duminică, 10 martie 2019

AURUL ROMANIEI ???


                                                10 Martie 2019,ora 6,43 !

                                     Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata, aud un glas care spune asa:
                 "Aurul privat.

Dar un alt glas spune asa:
                  Parca ai spus, să suspende aurul privat .
Iar un alt glas, intreaba cu uimire :
                Aurul privat ?
                Au venit ."
Clipă în care,vad inspre Rasarit o dubă alba ,model papuc, trasa in faţa unor usi ca din sticla,usi ce păreau a fi ale unei Institutii.
Pe langa masina,mai erau doi barbati ce păreau ca asteapta pe cineva anume.
Usile din spate ale masinii papuc,erau deschise in faţa usilor din sticla.
Dragii mei, oare sa fie vorba despre AURUL ROMANIEI, care urmeaza a fi readus in Tara ?
Cu siguranta vom afla impreuna toate,la momentul potrivit.
                                  Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Asteptam sa aduca aurul si tezaurul de la rusi.Credeti ca-l vom mai recupera vreodata?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna Maria la tv cineva spunea ca Dragnea are o avere de 50 milioane de euro si are dovezi . Asemenea om ni l tot băgaţi pe gât ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu??? Nu te obliga nimeni sa iei in considerare tot ce se spune sau se scrie.
      Apoi, eu nu-l ridic in slavi pe DRAGNEA ! Singur (a) ti-l bagi pe gat si nu poti dormi de grija lui.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Nu pot dormii de grija lui ???? Nu dna Maria,nu de asta e vorba . Câti oameni CINSTIŢI ,POT ADUNA O AVERE DE 50 DE MILIOANE € ????? Câti din banii ăştia puteu merge pt. şcoli,drumuri ,spitale ??? Repetaţi decâteori aveţi ocazia de cele 6,7 case a lui Iohannis DAR NU POMENITI NIMIC DE AVEREA LUI DRAGNEA !!! Si in raspuns băgaţi ,,nu poti dormii de grija lui " si adăugaţi cu majuscule un doamne ajută

      Ștergere
    3. Anonimule 10 martie 22:14,Johannis al tau este bagat pana-n gat in jaful de 114 milioane de euro de la Selimbar!!!Dosarul deschis de DNA inca din 2014 nu s-a finalizat nici in ziua de astazi!!!Pe langa cele 47 de dosare penale "albite" de prea-cinstitul Augustin Lazar,actualul Procuror General...

      Ștergere
    4. Anonim 10:40 sau faci parte din propaganda mincinoasă marca psd sau habar nu ai ce vorbesti . Cred că e prima variantă si să ştii că nu sunt fan Iohannis pt.că in afară de actiunea când s a trezir Grindeanu (primulministru de atunci)cu el la sedinta de guvern si a oprit ordonanţa 13 plus altceva (de aceiasi anvergură) nu prea a făcut . Ai văzut ce avere colosală (inclusiv in Brazilia ) are ,,patriotul" de Dragnea si hop la 14 milioane de euro la Iohannis !!! Vai de capul tău ,dacă nu ar fi români ca tine ,România nu ar fi fost in situatia jalnică de acum. In diplomatie (in unele situații e vitală) diplomati cu totul remarcabili au fost inlocuiti cu nulităţi din gasca lui Dragnea (o tânără care nu are nici o legătură cu diplomatia,fratele iubitei lui Dragnea ..) VERIFICĂ INFORMATIA ! Cap ai ,minte ce ti mai trebue

      Ștergere
  3. Baliverne, asta ne zice ...
    Cine iti va da aurul inapoi?!rusii?! Asa sa credeti fartatilor. Naivitati ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Il aduc inoapoi ca vin rusii sa il ia si pe asta . Conducatori de cacao . Se preconizeaza ca peste 40 de zile sa inceapa razboiul in ucraina la scara mare .

    RăspundețiȘtergere
  5. 21:53 - Nu, nu il vor aduce.Se vede cu ochiul liber ca guvernantii nostri nici macar nu incearca sa il aduca, nu demareaza negocieri macar de ochii nostri. Astia au interesul sa fie in relatii bune cu Moscova, nu sa urmareasca interesul national. Eu sper sa nu aduca nici aurul depozitat la Londra! Daca in vor aduce, il fura si p'asta. Pariu pe ce vreti voi! Va tine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.43-Tocmai aceasta am dorit sa scot in evidenta!Sa aduca intai aurul de la rusi iar apoi mai vorbim.Propaganda pesedista electorala!De unde are Dragnea atatea milioane de euro,din munca lui cinstita?

      Ștergere
    2. Eu nu ma incumet sa pun pariu.Guvernantii nostri sunt in stare sa ne vanda si pe noi,daca am valora ceva pentru ei.Dar cu amar o spun,ca NU!

      Ștergere
    3. La Londra nu mai este depozitat nimic.Aurul de-acolo ni l-a furat Rothschild de mult...

      Ștergere
  6. superb, pregatiti o sampanie si niste vin sfintit la Manastirea Tismana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ce sa pregatim sampania,pentru furtul aurului sau pentru a nu-l aduce in tara?

      Ștergere
    2. Hotii pregatesc champagnele?. Or fi stiind ei ceva.

      Ștergere
  7. Cu timpl vom aduce toate bogatiile in tara.
    Romania va ajunge cea mai bogata tara si cea mai prospera.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binevuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  8. O mule care urăști pe Dragnea și tii in in brațe pe iohanis ,vezi ți de viață ta,lasă pe ăștia in plata Domnului căci își vor lua răsplată prin consecințele care vin din legea pe care ei nu o cunosc! Nu exista fapte fara consecinte ,doar ignoranta necunoașterii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand spui un adevar despre unul inseamna ca-l tii in brate pe celalalt?Te inseli amarnic!E o lege universal valabila-dupa fapta si rasplata!Ne grabim noi oamenii,insa nu si Dumnezeu!

      Ștergere
  9. Ar putea sa fie vb. de mai multe variante intre care scoaterea de sub incidenta legii a comorilor nedeclarate adica legalizarea comorilor scoase privat.
    Aurul de la Londra va fi adus dar va fi cheltuit inutil cu si fara licitatii (pretins sacrificiu necesar patriotic) in incercarea de a tine in friu prabusirea cursului leului dupa legiferarea iesirii din UE si Nato fara referendum si a scoaterii in afara legii a demonstratiilor partidelor si presei prooccidentale in cadrul.unei propagande pt darea intregii vini pe occident si UE ..dictatura care va ajuta mafia politica sa scape de monitorizarile pe justitie pe buna guvernare drepturile omului si de protocoalele secrete antimafie copiate dupa protocoalele italiene secrete antimafie legalizate in CSAT. Protocoalele nu vor fi desecretizate ci doar desfiintate de mafie.
    Puscariile vor fi golite si umplute cu opozanti politici demonstranti judecatori si.lideri politici . Multi vor emigra si.multe firme straine vor pleca. Vor exista 3 cedari teritoriale: HarCov catre Ungaria , apoi in contul acordului Ribbentrop-Molotov Moldova de dincoace de Prut catre Rusia care va invada si Ukraina si R.Moldova dar si o cedare peste capul lor si anume ocuparea asteptata si anuntata de catre Erdogan a Dobrogei.
    Dupa V. Dancila pina la urgia biblica care va lasa vid de putere vor mai fi urmatorii premieri: Basescu 2 sapt ca sa linisteasca populatia urmat de V.Dancu 3 sapt care si el va demisiona ca sa nu se asocieze cu modificarile legislative care tocmai se vor initia dupa care albit va mai fi doar Liviu Dragnea. Evident ca se va incepe cu suspendarea dar fara referendum a lui Iohannis cita vreme fondul.BEC pt referendumuri pe 2019 a fost golit intentionat prin fostul referendum.
    Iesirea din UE va fi facuta inainte de alegerile parlamentare si inainte de terminarea mandatului rotativ la conducerea UE si Kovesi va pierde dreptul de a fi procuror european care va fi.posibil doar prin acordul ministrului justitiei acord care nu va fi primit.
    Dupa urgie vom intra inapoi in UE si Nato se va transforma in Jandarmerie UE prin acord planetar de desfiintare a armatelor nationale.
    Si nu doar ca tara se va reintregi dar si extinde cu fostele teritorii .
    Reconstructia va fi concomitenta cu tranzitia legislativa la democratia meritocrata o teocratie socialista condusa de Venirile Divine.

    RăspundețiȘtergere
  10. In conformitate cu dispozitiile normelor universal-valabile, aurul trebuie sa se intoarca dupa Legea Locului, intrebuintat in rezonanta cu noile energii eliberatoare, purificatoare, in scopul mentinerii vietii pe planeta Pamant si mai ales pentru trecerea la nivelul superior de evolutie alaturi de civilizatii avansate galactice si intergalactice. Pulsul Pamantului ne indica faptul ca se reactiveaza, activeaza puncte energo-informationale menite sa sustina tranzitia si ascensiunea planetei, aurul continand sub acest aspect informatia cheie, "moneda" momentului istoric. Nerespectarea decretelor universale cu privire la circuitele, obiectul, obiectivul aurului, atrage decaderea si caderea civilizatiilor, familiilor, grupurilor, imperiilor neconforme, reconstructia vizand cu precadere evolutia dpdv spiritual a locuitorilor planetei. In op pers, evolutia fenomenelor actuale se face in spiritul limbajului multidimensional al universului, agenda terestra armonizandu-se din mers in lumina noilor energii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce polologhie, .........aiurita.

      Ștergere
    2. D nu te mai semnezi? Rusinica

      Ștergere
    3. Nu cred că e D. E altcineva, nu e stilul ei, ea semnează mereu.

      Ștergere
  11. 21.59 Tocmai ca nu se semneaza mereu ca sa dea impresia ca sunt multi adepti de ai ei . Comentariile de ,,anonimi'' la ce posteaza ea , sunt tot ale ei .

    RăspundețiȘtergere
  12. Vi se pare aiureala pentru că nu înțelegeți.Eu înțeleg ce spune 15,32,Gina.Apai nu i frumos sa mi atribuiți mie comentariile altora.Chiar sunt mai multi care vad o alta realitate,și mă bucură aceasta.Dar voi nu vreți s o vedeți și credeți că nu există,dar este acolo, unde nu vreți să priviți.Sunt convinsa ca sunt mai multi de alde mine care nu comentează,doar citesc.Eu respect orice ați spune,chiar daca nu sunteți de acord cu mine.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. 20.56
    D ,
    Strigai din toti plamanii pe aici ca vroiai sa arzi bisericile si te mai miri ca multi dintre noi ne disociem de aberatiile tale !!!!
    Nu gandesti ce spui, pui aceeasi placa mereu , tu le sti pe toate , restul suntem batuti in cap.

    Du-te pe site-urile budistilor , ia vezi ai putea sa le vorbesti despre ortodoxie la nesfarsit ????!!!!

    Tu esti convinsa de tot , suferi de scenarita proprie, esti pe site-ul doamnei Maria ca sa vezi cati te admira, cati te cauta sa-ti citeasca postarile .

    Fa-ti blog si vezi cati cititori vei avea acolo , nu de altceva, dar ai o insistenta diabolica , mieroasa si perversa .

    Aici nu vei putea spala creiere !

    RăspundețiȘtergere
  14. Se observa cu ochiul liber faptul ca nu prea mai sunt stele pe cer. Va rog sa priviti cerul, simtiti pulsul Pamantului! In op. pers. facem saltul mult asteptat. Presimt ca va fi de Bine. Cu drag, Gina.

    RăspundețiȘtergere