vineri, 22 martie 2019

SPATIUL SCHENGEN FARĂ ROMÂNIA !


                                         22 Martie 2019,ora 16,45 !

                           Dragii mei,
În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care pune o intrebare:
           "Deschideti Portile Schengen?
            Deschideti Schengenul si pentru Romania ?
  După care,aud un glas care spune asa ca in batjocura:
                  Românie,dulce Românie !           Si vad un barbat mai in varsta ,ce se joaca cu un copilas de circa 4-5 anisori, dar nu o joaca normala, ci isi freaca nasul său de al copilasului urcat pe o masa, si spune in timp ce se giugiulea cu nasul copilasului:
             Dulce Românie,dulce Romanie.   
Apoi ,glasul intreaba din nou:
             Le deschideti ?
Iar raspunsul a fost asa:
              Dulcea mea Romanie (si continua ca sa atinga nasul copilului cu nasul său si spune ferm):                 
                                          Vor rămâne inchise !"
După care,totul ia sfarsit.
Dragii mei, stim ca toti ne dorim ca sa fim in Schengen,dar din păcate, deocamdata nu va fi posibil. 
Olanda se opune in continuare intrarii Romaniei in Schengen.
Motivul ? Vor Portul Constanţa.
Iata:
15 sept. 2018 - Olanda nu vrea ca România să intre în Schengen pentru a nu concura cu interesele sale economice legate de portul Rotterdam. Guvernanții ...

OLANDA NU SE LASA. NU VREA ROMANIA IN SCHENGEN.

14 feb. 2019 - Olanda nu se lasă şi îşi menţine poziţia: Nu vrea România in Schengen. MAE îşi exprimă dezacordul faţă de menţinerea de către Olanda a ...
Olanda nu se lasă şi îşi menţine poziţia: Nu vrea România in Schengen. MAE îşi exprimă dezacordul faţă de menţinerea de către Olanda a condiţionării aderării la spaţiul Schengen de progresele României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.
„MAE îşi exprimă dezacordul faţă de menţinerea abordării strict politice a Olandei în ceea ce priveşte interpretarea progreselor României în cadrul MCV, respectiv privind conectarea artificială a aderării la spaţiul Schengen de raportul MCV din vara 2012”, se arată într-un comunicat MAE de la Bucureşti. MAE arată că a luat notă de constatările din scrisoarea transmisă de către Ministerul Afacerilor Externe olandez Camerei Reprezentanţilor a Parlamentului din Olanda, referitoare la rapoartele intermediare ale Comisiei Europene pentru România şi Bulgaria în cadrul MCV, precum şi de conţinutul dezbaterilor desfăşurate, joi, pe această temă în legislativul olandez.
În acest context, MAE reaminteşte că raportul intermediar privind progresele României în cadrul MCV, publicat de Comisia Europeană în 8 februarie, consemnează în detaliu progresele realizate de România. În plus, ministerul arată că şi autorităţile olandeze au recunoscut faptul că România a înregistrat progrese în scrisoarea transmisă la 14 februarie către Parlamentul naţional, precum şi în luările de poziţie ale oficialilor olandezi în contextul publicării raportului.
„Raportul interimar publicat de Comisia Europeană ilustrează cu claritate, cu argumente tehnice de necontestat, caracterul cuprinzător, substanţial şi durabil al măsurilor de reformă adoptate de România în sfera de aplicabilitate a MCV. Mai mult, prin constatările şi recomandările sale, raportul certifică foarte clar faptul că aplicarea reformelor în România a depăşit etapa legislativă şi se axează în prezent pe implementare consecventă şi consolidarea unor rezultate pozitive, deja vizibile în practică”, subliniază MAE.
Iniţiativa contreversată a PVV
Parlamentul European a decis să organizeze o dezbatere în cadrul viitoarei sale sesiuni plenare din martie pe tema site-ului de Internet antieuropean şi antiimigraţie creat de partidul olandez PVV al lui Geert Wilders, la iniţiativa preşedintelui grupului PPE, Joseph Daul. Dezbaterea va avea loc la 13 martie la Strasbourg, în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European. Ambasadorii din Olanda ai unui număr de 10 ţări din Europa Centrală şi de Est au trimis o scrisoare deschisă liderilor partidelor politice de la Haga pentru a protesta în legătură cu un site creat de formaţiunea antiimigraţie PVV pentru a strânge plângeri împotriva cetăţilor din statele respective. Liderul PVV Geert Wilders a spus ca reacţie la scrisoarea ambasadorilor că ‘este păcat’. Site-ul nu se concentrează pe anumite ţări, ci adună informaţii în legătură cu tulburarea ordinii publice şi presiunea asupra locurilor de muncă, a spus Wilders, citat de Volkskrant.
Comisarul european pentru justiţie Viviane Reding a declarat vineri seară că site-ul ‘este un apel deschis la intoleranţă’. “Site-ul PVV contravine în totalitate principiilor europene”, a precizat Reding. “În Europa, sprijinim libertatea. Sprijinim un continent liber unde cetăţenii pot circula, munci şi studia unde vor”, a spus Reding. Site-ul, lansat recent, le cere oamenilor să raporteze plângeri legate de imigranţi din Europa Centrală şi de Est în Olanda. “Aveţi probleme cu oameni din Europa Centrală şi de Est? V-aţi pierdut slujba în favoarea unui polonez, bulgar, român sau alt est-european? Vrem să ştim”, se scrie pe site. “Europa să ne slăbească”, a spus Wilders ca reacţie la declaraţia comisarului Reding. “Am avut peste 32.000 de rapoarte.
                                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    









  
                                                                           

40 de comentarii:

  1. Viziunea aceasta poate suferi modificari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Olandezii au vointa! Nu de alta, dar taman ce l-a dat tanti Veorica pana in 2049. Duminica trecuta, la ceas de seara, a semnat ea actele cu niste arabi pe care i-a vizitat acum cateva luni.Decat port administrat de UE, mai bine port administrat de musulmani...si-a zis tanti Veorica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:11, administrat de ROMANI.
      Olandezii au interese, dar sa-si vada de ale lor si sa ne lase pe noi in pace, nu jinduiasca la ce nu le apartine.

      Ștergere
    2. Veorica îi iubeste pe musulmani mai mult decat pe romani.Asa vrea Dragnea , ca sa-si ia un comision, de la vanzarea Portului Constanta, necredinciosilor.
      Sevil Shaideh e o sustinatoare buna a clanului Dragnea ,dar Johannis e ..."strain".
      Dupa suflet ,fiecare sa primeasca ceea ce seamana.Amin.

      Ștergere
    3. anonim 22:02 Sunt curios cine a platit spitalizarea sotului Vioricai Dancila ,in Israel.Ca tot a declarat la Washington ca Romania isi muta ambasada din Ierusalim, fara consultarea Presedintelui Romaniei.
      Stiu Johannis e rau ,e neamt si nu e roman...dar Sevil Saihdeh si prietenii lui Dragnea sunt buni romani si crestini ...musulmani. Adevarul cu doua masuri sau cum sa punem biserica si bunul Dumnezeu in slujba fariseilor pesedisti.

      Ștergere
    4. 09:22, mutarea Ambasadei Romaniei in Ierusalim, capitala Israelului, trebuie sa se infaptuiasca. Nu-si au rost amanarile...

      Ștergere
    5. 18:02, de ce????

      Ștergere
  3. pt shenghen noi romanii nu prea avem trecere-s-a gasit OLANDA=BABILON-cu un popor destrabalat(nu toti) sa puna eticheta romanilor care sunt majoritari ortodocsi-pentru o mana de homosexuali romani care traiesc acolo ni se interzice un drept normal-ca sa batem drumurile pe la ambasade!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar este o tara cu putere economica si cu putere de decizie chiar daca este mica si ............. destrabalata cum zici tu.

      Ștergere
    2. 1:11Olanda e otara Antihrista un Iad al destrabalatii homosexualiloar si pedofililor o tara blestemata de Dumnezeu .De aceea nu vrea sa accepte Romania sfanta caci duhul Sfant al lui Hristos ii chinuie ii Arde.Nu D-na Viorica e cauza ci...
      Hristos care arde cu Duhul Sau pe destrabalatii ce vor arde in veci in focul Iadului.Vai de cei care pleaca in tarile antihristului pt bani confort si didtractie.Pacat de ei ca vor pieri.Intoarceti-va Acasa pana nu e prea tarziu ( mai ales studenti)Sprijiniti Romania tara stramosilor vostrii caci banii va vor duce in Iad.

      Ștergere
    3. Pai NU OLANDA este motivul ,ci Dragnea cu modificarea legilor justitiei. Nu este evident?!

      Ștergere
    4. Ce sa spun ,ati gasit țapul ispasitor in olanda...
      PSD este la guvernare de 8 ani si nu a facut nimic decat sa-si umple buzunarele proprii si sa modifice legile pt. a scapa de raspundere.

      Ștergere
  4. Doamna Maria era de asteptat ca asa se va intmpla,acum avem confirmarea primita de dv.de la Dumnezeu.
    Nu ne mira nimic este bine ca ne cunoastem rauvoitorii Romaniei.
    Sa stea cu Senghenul lor cu tot ca tot mai frumoasa este tara noastra.
    Este frumoasa si toti vor s-a o aiba daca s-ar putea.
    Bunul Dumnezeu va avea grija si de noi nu trebuie s-a ne pierdem speranta si credinta.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvantata s-a aveti si noi toti.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si se vor intoarce romanii cu capul plecat la pămanturile lor. Cu Lecția invățată. Folclorul romanesc, basmele si proverbele, simbolurile incifrate de stramosii romanilor sunt Comoara pe care, cu sufletele arse de dor de Dumnezeu, romanii o cautau pe la altii. Dumnezeu nu este in paradisul fiscal. Acolo e dracu'.
    La pomul lăudat sa nu te duci cu sacul. Au deschis granitele nu pentru ca sunt filantropi. Le-au deschis ca sa corupă, sa fure, sa subjuge. Si ca sa implineasca profetiile despre NOM si Anticrist.
    ...si vor trebui romanii sa repare dezastrul economic si spiritual...
    A fost razboi cumplit. Voi asteptati Armaghedonul? Eu zic ca a cam trecut.
    Unii dintre noi am luptat si impotriva masoneriei si impotriva new age.
    Nu trecem la treaba? Tot noi vom suferi. Apa de departe nu stinge focul. Nici americanii, nici nemtii, nici rusii nu sunt filantropi. Nu-si deplaseaza niciodata armatele intr-un loc de florile marului.
    Intotdeauna, dupa ce au plecat dintr-o zona ocupata, au lasat pămantul parjolit si poporul sărac. Si dezbinat cum e acum.
    Dezbina Iohannis, dezbina PNL, dezbina toti si fiecare-si trage spuza pe turta lui.
    Un Intelept roman, Tudor Diaconu, a spus ca limba romana este limba vorbita de Adam si Eva. E limba romana veche si frumoasa, pe care doar in basme o mai intalnesti. Si in folclor, proverbe, zicatori...
    Cuvintele frumoase si pline de duh au fost inlocuite treptat in constiinta multor romani cu cuvinte găunoase si fara lumină: job, ok, namaste, multe cuvinte folosite in NLP, yoga, reiki. Noi nu mai trebuie sa iubim copilul, batranul, raul si ramul. Trebuie sa fim "ecuanimi". Adica, indiferenti. Guru veniti de peste mari si tari au venit sa ne "spiritualizeze", sa ne invete astrologie si numerologie, feng shui si alte circării...
    Cand romanii nu le vor mai citi copiilor lor povesti, nu va mai "ninge". In sensul ca vor fi uitate cuvintele ce vin de Sus, din izvorul arhetipal ar acestui popor.
    Distruge limba unui popor si-i vei distruge sufletul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria-Aurelia, iar te arati asa cum esti, adica o prefacuta!
      Ai luptat cu tine insati, ca in tine se dau lupte acerbe, dar tu ai impresia ca "tu ai rezolvat provocarile celorlalti, problemele lumii! Vai de capul tau!

      Ștergere
    2. 18:20 Felicitari Mariei-Aurelia pt mintea limpede si profunda .Astfel de oameni inteligenti si curajosi iubeste Hristos nu caldicei invidiosi si fatarnici caci unii ca acestia L-au rastignit.Iar tu care scrii cu rautate si mediocritate pazeste-ti sufletul caci e intunecat.

      Ștergere
    3. 07:00Felicitari M-A!

      Ștergere
    4. 02:38 si 02:46, esti tot tu M-A si tu ar trebui sa-ti vezi sufletul tau, ca doar al tau este intunecat. :))

      Nu mai juca teatru, ca nu tine.

      Ștergere
    5. 16:29 Te inseli,ai o minte ingusta mai ai multe de invatat iar cand vrei sa-ti dai cu parerea despre cineva trebuie sa fii la nivelul intelectual si spiritual al acelei persoane altfel esti penibila. M-A chiar este o persoana deosebita care stie ce spune .Asa vor vorbii si cei doi sfinti de la sf. lumii Ilie si Enoh cu mult curaj si chiar cu manie ca sa trezeasca pe cei adormiti si pe cei caldicei.

      Ștergere
    6. 00:11, iar tu vorbesti, ca esti aceeasi M-A, ca altcineva nu te-ar considera asa cum ai tu impresia ca esti. Las-o balta, "telectualo" ce esti!:))

      Ștergere
  6. Vin colindătorii https://g.co/kgs/qoLX5K

    Ascultati cum ning cuvintele romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine este dr. Mihai Craiu, cel care a pus-o la punct pe Olivia Steer! Drama trăită de medic în timpul epidemiei de gripă ”Fiul meu a fost pacientul cu numărul 57”

    După mulți ani în care Olivia Steer și-a expus părerile despre vaccinuri fără a avea o discuție directă cu un specialist, dr Mihai Craiu a reușit să o pună la punct pe soția lui Andi Moisescu, cu argumente!

    Mulți, foarte mulți părinți au auzit despre dr Mihai Craiu, medic pediatru la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu” și profesor la UMF „Carol Davila” din București. Pe lângă activitatea din spital, conf dr Mihai Craiu este cel care a înființat Spitalul Virtual pentru Copii, o pagină de Facebook unde părinții primesc informații și sfaturi pentru sănătatea copiilor lor.

    Dr Mihai Craiu, cel care a confruntat-o în direct pe Olivia Steer pe tema vaccinării, a trăit în urmă cu câțiva ani o experiență traumatizantă cu propriul copil, care a fost ”pacientul 57” în epidemia de gripă din 2009.
    A povestit acest lucru, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

    Medicul Vasi Rădulescu şi Vlad Mixich, expert în politici publice în domeniul Sănătăţii, au comentat dezbaterea dintre medicul pediatru Mihai Craiu şi activista antivaccinare Olivia Steer, ambii criticând-o pe fosta realizatoare TV şi lăudând profesionalismul specialistului.

    Activista Olivia Steer şi medicul Mihai Craiu şi-au prezentat argumentele împotriva, respectiv în favoarea vaccinurilor în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, dezbaterea fiind moderată de Gabriel Coveşteanu (Cove).

    Discuţia a stârnit numeroase reacţii în mediul online, inclusiv din partea a doi experţi care au criticat-o în trecut pe Olivia Steer pentru teoriile periculoase lansate pe Facebook.

    Medicul cardiolog Vasi Rădulescu a subliniat că o astfel de dezbatere era necesară şi a taxat-o pe Olivia Steer pentru atitudinea sa sfidătoare, dar şi pentru că „a aberat pe teme medicale“.

    Pe de altă parte, Vasi Rădulesc şi-a felicitat colegul de breaslă, pe care l-a descris drept „un medic senzaţional şi un om minunat, plin de bun simţ, smerenie, tobă de carte“.

    Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte.

    În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării.

    În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzaţional şi un om minunat, plin de bun simţ, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineaţa până seara în spital şi mai găseşte timp şi pentru educaţie medicală.

    Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel şi imaginea asta. Să nu le uitaţi“, a scris Vasi Rădulescu pe Facebook în dreptul unei capturi foto din emisiune.

    De asemenea, Vlad Mixich, jurnalist şi expert în politici publice în domeniul Sănătăţii, a felicitat postul Pro TV pentru iniţiativă şi a amintit de cazurile în care televiziunile au comis derapaje prezentând doar opinia militanţilor antivaccinare.

    Şi Mixich şi-a exprimat admiraţia faţă de doctorul Craiu Mihai şi a criticat-o pe Olivia Steer, descriind alăturarea dintre cei doi astfel: „O doamnă dând permanent citate din telefonul mobil despre un domeniu pentru care are zero pregătire şi un domn, cu zeci de ani de învăţătură în spate, dând explicaţiile privind cu ochii direct în cameră.

    Doamna agresivă şi revendicativă, domnul calm şi politicos amuzat.

    Imaginea României astăzi“. „Multe felicitări astăzi pentru Pro TV care a făcut ceva ce nicio televiziune românească n-a mai făcut de patru ani: invitarea unui expert medic în acelaşi studio cu un anti-vaccinist (din câte ştiu, ultima oară a făcut-o TVR-ul) pentru a discuta această temă majoră de sănătate publică.

    Este o condiţie elementară a profesionalismului, dar vai atât de îndelungat ignorată şi călcată în picioare (în frunte cu celebrul episod provocat de Gâdea la Antena 3, urmat şi de B1 sau RTV).

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi exprim din nou admiraţia faţă de dl doctor Craiu Mihai pentru că a fost prezent acolo, în studio alături de Olivia Steer, cu bun simţ, cu informaţii clare în limbaj uşor de înţeles şi, cum e chiar recomandabil, cu un dram de umor.

    Ştiu din proprie experienţă cât de dificil este să-ţi păstrezi calmul şi totuşi seriozitatea, ca medic şi expert, când te afli la o televiziune alături de un anti-vaccinist de frunte.

    Ce a făcut astăzi dr. Craiu este un model de urmat, iar replicarea acestui model va fi motiv de mândrie profesională pentru orice alt medic pediatru din România care se respectă.

    Foarte corectă şi moderarea de la Vorbeste lumea, felicitări lui Gabriel Coveşeanu.

    E o plăcere să mă pot bucura/să ne putem bucura când ceva normal şi profesionist se întâmplă în România. Sunt câteva faze delicioase, altele aproape tragice.

    Rămân cu o imagine marcantă: o doamnă dând permanent citate din telefonul mobil despre un domeniu pentru care are zero pregătire şi un domn, cu zeci de ani de învăţătură în spate, dând explicaţiile privind cu ochii direct în cameră.

    Doamna agresivă şi revendicativă, domnul calm şi politicos amuzat. Imaginea României astăzi“.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spital virtual fara consultatii ,pe fb asta mai trebuia! E intr-adevar un dooctor bun! In curand o sa faca operatii pe fb! Pai dracu normal ca e calm si bine informat! Chiar si filmul avocatul diavolului arata asta cu al pacino. Oameni buni nu ii mai judecati pe altii deschideti ochii mari si vedeti cum suntem manipulati zi de zi! Drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

      Ștergere
    2. Bai anonime farmacist cu vaccinurile tale, voi vreti sa dispara virusii pt ca fac rau oamenilor; voi incepand cu pasteur, un parvenit si un copiator, faceti si mai rau oamenilor.Asadar astept,, vaccinul'' impotriva voastra !

      Ștergere
  9. Noi fără Schengen, ei stăpâni la noi. De ce? De "bine" ce ne conduc ai nostrii (trădători).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:47, nu ai inteles. Ne accepta in Schengen, daca primesc portul Constanta.
      Sa mearga la plimbare olandezii si sa-si mai puna pofta in cui.

      Ștergere
  10. Foarte bine!! Asa sa fie.
    Nu trebuie ca Gradina Maicii Domnului sa fie atinsa de toata lucratura diavoleasca ce vine din spatiu.
    Doamne Ajuta.i Romaniei Tale!

    RăspundețiȘtergere
  11. SORIN ROȘCA STĂNESCU

    ..Premierul Viorica Dăncilă tace și face. Surclasându-i practic pe toți ceilalți prim-miniștri ai României. În raport cu parteneriatul nostru cu Emiratele Arabe Unite. O investiție de mari proporții a fost decisă prin dezvoltarea cu uriașe investiții din Dubai a Portului Constanța, care se transformă astfel în principala poartă de intrare în Europa. Spre consternarea olandezilor. Care voiau și ei. Dar nu s-a legat.

    O știre bombă a trecut aproape neobservată. Mai întâi, România a prelungit cu 30 de ani, în luna februarie, contractul de cesiune încheiat de Administrația porturilor maritime Constanța cu DP World, companie deținută de Emiratul Dubai și care vizează cel mai mare terminal de containere din Portul Constanța. O investiție care a adus în România până în prezent 200 de milioane de dolari, urmând să mai rezulte din acest parteneriat încă 100 de milioane de dolari. Duminică, tot acest parteneriat cu Emiratul Dubai a fost upgradat într-un mod spectaculos. S-a semnat un memorandum care prevede un parteneriat extins cu Administrația Porturilor Maritime Constanța, care va pompa în economia românească încă 250 de milioane de dolari. În paranteză fie spus, Emiratele Dubai se prefigurează a deveni unul dintre cei mai de nădejde parteneri economici ai României. Dacă ne gândim că, tot în baza unui contract de concesiune pe 30 de ani, o societate din Emirate a preluat și Insula Mare a Brăilei, unde deja sunt în plină desfășurare investiții semnificative.

    Dacă există cineva care are impresia că îi ridic osanale nemeritate doamnei Viorica Dăncilă, îi atrag atenția că de această dată nu mai discutăm doar de o investiție spectaculoasă. Făcută de un partener străin, fără ca acesta să ne pună condiții umilitoare, care ar presupune o cedare în materie de suveranitate sau de drepturi și de libertăți fundamentale ale omului. Avem de-a face pur și simplu cu acel tip de investiții profitabile și care nu implică condiții politice, de care avem atâta nevoie. Dar pe tabla geopolitică lucrurile stau altfel. Din această perspectivă, pe drept cuvânt se poate face afirmația că Viorica Dăncilă a dat o lovitură de mari proporții. Iar în cele ce urmează voi explica de ce.

    După cum se știe, Olanda, care s-a erijat prin ambasadorii ei succesivi de la București într-un fel de jandarm al Europei în România, umilind de multe ori în ultimii 15 ani guvernele de la București și dându-ne necontenit lecții privind statul de drept și Justiția, opunânânu-se din răsputeri atât ridicării MCV pe România cât și intrării noastre în spațiul Schengen, are de fapt în vizor un obiectiv geostrategic major. Toate presiunile făcute asupra României de oficialii olandezi au un scop precis. Acela de a pune mâna pe Portul Constanța. Un port mult mai important decât Portul Rotterdam. Ar însemna, la proporții mult mai mari, să se repete figura urâtă pe care ne-au făcut-o austriecii cu acceptul autorităților de la București, care s-au lăsat șantajate, atunci când OMV, o societate de câteva ori mai mică în domeniu energiei, a înghițit literalmente colosul românesc Petrom, cu câmpuri petrolifere cu tot, cu gaze de sondă cu tot, cu două rafinării pe care le-a distrus, consecința fiind și distrugerea Oltchim și care în final nici măcar nu și-a respectat obligațiile prevăzute în contractul de privatizare. Nu pot încheia această paranteză fără a mă întreba când vom avea un Guvern suficient de demn și cu capul pe umeri și animat de iubire de țară, care va pune piciorul în prag și va anula respectivul contract de privatizare cu toate penalizările aferente.

    RăspundețiȘtergere
  12. Continuare S.R.Stanescu

    Dacă olandezii ar fi pus mâna pe Portul Constanța, așa cum și-au dorit în mod constant în ultimii 30 de ani, ar fi făcut-o firește cu brutalitate, cu cinism, în stilul Austriei și fără ca în final statul român să se aleagă cu vreun beneficiu real. Acum situația este diametral opusă. Extinderea investițiilor masive ale Emiratului Dubai în Portul Constanța aduce avantaje și câștiguri reale pentru partenerul român, dar și un câștig uriaș în plan geostrategic. Explicația nu e prea complicată. Singurul element care obturează utilizarea exponențială a Portului Constanța ca poartă de intrare în Europa îl constituie restricțiile de trecere a navelor prin Strâmtoarea Bosfor. Cu acordul guvernului de la Ankara însă, Emiratele vor construi în următorii cinci ani un canal alternativ pentru transportarea vaselor de mare tonaj. Începând din acel moment, Portul Constanța, port românesc, dezvoltat în cadrul unui parteneriat corect, așa cum s-a dovedit a fi și parteneriatul pentru cel mai important terminal de containere, va deveni unul dintre cele mai importante noduri comerciale ale continentului.

    Să legăm acest proiect, care practic a demarat, de un altul, având o importanță la fel de mare. Și cu care se află în interconexiune. Proiectul prin care, pe bani ai Uniunii Europene, dacă autoritățile de la Bucureși vor acționa în mod corespunzător, va fi realizată interconexiunea dintre Canalul Dunărea Marea Neagră și Rin. De fapt dintre Rin, Dunăre și Canalul Dunăre Marea Neagră. Când se va finaliza acest proiect, convenit în urmă cu aproape 40 de ani de Ceaușescu cu autoritățile de la Berlin, cele mai multe mărfuri vor tranzita nu pe autostrăzi și nu pe căile ferate, ci pe Rin, pe Dunăre, pe Canalul până la Marea Neagră și, apoi, cu diverse destinații, pornind din Portul Constanța modernizat.

    Iată care sunt argumentele care mă determină să apreciez la superlativ aceste demersuri ale premeirului Viorica Dăncilă. În timp ce alții s-au bătut degeaba cu cărămida în piept, această femeie modestă și curajoasă a făcut și face puțină istorie. Avem nevoie și de vești bune din când în când și e bine dacă ele vin și de la Palatul Victoria.

    P.S.: Și ca să nu ne mai taxeze de dimineață până seara oficialii olandezi, acuzându-ne pe nedrept că am fi cel mai corupt stat din Europa, îmi permit să le reamintesc că una dintre cele mai importate bănci olandeze, ING, tocmai are de plătit penalizări convenite de aproape un miliard de euro, pentru că a spălat în mod constant bani prin sucursala sa din Italia. Prinși cu mâța în sac, după ce au executat asemenea operațiuni frauduloase ani de zile, bancherii de la ING au scăpat cu fața curată. Au căzut la înțelegere cu autoritățile olandeze să plătească și să scape. Și au plătit practic tot din banii deponenților. Și nici unul dintre ei nu este corupt.Și nici funcționarii statului, care au participat la târg.

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria Aurelia, bine punctat! Este perfect adevarat! Nu stiu cati oameni mai gandesc ca tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. 1. 🛑 MIHAI CRAIU poate fi găsit cu ușurință pe site-ul ANM având declarații de sponsorizari de la ‼️SANOFI‼️ care a distrus Filipine conștient anul trecut cu un vaccin împotriva febrei galbene care agrava boala, în loc sa o prevină și de la ‼️NOVARTIS‼️care a mituit guvernul Greciei pentru a avea exclusivitate pe piață. Sumele sunt cuprinse intre 3000 și 10.000 RON. De asemenea, dumnealui primește 27 RON/vaccin administrat. Puteți găsi declarația de sponsorizari după numele Craiu Mihai și Mihai Craiu la secția beneficiar:
    https://www.anm.ro/sponsorizari/afisare-2017/sponsori
    Interesul își poartă fesul.
    2. 🛑 MIHAI CRAIU a fost responsabil de decesul unui copil in 2012! I-au injectat anumite medicamente care fulgerător i-au adus decesul, iar dumnealui, se pricepe atât de bine la farmacologie ca nu își poate explica de ce a murit. De altfel in confruntarea cu Olivia a încurcat atât valorile aluminiului conținut de vaccin cât și valorile absorbite în laptele matern și nici nu a făcut diferența între injectarea direct în sange și înghițirea unei substanțe chimice. Nu ne mirăm, deci, cum nu și-a explicat decesul acestui copil.
    3. 🛑 A mințit și a promovat un studiu care ar dori sa scutească vaccinurile de faptul ca pot cauza autism, făcut de un producător de vaccinuri: Statens Serum Institut, Institutul a produs cu "succes" vaccinurile: vaccinul BCG tulpina daneză 1331 împotriva tuberculozei (conform wiki). Va amintiți vaccinurile de speriat din Danemarca, cele care au îmbolnăvit copiii cu TBC din 2012?! Aceștia acum, promovati și de Craiu, me spun că vaccinurile nu cauzează autism. Interesul își poartă fesul!
    4. 🛑 Spune ca vaccinurile sunt sigure și neagă orice potențial dăunător al vaccinurilor în ciuda prospectelor vaccinurilor, spune ca ar fi reglementate din punct de vedere al producției. Practic, atât incidentele trecute din România, cât și analizele recente arată vaccinurile sunt neconforme, contaminate și în loc să ajute, mai mult otrăvesc. Ca acele standarde de conformitate sunt de fapt ignorate în mod flagrant in ceea ce privește producția vaccinurilor.
    http://cunoaste-riscurile.ro/vaccinuri-contaminate

    Resurse:
    1. Cazul Sanofi Filipine:
    https://m.activenews.ro/externe/Procurorii-din-Filipine-acuza-reprezentanti-ai-Sanofi-si-ai-Guvernului-in-legatura-cu-vaccinul-contra-febrei-Dengue-155127
    Presa internațională:
    https://www.google.ro/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSL3N20E2ZH

    2. Novartis și mituirea guvernului Greciei:
    https://www.google.ro/amp/s/amp.theguardian.com/world/2018/feb/22/greece-to-investigate-top-politicians-over-novartis-bribery-claims

    3. Mihai Craiu și decesul unui copil nevinovat:
    https://evz.ro/marturia-cutremuratoare-a-tatalui-fetitei-plimbate-intre-spitale-pana-a-murit-dupa-injec-9.html

    4. Scandalul vaccinului BCG din Danemarca:
    https://youtu.be/2cP6k2pV_0o

    Craiu este un mercenar mincinos care susține și legea vaccinarii obligatorii conform declarațiilor făcute către vice, dar și neagă cu nerușinare faptul ca e sponsorizat (mită legală), deși declarațiile de pe site-ul ANM le-a făcut cu manuta lui!!!!

    Nu vă lăsați păcăliți, citiți prospectele vaccinurilor și informați-vă înainte! Nu lăsați pe alții sa gândească in locul vostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti medicii si farmacistii sunt vinovati. Omenirea ii va condamna cand vor realiza ce au facut acesteia.

      Ștergere
  15. Press TV Français
    Ieri la 11:03

    En France, le gouvernement utilise des marqueurs chimiques et des nano-particules sur des manifestants.
    Les Gilets jaunes et les passants sont devenus, à leur insu, des cobayes pour la première expérimentation mondiale sur des humains de nano-particules et de marqueurs chimiques dont l’effet sur les organismes biologiques est encore très mal connu.
    Pour le gouvernement français, il s’agit de « produits de marquage chimique codé » inoffensifs qui imprègnent la peau, les cheveux et les vêtements des personnes visées pour une durée variant entre plusieurs semaines et des dizaines d’années.http://ptv.io/2iJD

    Traducere:

    În Franţa, guvernul foloseşte markeri chimici şi nano-particule pe protestatari.

    Vestele galbene și trecătorii au devenit, fără cunoștințele lor, cobai pentru primul experiment mondial asupra oamenilor de nano-particule și markeri chimici al căror efect asupra organismelor organice este încă foarte slab cunoscut.

    Pentru Guvernul francez, este vorba de "produse de marcare chimică inofensive" care pătrund în piele, păr și haine ale persoanelor vizate pentru o durată între câteva săptămâni și zeci de ani. http://ptv.io/2iJD

    RăspundețiȘtergere
  16. Voi ,cei care sustineti vaccinarea,nu aveti habar care-i adevaratul scop al acesteia.Oricum sloganul intentiei este" nu ne interesaeaza cine rezista,cei care rezista experimentului sunt cei potriviti pentru scopul nostru".Sigur nu sunt interesati de sanatatea rasei umane ci de transformarea acestor corpuri la nivel de ADN pentru a fi compatibile cu AD-ul lor (conducatorii planetei)pentru a putea locuii la suprafata planetei.

    Cei care se bat pentru vaccinare,respecta un program mental implementat de neumani.Prin aroganta si ignoranta ne autodistrugem propria rasa,cedand corpurile altor rase.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. de data asta D-are dreptate-desi sunt farmacist niciodata n-am fost de acord sa se administreze vaccinuri-fiicei mele i-am facut vaccin antirujeolic ca mai tarziu sa faca Rubeola-sa caaaa feriti-va cat puteti

    RăspundețiȘtergere