sâmbătă, 23 martie 2019

PESTE 1000 DE MORŢI ! DIN PĂCATE, S -A ADEVERIT !

                                                   Imagini pentru lumanari
                                                             Dragii mei,
Scriam in seara de 11 Martie 2019, un articol cu titlul:
INUNDATII  EXTREM DE GRAVE LA SUD - EST  !
Iar după doar 4 -5 zile dragilor, un Ciclon a facut ravagii in Mozambic si-n Zimbabwe.
INUNDATII extre de grave,a luat viata la peste 1000 de oameni.
Iata linkurile cu Tragedia:

Acum 5 zile - Inundatii in Mozambic si Zimbabwe ... ”Pentru moment, avem confirmați 84 de morți(doar în Mozambic), dar când am survolat zona în această dimineață (. ... ”Peste 10.000 de persoane au nevoie de ajutor alimentar”, a adăugat el. ”Apele ... #Floods displace over 1,000 in nova #Mambone #Mozambique ...
Acum 4 zile - MozambicZimbabwe, Malawi, printre ţările afectate ... afectate zone, luni, şi a descris un peisaj şocant: trupuri plutind peste tot în apă. ... Numărul oficial de morţi în Mozambic a ajuns la 84, după inundaţii şi vântul puternic.

Iata si articolul meu,mai pe larg:

                           11 Martie 2019,ora 23,40 !
                             Dragii mei,
În aceasta seara tarzie dragilor, in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Sud-Est,vad strazi inundate,curţi ale oamenilor inundate,masini duse de apele tulburi.

Imagini pentru INUNDATII IMAGINIImagini pentru INUNDATII IMAGINI.
Oamenii umblau prin apele mâloase pe strada si-n curtile lor,pana la brâu.
Imagini pentru INUNDATII IMAGINI.
Usile caselor oamenilor, erau larg dechise deoarece, apa mâloasa era si-n casa.
Dragii mei,vom auzi de astfel de INUNDATII extrem de grave.
Sa nadajduim insa,ca nu vor fi si victime omenesti.
Unde anume se vor produce aceste grave INUNDATII,sau cand,eu nu stiu a va spune.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne ierte si sa ne ajute cu Mila si cu Dragostea Sa,in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa mergem dragilor la SFANTA BISERICA, sa ne contopim inima si sufletul cu SFANTA si dumnezeiasca LITURGHIE,si astfel, ne vom simti mai usurati sufleteste si mai puternici trupeste.
                             Cu dragoste,Maria.
Dar si tragica Informatie mai pe larg:

Acum 2 ore - Bilantul ciclonului care a afectat Mozambicul saptamana trecuta a urcat la 417 morti, potrivit ministrului mediului, Celso Correia, care a estimat ...

Dezastru uriaș, soldat cu 1000 de morți din cauza ciclonului din Mozambic

.
Dezastru greu de imaginat în Mozambic, stat lovit în plin de un ciclon de proporţii. O mie de oameni au murit, iar aproximativ 1.500 au fost răniţi. Ciclonul a ajuns pe uscat joi, provocând rafale de vânt de până la 177 de kilometri pe oră. Însă echipele de salvare au ajuns în zonă abia ieri. 
Astfel arată un oraş din Mozambic, Beira, după trecerea circlonului Idai. Nenumărate locuinţe au fost rase pe faţa pământului, iar totul este acoperit de ape. Torentele au distrus drumuri, astfel că accesul în zonă este îngreunat. Pentru a se salva, unii oameni s-au agăţat de copaci până la sosirea echipelor de salvare. 

"Casa mea a fost distrusă în inundaţii, iar eu am fost îngropată. Fiica mea, care era cu mine în pat, a fost luată de ape, iar un torent mai puternic m-a îndepărtat pe mine.", a spus un localnic.
În faţa dezastrului, autorităţile au cerut ajutor internaţional. 



Ciclonul a afectat şi Zimbabwe, unde aproximativ 100 de oameni au murit. Imaginile publicate online arată râuri umflate, alunecări de teren şi şosele surpate. 

Încercăm să scoatem trupurile neînsufleţite din Biserica Catolică, în prezent. Sunt sicrie afară, mai sunt sicrie şi trupuri neînsufleţite înăuntru. Mulţi oameni suferă. Nu au avut nicio şansă aici. Încă mai recuperăm cadavre, încă mai căutăm oameni. 

În zonă nu este nici apă potabilă, nici curent. Autorităţile au decretat stare de calamitate. 
În faţa dezastrului, autorităţile au cerut ajutor internaţional. 


             Cu lacrimi si cu durere in suflet,Maria.

P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    









  
                          

14 comentarii:

  1. La sud-est-ul lui saturn. Nu mai știi ce să inventezi ca să pari profetă în realitate ești o escroacă mincinoasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine te obliga sa intri pe un blog pentru care nu ai niciun pic de respect ??????

      Stergeti-i acestei nesimtite comentariul , d-na Maria , asa trebuie procedat cu trogloditii.

      Ștergere
    2. Daca BOR ar fi ales-o pe Maria Ghiorghiu ca purtator de cuvant, as fugi de ortodoxie ca de o secta de spalati pe creier. Din fericire, eu invat despre crestinism din alte "surse". Ortodoxia a dat poporului roman atatea nume de preoti cu Har, preoti martiri...Parintele Arsenie Boca este inca viu in constiinta romanilor. Am trecut si pe paginile fb ale preotului Dumitru Ichim si ieromonahului Stefan Bastovoi. Cei doi nu au doar Har, sunt si cărturari, luminători de minți si inimi.
      Maria Ghiorghiu, faci un deserviciu ortodoxiei! Mai bine taci si citeste ce spun preotii cu Har despre sminteala si "profetii". Găina, cand canta cocoșește, ajunge in oala cu ciorbă.

      Ștergere
    3. Maria-Aurelia24 martie 2019, 08:09
      Am creyut ca ti/a venit mintea la cap! Dar m-am inselat ! Tot la fund o ai mintea ta cea intunecata!
      Ti-am publicat din Comentariile tale, atata timp cat nu m-ai atacat cu jigniri,nu ca as fi fost de acprd cu mintea ta ratacita.
      Dar in clipa in care ma ataci din nou,fara ca eu sa te jignesc,nu mai sunt dispusa sa-ti mai accept mizeriile si ratacirile tale sataniste.
      Erai musafirul meu pe acest Blog, asteptam ca sa te comporti ca atare. Dar tu nu esti in stare ca sa scoti un cuvant bun si frumos din gura ta intunecata de draci. Asadar, nu te mai obosi sa scrii aici, căci nu-ti voi mai publica absoult niciun Comentariu,chiar daca este scris decent pe alocuri.
      Nu ai pic de bun simt in tine, nu ai pic de rusine si nici respect faţă de cititorii Blogului si in general fata de Aproapele tau.Este plina de tine,esti îngamfata, si ti se pare ca le stii pe toate. Ti se pare numai, căci nu esti in stare sa legi doua cuvinte de bun simt ,crestinesti.
      Poti sa ai toata intelepciunea lumeasca,tot aurul lumii intregi, daca nu ai bun simt si iubire faţă de Aproapele,daca nu ai Credinta intru HRISTOS si MAICA DOMNULUI si-n SFINTII SĂI, esti un zero;un om de nimic care traieste in jungla,si se comporta după LEGILE JUNGLEI.
      Sa-ti fie rusine MARIA AURELIA, ti-m dat "n "sanse ca sa-ti revii, nu ai stiut sa le folosesti,acum, nu vei mai primi niciun. Vei primi din plin JUDECATA IMPARATULUI HRISTOS pentru faptele tale,pentru vorbele tale ,asa cum de altfel, toti vom primi JUDECATA JUDECATORULUI DREPT,a MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS! Cu tristete,Maria Ghiorghiu !

      Ștergere
    4. Si nu numai acesta Maria Antonieta este care intra cu nesimtire pe blog sa isi verse aberatiile si sa puna pumnul in gura tuturor . Ca ea si ca D nu e nimeni , pline de ele, de trufie si ,,desteptaciune''.

      Ștergere
    5. Da, maria-aurelia (maria dakhel, ca asa se mai semneaza prin alte parti) este exact cum zice ea despre altii, adica ceva de genu' :" intunecata " si cate alte asemenea denumiri le tot foloseste ea. Intradevar, nu stie ce-i acel bun simt, respect, smerenie, compasiune, iubire.

      Ștergere
    6. Maria-Aurelia, unde iti este respectul fata de semeni? L-ai pierdut pe undeva.

      Ștergere
  2. Asa este doamna Maria vai mama lor saracii este groznic ce d-a intamplat acolo.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a apere pe toata lumea de rau si de toate nenorocirile.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a fie cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. 19,12 Doamna Maria i-si arata viziunile ,daca ai alta parere poti sa nu mai citesti blogul,simplu,de ce trebue sa jignesti pentru ceva ce nu cunosti si nu intelegi.
    Parca ti-am mai spus o data ca nu ai cei 7-8 ani de acasa pentru ca nu-ti ceri scuze.
    Mai bine du-te pe la biblioteca si citeste despre cel de al treilea ochi...sau daca nu du-te la ..mioare[oi] ,ca e mai simplu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre animalele salbatice ce ne puteți spune ? Că îi plângeți doar pe oameni de parcă ar fi uși de biserica toti. In general majoaritate sunt criminali ce umblă inarmatî sa ucida animale chiar daca nu le este foame. Bietele ființe necuvântătoare

    RăspundețiȘtergere
  5. 14.37,iti spun ceva;"un zbor de fluture ce se produce in Japonia,poate gernera un ditamai uraganul in America.
    Sincer,mi-as dori tare mult sa intelegi acest citat,fiindca asa vei intelege de ce comentez eu aici iritand mintile multora,inclusiv pe a ta.

    Si-ti mai spun ceva;tot ce se intampla, este o consecinta a unui fapt,nimic nu apare intamplator.Intotdeauna se echilibreaza ceva;unei forme de lumina i se va opune aceasi forma de intuneric.In aceasta lume relativa, prezenta unei forme puternice de lumina i se va opune o forta la fel de puternca de intuneric.De aceea suntem atat de duali,fiindca gestionam ambele forme de frecvente ale aceleiasi energii.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. 11.30 te crezi Dumnezeu , madam D , ai tupeu, nu gluma !!!! Numai balarii ai in cap .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:46, din lipsa de cunoastere, aberezi. Nu te mai lega de D, caci nu ai dreptate sa faci aceast lucru.

      Ștergere