luni, 9 martie 2020

BISERICI GOALE ,CU USILE SFANTULUI ALTAR INCHISE ! OZN IN BISERICA ?

                                                8 Martie 2020,ora 10,33 !

                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineata, eram in Sfanta Biserica la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie.
Desi eram cu trupul aici,cu sufletul eram in alta Sfanta Biserica ,chiar in interiorul ei.
Vedeam o lumina aurie ce venea prin pereti,prin acoperis ,de peste tot. Aceasta lumina aurie a luminat Sfanta Biserica si i-a dat o stralucire divina.
Nu erau becuri aprinse,nu erau nici lumanari aprinse si nici credinciosi; nu era niciun Preot.
Usile Împaratesti ale Sfantului Altar,erau total inchise.Si totusi,nu era intuneric! Dimpotriva!
O lumina aurie lumina toata Sfanta Biserica,jumatatea din faţă.
Imagini pentru BISERICI INTERIOR.
Undeva ,din mijlocul Sfintei Biserici in mod nevazut ,venea lumina aurie orbitor de stralucitoare.
De ce spun aceasta? Deoarece, Lumina aurie se rotea incontinuu in inversul acelor de ceasornic.
Părea a fi un OZN nevazut,un OZN care lumina jumatatea faţă a Sfintei Biserici cu tot cu Catapeteasma.Totul era ca un Soare nevazut care, se rotea in inversul acelor de ceas.
Dragii mei,desi eram in Sfanta Biserica,in clipa cand imaginile vii au disparut,mi-am scos agenda din poseta si mi-am notat cele vazute cu ochii sufletului.
Prieteni dragi,fratilor,veni-va o zi (si cred ca este foarte aproape)cand toate Sfintele Biserici vor fi inchise si nu vom avea unde sa ne plecam capul si genunchii nostri.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa nu ingaduie sa se inchida Sfintele Biserici care sunt inima si sufletul nostru a credinciosilor,aerul pe care il respiram,apa vie si painea cea de toate zilele.
Sa fim buni dragilor, sa fim milosi si iubitori faţă de Aproapele si niciodata sa nu ne pierdem Credinta.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
Asa cum spuneam in nenumarate articole,Extraterestrii sunt prietenii nostri si se vor arata mai intai romanilor, poporului ales.

Posibil ca atunci cand Sfintele Biserici vor fi inchise,OZN -urile vor veni si ne vor scoate din necaz si din durere.

 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 






                                      .



38 de comentarii:

  1. Marioara surioara , iarasi in credinta ta ingenua dai apa la moara, io te inteleg, sufletel curat, insa cati vor fi pe aceeasi lungime de unda, apostolita curajoasa ce esti? Si ui asa, iar te iubesc la infinit si ce fain ai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. New age ne-a facut capul calendar deja cu ET! Si au transformat poporul roman intr-o masa de oameni ce așteaptă posmagi muieti. In tot acest timp cat romanii au asteptat ET, gunoaiele s-au inmultit, padurile au fost rase si mai rau, apele otravite, copii rapiti in continuare.
      Stim si noi ca exista ET. Dar asteapta sa ne invatam lectiile pe pamant. Nimeni nu ne premiaza pe vorbe goale si proiectii de cai verzi pe pereti. Si sa nu uitați ca unii ET sunt dintre cei ce s-au răzvrătit impotriva Lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Aurelia,nu le mai duce grija newagistilor,ei incearca sa salveze ideea de divinitate,caci oamenii vad ca nu prea exista

      Ștergere
  2. Entităti extraterestre EXISTĂ ,,,,,trăit și văzut....nave de tip OZN DISCURI etc....văzut în muntii BUZĂULUI de mine personal........în prezent știu ce e acest pămâmt,existența noastră pe acest TĂRÂM și viitorul OMULUI CREAT DE DUMNEZEU.....cine vrea să înteleaga și să vadă ADEVĂRUL trebuie să trăiască cu SPIRITUL CREATORULUI ȘI UNICULUI DUMNEZEU ÎN SINE.....cine nu vede și nu întelege e pe drumul DECĂDERII .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte multe tipuri de entitati care vietuiesc in lumi paralele. Se pare ca cineva le-a deschis usile spre lumea noastra si ne-am amestecat. Probabil in Atlantida, cand experimentele pseudostiintifice au provocat un dezastru in omniversul acesta. Asa ca...nu ma mir ca hibrizii rezonează cu ei. Si-i invocă.
      Cernerea va fi interesanta...Multi oameni vor pleca, dar nu in Cer, asa cum au fost mintiti, ci in taramurile potrivite, cu care rezoneaza. Un sfant si un posedat nu au cum sa mearga in acelasi loc. Un zgarcit si un altruist, de asemenea, nu pot merge in acelasi loc.
      Asa ca...gandindu-ma la tradarea Lui Iisus de catre biserici, prin intrarea capilor in masonerie si comertul nerusinat in altare, plus orbul gainilor cand vine vorba de copiii agresati si vanduti, nu m-as mira daca la unii preoti ar veni reptilienii, artizanii sacrificării copiilor si al crucificarii Lui Iisus.
      Si nu cred ca vor veni cu OZN. Sunt deja prezenti in toata lumea, infiltrati printre noi cu aparente umane. De foarte multe ori luminoase, ca nu e mare lucru pentru ei sa-si construiasca aure false...
      Aveti grija ce va doriți si pe cine invocati, ca s-ar putea s-o rupeti la fuga atunci cand veti afla pe cine ati chemat. Si va fi prea tarziu ca sa mai puteti scapa de lupii in blana de oaie. Pentru ca le-ati deschis usa si i-ati invitat in case...

      Ștergere
    2. 08:02, de unde stiu ei pe cine invoca? Nimic nu-i ceea ce pare. Mai bine sa se uite inlautru, nu in afara. Caci de acolo vine totul, din interior. Omul nu a inteles nici in prezent ca Iisus a venit sa aduca schimbare in interor, de acolo porneste totul. Dar omul cauta in afara. Deci... sa caute in afara, ca tot degeaba. Va bate pasul pe loc asa cum o face de mii de ani, iar asta pana va intelege candva, probabil, ca nu de afara vine salvarea lui.

      Ștergere
  3. Bisericile cu multa lume pot fi evitate pentru riscurile de contagiune la pandemii de virusi noi dar si in perioadele reci care streseaza corpul.
    Un OZN in biserica ar putea avea un rol benefic de sterilizare a aerului si obiectelor tot asa cum acasa pot fi folosite aparate cu ultraviolete de genul celor folosite vara pentru tintari sau in lipsa pot fi improvizate din neoanele tip vechi cele ca balon dublu care se sparge balonul exterior arzind curentul in balonul inerior care emite ultraviolete care omoara virusii insa atentie mare ca sint daunatoare si pentru expunerea scurta a ochilor sau mai lunga la piele pot fi cancerigene ca si expunerea la soare.
    De unde si vorba 'Casa in care nu intra soarele prin fereastra intra Doctorul pe use..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria interpreteaza cum vrea dânsa, dar poate ca are o cu totul și cu totul alta interpretare acea lumina, poate ca acea lumina reprezinta căldura care va distruge coronavirusul. Dumnezeu cu mila, sper doar sa nu se închidă ușile bisericilor ca asta nu e semn bun.

      Ștergere
  4. Vor să închidă bisericile din cauza coronavirusului. Poate că extratereștrii vor interveni și ne vor salva de acest virus. La vechiul SARS nu au intervenit noroc că a venit vara și în iulie a dispărut așa cum a apărut. Cred că va trebui să așteptăm și în acest caz vara. Noroc cu încălzirea globală este bună și asta la ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt ANONIM 5-duhovnicul meu dupa ce l-am cunoscut acum 25 ani a spus-BUCURATIVA CA AVETI INCA BISERICI DESCHISE CACI O VREME SE VOR INCHIDE-motivul nu l-a spus sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este,atunci cind vor veni ET,bisericile se vor inchide,din lipsa de clienti

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a adeverit și mesajul din 7 martie cu racheta,Coreea de Nord doar ce a tras trei rachete. Dacă lumea tot este ocupată cu coronavirusul Kim sărbătorește și trage cu artificii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii face de 8 zile lu' ala pe care l-a vindecat prin impuscare ...
      Asta e tratamentul in Coreea de Nord !!!

      Ștergere
    2. 00.27 si11.32 hahaha sunteti simpatici. Dracului de corean ii lipsesc sipcile pe casa.

      Ștergere
  8. Dacă din cauza acestui virus se închid bisericile asa zic precum antivorbitorii noștri OZN-le vor veni în biserici sa ne frățească aerul.
    Doamne ,Măicuță Domnului mare este puterea Ta.
    Doamna Maria nu pot sa nu plâng când ma gandesc ca biserica este Casa Domnului Nostru.
    Doamne Apara poporul tau si binecuvinteza mostenirea ta.
    Eu zic sa avem biserica in inima si in casele noastre atunci cand vom trece prin aceasta încercare.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Niciodata nu se va inchide nici o biserica, fie ea la suprafata ori in subteran. Oriunde va mai exista un credincios adevarat, va exista si un altar iar Lumina necreata va pastra vie si neintrerupta legatura cu Dumnezeu. Pericolul vine dinspre puterea acestor "aliens" de-a influenta mentalul oamenilor dispusi sa caute numai "semne si minuni". Numai inselarea, profetita de insusi Mantuitorul, poate inchide bisericile, unele biserici, dar nu pentru multa vreme. Iar ideea ca cineva s-ar putea imbolnavi in vreo biserica unde se slujeste cu daruire, unde pogoara ingerii si Harul dumnezeiesc, e o idee prosteasca. Omul se vindeca, in Biserica, dar omul zilelor noastre ramane pagan, deci expus. Trist, foarte trist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trist e ca crezi ca religiile sint placute divinitatii

      Ștergere
    2. Intreb si eu: preotii care au ajuns sinti ce e cu ei? Ca si astia erau ortodoxi (p-astia ii cunosc eu) astia nu sunt placuti sivinitatii???

      Ștergere
  10. Extraterestrii sunt demonii Trambitei 5 condusi de Abaddon sau Apolion!Nu va lasati inselati!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pleiadienii nu stau cu mana-n san, sar sa-si apere puii, la fel ca in 1918 cand cu gripa spaniola. Pa, pa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stimata Doamna Maria Ghiorghiu,

    Citesc cu mult interes acest blog de mult timp si apreciez toate opiniile cititorilor dvs., insa doresc sa precizez faptul ca tot ceea ce va urma este legat de un singur ASTEROID.
    Acesta va lovi pamantul in anul 2026 (cercetatorii spun ca in 2029), unde vor fi 3 ani grei pentru omenire, de praf in atmosfera, caldura foarte mare si chiar intuneric in multe parti ale planetei.
    Totodata de la această lovitură se vor declansa foarte multi vulcani datorită miscarii scoarței terestre si vor fi mii de cutremure PUTERNICE pe tot intinsul globului pamantesc.
    Bineînțeles ca o parte din populatie, animale si fauna va fi afectata foarte mult.

    Apoi va urma o perioada grea pentru omenire pana atmosfera se va limpezi, mai precis pana in anul 2058.

    Mai doresc sa precizez ca aici pe PAMANT, nu va intervenii nici un OZN si nici un EXTRATERESTRU.

    Am facut aceste precizari pentru a nu mai lasa loc de interpretari.

    Cu stima si apreciere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.24 de unde stii, ai vorbit tu cu extraterestrii? :))) Daca nu ne spui si sursa, tot degeaba!

      Ștergere
  13. Ai uitat sa sa mentionezi și sursa 10:24 Și să te semnezi daca vrei sa fii crezut.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sfiniti parinti ne-au avertizat ca va veni un timp cand oamenii vor cere ajutorul la extraterestri nestiind ca acestia sunt demoni. O spune si in filmul "Inger rus ". Ozn- urile se vor putea vizita si vor Intra oamenii pe o parte cu suflet si vor iesi pe cealalta parte fara suflet. In plus zice ca omuletii aia gri care iti sunt dragi ,cand isi vor da jos pielea cu care sunt imbracati se vor speria si oamenii de stiinta care sunt pregatiti pentru orice. Asa de uriti sunt in realitate. Pe YouTube filmul Inger rus despre un copil din Rusia cu darul inainte vederii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe partea cealalta vor iesi clone,fara suflet,ca sa dovedeasca ca un trup functioneaza fara suflet,de fapt-nu are nimeni,nu exista

      Ștergere

    2. Anonim10 martie 2020, 17:34
      Si clonele au suflet!!! Si clonele sunt ingaduite de Dumnezeu ! Doar ca,la JUDECATA va raspunde cei care le-au clonat si nu s-au ingrijit de sufletul lor ! SUFLETUL exista si fiecare trup fiecare vietate il are;si un catel are suflet,si o pisica,tot ce este viu.Doar ca ele sunt animalute si nu vor raspunde in FAŢA DOMNULUI preucm vom raspunde noi oamenii care,suntem creati după chipul si asemanarea LUI DUMNEZEU !Asadar,iti pot spune ca vorbeste gura fara tine !

      Ștergere
  15. 10,24 Daca se reactiveaza vulcanii vechi sau noi,Pamintul se poate intoarce la o noua Glaciatiune si Foamete ,fenomen asemanator cu cel care a dus la disparitia Dinozaurilor.
    Totul e si in functie de locul de cadere a unui mare Asteroid si de compozitia scoartei care atunci in Yucatan a ridicat compusi cu sulf si au generat ploi acide cu acid sulfuric, care si mai probabil pot fi dati si din eruptiile vulcanice de sub scoarta Pamintului.
    Iar ca nu ar intervenii sa ajute OZN-urile nu as fi atit de sigur pentru ca au mai facut-o de multe ori in Istorie, dar si mai recent dupa cum vede mai nou mereu si doamna Maria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Iohannis i-ar fi trebuit o pauza mai mare sa repete cei 7 ani de acasa ,sa invete... sa-si care singur Paltonul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.21 neica craciune, mai bine taci ca esti mai simpatic asa. Vorba Mariei, „vorbeste gura fara tine”!

      Ștergere
  17. Bisericile vor fi deschise până va exista si ultimul om dornic sa ia Sfânta Împărtășanie. Locurile goale din biserici sunt CV ocupate de v Îngerii v lui Dumnezeu, deci sunt pline mereu la Sf CV Liturghie... Porțile I-----i nu o vor birui. Tatăl Ceresc a spus in mesaj (holylove.org) din Ohio, regulele sunt bune ca să ne ferim de virus, dar cel rau, dorește mai mult decât sa afecteze doar fizicul omului, el CV grea sa ii afecteze si viața spirituală, sa-l indeparteze de v Sf Împărtășire, Care este sursa de putere a omului. Râul vede pe Dumnezeu în chipul omului și de aceea il urăște. Sa ne rugam pt ajutor CV divin să scape omenireavde ac virus, ne rugam pt v bolnavi,pt pers medical si pt v pastrarea Sf Împărtășanii în v line

    RăspundețiȘtergere
  18. Ozn inseamna obiect zburaton neidentificat.. indiferent ca e nava extraterestra sau teofanie misterioasa.
    Forma reala a trupului ingeresc este sferica fu rimensiuni variabile proportional cu rangul ierarhic dat deadancimea sfinteniei pe treptele ceresti.
    Viziunea vrea sa ne spuna ca din partea lui Dumnezeu si a servilor Sai exista disponibilitate dar prea putina din partea oamenilor da sensul invers mai inseamna nu evolutie ci nvolutie incercari grele nereusite Judecata necrutatoare sau retragerea harului desigur cu un scop de la toate religiile cuexceptia aceleia a adevaratilor sfinti ai Sionului.
    Legat de trimiterea acasa a calugarilor din Athos exista o profetie porunca din partea Sfintei Sfintelor venita odata cu coborirea miraculoasa din cer a unei icoane anume cu Fefioara care va ramane o vreme in locul de maxima cinste in Athos pinava fi iar ridicata la cer.
    Porunca spune ca in momentul cind ea va fi ridicata la cer cind toate Bisericile din munte se vor inclina catre rasarit porunca Sa este ca toti calugarii sa plece definitiv din munte fiecare unde stie.
    Se va vedea ca rasaritul simholizeaza noua religie a cetei adevaratilor sfinti ai Sionului partoriti de Cineva Savaot.
    Plecarea Bisericilor catre noua religie va insemna deciziaMareluinSinod de recnoastere a identitatii Sale divine si respectiv f9nvertirea prin absorbtie (adica ca noi veniti fara negocieri si cu tot cu patrimoniul material).
    Noua religie nu are si nu va avea sistem monahal total opus casatoriei. Plecarea ar fi hine sa se faca abia atunci pt ca va fi un semnal de credinta pt mireni. Desigur exista iscul ca unii sa nu creada in acele momente care vor fi invinit mai tensionate datorita propagandei hulitoare deaimatoare si incrancenarii ba chiar unii sa fie impiedicati sau constransi de superiori sa nu plece atunci sau deloc. Incit urgia sa ii prinda acolo urmind sa moara fie in ea fie ulterior de foame si boli ramasi fara har.
    Oricum cei nescrisi nu auscapare oriunde ar pleca iar pt cei scrisi are Dumnezeu grija sa trimita omul potrivit sau sa dea sfat unde sa mergi daca nu mai ai unde.
    Ma gindesc ca i.a trimis acasa pe cei nescrisi si cei care vor primi credinta abia la urgie sau dupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ai aparut cu antihristul?? Ii pregatesti venirea???

      Ștergere
  19. SARS nu a fost in zonele locuite de albi ,doar la chinezi unde s-a stins si a reaparut dupa citiva ani si in Asia Mica unde l-a omorit caldura.
    Acum vor muri mult mai multi din pacate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. https://www.capital.ro/se-inchid-bisericile-din-romania-anuntul-oficial-al-patriarhiei.html

    RăspundețiȘtergere
  21. haideti sa fim logici-bisericile sunt pentru sufletul oamenilor-dar ce te faci ca multa lume cu boli virale intra in ele=stranuta ,tusesc etc ba isi aduc copii bolnavi motiv de ingrijorare pentru restul crestinilor-unde este compasiunea pentru oamenii sanatosi ?!asadar chiar daca DUMNEZEU ITI DA SANATATE dar ti-a dat MINTEA sa o folosesti sa nu faci rau semenilor

    RăspundețiȘtergere
  22. Dna Maria,
    Acum am inteles ce este cu viziunea dvs, nu OZN-ul lumina sfantul Altar, ci insusi Sfantul Duh, Harul si nu numai. Dupa cum stiti din cauza acestui virus, slujbele pe care le savarsesc la ora actuala preotii au loc afara, chiar daca altarul este inchis bisericile desigur sunt deschise si crestinul poate asculta/asista si din biserica la rugaciunile/slujbele ce sunt savarsite in curtea bisericii, Bunul Dumnezeu ne transmite ca este prezent, sa nu uitam ca Dumnezeu este lumina!, harul nu intarzie sa coboare asa cum vi sa aratat, chiar si cu altarul inchis Bunul Dumnezeu ne transmite ca este prezent cu noi, sa nu deznadajduim doar sa-l cautam si sa ramanem neclintiti in credinta noastra crestin ortodoxa, marturisita de acest popor de 2000 de ani.
    Nadejdea noastra este Tatal,
    scaparea noastra este Fiul,
    Acoperamantul nostru este Duhul Sfant,
    Treime Sfanta, Slava Tie!
    si .... desigur
    Bucura-te, bucuria noastra, Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara Maria, acopera Romania de tot raul cu cinstitul tau Acoperamant!Amin
    Deci nu Ozn-ul, Harul s-a pogorat in Sfantul Altar, prin rugaciunile din curtea bisericii, de luat aminte!

    RăspundețiȘtergere