luni, 25 martie 2019

S.O.S - CANCERUL CURMA VIETI ! O MAMĂ CU TREI COPII MICI ,ESTE BOLNAVA DE CANCER SI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !


                                                   Dragii mei, 

Suntem in Sfantul Post al Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos, iar Faptele bune facute pentru cei care sunt in suferinta si in grele incercari,se duc direct la Ceruri,la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si la MAICUTA DOMNULUI.
                     Imagini pentru IISUS RASTIGNIT.

Dragii mei, am intalnit o mamica in varsta de 40 de ani, care are trei copilasi cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani .
Pe aceasta mamica, o cheama Didina Costin.
La Sfanta Biserica ne intalnim duminica de duminica, aducand cu ea si pe cei trei copilasi ai ei. O priveam cat este de plapanda, cat este de palida si de slabuta, si parca stravezie la chip.
Isi strangea cu iubire infinita copilasii pe langa ea ,si nu se mai satura ca sa-i mangaie si sa-i sarute pe frunte si pe manute.
Nu stiam ce necazuri are, pana intr-o zi cand ,Părintele a facut apel la credinciosi ca s-o ajutam ,deoarece ,are nevoie de o operatie urgenta.
Toti credinciosii din Sfanta Biserica i-au sarit in ajutor in acea zi,iar Didina a putut sa mearga la spital si sa i se faca o operatie.
Timpul a trecut,iar tanara mamica a revenit la Sfanta Biserica si ma bucuram enorm cand o vedeam impreuna cu cei trei copilasi pe langa ea.
Intr-o zi,mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o ce operatie a facut.
Mi-a spus printre lacrimi: cancer la colon .
Am strans-o in brate,am incurajat-o si i-am spus ca va fi bine.
Dar nu peste mult timp ,Didina a mai avut nevoie de inca o operatie,de astadata, pe ficat.
A avut Metastaza hepatica si trebuia operata de urgenta.
Actele de mai jos ,vă vor spune totul:

.
Didina a trecut cu bine si peste aceasta operatie,a facut si multe tratamente cu chimioterapie si radioterapie, si este foarte optimista.
Copilasii ei îi dau putere sufleteasca ca sa reziste si sa poata merge mai departe.
Sotul Didinei lucreaza. Este un om bun si credincios si picteaza in Sfintele Biserici. Dar chiar si-asa, banutii nu se ajung.
Didina are nevoie de tratamente costisitoare, are nevoie de analize care se platesc (unele), are nevoie de un regim alimentar special si trebuie sa mearga foarte des la controale medicale.
Dragii mei, acest suflet de mama,are nevoie de ajutorul nostru al tuturor,ca sa poata trăi pentru copilasii ei care sunt mici si au nevoie de mamica lor.
Haideti sa ne deschidem inima si sufletul si s-o ajutam pe Didina cu cat putem,ca sa poata sa faca faţă cheltuielilor cu boala care îi macina trupul .
Daca noi suntem sanatosi si fericiti,haideti ca sa aducem si-n inima Didinei ,speranta ca se va face bine cu ajutorul nostru si ca va invinge cumplita boala, iar copilasi ei vor creste mari si fericiti langa pieptul si -n bratele  Didinei.
Contul Didinei, este cel afisat in imaginea de mai jos:
COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 

.

Telefonul Didinei este : 0753781586 !
Cine doreste ca sa vorbeasca cu Didina,pentru mai multe detalii cu privire la problemele ei de sanatate,sau cu privire la Contul ei personal ,o poate suna la acest numar de telefon: 0753781586 !
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca sanatate dragii mei, bucurii si impliniri sufletesti , si sa va intoarca DARUL vostru pentru Viata Didinei, inzecit,insutit.
           Imagini pentru maica domnului
Va multumesc din toata inima pentru DIDINA,vă va multumi si ea atunci cand va primi AJUTORUL vostru ,a celor cu Iubire si cu Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
                         Cu dragoste si cu                                                                   recunostinta,Maria.

19 comentarii:

  1. Ma rog Bunului Dumnezeu s-ai dea sanatate s-a poata trece peste aceste incercari pentru copilasii ei.
    Este tare greu cand cineva sufera.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-ai dea sanatate.
    Ma gandesc la o minune petrecuta la noi in tara cand un tata la rugat pe Dumnezeu pentru copilul lui singurul copil. Medicii i-au dat 6 luni de viata iar acel om stand langa patul copilului la spital a strigat cu toata inima si din tot sufletul la Dumnezeu,ce credeti acel copil s-a facut bine si doctorii au ramas uimiti ere plin de noduli pe corp.
    Acum este in Canada om de afaceri.
    S-a ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicuti Domnului si pentru aceasta mamica a trei copilasi si sunt ferm convinsa ca Bunul Dumnezeu ne va auzi.
    Dores din tot sufletul s-a se faca bine.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania este campioana la cancer cu un numar de cazuri dublu fata de media europeana.Cauze ar fi ca sintem campioni si la fumat ,de multe ori tutun ucrainian de contrabanda mai ieftin din zonele iradiate de la Cernobil dar si alimente mai proaste aduse din UE si facute la dublu-standard pentru tarile din est si nu in ultimul rind saracia care face ca controalele medicale sa se faca prea tirziu.
    O metoda de lupta in RAZBOIUL cu cancerul este intarirea sistemului imunitar care foloseste pe post de AVION DE LUPTA =anticorpi=Limfocitul T ,care la nivelul sau are in misiunea lui de lupta are un antigen CTLA-4 prin care misiunea lui de lupta este anulata,este un punct pentru a carui deblocare imuno-oncologica foloseste medicamentul IPILIMUMAB.
    Pentru anularea misiunii de lupta a avionului de lupta=limfocitul T celula canceroasa se foloseste de receptorul numit PD-1=numit si moartea programata un ligand de pe celula imuna sau pe cea tumorala PD-L1 numit ligandul mortii programate cu acelasi rol pentru blocarea raspunsului imun si oprirea bombardamentului AVIONULUI DE LUPTA=limfocitul T.Pentru deblocare se foloseste a doua generatie de medicamente NIVOLUMABUL si PEMBROLIZUMABUL.
    Aceasta terapie pentru deblocarea sistemului imunitar merge foarte bine cu radioterapia.
    Aceste chei de blocare deblocare sint liganzi care se gasesc in general in seminte maxim in cele de in,soia etc dar care trebue si fierte pentru ca contin si antienzime care astfel sint neutralizate.
    O sa trimit astazi si o donatie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. https://youtu.be/PsEhBSQM9qE sa asculte acest acatist și sa aibă credință ca o sa fie vindecată complet anul acesta... Zi binecuvântată

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu cel care spui ca inventez cazuri sociale, esti un nesimtit !!!
    Vezi ca sunt depuse actele pe pagina,vezi diagnosticul si operatiile facute, si tot nu crezi !
    DUMNEZEU sa-ti dea tie după inima si sufletul tau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, rautatea unora nu are margini. Ma intreb, daca ar fi fost ei in situatia disperata a acestei mame, ce ar fi facut? Ar mai fi dat cu bolovani?
      Omule care dai cu bolovani in Maria, nu mai fa asta caci nu-i drept sa te comporti astfel cu cei care intind o mana de ajutor celor aflati in necaz. Opreste-te sa mai faci raul.

      Ștergere
    2. Dna. DIDINA va rog sa-mi trimiteti un e-mail la adresa toplife7000@gmail.com, ca sa vorbim despre problemele dvs.
      Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Doamne dumnezeule dă-i sănătate acestei femei didina și ajuto tu dumnezeule să se facă din nou bine.off doamne fă o minune cu ea să se facă din nou bine. Căci nimic fără dumnezeu nu mișcă nu respiră pe pământ. Cu dumnezeu înainte. 🕊🕊🕊

    RăspundețiȘtergere
  6. https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2019/03/23/gabriela-dobrescu-creatia-originala-si-creatia-dumne-zeului-crestinilor/

    De cand ti se deschid ochii, in jurul tau incep sa roiasca zeci de rubedenii care te privesc cu incantare, multumindu-i lui dumne-zeu ca esti intreg si frumos. Din acel moment, viata ta devine un sir de multumiri si ingenuncheri adresate unei stafii, despre care toti iti spun ca ea te-a creat. Mai tarziu, cand incepi scoala, aflii cu stupoare ca nu dumne-zeu te-a creat, deoarece infatisarea ta actuala este doar un lung proces de evolutie al maimutei, animal din care se trage omul. In mintea de copil toate incep sa se bata cap in cap, dar elita a invatat cum sa faca ca sa manipuleze omul, astfel incat sa nu mai fie in stare sa-si puna intrebari atunci cand exista neconcordante majore in ceea ce invata. Teoria impusa de religie a luat numele de creationism, pe cand cea impusa de stiinta a capatat numele de evolutionism. Despre felul in care a creat dumne-zeul biblic lumea si omul, o sa vedem imediat, dar nu inainte de a spune cateva cuvinte si despre evolutia omului din maimuta, asa cum sustine teoria lui Darwin......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Darwin la sfarsitul vietii si-a negat propria teorie si a adm8s pe ....Dumnezeu. dar aici se face mai putin tam-tam.

      Ștergere
    2. 20:01, bine punctat.

      Ștergere
  7. d-na MARIA-nu cerem scuze ca nu avem-sunt atatia bolnavi si saraci in tara ca nu stii ce sa faci mai intai pentru traiul greu -salarii si pensii mici-la unii nu le ramane de mancare dupa plata facturilor-asadar sa-i rugam pe cei avuti sa faca binele iar noi restul doar sa ne rugam-sa le dea DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI-sanatate si ajutor material

    RăspundețiȘtergere
  8. Retete din batrani . Doamna Viorica din Scinteia nu a mai fost de peste 20 de ani la medic.

    Doamna Viorica, "vraciul" comunei Scinteia

    Pe doamna Viorica Hudescu, in virsta de 64 de ani, din Scinteia, am gasit-o cu ajutorul vecinilor. "Vedeti ca sta chiar aici, unde e poarta galbena, o femeie care se ocupa cu leacuri din astea", ne indruma o localnica. "A fost invatatoare", ne incurajeaza, parindu-i-se ca sintem sceptici.

    Strigam la poarta si apare imediat doamna Viorica, doftoroaia satului Scinteia, care ne primeste in curte cu voie buna. La inceput a ris atunci cind a aflat ca vrem sa ne spuna si noua citeva dintre retetele ei pe care le foloseste de-o viata. A acceptat, totusi, sa ne vorbeasca, iar in mai putin de doua ore am notat peste 30 de leacuri pentru boli din cele mai cunoscute, de la afectiuni usoare si pina la cele grave.

    A inceput sa invete plantele si leacurile in anul 1994, pe linga ce stia din batrini, pentru ca s-a simtit atrasa de medicina naturista.

    Asa a ajuns ca in ultimii 20 de ani sa mai mearga la doctori doar daca e vorba de oftalmolog sau ecografii, radiografii. In rest, femeia spune ca a reusit sa vindece orice afectiune, inclusiv un fibrom uterin cit un pumn. "Lumea vine la mine, de multe ori, in disperare de cauza.

    Se duc oamenii la medic si, daca vad ca nu le trece sau daca au probleme cu copiii, vin si ma roaga sa le spun ce sa ia si cum se prepara ca sa le fie bine", a explicat doamna Viorica.

    Extrem de energica, ea isi ascunde cu brio virsta si ne arata de fiecare data tot felul de plante rare cultivate in gradina, dar si solutii preparate si depozitate cu mare grija in camara de doftoroaie.

    Alifia de galbenele este cea care a facut-o cunoscuta, ne spune ea zimbind, si ne explica la ce se foloseste crema si cum se poate face. "Alifia de galbenele se prepara din osinza de porc si din galbenele. Se pun la fiert patru mâini de planta, de la virf in jos sa masoare zece centimetri, cu floricele, si o lingura de osinza de porc, fara nimic altceva. In punctul de fierbere se trage cratita si se lasa timp de 12 ore asa.

    Se depoziteaza in vase si se poate tine in camara chiar si doi ani.

    Apoi, cind e nevoie, se reincalzeste numai cit sa poata fi strecurata prin tifon.

    E buna pentru orice fel de rana deschisa. Pot sa va spun ca s-au vindecat si oamenii, dar si caii cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  9. O folosesc de zece ani", a spus zimbind doamna Viorica.

    A doua reteta pe care femeia o foloseste in mod frecvent si o recomanda este infuzia de ceai din planta coada-soricelului. "O floricica la cana infunzata timp de 30 de secunde, asa se face, si se bea o cana dimineata si una seara.

    E bun pentru orice fel de afectiune genitala, in special pentru uter fibromatos. Eu am fost diagnosticata cu fibrom uterin extrem de mare, cit un pumn, si cu reteta aceasta am reusit sa imi rezolv problema.

    Dupa trei ani, cu ajutorul tratamentului acesta, am reusit sa scap de formatiune, se micsorase de aproape nu se mai vedea, era cit un simbure, si am scapat de operatie", povesteste bucuroasa doamna Viorica.

    Precizeaza insa ca acest ceai nu este recomandat femeilor care au varice, pentru ca risca sa se coaguleze singele.

    Pentru chisturi sau cancere, doamna Viorica ne spune alt leac. "Se pun o suta de grame de galbenele, flori uscate, o suta de grame de urzica tinara, uscata, si o suta de grame de coada-soricelului.

    Se fac infuzii trei, patru cani pe zi, se poate bea chiar si doi litri in primele doua luni, si se merge cu tratamentul pina la minimum sase luni apoi, macar doua cani pe zi.

    Se bea fierbinte, cu inghitituri mici.

    Si aici trebuie si credinta, va spun sigur: fara rugaciune si credinta in Dumnezeu nu se reuseste", a adaugat hotarita femeia.

    Si, in special, pentru cancerul la stomac si pentru cel la esofag, ne dicteaza un alt leac, de aceasta data facut din radacina de obligeana. "Se mesteca la fiecare ora, de macar sapte-opt ori pe zi, cite trei centimetri de radacina de obligeana.

    Si e buna si pentru cancerul plaminului, dar doar se mesteca, nu se inghite.

    Este acrisoara, iar tratamentul se face tot asa, pina la sase luni cel putin", a mai adaugat femeia. In completare la schema de tratament naturist pentru cancer se poate lua si o lingurita de propolis pe piine dimineata, la prinz si seara, continua femeia.

    Pentru fracturi se foloseste intotdeauna radacina de tataneasa, ne explica mai departe doamna Viorica.

    RăspundețiȘtergere
  10. Se face o crema, ca cea de galbenele, adica se pun o lingura cu virf de osinza de porc si patru radacini de tataneasa rase sau tocate, iar in momentul fierberii se ia cratita de pe foc si se lasa timp de 12 ore.

    "Apoi omul se maseaza cu crema aceasta acolo unde a avut fractura, iar oasele se sudeaza foarte bine.

    Este verificata pe om, stiu sigur ca ajuta", ne asigura doamna Viorica.

    Lutul care iti "trage raceala"

    Daca pentru durerile de spate si genunchi se aplica in zona frunze de brusture facute cu sucitorul, pentru reumatism se infuzeaza coaja de salcie, spune femeia, avind rol de aspirina. Infuzia se face pina la cinci minute, intrucit coaja este amara. Leacuri exista si pentru diabet si pietre la rinichi, troscotul si coada-calului fiind plantele folosite in tratarea acestor afectiuni, potrivit femeii.

    Doamna Viorica sustine ca plantele au rol de remineralizare si de eliminare a toxinelor. "Dumnezeu da in jurul casei planta de care are omul nevoie ca sa isi trateze boala.

    Si eu am scapat de pietre la rinichi, puteti vedea ca am peste tot in curte plante.

    Pentru boli grave, cum e piatra la rinichi, se infuzeaza si doi litri pe zi", a precizat femeia.

    Doamna Viorica stie retete si pentru scaderea tensiunii.

    Astfel, se face infuzie timp de doua saptamini cu ceai din planta talpa-gistii si se poate infuza si paducel, flori, patru-cinci fructe si frunze.

    "Am avut un vecin, de la 26 tensiune a ajuns la 16 dupa ce a folosit talpa-gistii. Iar pentru circulatie cerebrala am o reteta simpla, din macerat de visc. Se pune la macerat de seara o cana la un litru de apa, apoi dimineata se strecoara si se bea ziua caldut la temperatura camerei. Trei saptamini cite trei cani pe zi, doua saptamini cite doua cani pe zi si o saptamina o cana pe zi", a mentionat femeia.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si argila este foarte buna pentru tratarea unor afectiuni, ne explica doamna Viorica. Insa nu orice argila, ci aceea care popular se mai numeste huma, nu trebuie sa fie din aceea pentru caramizi, spune ea.

    Pentru ca potoleste arsurile, se foloseste la ulcere si la afectiuni biliare, amestecul infuzat de argila cu rostopasca, urzica, galbenele si otet de mere fiind bun, in general, pentru sanatate, conform femeii. "Si la copiii mici se fac acele cataplasme, adica se ia o pinza de bumbac, se inmoaie in apa calduta, se pune pe pieptul copilului si se pune argila, se acopera si in 24 de ore trage raceala.

    E ca o turta, va spun ca am adus cu sacul argila si am folosit", a povestit doamna Viorica.

    Negii se ung intotdeauna cu zeama radacinii de rostopasca, iar parul se clateste cu frunze de nuc, pentru ca matreata sa nu apara, sau urzica, brusture ori salvie, pentru ca radacinile parului sa fie puternice: acestea sint doar citeva dintre leacurile stiute de doamna Viorica si pentru podoaba capilara.

    Siminoc pentru balonari


    Doamna Margareta, "doftoroaia" de la Probota

    O alta "doctoroaie" vestita la care am ajuns este Margareta Costachescu, din Probota, in virsta tot de 64 de ani. "Eu am avut un accident cerebral si de atunci am tot facut tratamente pentru dureri de cap si circulatie cerebrala.

    Ma saturasem de pastile si am rugat-o sa imi spuna de un ceai, ceva, sa ma ajute. Mi-a dat o solutie, m-am uns si m-au mai lasat durerile", ne spune o localnica din Probota.

    La citeva case mai in vale am gasit-o pe doamna Margareta intinzind rufe in curte. A acceptat sa isi amine treaba si sa ne spuna cite ceva despre ceaiurile pe care le foloseste si pentru care este cunoscuta.

    "Pentru dureri de cap folosesc alcoolul sanitar. Pun buruieni, frunza de vie, hrean, morcov radacina, curcubitica si floare de galbenele intr-o sticla, torn alcool si las la macerat.

    Si apoi e bun si pentru dureri de cap, dar si pentru dureri de sale, cum se spune", a explicat doamna Margareta.

    Pentru tensiune crescuta are si ea un leac: busuioc, cimbru si apa. "La un litru de apa se pun o crenguta de busuioc si una de cimbru, se face ceai si se bea o cana pe stomacul gol, ca sa scada tensiunea.

    Se bea pina cind se simte omul mai bine", a adaugat femeia. In ceea ce priveste febra, pentru frectii se umple o sticla cu petale de trandafir mirositor, se adauga otet cit cuprinde, si apoi se maseaza pentru ca febra sa scada, solutia fiind buna si pentru copii.

    Baile la picioare se fac iarna, mai ales, cu rugii uscati de la rosii.

    Se fierb rugii, se pun in lighean, iar in timp ce se face baia la picioare, omul se acopera ca sa transpire si sa scape de raceala, a afirmat femeia.

    Si pentru durerile de burta, diaree si balonari exista leacuri, potrivit doamnei Margareta.

    "La un litru de apa se pun trei, patru crengute de sunatoare sau pojarnita si se ia ceaiul de pe foc atunci cind da in clocot.

    Se bea o cana pe stomacul gol, dimineata, cite zile e necesar pentru ca diareea sa se opreasca. Iar cind esti balonat, pui o crenguta de siminoc cu floare in capat la jumatate de litru de apa si bei pe loc ceaiul cind te simti rau", a continuat ea.

    Retete transmise din mama in fiica

    Pentru detoxifierea organismului doamna Margareta recomanda un ceai facut din galbene, cit trei degete la un litru de apa, iar pentru ulcioare si afectiuni oculare ne spune sa folosim apa de vie.

    "Acolo unde curge, legam sticla, care trebuie sa fie din sticla, nu plastic, si lasam sa se umple, cit este. Apoi punem la copii la ochi cind au urcior sau cind au ceata pe ochi, si le trece", a explicat femeia.

    RăspundețiȘtergere
  12. DAR PENTRU REGENERAREA PARULUI CAPILAR,STIE CINEVA VRE-O RETATA.DAR CEVA CONCRET,REGENERAREA PE O CHELIE!!

    RăspundețiȘtergere
  13. 9.49
    Lipsa parului la barbati se mosteneste . Daca tatal, bunicul tau au fost asa , descendentii vor mosteni aceasta caracteristica .
    Daca ai pe alocuri smocuri de par lipsa fie ca esti barbat , fie ca esti femeie , boala este de natura dermatologica , bacteriologica si necesita tratament local; poti tampona zona cu otet de mere , de cateva ori pe zi timp de cateva luni de zile.

    Alte metode sunt cele cu laser.

    Laserul „trezeşte” foliculii la viaţă . Una dintre terapiile laser de joasă frecvenţă folosit cu succes în tratarea alopeciei este laserul Sunetics, o metodă sigură şi fundamentată ştiinţifică - aprobată de Agenţia Americană a Medicamentului şi Alimentului, care stimulează creşterea părului în cazul persoanelor care suferă de alopecie, dar care încă mai păstrează foliculi de păr.
    „Laserul emite o lumină roşie de joasă intensitate, cu o lungime de undă de 650 nm, care nu produce senzaţie de disconfort sau durere. Lumina pătrunde la aproximativ aproximativ 4 milimetri în profunzimea pielii, stimulând metabolismul celular, regenerarea celulară şi circulaţia sângelui.
    Printre efectele benefice ale tratamentului confirmate şi de acest studiu se numără: stimularea metabolismului celular, stimularea circulaţiei la nivelul scalpului, stimularea regenerării celulare şi accelerarea proceselor de vindecare tisulară”, explică Dr. Lucian Russu, medic specialist dermato-venerolog în cadrul Bioderm.
    Pentru combaterea alopeciei, sunt necesare aproximativ 50 de şedinţe cu laserul Sunetics în cursul unui an.
    O şedinţă durează 20-30 de minute, timp în care pacientul stă sub aparatul care acoperă întreaga arie a scalpului, acţionând în profunzimea pielii scalpului.
    „La doar trei luni de tratament cu Laser Sunetics, se observă stoparea pierderii excesive părului, apoi, la 4-5 luni de tratament, părul existent devine mai gros, mai lucios şi vizibil mai sănătos”, adaugă medicul Lucian Russu.
    Laserul Sunetics este contraindicat doar în cazul pa­cienţilor care suferă de glaucom, cataractă, dezlipire de retină, fotosensibilitate oculară.
    În acelaşi timp, lungi­mea de undă a laserului are contraindicaţii pentru per­soanele cu boli sistemice - lupus, infecţii active cu herpes, infecţii cutanate bac­teriene, sensibilitate cutanată sau tulbu­rări neuropsihice.
    Tratamentul cu acest tip de laser este recomandat bărbaţilor între 18 şi 65 de ani, cu păr subţiat sau alopecie reversibilă, precum şi femeilor între 20 şi 70 de ani, cu păr subţiat sau pierdere difuză a părului.



    RăspundețiȘtergere
  14. Pierderea parului mai are si cauze hormonale . In acest sens, sunt indicate investigatii amanuntite endocrinologice .

    Caderea parului in anumite intervale de timp, este si cauza unor evenimente de stres sau carente alimentare .

    RăspundețiȘtergere
  15. pt toti ANONIMII-nu mai dati sfaturi cu tratamente medicale sub orice forma pt ca SUNTEM DIFERITI DIN CREATIE-fiecare om are aceeasi boala poate, dar nu si acelasi tratament-eu spun asta pt ca am lucrat in sanatate-pace si sanatate tuturor

    RăspundețiȘtergere