miercuri, 18 martie 2020

ROMÂNIA ESTE CREAŢIA LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT !

4
Sa ne reamintim dragilor, de MINUNEA prin care trece si va fi Romania :

                                 Dragii mei, 

Mai întâi de toate, vă spun din suflet si cu toata inima,HRISTOS  S - A  ÎNĂLTAT !
Asa trebuie sa ne salutam pana la POGORÂREA  DUHULUI SFANT ,sau DUMINICA  RUSALIILOR (CINCIZECIMII) din 27 MAI 2018.
Astazi dimineata dragilor, treaza fiind,mai stateam puţin in pat ,dar cu ochii închisi.
Si astfel dragilor, vad un Cer senin ca de oglindă,un bleu lucios si transparent, fara nicio altă pată de culoare pe el.
Pe un astfel de CER,apare HARTA ROMANIEI SFINTE, dar fară înscrisuri, ci pe un fond albastru violet.
În mijlocul HARTII ROMANIEI a apărut de sus pana jos, adica de la Nord până la Sud,o Cruce Sfanta din Lumina albă,orbitor de stralucitoare.

                                         


Image result for harta romanieiRelated image..


După doar cateva clipe,HARTA ROMÂNIEI DUHULUI SFÂNT dispare,iar CERUL rămâne cu acelasi bleu senin ca de oglinda,fara nicio alta pată de culoare.

Related image..

Dar ceva uimitor se întampla!
O lumina alba,ovala,sub forma unor Aripi stranse de PORUMBEL, apare în stanga mea pe CER, iar la mică distanta vad scris asa :

                                                               
            Opera  Lui Dumnezeu !
            România , ADEVARUL  DUHULUI  SFÂNT !" ..
Dragii mei, iar ceea ce am vazut scris pe Cerul Sfant,adică pe Opera Lui Dumnezeu,am auzit si un glas care a grait asa:
                          
                    "Opera Lui Dumnezeu!
                   România,ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT !
                 Să nu vă atingeti de români,căci se cheamă Poporul ales!"
   
Image result for cer senin..
Dragii mei, închipuiti-vă că priviti Cerul de ziuă si nu vedeti nimic pe el,decat stralucirea lui, si cuvintele acestea scrise pe el:
               "Opera Lui Dumnezeu!
             România,ADEVARUL  DUHULUI SFANT!"
Oare ar mai fi loc de îndoială ,în inima si sufletul vostru?
Oare nu se cade ca noi să-I multumim DOMNULUI pentru că ne-a ales pe noi ,POPORUL ROMÂN ca sa-L primim pe FIUL SĂU si MANTUITORUL sufletului nostru ,în ROMANIA NOULUI IERUSALIM?
În viata noastra de zi cu zi dragii mei, să căutam ca sa facem numai Voia Domnului;numai ceea ce-I este bineplacut Lui si MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA.
Decât să facem un rău cuiva,fie el si dusman,nu mai bine ne este ca sa-l iertam si sa ne linistim sufleteste?
Ce folos avem daca urâm pe cel care ne-a facut rău,pe cel care ne-a supărat? Niciunul! Pur si simplu ne incărcam inima si sufletul de ură si de păcate, si nu mai avem liniste nici zi si nici noapte.
Fapte rele,poate face fiecare om de pe Pământ!
Dar o fapta buna,nu o poate face oricine.
Si-atunci,de ce sa ne asemanam cu cei care fac fapte rele si sunt plini de ură? Cu ce suntem noi mai buni decat ei,daca facem aceleasi rele?
Sa incercam fratilor chiar din acest moment, sa nu mai urâm pe nimeni, sa daruim un zâmbet,sa daruim o vorba buna,o vorba de incurajare,sa hranim pe cel flamând si sa îmbracam pe cel gol.
Sa mergem la SFANTA BISERICA macar in ziua Sfintei Duminici, la CINA SFINTEI  si DUMNEZEIESTII LITURGHII la care , MANTUITORUL nostru drag si scump sufletului nostru ne cheama in fiecare clipă a vietii noastre,cu fiecare bătaie a inimii noastre care, de cele mai multe ori este împietrită de răutatea faptelor noastre ,precum si de zgârceania pe care o afisam prin ură faţă de Aproapele nostru.
Fratilor ! Sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,ca apoi sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂSANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu iubire si cu dragoste,Maria.

P.S.

     
                                                  Image result for tricolorul romaniei.

                                     19  Mai 2018,ora 6,12 dimineata !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu, ca la un şoc electric.
Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare, cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant care, coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari. Arata de parcă aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor; era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doarcu o singura STEA MARE si stralucitoare acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

                               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

                      "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."

Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU pulsa marindu-si razele-i albe cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
               
                    "R O M Â N I A !"

P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

9 comentarii:

  1. Doamna Maria nu pot sa ma opresc di plâns,oare meritam noi poporul roman atâta iubeste de la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu milueste-ne pe noi păcătoși
    Nu am cuvinte de mulțumire lui Dumnezeu pentru bunătatea sa.
    SLAVA LUI DUMNEZEU SI INTRE OAMENI BUNAVOIRE.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI Sanatate va doresc din tot sufletul.
    Sanatate poporului român creștin,care așteaptă mila Ta Doamne!!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.lovendal.ro/wp52/unde-se-afla-sionul-paradisul-cetatea-lui-dumnezeu-din-biblie-cumva-pe-steaua-alcyone-din-pleiade-in-jurul-careia-se-roteste-si-soarele-nostru/

    RăspundețiȘtergere
  3. Uitandu-te in jur, cat cuprinzi cu ochii...doar Desertaciune.

    RăspundețiȘtergere
  4. DA ROMANIA ESTE POPOR ALES DE DUMNEZEU-STIE EL DE CE -revelatiile despre acest popor au fost scrise si spuse de alte popoare-asa cu pacatele noastre NU NE LASA DUMNEZEU IN GREUTATI MARI-sa ne bucuram si sa-i multumim DOMNULUI SI MAICII SALE

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot ceea ce be înconjoară este creația Domnului!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este. Tot ceea ce ne inconjoara e Creatia Lui. Daca v-ati fi lăudat mai puțin in timpurile acestea grele si ati fi muncit mai mult pentru curățarea Romaniei, nu am fi avut atatia copii bolnavi si caracatița ce ne sufoca economic nu ar fi dirijat din umbra traficul cu minore si vanzarea de copii. Voua nu va e rusine?! Romania exportă copii si femei pentru prostitutie si voi va laudati ca suntem Creatia Lui Dumnezeu. Asa se comporta Creatia Lui Dumnezeu?! Pana si cainii, pisicile, randunicile si berzele sunt mai buni parinti decat romanii!!! Isi apara puii, nu-i vand, stand de laude pe internet! Si nu cred ca ati vazut animale trimitandu-si femelele la prostitutie! Voi chiar vreti sa muriti orbi?! Imbatati cu apa chioara a laudei de sine pe nemeritate?! Munciti daca vreti sa fiti alesi!!!
    Ce noroc pe curajosii de barbati!! Nici macar nu se mai pot revolta impotriva structurilor ce au permis mafiei sa faca orice vrea in tara asta frumoasa! Sunteti izolati. Mai grozăviti-va si acum ca faceti revolutii! Ati pierdut o multime de ocazii ca sa va dovediți curajul in fata coruptilor! Capul plecat merita jugul!

    RăspundețiȘtergere
  7. 19 martie 19:56-care VOUA TU NU ESTI ROMAN-si tu meriti jugul-daca esti plecat din tara vei reveni sa mananci aceeasi paine-sau ti-o vor lua de la gura magnatii lumii care numai de oameni nu le pasa-taci si gandeste

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate tarile si toate creaturile sunt creatia lui Dumnezeu nu doar Romania! Asta se numeste ingamfare fara motiv!

    RăspundețiȘtergere
  9. 20 martie 19:44-nici vorba de ingamfare-evreii erau declarati poporul sfant acum 2000 ani-astazi prin vazatorii in duh, DUMNEZEU transmite acest fapt pentru romani

    RăspundețiȘtergere