luni, 25 martie 2019

DUHUL CEL PREA SFANT A VEGHEAT ASUPRA MEA , TOATA NOAPTEA !


                                     25 Martie 2019,ora 6,17 !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata, in clipa in care m-am trezit si am deschis ochii,vedeam in plafon o umbra transparenta care se misca incontinuu.
Si pentru ca sa aflu ce este acolo, am inchis din nou ochii si astfel ,vedeam ceva dumnezeiesc de minunat.
Asa cum stiti deja ,eu cu ochii inchisi vad majoritatea MINUNILOR; cu ochii inchisi, vad mai bine decat cu ei deschisi.
Cand am inchis ochii ,vedeam un Cer ca de noapte albastra in locul plafonului,iar in acest Cer albastru catifelat ,statea cu Aripile-I intinse si zburand pe loc,INSUSI DUHUL CEL PREA SFANT ,adica,un PORUMBEL alb stralucitor, din jurul Caruia ,ieseau Raze albe,orbitor de stralucitoare ,asa precum este Soarele.
Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI.
Un Soare alb si orbitor de stralucitor,parea ca sta in spatele Porumbelului alb, iar de aici,Razele Sale imprastiau Lumina alba la fel de stralucitoare.
Duhul Sfant sufla asupra mea Razele Luminii Sale, iar eu fara de Cuvinte,fara ca sa deschid gura mea, I-am multumit cu inima ,cu sufletul si cugetul meu,cu intreaga-mi fiinta,pentru ca m-a vegheat toata noaptea ,ca nu cumva sa se apropie de mine vreun duh rău.
M-am simtit si ma simt ocrotita, am prins putere sufleteasca si trupeasca ,si I-am promis (ca de fiecare data )ca voi face toate cate imi va porunci; ca voi implini Voia Sa chiar de-ar fi sa ca sa platesc cu propria-mi viata.
Prieteni dragi, puteti fi absolut ferm convinsi ca fiecare dintre noi ,putem trăi asemenea Minuni.
Trebuie doar, ca sa respectam cele 10 PORUNCI dumnezeiesti si sa daruim dragoste fiecarei forme de viata; de la firul de iarba si pana la oameni inclusiv,sa stim sa daruim dragoste,mila , intelegere si tot ce-I este bineplacut Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului.
Iar toate celelalte ni se vor adauga noua, de Mult Prea Milostivul Dumnezeu si de Maica Domnului care, sta in Ceruri si se roaga pentru noi Fiii Săi,Careia Îi gresim cu fiecare clipa a vietii noastre.
Sa ne rugam LUI DUMNEZEU si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,cu toata inima noastra ,cu tot sufletul nostru si sa cerem doar sanatate si mantuire, si nu in ultimul rand,sa multumim pentru toate cate primim in fiecare zi si-n fiecare noapte.
Daca avem Credinta,Nadejde si Dragoste in inima si-n suflet,avem toate cate ne sunt de trebuinta pentru mantuirea sufletului nostru.
                              Cu dragoste,Maria.


P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    









  

                

5 comentarii:

  1. https://www.ganduridinierusalim.com/profetiile-arhim-gavriil-despre-antihrist-omenirea-va-cere-ajutor-de-la-extraterestri-nestiind-ca-aceea-sunt-demoni/

    Ați avut diverse viziuni cu extratereștrii...
    Îmi pare rău că vă dezamăgesc, însă nu e ceea ce pare!
    Extratereștrii NU sunt amicii pământenilor!
    Lucrurile stau cu totul și cu totul altfel, doamna Maria!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. DUHUL SFANT se arata oamenilor ca un porumbel-EL in realitate este lumina-si sf IOAN BOTEZATORUL ERA OM cand i s-a aratat la botezul DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur doamna Maria pentru ce traiti.
    Nimic mai bun si mai sfant pentru un om nu este decat iubirea Bunului Dumnezeu.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. “Zis-a Domnul: Ascultaţi pilda aceasta: Era un om oarecare stăpân al casei sale, care a sădit vie. A împrejmuit-o cu gard, a săpat în ea teasc, a clădit un turn și a dat-o lucrătorilor, iar el s-a dus departe. Când a sosit timpul roadelor, a trimis pe slugile sale la lucrători, ca să-i ia roadele. Dar lucrătorii, punând mâna pe slugi (slujitorii lui Dumnezeu), pe una au bătut-o, pe alta au omorât-o, iar pe alta au ucis-o cu pietre. Din nou a trimis alte slugi, mai multe decât cele dintâi, şi au făcut cu ele tot aşa. La urmă, a trimis la ei pe fiul său, zicând: Se vor ruşina de fiul meu. Iar lucrătorii viei, văzând pe fiul, au zis între ei: Acesta este moştenitorul: veniţi să-l omorâm şi să avem noi moştenirea lui.
    Și, punând mâna pe el, l-au scos afară din vie şi l-au ucis. Deci, când va veni stăpânul viei, ce va face acelor lucrători? I-au răspuns: Pe aceşti răi, cu rău îi va pierde, iar via o va da altor lucrători, care vor da roadele la timpul lor. Zis-a lor Iisus Christos: Au n-aţi citit niciodată în Scripturi: «Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns sa fie în capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri»? De aceea vă spun că Împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei. Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi. Iar arhiereii şi fariseii, ascultând pildele Lui, au înţeles că despre ei vorbeşte”. (Matei 21, 33-45).

    https://www.impantokratoros.gr/lucratorii-rai.ro.aspx

    RăspundețiȘtergere