miercuri, 6 martie 2019

O MINUNE INFAPTUITA , DIN IUBIREA LUI DUMNEZEU ! PICIORUL MI-A FOST VINDECAT !


                      1 Martie 2019,ora 3,33  zori de zi !

                                  Dragii mei, 

În aceasta noapte ,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi incalzeste inima si sufletul,trupul si cugetul.
Stateam cu ochii inchisi,deoarece ,nu aveam nevoie ca sa-i deschid pentru că, vedeam cu ei inchisi,mai bine decat cu ei deschisi.
                     Imagini pentru SFANTA TREIME.

Desi vedeam un Cer de noapte, din Cer s-a deschis un tunel de lumina alba ,orbitor de stralucitoare,lumina ce ajungea pana la mine, pana la locul meu in pat. 
                  Imagini pentru MAICA DOMNULUI.

Din acea lumina alba orbitor de stralucitoare,se desprind doua brate,doua mâini divine care, vin si-mi prind piciorul bolnav (am tromboflebita profunda ,dar aveam si o durere cumplita de genunchi ).
Mainile divine ,imi ung cu o crema alba,usor transparenta tot piciorul dureros ,incepand cu  varful degetelor si terminand la coapsă.
Tot piciorul meu,era invelit intr-un strat alb de crema transparenta.
Intreb fara sa deschid gura mea,intreb doar cu gandul meu,asa:
          Ce se intampla ?
          Pe mine ma dor genunchii de mult timp.              De ce tocmai acum?
Iar un glas divin ce venea dinspre cele doua maini,imi spune:
            "Aveai nevoie de Poarta Iubirii !
            S-a deschis Poarta Iubirii "
Iar lumina albă, orbitor de stralucitoare care coborâse din Cerul Sfant prin acel Tunel de Lumina,  si care,facea legatura cu Pămantul, continua sa ma incalzeasca in mod divin, in timp ce mainile inca mai intindeau crema alba pe al meu picior dureros.
Totul a durat, mai mult de 30 de secunde.
După ce totul a disparut ,nu m-am mai gandit la piciorul care ma durea cand m-am culcat; chiar deloc nu ma mai gandeam la el, si chiar il miscam in pat fara sa stau cu grija, daca e bine sau nu, ca sa-l misc  intr-un anume fel.
Dimineata cand m-am dat jos din pat, am observat cu uimire ,faptul ca ,nu ma mai durea deloc genunchiul si nici locul cu Tromboflebita.
Ma miscam in stanga si-n dreapta, fortam picorul,dar nu ma mai durea deloc.
Si-atunci, imi amintesc de trairea din zori de zi, si privesc spre Sfintele Icoane , in timp ce lacrimile au inceput sa-mi curga siroaie.
Erau lacrimi de bucurie,erau lacrimi de multumire.
Am multumit Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,pentru MINUNEA ce -a infaptuit-o pentru mine roaba Sa, MINUNE ce o traiesc in fiecare clipa,cand ma gandesc la cuvintele care mi s-au grait:
                    
                "Aveai nevoie de Poarta Iubirii !
            S-a deschis Poarta Iubirii "

Fratilor, DUMNEZEU a deschis POARTA IUBIRII Sale si a revarsat-o asupra mea, a trimis INGERUL Său ca sa-mi aline durerea ,ca sa-mi vindece piciorul dureros in acea noapte.
Toata aceasta MINUNE, m-a intarit trupeste si sufleteste, si mi-a dat putere ca sa merg mai departe,chiar daca drumul imi este pavat cu spini si pălamizi.
Fiecare dintre noi dragilor, poate trai asemenea MINUNE,daca ,am fi statornici in Credinta,in Rugaciune,daca am respecta cele 10 PORUNCI dumnezeiesti ,si nu in ultimul rand,daca ne-am iubi Aproapele ca pe noi insine.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ,pentru fiecare zi pe care o traim, pentru fiecare clipă in care, îi avem alaturi pe cei dragi inimii si sufletului nostru.
Sa cerem in Rugaciunile noastre de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului,sanatate, nadejde,Credinta si dragoste, precum si mantuire sufletului nostru,si sa daruim in schimb,toata inima noastra si toata iubirea noastra.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:












             
                      

80 de comentarii:

  1. asta da minune!-d-na MARIA am avut si eu o minune mare-aveam vreo 47 ani si ma durea un san ff rau-s-a inrosit-am plans si m-am rugat la DUMNEZEU SI MAICA SA si a doua zi-dupa ce se instalase menopauza de 2 ani in urma am avut ciclu de 2 zile apoi totul a disparut pana in ziua de azi-cred ca nu e o rusine sa vorbesti de asemenea lucruri

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur din suflet! Sănătate sa sa de-a bunul Dumnezeu și să vă răsplătească pentru tot binele ce-l faceti!Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si dvs.dna Maria Handic va veti vindeca.Veti vedea minunea lui Dumnezeu.
      M M

      Ștergere
    2. Doamne ajuta!Sa vă audă bunul Dumnezeu!Va mulțumesc din suflet.Maria H (Ez nu mă pot compara cu d-na.Ghiorghiu,dumneaei e persoana aleasă de bunul Dumnezeu)!

      Ștergere
    3. Doamne ajuta!Sa vă audă bunul Dumnezeu!Va mulțumesc din suflet.Maria H (Ez nu mă pot compara cu d-na.Ghiorghiu,dumneaei e persoana aleasă de bunul Dumnezeu)!

      Ștergere
  3. Daca recidiveaza boala ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boala nu mai recidiveaza daca este un miracol divin de la Dumnezeu,credinta este puterea si prin rugăciune se poate stopa revenirea bolii. Aveti credinta de foc si veti distruge orice urma de boală din corpul dvs..Spuneti bolii sa plece in numele lui Iisus si va pleca.

      Ștergere
    2. 00.31 Auzi , dar daca iti cade maine o tigla de pe casa in cap ????

      Ștergere
  4. Sa fiți fericita si noi cu dumneavoastra, ca Cerul este cu noi, ne poartă de grije. Mulțumim Preasfintei Treimi si Maicutei Sfinte. Va doresc multa sanatate si Iubire Sfânta.

    RăspundețiȘtergere
  5. V-am spus ca veti fi vindecată in primavara doamna Maria.Iisus a facut minunea pentru dvs si a venit pe trupul bolnav ca sa vedeti acest semn real..De ce tocmai acum ? Pentru ca a venit timpul Vindecarilor. Sa deschis poarta divina si iubirea lui Iisus va cobora peste cei alesi cu puteri si semne mari. Sunteti al doilea caz de vindecare in câteva zile tot prin intervenție divina urgenta .tot inainte. Monica M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, dar cine sau in ce conditii se poate vindeca? Aproape oricine are cate ceva( nu neaparat asa grav ca dna Maria) .. ne vom videca cu totii?

      Ștergere
    2. D-na Monica Mcredeți că bunul Dumnezeu mă va ajuta sa ma vindec? Eu nu meri ,dar, pentru copilul meu sa nu rămână al nimanui,el singur nu se descurca!Oricum va mulțumesc!Maria H

      Ștergere
    3. Dna. Maria Handic, ce anume va supara la sanatate?

      Ștergere
    4. Anonim15.25Multumesc de intrebare!Ma supara foarte tare ficatul,diagnostic:hepatita cronica acuta si tot ce deriva din acceasta boala!Diagnosticul mi-a fost dat acum un an sau doi,de atunci nu am fist la doctor,degeaba m-as duce!A fost salvarea in urma cu o luna,au vrut sa ma interneze dar a trebuit sa refuz sub semnatura,nu am cu cine sa las baiatul!Faca-se voia Domnului!(oricum,alternativa nu am)! Maria H

      Ștergere
    5. Nu aveti habar ce miracole face infuzia de armurariu.
      O recomand si celor sanatosi dar mai ales celor bolnavi de hepatita A,B sau C.
      Este foarte buna o cura de ceai si dupa un eveniment gen Craciun sau Anul Nou cand consumam foarte multe grasimi si alcool.

      Ștergere
    6. Vindecarea cirozei si a hepatitelor virale B si C

      Cu 20 de minute inainte de cele trei mese principale:
      • se iau cite 2 lingurite de miere in care se amesteca o fiola de laptisor de matca liofilizat se dizolva cu ceai caldut de macese
      • se maninca un biscuit sau o feliuta de piine, pe care se pun, cu 72 de ore mai inainte, cite 40 de picaturi de tinctura de propolis 30 la suta .
      Numai inaintea mesei de dimineata:
      • se maninca 3 lingurite cu virf de polen, ori cite 30 de pastilute de pastura (are eficienta dubla fata de polen)
      • se bea o cana cu infuzie din pedicuta (o lingurita planta la 250 ml apa, se indulceste cu miere poliflora, care se adauga numai la o temperatura a ceaiului de sub 40°C.
      In timpul mesei de dimineata se bea o cana cu ceai de macese indulcit cu miere poliflora, la aceeasi temperatura.
      Dupa fiecare masa principala se iau 2 lingurite de miere
      In toata ziua, treptat, se beau cite 0,5 l de apa in care se pun 6 lingurite de otet miere(sau orice otet din mere si miere), indulcind cu miere poliflora, dupa gust.
      In toata ziua se bea cite 1 l de infuzie hepatic(se pun 3 lingurite cu virf de plante; se indulceste cu miere poliflora).
      In 6-8 ore (trei reprize), se beau 50 ml infuzie de rostopasca (un virf de cutit pulbere; se indulceste cu miere poliflora).
      Inaintea mesei de seara, doar cei cu ciroza ori VHB si VHC vor bea inca o cana cu infuzie de pedicuta.
      Se face reflexoterapia talpilor: pe o pinza se pun pietricele de riu ori boabe de fasole, pe care se merge cu sosetele puse, cite 30 de minute dimineata si seara (se incepe cu cite 5 min, sporind zilnic timpul cu inca 5, pina se ajunge la timpul recomandat).
      La fiecare 10 zile, se fac cite 3 bai consecutive: pentru fiecare litru de apa din baie, pusa astfel incit inima sa ramina in afara (pe cap si pe umeri se pune apa cu pumnii), se adauga cite 50 g de miere poliflora, 50 ml otet din mere si miere si cite 100 ml decoct ceai de bai Farmacia Naturii (2 linguri de plante pentru fiecare litru de decoct); se sta in baie 20-25 minute; corpul nu se spala cu sapun (spalarea se face mai inainte, pentru ca sebuumul de pe piele sa nu impiedice absorbtia substantelor); apa de baie, la nevoie, poate fi reincalzita pentru urmatoarele doua seri.
      Se face o pernita din pedicuta(VEZI PERNA ANTIREUMATICA FARMACIA NATURII), de 2 cm grosime, care se aplica pe zona corespunzatoare ficatului, de 2-3 ori/zi (indeosebi in cazul cirozelor si a hepatitelor virale B si C, ori tumorilor).
      Se exclud din alimentatie: zaharul si preparatele care-l contin, orice preparat conservat, laptele dulce, mezelurile, orice grasime animala, prajelile, piinea, ouale, brinzeturile grase, margarina, vinetele, fasolea uscata, ridichiile, orice suc din comert, aromele si colorantii sintetici, condimentele.
      Se maninca indeosebi: lapte acrit in casa (1 l/zi si, daca se poate, mai mult), griu germinat, brinza de vaca (framintata alternativ cu hrean, usturoi, cimbru de gradina; se pune doar cit sa dea gust), orez, paste fainoase fierte, fructe si legume crude, cartofi fierti sau copti, peste oceanic, varza cruda, salate din cruditati .

      Hepatita VHB se vindeca si se negativeaza in 2 luni, VHC in 2,5-3 luni, iar ciroza in circa 4 luni. In cazul tumorilor hepatice, terapia se continua pina la vindecare.
      Ea nu contravine nici unui alt tratament simultan.
      SUPLIMENTE ALIMENTARE UTILE:SALV 7,ORZ VERDE,ULEI DE IN,LIV 52,ANTITOX,VITAMINA C,AGARICUS,GANODERMA,ALOE VERA,BITTER BANO,ARGILA,ETC.
      ATENTIE :NU UITATI SA FITI BUNI SI IERTATORI.

      Ștergere
    7. Rostopasca
      Boli de ficat- ceea ce medicina populara știe dintotdeauna, a fost confirmat și pe cale științifică: rostopasca este un extraordinar stimulent al funcției hepatice. Se administrează sub formă de pulbere, câte un vârf de cuțit (aproximativ 0,5 grame) de 4 ori pe zi, în cure de 21 de zile, cu 7-10 zile de pauză.
      Este un remediu excelent, pentru persoanele cu afecțiuni ale ficatului apărute în urma intoxicațiilor și a otrăvirilor, a infecțiilor cu virusul hepatitei.

      Ștergere
    8. Pedicuta

      Recomandari:
      - ceai din planta de pedicuta impotriva cirozei hepatice si a cancerului hepatic, pentru reumatici si bolnavii de artrita, chiar si atunci cind prezinta deja modificari ale formelor articulatiilor (incheieturilor).
      - cataplasma cu planta de pedicuta impotriva diferitelor dureri musculare.
      Preparare
      Ceai
      Pedicuta nu are voie sa fie fiarta, ci doar oparita cu apa in clocot.
      - 1 lingurita rasa de pedicuta se opareste cu 1/4 litru de apa in clocot, apoi se lasa sa stea putin.
      Se bea numai 1 ceasca pe zi, si anume dimineata pe stomacul gol, cu 1/2 ora inainte de micul dejun, inghititura cu inghititura.
      In caz de ciroza hepatica sau de cancer hepatic, se beau zilnic cite 2 cesti.

      Ștergere
    9. Tratament pentru HEPATITA B

      Dragii mei,

      Am sa va scriu reteta unui ceai special pentru hepatita B (cu antigen permanent).
      Se procura de la Plafar urmatoarele ceaiuri: hepatic, diuretic, laxativ, pectoral, matase de porumb, crusin, mesteacan, patlagina, sunatoare, musetel, tei si menta (facultativ), papadie, cicoare, ceai aromat.

      Pentru o prima doza se ia din fiecare ceai cate o lingura rasa.

      Se fierb 2 l apa minerala fara sare timp de 20 de minute.
      Se adauga plantele si se mai lasa la fiert 2-3 minute. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se trage in sticle.

      Mod de folosire:

       in prima zi - 4-6 linguri din ora in ora, timp de 18 ore;
       a doua zi - dupa o pauza de 6 ore, de trei ori pe zi, 50 ml, cu 1/2 ora inainte de masa;
       a treia zi - 100 ml de trei ori pe zi;
       a patra zi - 150 ml de trei ori pe zi;
       a cincea zi - 200 ml de trei ori pe zi;
       a sasea zi - 250 ml de trei ori pe zi. Totul este garantat! Sanatate!

      Ștergere
    10. Alimente recomandate unui bolnav de hepatita B

      Alimentele recomandate pacientilor cu hepatita B sunt:
      · Cerealele integrale: tarate, faina din grau integral, orez brun, ovaz, orez salbatic, porumb, secara.
      · Fructe si legume proaspete, de preferat de sezon.
      · Uleiul de masline, uleiul de canola, uleiul din seminte de in.
      · Proteine sanatoase: produse lactate sarace in grasimi, carne slaba, fasole, oua, alimente pe baza de soia.

      Ștergere
    11. Hepatita C se vindeca

      https://www.youtube.com/watch?v=LabIa1aVMpM


      Medicamentul Harvoni generic care vindeca in 3 luni Hepatita C se poate procura din India sau Egipt .
      Mai este medicamentul Twinvir - care contine tot Sofosbuvir si Ledipasvir .

      Lista farmaciilor de la noi care poate avea medicamentul Harvoni fara interferon :

      http://www.cnas.ro/media/pageFiles/lista%20farmacii%20Harvoni%2013%20oct.pdf

      Ștergere
    12. Un tratament inovator pentru Hepatita C a primit autorizația de punere pe piață pentru România


      Comisia Europeana a acordat autorizația de punere pe piață pentru VIEKIRAX® (ombitasvir/paritaprevir/ritonavir tablete) + EXVIERA® (dasabuvir tablete), tratamentul AbbVie pentru hepatita C cronică

      • În studiile clinice de fază 3, tratamentul cu VIEKIRAX + EXVIERA a vindecat 95-100% dintre pacienții cu hepatită cronică de tip C, genotip 1, înregistrând un procent mai mic de 2% de eșec virusologic ,
      • Profilul de tolerabilitate a aratat că peste 98% dintre pacienți au încheiat un ciclu complet de tratament
      • Tratamentul oral, fără interferon, a fost aprobat și pentru coinfecția Hepatita C/HIV-1, pentru pacienți aflați în tratament substitutiv al dependentei de opiacee și pacienți care au trecut printr-un transplant hepatic1,2
      • VIEKIRAX + EXVIERA este singurul tratament aprobat ce conține trei mecanisme antivirale distincte care acționează sinergic pentru a ataca virusul în 3 etape separate ale ciclului său de viață.

      AbbVie (NYSE: ABBV) a anunțat decizia Comisiei Europene, care a emis vineri, 16 ianuarie, autorizația de punere pe piață pentru tratamentul exclusiv oral și fără interferon VIEKIRAX® (ombitasvir/paritaprevir/ritonavir tablete) + EXVIERA® (dasabuvir tablete).

      Tratmentul a fost aprobat pentru administrare cu sau fără ribavirină (RBV) pentru pacienții cu infecție cronică cu virusul hepatitic C, genotip 1 (GT1), inclusiv pentru cei cu ciroză compensată a ficatului, pacienți coinfectați HIV-1, pacienți aflați în tratament substitutiv al dependentei de opiacee și pacienții care primesc transplant hepatic. În plus, VIEKIRAX a fost aprobat în combinație cu ribavirină pentru pacienții cu hepatită C cronică genotip 4 (GT4).

      “Aprobarea tratamentului AbbVie pentru hepatita C în Uniunea Europeană, care vine după recentele aprobări din SUA și Canada, le oferă pacienților din Europa un nou tratament eficient care vindecă această boală gravă,” a declarat Richard Gonzalez, Președinte al boardului și CEO AbbVie. “Ne-am luat angajamentul să lucrăm cu reprezentanți ai guvernelor din fiecare țară și ai sistemului medical pentru a susține un acces larg la tratamentul VIEKIRAX + EXVIERA.”

      Aprobarea vine după evaluarea prin procedură accelerată făcută de Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA), procedură destinată medicamentelor de interes major pentru sănătatea publică.

      Aproximativ 9 milioane de persoane din Europa sunt infectate cu hepatita C cronică, cea mai importantă cauză a cancerului hepatic și a transplantului hepatic.

      Genotipul 1 este forma de hepatita C cu cea mai mare prevalență în Europa, însumând 60% din cazuri la nivel mondial.

      În Europa, sub-genotipul cu prevalență cea mai mare este 1b (47%), România fiind o țară cu 99% prevalență a acestui sub-genotip. Genotipul 4, cel mai comun în Orientul Mijlociu, Africa sub-Sahariană și Egipt, are o prevalență în creștere în mai multe țări europene, inclusiv Italia, Franța, Grecia și Spania.

      Tratamentul AbbVie este acum aprobat pentru utilizare în toate cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, precum și în SUA, Canada, Elveția, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

      Ștergere
    13. “Hepatita C este o boală complexă, cu multiple genotipuri și categorii speciale de populație care trebuie luate în considerare la determinarea tratamentului adecvat pentru fiecare pacient în parte,” a declarat Stefan Zeuzem, profesor de medicină și directorul departamentului de medicină, de la Spitalul Universitar J.W. Goethe, din Frankfurt, Germania. “În cadrul studiilor clinice tratamentul AbbVie a obținut rate înalte de vindecare și procente foarte mici ale ratei de discontinuitate, în studiile clinice fiind incluse diverse populații de pacienți. Astfel tratamentul devine o nouă componentă importantă a clasei de terapii care schimbă modul în care hepatita C este tratată.”

      Vindecarea hepatitei C este un lucru complex, deoarece virusul determină mutații și are o replicare foarte rapidă. VIEKIRAX + EXVIERA este primul tratament aprobat care conține trei mecanisme distincte de acțiune antivirală și profile de rezistență care nu se suprapun, pentru a ataca virusul hepatitis C în mai multe etape ale ciclului de viață viral.

      “Prin aprobarea VIEKIRAX + EXVIERA în Uniunea Europeană, oferim un tratament care a obținut rate înalte de vindecare pentru pacienții cu hepatită C cronică GT1 și GT4,” a declarant doctor Michael Severino, vicepreşedinte executiv al departamentului de cercetare şi dezvoltare și director ştiinţific din cadrul AbbVie.
      “Este o parte importantă a angajamentului nostru de a promova sănătatea publică prin folosirea inovației pentru dezvoltarea unor medicamente promițătoare.”

      Ștergere
    14. Ciroză în fază terminală și hepatită

      Ceaiul cu care susțin că s-au vindecat doi bolnavi de ciroză în fază terminală și hepatită


      Ficatul, cel mai mare organ al corpului (după piele), purifică şi elimină toxinele acumulate din mâncarea, băuturile sau medicamentele pe care le utilizăm în orice moment al zilei. Unele boli ale ficatului au un caracter temporar şi se vindecă de la sine, în timp ce altele pot dura perioade lungi de timp şi pot conduce chiar la apariţia de complicaţii redutabile.

      Iată două reţete de top, care au produs vindecări incredibile ale pacienţilor, cu un succes deosebit în cazul unor boli de ficat la care medicii au ridicat neputincioşi din umeri:

      Ceai din patru rădăcini

      Cu acest tratament s-a vindecat miraculos un pacient bolnav de ciroză în ultima fază, care fusese trimis acasă, ‘’ca să moară’’. Cu acest remediu, bolnavul a fost complet restabilit în câteva luni. Tot cu această reţetă, o pacientă s-a vindecat de de hepatită acută şi psoriazis

      . Remediul include două componente inedite: rădăcina de dud şi cea de măceş.

      Reţetă

      În 3 litri de apă se pun la fiert 3 linguriţe de rădăcină de dud mărunţită (Morus alba) şi câte 1 linguriţă din rădăcinile următoarelor plante: măceş (Rosa canina), pir (Agropurym repens) şi urzică vie (Urtica dioica). Se fierb la foc mediu până când mai rămâne 1 litru de apă, după care vasul se îndepărtează de pe foc, se adaugă jumătate de linguriţă de iarbă de rostopască şi se lasă să se răcească, după care se filtrează.

      Mod de administrare

      Se administrează 1 litru de preparat, pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o nouă porţie – întotdeauna se consumă ceai proaspăt. În cazul ascitei, tratamentul se continuă până când abdomenul ajunge la volumul normal, după care se face o pauză de 2 săptămâni şi apoi se reia.

      Observaţii importante

      Pentru a mărunţi rădăcinile de dud şi măceş (specii arborescente cu rădăcini foarte tari, lemnoase), se recurge la o lamă cu care se taie aşchii subţiri din rădăcină, ca şi cum aţi ascuţi un creion.

      Din cauza rădăcinii de dud, foarte importantă în ascită, pacientul va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roşie – aceste simptome sunt normale, deoarece arată că procesul de vindecare a început.

      Pe timpul tratamentului se ţine regim sever – fără carne, grăsimi, alcool, prăjeli – şi se recomandă odihnă absolută la pat în primele 2-3 săptămâni.

      După vindecare, tratamentul se reia în fiecare an, câte 1-2 luni.

      Ștergere
    15. Harvoni este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C (o boala infectioasa care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitic C) cronice (de lunga durata) la adulti.
      Harvoni contine substantele active ledipasvir si sofosbuvir.

      Cum se utilizeaza Harvoni?
      Harvoni se poate obtine numai pe baza de reteta, iar tratamentul trebuie initiat si urmarit de catre un medic cu experienta in gestionarea terapeutica a pacientilor cu hepatita C cronica.
      Harvoni este disponibil sub forma de comprimate care contin 90 mg ledipasvir si 400 mg sofosbuvir.
      Doza recomandata este de un comprimat luat o data pe zi. Exista mai multe varietati (numite genotipuri) de virus hepatitic C, iar Harvoni este recomandat pentru utilizarea la pacientii infectati cu virus de genotip 1 si genotip 4 si pentru unii pacienti infectati cu genotipul 3. Durata tratamentului cu Harvoni si utilizarea acestuia in monoterapie sau in asociere cu un alt medicament, numit ribavirina, depind de genotipul virusului si de natura afectiunilor hepatice ale pacientilor, de exemplu, daca acestia au ciroza (fibroza) hepatica sau daca ficatul acestora nu functioneaza corespunzator.
      Pentru mai multe informatii, consultati prospectul.

      Cum actioneaza Harvoni?
      Substantele active din Harvoni, ledipasvirul si sofosbuvirul, blocheaza doua proteine esentiale pentru multiplicarea virusului hepatitic C. Sofosbuvirul blocheaza actiunea unei enzime numite „NS5B, ARN-polimeraza ARN-dependenta”, in timp ce ledipasvirul tinteste o proteina numita „NS5A”. Prin blocarea acestor proteine, Harvoni opreste multiplicarea virusului hepatitic C si infectarea de noi celule.
      Sofosbuvirul a fost autorizat sub denumirea de Sovaldi din ianuarie 2014.

      Ce beneficii a prezentat Harvoni pe parcursul studiilor?
      Harvoni a fost investigat in trei studii principale care au cuprins in total aproximativ 2 000 de pacienti infectati cu virusul hepatitic C de genotip 1 care nu sufereau de insuficienta hepatica. In toate cele trei studii, principalul indicator al eficacitatii a fost numarul de pacienti ale caror analize de sange nu au indicat semne de virus hepatitic C la 12 saptamani dupa finalizarea tratamentului.
      In aceste studii, pacientilor li s-a administrat Harvoni, cu sau fara ribavirina, timp de 8, 12 sau 24 de saptamani, in functie de caracteristicile pacientilor. Aproximativ 94 % pana la 99 % din pacientii carora li s-a administrat Harvoni in monoterapie au avut un rezultat negativ la testul de depistare a virusului la 12 saptamani dupa finalizarea tratamentului. Pentru majoritatea pacientilor nu a fost necesara adaugarea ribavirinei.

      De asemenea, rezultatele studiilor au demonstrat ca la pacientii care aveau ciroza hepatica compensata (cicatrizarea ficatului, dar cu mentinerea functiei hepatice) s-a inregistrat o probabilitate mai mare de eliminare a virusului atunci cand tratamentul a fost prelungit la 24 de saptamani. Pacientii a caror infectie s-a dovedit rezistenta la alte medicamente antivirale ar putea beneficia, de asemenea, de prelungirea tratamentului la 24 de saptamani.
      Datele de sustinere au demonstrat ca Harvoni in asociere cu ribavirina ar putea fi benefic pentru unii pacienti cu virusul de genotip 3, precum si pentru pacientii cu genotip 1 sau 4 si ciroza hepatica decompensata (cicatrizarea ficatului si insuficienta hepatica) si/sau pentru cei care au suferit un transplant de ficat.

      Ștergere
    16. Românii cu hepatita C care s-au tratat cu medicamente din Orient pentru că statul nu-i ajută

      https://www.vice.com/ro/article/wjpa4n/romanii-cu-hepatita-c-care-s-au-tratat-cu-medicamente-din-orient

      Ștergere
    17. Clinica Pirasan - tratare hepatite

      https://www.pirasan.ro/hepatita/

      Ștergere
    18. Repostez mailul pentru dna. Maria Handic, pentru ca a disparut mesajul postat anterior.
      Dna. Maria Handic, scrieti-mi la adresa de e-mail
      toplife7000@gmail.com, ca sa vorbim despre problema dvs.

      Toate bune si Doamne ajuta!

      Ștergere
    19. Imi pare tare rau ! Eu sunt de vina ca nu am fost destul de atenta ! Iertare !

      Ștergere
    20. Nu este problema Maria! Nu mi-a fost greu sa repostez, este totul ok! Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Multa sănătate! D-na Maria.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur mult, ca vi s-a vindecat piciorul ,e un miracol ce s-a intimplat!!Stiu cum e sa doara genunchiul,si eu am avut timp de un an,dar mi-o trecut....Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne bucuram pentru bucuria dvs si va dorim sa ramaneti in gratia divina pe care ati primit-o.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur tare mult pentru dv.doamna Maria ca Bunul Dumnezeu a facut minunea pe care numai si numai Dumnezeu o poate face.
    Am trait minuni la sf. Biserica aveam durere de spate de nu eream sigura ca rezist s-a stau la slujba, si atunci cand se canta Cu taina,cu taina si grija cea lumeasca s-a o lepadam. Am ramas asa nemiscata cu gandul numai la Mantuitorul nostru si am simtit un fior ca un curent de la varful picioarelor pana in crestetul capului si cu credinta in suflet va spun ca in secunda urmatoare a pierit toata durerea.
    Doamna Maria ii multumesc Bunului Dumnezeu si Maicutii Domnului ca a facut o minune cu mine si nu e prima data.
    Multumesc Lui Dumnezeu ca existati in viata noastra si sacrificiul facut de dv.este enorm cine stie s-a inteleaga acest lucru.
    Ma bucur inca o data pentru dv.
    Bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze doamna Maria si s-a va dea putere si tarie s-a mergeti mai departe.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mergeti la medici sa confirme si ei aceasta vindecare divina, pe care sa o recunoasca apoi si biserica. Este un lucru rar intalnit si un rezultat al trairii in credinta si iubirea divina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fatarnici si necredinciosi ce sunte-ti faceti si voi Cum au facut farisei cu Domnul Isus. Sunte-ti prea mandri ca sa acceptati ca Dumnezeu nu ii pasa in suferinta or cei care-l iubesc si cred in el in orice conditi. Deja vi-ati facut pacate. Este ca si cum a-ti hulit impotriva lui Dumnezeu. Fiecare are Ohio sa cada si urechi sa auda Dumnezeu sa aiba mila de voi

      Ștergere
  11. Dumnezeu Pământul a proiectat undeva în relieful Italiei,un lac care este ca și formă un urs polar.

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNE AJUTA, Dna Maria!Eu cred in minuni si le vad in fiecare zi fiindca acestea se intampla permanent,fiecare moment al vietii este o minune chiat daca mintea noastra in respinge considerandul nepotrivit.E o minune ca vad,ca aud, ca pot sa merg,ca ot sa zambesc.Imaginati-va ce handicap ar fi sa nu stii sa zambesti semenilor tai sa nu simti bucuria dar si tristetea din ochii lor.MI SE FRANGE INIMA CAND SIMT DUREREA FRATILOR MEI SI NU-MI PERMIT SA-I AJUT,fiindca credinta lor este ca trebuie sa sufere ca sa fie iertat.IERTAREA TREBIE SATI-O ACORZI SIGUR NUMAI ASA VEI FI IERTAT.Dumnezeu doar te asista nu intervuine in neiertarea ta,doar te iubeste si te intelege dar nu te poate ierta decat dacatu te ierti pe tine.

    Eu ma pot ruga lui Dumnezeu sa ierte pe cineva si Dumnezeu ii trimite acelui cineva ingeri care il vor provoca tocmai pentru a putea invata lectia iertarii.Asa lucreaza Dumnezeu,cu si prin ingeri oameni,creaza oportunitati facandu-l sa inteleaga.

    Daca spui doamne da-mi puterea de a ierta,atunci asteapta-te sa apara situatii in care ingerii oameni te vor enerva la culme.Daca vrei ca aceasta sa nu se intample declara cu putere"EU SUNT IERTARE!" Astfel vei deveni iertate si nu te vei mai enerva cand cineva te insulta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credit cine sunte noi sa me iertam pe noi. Trebuie sa-I iertam pe cei care ne-au facut tau. Daca noi me iertam pe noi my mai exista regret si smerenie si cine suntem noi sa ne pe noi. Nu cumva me marim pe noi. Atentie plane-to si va caiti pentru greselile voastre pina mai aveti timp.

      Ștergere
  13. Cu dumnezeu înainte doamna maria. Domnul să vă binecuvanteze. Să fiți sănătoasă și să auzim numai de bine .mă bucur că santeti bine. Dumnezeu e mare. Slavă lui dumnezeu tatăl și fiul lui iisus hristos. Pacea fie cu noi toți. 🕊🕊🕊

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu ma rog, sa mi se vindece o entorsa veche. Uneori, cred ca mi se transmite ceva, prin acea durere. Multumesc Bunului Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vi se transmite ca merge-ti pe o cale gresita.Asa am patit si eu si cand am inteles unde gresec si m-am corectat,durerea mi-a disparut ca prin minune!Numai bine!

      Ștergere
    2. 11:00, ar fi bine sa citesti ce a scris 20:58...

      Ștergere
    3. Lumina si iubire, tuturor!

      Ștergere
  15. D-na Maria a-ti primit darul cel necerut. Si asta chiar daca a-ti fost bolnava nu v-ati intors spatele catre Mantuirorul nostru, a-ti vestit cele bune, cele noi fara oprire. N-ati lasat ca boala dv sa fie o piatra de poticnire in fata credintei, cu siguranta a-ti si uitat-o/neglija-o atunci cand totata fiinta dv s-a unit prin dragoste cu Sfanta Treime si Maica Domnului. A-ti vazut mai departe de boala. Vindecarea dv este datorita credintei pe care o purtati in suflet. Sa va tina Bunul-Dumnezeu-Tatal in plinatatea sanatatii si-a puterii de vestire a celor noi ce vor sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati fost,ati vestit,ati lasat,ati vazut...Ati inteles?:)Numai bine!

      Ștergere
  16. Vasele de singe sint atacate dupa masa de oxidantii din mincare de aceia se recomanda o portocala sau suc dupa mese conform unui studiu e singurul aliment care a dat rezultate in a reduce oxidantii datorita Diosminei ce se gaseste si in medicamentul Detralex-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca Stefan cel Mare ierta toti turcii care ne-au calcat tara,acum eram tara musulmana,daca Dumnezeu insusi aplica numai iertarea,nu mai exista potopul.Dar hai sa plutim in oceanul de iubire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu comparati razboaiele care sunt lasate de Dumnezeu pentru curatirea popoarelor de placate, cu rautatile pe care le facem zi de zi.

      Ștergere
  18. Maria, chiar ma faci sa rad. Tromboflebita a fost o inventie a ta pt a primi pensie de boala. Acum ca "miracolul " s-a manifestat dute si declara ca bu mai ai nevoie de pensie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.07

      Cata mizerie exista in tine !!!!!! Cata nesimtire !!!! Iesi dupa blog, haimana ce esti !

      Ștergere
    2. Aninim14.07ai lipsit când s-apredat lecția de bun simt!Câtă răutate poate exista într-un om???

      Ștergere
    3. Donna scumpa vedeti sa nu coboare mania lui Dumnezeu asupra d-stra. Oameni nu stiu un lucru cand un om rau provoaca suferinta de orice natura unui om bun. Plata celui rau este mult mai mare de ce pentru simplu motiv ca acel om nu prea are de platit pacate in desaga lui. So mai mult decat aceasta dragostea pe care o are in suflet acel on bun este antidotul rautatilor. Ave-ti grija oameni buni pe unde pasiti sa nu calcati pe sarpe.

      Ștergere
  19. https://www.youtube.com/watch?v=SgjvJgDxkeo
    Ce inseamna Iubirea de Sine

    RăspundețiȘtergere
  20. https://www.youtube.com/watch?v=8LxoHD6f8NI
    ADUCEREA ÎN LUMINĂ

    "Valurile de anxietate, se spală departe - sărbătoarea plină de bucurie e acum în vizor. Luaţi seama la aceste momente, continuați să mențineți lumina - iubirea și binecuvântările, pe care le străluciţi atât de puternic. Permiteți-vă să fiți înconjurați cu aripi de iubire și îmbrățișați în rugăciunea simbolică atât de sfântă şi luminoasă - pentru că fiecare dintre voi este umplut de speranță în această seară, așa sunt binecuvântările, care sunt expuse acum. Cu iubire și mari binecuvântări împărtășim inimile noastre cu voi, dragi copii, ai luminii - pentru că voi sunteți stăpânii și farurile iubirii, speranței și păcii, iar inimile și mâinile noastre s-au alăturat mâinilor voastre, deoarece acum este timpul pentru a întări cursul vânturilor schimbării prietenii mei dragi, și vom fi alături de voi, pe măsură ce începe schimbarea. Pentru că Eu sunt Mama Voastră și Voi sunteţi Prietenii Mei, Dragi Copii, să începem să aducem înapoi înțelepciunea sfântă și dragostea din nou. Amin. Cu binecuvântări de Iubire și Lumină Karen”

    RăspundețiȘtergere
  21. https://daniilgaucan.wordpress.com/
    Jesus_Christ-559daa53-2b8d-4024-bb78-15ceb422b58e.jpg

    Ultima perioada se dovedeste a fi o perioada de imense transformari pentru umanitate. Si nu se opreste.

    In ziua primului mare portal al acestei luni, 3.03, alte noi procese intense au inceput pentru aceasta planeta si pentru intregul Univers din care facem parte. A doua venire a lui Cristos a inceput! Poarta Cristica s-a deschis pentru Universul nostru si tot ceea ce face parte din el. Incet, dar sigur, ne mutam in secventa „Calea Aurie”, care face parte din calea evolutiva a acestui Univers. In viitorul nu foarte indepartat, vom primi tehnologii spirituale prin care vom aduce modificari la nivelul ADN-ului umanoid care vor conduce la aparitia Omului Auriu, cel profetit ca va aduce cresterea in lumina in toata Galaxia si in tot Universul…si poate si mai mult departe de atat.

    RăspundețiȘtergere
  22. Parintele Arsenie Boca se apropie. Ma ia de mana:
    “-Vino copila. Priveste de aici (Se vede lumina in pieptul oamenilor) Spune fratilor tai sa raspandeasca si ei aceasta lumina. A sosit timpul sa stie ca pot face aceasta in orice moment al zilei. Noi, cei de aici, dorim ca ei sa aiba incredere in ei, sa stie ca aceste capacitati ale tale sunt in fiecare din ei si sa isi reverse lumina. Toti sunteti o echipa si fiecare in sine o mare sursa vindecatoare prin lumina. Transmite-le copila mea ca fiecare sa fie un astru calauzitor si o lumina ce incalzeste inimile. Fiecare dintre ei stiu ce au de facut, fiecare in alte vieti a preotit, asa ca acum au doar a-si revarsa lumina. Fiecare sunteti un astru in acest loc pe care il aveti a-l aduce la Lumina. Glasuieste-le si eu voi atinge pe fiecare, ca acolo unde mai exista neincredere sa fie tamaduit si vindecat si lumina din el sa razbata victorioasa.
    Acum plec, ca tu sa fii atenta la stralucirea ta, caci acest pamant o asteapta asa cum o asteapta de la toti cei care o pot darui.Pe voi toti, dragi prieteni, va indemn la incredere si credinta in voi insiva.”

    Publicat de Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  23. cand DUMNEZEU face vindecari nu se joaca-trebuie sa vada credinta in EL la fiecare dintre noi-e drept ca si medicilor li se da darul vindecarii dar nu fara DIVINITATE-si ei se roaga-unii

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce minunat mă bucur mult sunt incercari de la Dumnezeu ca să vadă credinta mulțumesc Lui Dumnezeu pentru toată grija ce ne-o poartă ,aici în Spania plouă cu piatră ieri a fost foarte cald iar astazi frig ,ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  25. http://profetieavertisment.ro/mesaje/505/dragostea-este-un-semn-de-la-dumnezeu-nu-conteaza-ce-religie-sau-crez-urmati-iubirea-poate-veni-numai-de-la-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
  26. Mă bucur pentru dumneavoastră.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vicepreşedinte PSD: Iohannis a pierdut şi sprijinul primarilor PNL prin ...
    https://www.mediafax.ro/.../vicepresedinte-psd-iohannis-a-pierdut-si-sprijinul-primaril...
    22 feb. 2019 - Prin atacarea bugetului la CCR, preşedintele Klaus Iohannis a pierdut inclusiv sprijinul primarilor PNL”, a arătat Gabriel Zetea în documentul ...
    PSD, reacție OFICIALĂ, după ce Iohannis a pierdut la CCR pe Legea ...
    https://www.stiripesurse.ro/psd-reac-ie-oficiala-dupa-ce-iohannis-a-pierdut-la-ccr-pe-l...
    Acum 7 ore - Judecătorii CCR au respins sesizarea președintelui Klaus Iohannis pe Legea bugetului. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, cei de ...
    Augustin Zegrean explică ce opțiuni are Klaus Iohannis, după ce a ...
    https://www.stiripesurse.ro/augustin-zegrean-explica-ce-optiuni-are-klaus-iohannis--d...
    Acum 6 ore - Augustin Zegrean explică ce opțiuni are Klaus Iohannis, după ce a pierdut la CCR pe Legea bugetului. Autor: Roxana Ghiorghian. Publicat: ...
    PSD, postare controversată pe Facebook, după ce Iohannis a pierdut ...
    https://www.realitatea.net/psd-postare-controversata-pe-facebook-dupa-ce-iohannis-a-...
    Acum 7 ore - PSD, postare controversată pe Facebook, după ce Iohannis a pierdut la CCR pe Legea bugetului. PSD, postare controversată pe Facebook, .

    RăspundețiȘtergere
  28. Dna Maria P.S.D au condus România aproape 20 ani !!! EI AU DISTRUS TOT!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.26 PSD a condus peste 23 ani!!!EI AU DISTRUS TOT!!!

      Ștergere
    2. Gresit. Sunt efectele de dupa 10 ani de basism si implicare SRI. Pdl-istii nu au disparut, doar s-au camuflat. Pdl-istii stau pititi pe la pnl. De fapt s-a ajuns ca pnl=pdl.

      Ștergere
    3. 1 - Distrugerea a fost ordonata de afara altfel pateam ca Yugoslavia.
      2 - PSD a fost executant si si-a luat si el portia.
      3 - Apoi a fost apocalipsa CDR.
      4 - Base a mai adaugat si el 20 de mld la datorie si investitii complet idioate.
      5 - Acum s-a dat liber la pensii speciale si salarii la stat pentru cine apuca.

      Ștergere
  29. Distinsa si aleasa doamnă Maria:ma gîndesc ca oare nu se se va întoarce tromboflebita la picior daca mai publicați politică pe bogul Duhului cel sfînt...!
    Cu stimă si scuze pentru îndrăzneala

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim,îndrăzneală dumitale e cam mare vis-a-vis de d-na.Maria... nu crezi? ,Maria H

    RăspundețiȘtergere
  31. este blogul lui DUMNEZEU ce cauta politica aici!?-d-na Maria ce faceti?

    RăspundețiȘtergere
  32. 21.46 din 6martie
    Eu nu am scris sub anonimat..
    Care e smecheria...!!!ca m-ati trecut sub anonimat???
    Eu imi asum nedumerirea la ceea ce am scris..

    RăspundețiȘtergere
  33. Un mare pachebot cu pasageri a trecut printr-o aventura in marea Craibelor lovit de o furtuna cu peste 180 km la ora scapind doar cu pasageri raniti si speriati.Aveati o viziune cu un vapor ce va trece printr-o aventura.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. De ce nu-i trazneste Dumnezeu, din cer, pe mincinosi ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim7 martie 2019, 14:34
      Nu mai fi asa de nerabdator (e). Cu siguranta esti pe primul loc !
      DOAMNE AJUTA ca sa poti duce !

      Ștergere
    2. Bunica mea Dumnezeu s-o ierte, a fost medic si moasa.
      Ea imi spunea mereu ca unele pastile, medicamente farmaceutice nu sunt decat niste prostii.
      Majoritatea pastilelor nu-si fac efectul, mai rau iti distrug organele, scapi de una si dai de alta, totul tine de EFECTUL PLAGEBO ( iei pastila si subconstientul tau stie ca acea pastila te va face bine, insa tu te vindeci singur, nu pastilele o fac ).
      Ea care a fost un medic bine vazut intr-un anumit judet nu mi-a recomandat niciodata pastile, am crescut alaturi de bunici si mereu urma tratamente naturiste care fac minuni mult mai rapide decat pastilele.
      Folosea plante medicinale pentru rani, propolis pentru diverse raceli, cicatrizant, asm, inima, rinichi, masele, in general pentru tot corpul.
      Prescria retete dar pe langa pastile recomanda plantele medicinale sau diverse leacuri babesti. Nu recomanda pacientilor sa stea sa zaca si sa astepte ca pastila sa-si faca efectul.

      SPORTUL ! Sportul era mereu pe limba ei, orice simtome de raceala sau dureri osoase sau musculare ea recomanda miscarea usoara, exercitiile lente.
      Mi-aduc aminte cum spunea femeilor batrane care nu-si prea putea misca oasele: "Bre, spala vase, chiar daca le-ai spalat o data mai ia-le inca o data la spalat, cara galeti cu apa nu trage cu pompa, mananca fructele direct din copac nu a doua zi dupa ce le-ai rupt, pentru ca isi pierd din proprietati,
      Daca ai racit nu te aseza ca blegu in pat, miscarea e cea mai importanta atunci, mananca fructe crude, acre si legume coapte sau crude pentru ca contin vitamina C, bea mult lapte, lapte batut si smantana (calciu), decat sa iei banalele antibiotice din farmacii ,mananca usturoi sau ia un catel de usturoi in gura si suge-l macar o jumatate de ora, inghite cate un catel de usturoi cu apa, dimineata inainte de masa seva usturoiului are cel mai bun antibiotic pentru gat, raceala, masele, giardia, oxiuri, limbrici, foloseste tinctura de propolis in ceai, apa, paine la orice durere sau mancarime, atat intern cat si extern, bea un paharut de tuica NATURALA nu din comert, cu miere pe stomacul gol dimineata, mananca miere pe stomacul gol (o lingurita, doua)... " si multe altele.
      M-a uimit faptul ca a fost medic si nu recomanda pastilele.
      Decat sa te duci la o farmctie cu buline pline de surprize, mai bine intra in una naturista, acolo e sanatate curata.
      Evita fructele din comert si legumele, du-te la poarta cuiva la tara sau in piata si trage la o mamaie care vinde legume, zarzavat si fructe pe o cutie de carton.
      Acolo este sanatatea, nu printre tarabe si marile magazine.
      Medicii din spitale NICIODATA nu vor recomanda produsele naturiste!
      A facut medicina pentru ca i-a placut sa cunoasca corpul uman si sa stie cum poate fi vindecat.
      Leacurile babesti au avut mereu o importanta in sanatatea omului, mananca sanatos si foloseste produse naturiste chiar daca nu ai nimic. Nu astepta sa te doara ceva sau sa ai simtome, foloseste plantele medicinale si leacurile babesti ori de cate ori poti, pentru detoxifiere, astfel tii la distanta toate bolile.
      Nu astepta sa ajungi in stadiu grav, sa nu mai ai ce repara din tine, pentru ca doar Dumnezeu te mai poate salva atunci sau operatiile, odata taiat pe corp, 50% din tine este mort, traiesti ca intr-un pom si pomul in aer...

      Ștergere
  35. Mdea, 22.44, asa este si mai sant...
    Ex. Respiratia, starea de spirit etc.

    RăspundețiȘtergere
  36. pentru cei care spun ca bolile POT RECIDIVA-nu aveti credinta deoarece bolile vindecate prin rugaciune NICIODATA NU AU RECIDIVAT-si nici nu trebuie verificate de medici-se mira si medicii de vindecari si de revenire la viata pt cei care au fost declarati morti!

    RăspundețiȘtergere