miercuri, 27 martie 2019

GLOBALIZAREA SI REGLOBALIZAREA !

Imagine similară.
                                                 26 Martie 2019 ,ora 23,45 !

                                        Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:
                      "Ca să ne globalizam si reglobalizam ,hai sa spun aşa :
DUMNEZEU e mare si puternic !
Apoi, aud un alt glas care explica:
    Globalizarea consta in, Bing Bangul pe care il traim .
         N-ai cum sa fii si dulce şi ...Traian !"                  
  După care,totul ia sfarsit !
Dragii mei, se vorbeste de mult timp despre 
GLOBALIZAREA ECONOMIEI MONDIALE.
Si as aduce aici si pe GEORGE SOROS care, este un adevarat destabilizator al Economiei Mondiale.
Iata ce inseamna in mintea acestui om,GLOBALIZAREA ECONOMIEI MONDIALE:

        
          “Aş vrea să fiu cunoscut ca un speculator financiar, filantropist şi filosof” (George Soros)
George Soros a devenit celebru în septembrie 1992 când a riscat 10 miliarde de dolari speculând pe scăderea lirei sterline, într-o singura zi de tranzacţionare reuşind să obţină un profit de un miliard de dolari. Soros este cunoscut ca fiind “Omul care a ruinat Banca Centrală a Angliei.
George Soros s-a născut în 12 august 1930 în Budapesta, Ungaria. În anul 1936 familia îşi schimbă numele din Schwartz în Soros, ca răspuns la amplificarea antisemitismului şi fascismului din acea perioadă. În limba maghiară, Soros înseamnă “succesor desemnat”, în ebraică, “fundaţie”. În anul 1947 Soros emigrează în Anglia, iar în 1952 Soros devine absolvent al London School of Economics. În 1956 Soros se mută în SUA, New York City.
În perioada anilor 1956 – 1959 Soros lucrează ca şi arbitrajor (realizează operaţiuni de sens contrar pe pieţe diferite) la F.M. Mayer. În această perioadă începe să îşi dezvolte propriul set de idei („the theory of reflexivity”) după care se va ghida ulterior în cariera sa de investitor şi filantrop.Între anii 1959 – 1963 Soros lucrează ca şi analist la Wertheim & Co, iar în perioada 1963 – 1973 Soros lucrează la Arnold & S. Bleichroeder, unde ajunge să ocupe poziţia de vicepreşedinte.
În 1967, dezvoltă primul fond de investiţii, numit Eagle, pentru ca în 1969 să dezvolte cel de-al doilea fond Double Eagle Hedge Fund.În 1973 Soros părăseşte poziţia sa de la Arnold & S. Bleichroeder pentru a dezvolta propriul lui fond speculativ, cu un capital de 12 milioane dolari, în cea mai mare parte sume provenite de la investitori. Iniţial fondul s-a numit Fondul Soros, însă acum poartă denumirea de Fondul Quantum Endowment. Din 1979 Soros îşi începe activităţile sale filantropice majore prin alocarea de fonduri pentru a ajuta studenţii de culoare să aibă acces la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud. El susţine în această perioadă o serie de disidenţi din blocul de est.
În 1982 Soros dă numele organizaţiei sale filantropice – Fundaţia pentru o Societate Deschisă, în onoarea filozofului Karl Popper, autorul „Societatea Deschisă şi duşmanii ei”. Popper susţine în această lucrare faptul că societăţile pot prospera numai atunci când există o guvernare democratică, libertate de exprimare şi respect pentru drepturile individuale.
Încă de la începutul anilor ’90 activismul politic a devenit de interes pentru Soros. Acesta a început să scrie cărţi şi să ţină discursuri despre drepturile omului, libertate politică, educaţie sau rolul SUA în relaţiile internaţionale. Printre cărţile scrise amintim „Alchimia Finanţelor”, „Deschiderea sistemului sovietic”, „Criza capitalismului global: Societatea Deschisă în pericol”, „George Soros: despre Globalizare”” , „Nouă paradigmă pentru pieţele financiare: criza creditelor din 2008”.
Investitor pe termen scurt, Soros a făcut speculaţii uriaşe pe direcţiile pieţelor financiare, acesta reuşind să intuiască foarte bine trendurilor economice internaţionale, atunci când nimeni nu ar fi crezut că lucrurile vor evolua în acel sens.
Există zvonuri care spun ca investitorul ar fi cel care s-ar fi aflat în spatele crizei financiare asiatice din anul 1997. Acesta a pariat împotriva creşterii bahtului, moneda tailandeză, iar acest lucru ar fi dus la declanşarea crizei.
Potrivit opiniei lui Soros pieţele de capital sunt nişte pieţe haotice, unde investitorii se influenţează unii pe alţii şi reacţionează mai mult bazându-se pe sentimente şi mai puţin pe raţiuni logice. Soros tranzacţionează de cele mai multe ori în acelaşi sens cu evoluţia pieţei, dar caută întotdeauna oportunităţi prin care să facă lucrurile diferit şi astfel să obţină profituri mai mari.
“Nu are importanta daca ai dreptate sau nu, ci cât de mulţi bani câştigi când ai dreptate şi cât pierzi când ai greşit” (George Soros)
“Mă bazez foarte mult pe instinctele animalice” (George Soros)
Stilul de tranzacţionare al lui George Soros nu este pentru cei slabi de inimă sau pentru cei cumpătaţi cu banii. Soros a avut drept tactică de tranzacţionare pariuri mari pentru câştiguri mari, însă acest lucru a însemnat automat şi asumarea riscului de a avea şi pierderi mari. Dacă nu îţi permiţi să pierzi, atunci nu trebuie să adopţi politica lui Soros.
Scriind George Soros carte ”Despre globalizare”, am avut drept scop nu doar să arăt cum funcționează capitalismul global, ci să și ofer totodată sugestii privind căile prin care el poate fi îmbunătățit. Din acest motiv, a adoptat o definiție oarecum restrânsă a globalizării: conform ei, globalizarea reprezintă mișcarea liberă a capitalului însorită de dominația crescând a piețelor financiare globale și a corporațiilor multinaționale asupra economiilor naționale.
O astfel de abordare are avantajul că restrânge subiectul discuției. George Soros susține că globalizarea a fost inegală. Dezvoltarea instituțiilor noastre internaționale nu a ținut pasul cu dezvoltarea piețelor financiare internaționale, iar aranjamentele noastre politice au rămas în urma globalizării economiei. Bizuindu-se pe aceste premise, George Soros a formulat un set de propuneri cu caracter practic care ar putea face capitalismul global mai stabil și mai echitabil. 
Dar noi sa avem Credinta si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, si cu siguranta vom fi ocrotiti de tot ce este rau si ne aduce suferinta.
                   DUMNEZEU e mare si puternic !
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    









  


                

      

12 comentarii:

  1. Dupa cum o spunea singur intr-un film,activismul politico-economic a lui Soros-evreul, a inceput inca din adolescenta cind cu patronul sau colecta la Budapesta pentru nazisti bunurile evreilor deportati in lagarele de exterminare.
    Cit despre prima globalizare a fost facuta de imperiul Roman interesat si de aurul Dacilor prin imparatul Traian-pomenit in viziune-craciun,

    RăspundețiȘtergere
  2. Soros are cv influența. Dacă vorbim de bani, declanșare de crize economice, bani plasați in bănci centrale etc atunci familiile influente sunt Rotchild din UK și Rockefeller din NewYork.

    RăspundețiȘtergere
  3. Globalizarea e buna,este sistemul de pe planeta zeilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Alerta in Germania,scurgere periculoasa de amoniac,populatie evacuata,sursa,dcnews.Ati avut recent o viziune cu o scurgere de gaz intr-o intersectie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alerta in Germania,scurgere periculoasa de amoniac,populatie evacuata,sursa,dcnews.Ati avut recent o viziune cu o scurgere de gaz intr-o intersectie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Soros de unul singur nu putea destabiliza economuc lumea intreaga sau chiar un stat -fara ajutorul masoneriei sau a magnatilor lumii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este singur navea cum sa joace la risc avea masinarie de informatorii ocultei

      Ștergere
  7. Acest Soros nu poate fi numit om ci
    Diavol ciut asta este numai cand il vad la fata poti usor s-a vezi ce fel de om este. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest aparent om soros si acolitii sai nu puteau destabiliza aceasta planeta, daca noi am fi fost constienti de masinatiunile lor. Ei,practic au facut totul la vedere,dar au stiut ca noi nu vedeam, fiindca,mintea noastra le-a apartinut prin control,si am vazut doar holograma pe care ne-au afisat-o.
    Pamantul de foarte mult timp sufera de relele tratamente cauzate de ei,de noi toti,doar ca acum cand se produce aceasta trezire in constiinta colectiva, incepem sa vedem, cu coada ochiului ce se intampla cu adevarat.Nu-i mai rau ca altadata doar ca acum simtim dur aceasta realitate fiindca am devenit constienta de ea. Plus ca, acum traim in aceeasi dimensiune 4,cea astrala,(nu toti,inca mai sunt multi in D3)dimensiune unde mergeau cei care mureau inainte,dezancarnatii cu constiinta inconstienta ca si fiintele intunecate,sau diavolii,cum le spunem noi.De aceea simtim atata frica fiindca suntem in "zona" unde se fabrica frica.Cei care mor in intunericul mintii nu mai pleaca nicaieri sunt aici cu noi,sau noi suntem aici cu ei,fiindca aici era locul lor.Oamenii cu cel de-al treilea ochi deschis, vad fiinte si lucruri nu prea frumoase.Bine de cei care nu vad,fiindca,ar privi filme de groaza,permanent!

    Ne-am inaltat in constiinta dim.a 4-a,pentru a curata acest spatiu de toata negativitatea.Dar ca sa schimbam ceva aici,mai intai trebuie sa devenim constienti deaceasta existenta.

    Observam nebunia acestor vremuri dar nu stim ce-i cu ea.Ei bine, ne-am mutat in "marea brambureala" de buna voie si nesiliti de nimeni, si trebuie sa facem ce avem de facut.Nu am venit aici sa dam vina unul pe altul,sau sa ne luptam cu principiile si convingerile noastre ci sa transformam aceasta groapa de gunoi intr-o gradina superba.SI CHIAR PUTEM S-O FACEM,NE TREBUIE DOAR INCREDERE , CREDINTA.

    Mai bine am folosi energia pe munca transformarii,nu pe certuri ale ego-urilor, care se cred mai destepte si mai bune!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. Grupul Renaut pregateste cel mai mare concern auto de pe planeta prin Fuziunea cu Nisan si Fiat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Se pare ca revelatia divina cit ei definitia termenului globalizare este rastalmacita prin polit8izare cu efectele propagandelor populiste rin Romania Israel si Ungaria care au ales sa faca din capitalietul Soros un balaur mediacic pe fonrul propagandei fontra occidentului si a sustinerii pluripartitismului promovat de unele fundatii sustinute de el. Populistii nu vor pluripartitism ci vor sa fie ca inainte sa cistige doar ei alegerile invatati cu dictatura si zidul rosu enclavizarea lipsa monitorizarilor pe justitie ei pe buna guvernare. Vor sa faca legea punind nerealizarile pe spinarea unui presupus stat paralel straini etc.
    Globalizarea nu este o hotie ci libertatea de circulatie de schimburi fomerciale piata libera schimburi tehnologice comunicatii etc
    Raspindirea crestinismului a fost posibila si datorita globalizwtii.
    Daca ea wr fi fost ca acum in secunda doi toata planeta ar fivazut la Tv pe Iisus inca de atunci.
    Globalizarea sub forma pietei libere aduce concurenta economica mai puternica in zonele mai putin dezvoltate conducind la inevitabile falimente si fortind grabirea retehnologizarii si investitiilor.
    Deci are si parti rele pt cei nepregatiti concurentei libere.
    Fara globalizare Romania nu poate deveni Tara aleasa cu libertate de circulatie si restul libertatilor.
    Asta a vrut sa spuna Dumnezeu.
    Dar Dumnezeu este atotputernic si are voie sa decida orice crede el ca e hine fara sa credem musai si noi ca e bine. Si cum.Dumnezeueste atotputernic si va schimba toate lucrurile pe masura tranzitiei la noua orinduire va elim8na efectele adverse prin noi relatii economice dar asta nu din secun unu sau doi ci treptat . De aceea e necesar si un anumit sacrificiu temporar. Indetinitiv Dumnezeu nu va desfiinta libertatea nici macar pe cea religioasa la nivel legislativ flci doar va limita iesirile porcoase si eventual mincinoase.
    Talmacind in lumina propagandei partinitoare PsdAlde e ca si cum ati puuni decit Soros cne cuvibtele politicienilor in gura lui Dumnezeu. Va rog sa ma credeti ca ei sint impotriva lui Dumnezeu si cu nimic mai buni decit Soros. Mincinosi. Vremea adevarului a venit.

    RăspundețiȘtergere