doamna Maria sa ne apere
    Dumnezeu și Măicuță Domnului sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dosare de urmărire penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor de ce nu li se face și domnilor de la putere și domnului Tătar care știind problema cu care ne confruntăm nu a asigurat materialele necesare lăsând personalul din spitale expus la infectare? Am înțeles dosare se fac doar fraierilor că în România corupția este la putere acum corupția galbenă. După alegeri vor trebui trași la răspundere acești liberali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.27 toate tarile duc lipsa de materiale, nu mai trancani aiurea. Se face tot ce se poate. Iar daca se spune ca nu trebuie sa iesi din casa atunci NU IESI DIN CASA, suntem condusi de armata, suntem in stare de urgenta si ca atare se iau masuri specifice. Dar sunt unii mai cu mot care nu iau nimic in serios si pun in pericol si viata altora ca sunt ei grozav. Daca asa e legea atunci o respecti si nu ai de ce te me de dosar penal. AI INTELES? GICA CONTRA CE ESTI!

      Ștergere
    2. 14.27 cap de psd-ist fara minte! Dar amicii tai din psd care au lasat fondul de rezerva cu lipsa enorma ce ar trebui sa pateasca?

      Ștergere
    3. 18:53, cap fara minte esti tu pnl-istule, gandesti prost la fel ca cei din PNL care au permis sa intre coronavirus in tara si nu au fost capabili sa faca lucrurile corecte. Au lasat o gramada de infectati sa-si faca de cap prin orase si prin alte parti din Romania, fara sa-i tina sub observatie directa. Mor oameni din cauza guvernarii proaste a PNL-ului.

      Ștergere
    4. 01:06 Iar vi sa pacalesti lumea pe forum ?!Unde este logica ?!
      PNL a venit la putere de 4 luni si guverneaza dezastrul lasat de PSD: Fondul de rezerva GOL, datorii IMENSE , persoane incompetente in functii importante.
      Pe deasupra a venit si Pandemia cu coronavirus . Guvernarea PNL este foarte buna si responsabila.
      Ce crezi ca ar fi facut Veorica Dancila sau coruptul Dragnea ? Ar fi fugit in Brazilia cu banii furați.
      Dumnezeu e sus si vede cine nu este corect in aprecieri: PSD 8 ani la guvernare , iar PNL 4 luni , in plina Pandemie Covid-19. Cum poti face comparatii?

      Ștergere
  17. Asta este 11,30, hipocloritul ,cristale galbene vazute si de doamna Maria cum se aruncau dintr-un camion noaptea pentru ca la tamperatura zilei de 30 grade se evapora,in concentratie solutie poate dezinfecta si miinile dar e periculoasa in masina de spalat combinata cu alti detergenti.
    Si celulele imunitare ale omului o produce in cantitati si concentratii mici in fagosomii care digera bacteriile si virusii din corpul uman-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut tu "gaz sarin" sub forma de granule , care sa se evapore(sublimeze) la temperatura zilei ?!
      Nu vezi ce bazaconii spui ?

      Ștergere
    2. Grea tare chimia asta...Bag de seamă că pe unii v-a chinuit tare la școală...😆.

      Ștergere
  18. Pilda omeniei

    Nu o să uit niciodată Crăciunul anului 1980. Aveam paisprezece ani, Maria, sora mea, avea 16 ani, iar Jeni, cealaltă soră, nu împlinise încă 18 ani. Eram noi trei şi mama. Tata murise de 5 ani în accident la mină.
    Cu o lună înainte de Crăciun, pastorul nostru a anunţat o colectă specială pentru cea mai săracă familie din Biserică.
    A cerut ca fiecare să economisească timp de o lună ceva bani ca să dea acelei familii pe care fraţii din comitet o vor considera cea mai săracă.
    Ne-am gândit ce am putea face noi patru. Planul mamei a fost să mâncăm timp de o lună de zile numai cartofi. Astfel, puteam economisi 300 lei. De asemenea, dacă vom sta cu becul stins seară de seară mai puteam economisi 100 lei.
    Eu cu Maria am facut curăţenie la câţiva bogaţi, iar Jeni a vândut ceva felicitări făcute de ea.
    Seara pe întuneric, vorbeam şi ne imaginam cum familia aceea se va bucura. Eram în Biserică noi și încă 80 de membri, iar mama a calculat că se va strânge încă de douăzeci de ori atât cât avem noi, mai ales că pastorul ne aducea aminte în fiecare duminică de colectă.
    Cu o zi înainte de Craciun, am plecat cu Maria la magazin să schimbăm banii în bancnote nou-nouţe. Aşa învăţaserăm noi că trebuie să-I dăm lui Dumnezeu.
    Am venit acasă cu 800 lei. O bancnotă de 500 lei si trei bancnote de 100 lei. Niciodată nu avuseserăm atâţia bani. Nu ne păsa că n-aveam haine de Crăciun. Noi eram fericite. N-am putut dormi toată noaptea de nerăbdare.
    A doua zi, în ziua de Crăciun, ploua cu găleata, iar noi n-aveam umbrelă. Biserica era la 2 kilometri de casă, dar nouă nu ne păsa cât de ude vom fi. Jeni avea găuri în pantofi şi a pus nişte hârtie. Pe drum hârtia s-a udat, iar ea era leoarcă la picioare. Am stat bucuroase în Biserică, deşi am auzit câteva fete de la cor râzând de rochiile noastre cele vechi. Dar mai auziserăm asta şi nu ne-a durut. Cu banii în mână eram bogate. Când s-a facut colecta, mama a pus bancnota de 500 lei, iar noi fiecare câte una de 100 lei.
    Pe drum spre casa cântam de bucurie. La amiază mama ne-a făcut o surpriză. Cumpărase 10 ouă pe care le fiersese şi le-am mâncat cu cartofi prăjiti. Era ziua de Crăciun şi noi ne simţeam aşa de bine. Dar pe la ora 15 a venit la noi pastorul. A chemat-o pe mama la uşă. Când a intrat mama în casă era albă ca varul şi ţinea un plic în mână. Am întrebat-o ce este în plic şi abia după jumătate de oră mama l-a deschis.
    În plic era o bancnotă de 500 lei, trei bancnote de 100 lei si 40 de bancnote de 10 lei. În total 1.200 lei.
    Nimeni n-a spus nimic, doar ne uitam la podea. Cu câteva minute mai înainte ne simţeam ca nişte milionare. Acum, cu plicul în mână, ne simţeam ca nişte copii teribil de săraci.
    Nouă ne părea bine că suntem bogaţi față de alţii – că aveam cartofi. Apoi ştiam că suntem bogaţi că aveam o mama grozavă şi mulţi copii nu aveau mame defel. Ne bucuram că eram trei surori în casă şi atâtea familii nu aveau copii.
    Ştiam că nu avem multe lucruri pe care alţii le aveau, dar niciodată nu ne-am gândit că eram săraci, dar în acea zi de Crăciun am aflat că eram.
    N-a mai fost niciodată ca înainte. În săptămâna ce a urmat n-a vorbit nimeni în casa noastră.
    N-am mai vrut să mergem la Biserică de ruşine, dar mama nu ne-a dat voie.
    Mama ne-a întrebat ce să facem cu cei 1.200 lei, dar noi nu ştiam ce fac săracii cu banii.
    80 de oameni au strâns 1.200 lei din care 800 i-au dat cei mai săraci oameni din Biserică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru "pilda", este minunata. Si noi care credem ca suntem "saraci"...ca nu avem mijloace...Adevarata saracie este o stare de spirit, ca si adevarat "bogatie".

      Ștergere
    2. Foarte frumos ! Cine are urechi , sa auda.
      Din ce zona ,daca imi este permisa curiozitatea.
      Multumesc pt. exemplul dat .

      Ștergere
    3. Se pare că voi chiar erați cele mai bogate...Aveați ceea ce alții nu prea aveau : suflete altruiste...

      Ștergere
  19. Se împlinește mesajul doamnei Maria că armata va fi langa noi.Iata că se implineste și nu de mult a scris.De mâine a spus Iohannis că armata va fi pe străzi alaturi de politie și jandarmerie.Sa fiți binecuvantata doamna Maria pentru harul cu care va înzestrat Dumnezeu.Multa sănătate va doresc și putere că sa să puteți scrie in continuare tot ce vi se descoperă că sa avertizați omenirea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi armata va fi în stradă iar voi veți fi în case. Că de aia a ajuns armata să fie scoasă pe străzi, ca să stați voi cuminți și ascultători în case. Nu e bine să te trezești cu armata lângă tine: înseamnă că ai ieșit și îți iei amendă.

      Ștergere
  20. Clorochina 0 substanta veche de 50 de ani din medicamentul Plaquenil [cu Hidroxiclorochinei] folosita pentru malarie si reumatism poliarticular testata cu succes de un cercetator Timisorean ca dind rezultate bune in reducerea si tratarea Coronavirusului,dar se elibereaza numai pe baza de reteta de la medici,a mai fost mentionata de cineva pe blog si acum pe B1 TV-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Se pare ca nu este nici un virus, ci e otrăvire !!!
    http://autovindecarea.blogspot.com/2020/03/nu-e-virus-e-otravire-chimica-sau.html

    RăspundețiȘtergere
  22. Am colegi care sunt in autoizolare si au primit mancare de la primaria de sector.

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.viva.ro/actualitate/medicii-din-suceava-au-consemnat-nereguli-pacienti-intorsi-din-italia-si-morti-de-insuficienta-pulmonara-dar-neraportati-ca-ar-fi-infectati-cu-noul-coronavirus-2532220

    RăspundețiȘtergere
  24. Pe DIGI se anunta ca spitalele din toata Romania au doar putin peste 1300 aparate pentru ventilat plaminii vital pentru pneumoniile date de coronavirus,la care trebue adaugate cele aflate acasa la unii bolnavi si care probabil inca se mai gasesc de cumparat prin magazinele specializate de tehnica medicala in resedintele de judet.
    Eu am cumparat unul mai rudimentar la un pret simbolic de la un Second-Hand,da ,da am scris bine magazin pentru de haine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Conducatorii nostri s-au gindit ca daca i-am batut pe nemti in izmene la Marasesti acum 100 de ani,asa va fii si acum cu coronavirusul chinezesc ...fara echipamente-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, conducatorii tai de la partidul iubit au lasat zero stocuri pentru situatii de urgenta si gaura enorma in fondul de rezerva. Iresponsabilitate dementa si nepasare criminala.

      Ștergere
    2. Nu stii , cum va evolua situatia. Ai incredere si speranta.
      Romania poate fi un exemplu!

      Ștergere
    3. 22:29 Imi imaginez cum s-ar fi comportat Veorica Dancila ,Carmen Dan si Dragnea ,daca erau la guvernare .Dezastru si Genocid .Nu mai aveau de unde sa se imprumute ,Romania era in intregime bolnava iar ei fugeau cu banii furați in strainatate, de frica sa nu fie linșați de populație.
      Doamne ajuta-ne sa scapam de hoți ,corupți si farisei.

      Ștergere
  26. Spania raporteaza azi pentru ieri peste 500 de morti si 5500 cadre medicale infectate si peste 3000 de morti,din lipsa de echipamente medicale .
    Sau Trezit Tirziu si ei ca si ai Nostri cu circa 100 cadre bolnave, dupa ce in 10 Martie au gresit tinind la Valentia acasa,un meci de fotbal cu italienii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. nici vorba -azi testati peste 70 medici infectati-LA Ierusalim PE PIATRA UNGERII AU APARUT PETE DE SANGE-graaaav-DOAMNE SI MAICA DOMNULUI APARA SI ROMANIA

    RăspundețiȘtergere





















  28. PILDE DIN PATERIC - Averea parintilor, ispita pentru copii

    https://www.youtube.com/watch?v=0Xgl34ZC22M

























    RăspundețiȘtergere
  29. Ce se ascunde în spatele isteriei Covid – 19. O emisiune interesantă cu prof. dr. Vasile Astărăstoae

    https://www.youtube.com/watch?v=e48TnWrsGP0

    RăspundețiȘtergere
  30. Ma copii, pai nu am zas io ca urmeaza statul meu po.li.tie.nesc? Nu le da doctorilor macar ce au nevoie si are pretentii orbanschturbahnfuhrerul!mancal- ar covidul!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ma copii.intreb si io.ca as mai prost.avioanele cu chemtrailisuri nu as in carantina?????

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu de alta.da nu poate chiar de chiar nime sa le zaca stop cum ne spun noua? Pai legea ai numa pentru prosti???

    RăspundețiȘtergere
  33. Ma copii.cititi cuvantul lui dumnezeu de noul ierusalim

    .ro si. Luati aminte..pa.pa.va iubesc fratiori si surioare ortodocsi. Cu doamne doamne inainte si nu mai aveti atata frica ma iubitilor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ma copii, domnutul ne invata: daca vreti sa va mearga bine, faceti bine! Si o ruga scurtuta: mantuieste doamne poporul tau crestin si binecuvanteaza mostenirea ta ! Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste si cu crucea ta pazeste si ocroteste pe poporul tau izrael cel din romani si nu numai! Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  35. Ma copii, la noi ai mingea, traba numa sa ne jucam cu ea, pentru ca viata asta ai un joc in care ne alegem echipa. Haideti ma sa facem parte din echipa lui doamne doamne si ai batem pe toti de le sar solzii, ce pui si pesti ? V- am inviorat, iubitilor? Da.da.da. asa va vreau, cu doamne doamne inainte, ma copii frumosi ai. Tatalui. Ceresc. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  36. Pentru surioarele pocaite: asteptam la ocazie si m-am rugat sa ma ia cineva pe gratis. A aparut un pastor din. Salistea
    . sibiului si l- am luat la ture ca al astept de mai bine de un sfertde ceas. Mi-o zas ca o avut pana si m- o chemat la adunare si i- am grait ca atunci cand o vor cinsti cum se cuvine pe. Mama fecioara voi veni si i- l voi lasa fara slujba.am ramas prieteni. Parintele de la noi are un fratior pastor si i- am propus sa ma puie in legatura cu el si mi- o zas ca nu are ce- i face, dapai io
    . luati aminte si va inturnati la calea ai dreapta.va iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  37. https://evz.ro/orban-primele-declaratii-dupa-izolare.html

    RăspundețiȘtergere
  38. Cand ne vom intoarce la adevarata credinta ne va fi bine: precum in ceru ri asa si pe pamant, pai cand in cer ai venerat un sfant, noi suntem pe langa lungimea de unda , rusii si moldovenii pot si altii..
    Apele iordanului se intorc pe randuiala veche si noi nu vrem!!! Si cerem bine in neant!™

    RăspundețiȘtergere
  39. Sa nu se oprească înainte de alegerile prezidențiale ale SUA, din acest an, către toamna

    RăspundețiȘtergere
  40. Cititi despre coronavirus, cum a aparut si cum se manifesta. E foarte interesant.
    https://science.hotnews.ro/stiri-stiintele_vietii-23749687-coronavirusul-nu-este-viu-metode-vindecare.htm?fbclid=IwAR3vbz19O6jWX3gGthAFuC487EyAUjCuoLsdZiY3-NRgHtGdXvBnk9ShyvY

    RăspundețiȘtergere
  41. 22,29 Nu mai fa DIVERSIUNI,CA in 50 de ani de cind votez nu am votat nici un partid care sa fi iesit vreodata la putere in Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  42. 01,04 Denaturezi INTENTIONAT si diversionist, eu nu am vorbit de 'gaz sarin'.
    Eu vorbeam de hipoclorit,un acid hipocloros slab cu diferite variante care mai au un avantaj,in combinatie cu apa poate da si ataca agentii bacterieni si virusi dar da si reactii cu dublu sens si revenii astfel si din nou la starea cristalina avind astfel actiune de mai lunga durata in timp.
    Cam fenomenul asta a vazut si doamna Maria dupa cite i-mi amintesc-craciun

    RăspundețiȘtergere