vineri, 8 martie 2019

CEI VINOVATI SA PLATEASCA SI SA FIE CHEMATI LA AUDIERI !


                                             8 Martie 2019,ora 6,44 !

                                        Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata ,aud glas tare supărat care spune asa:

                "Cei vinovati sa plateasca si sa fie chemati alaturi de Zeiţă la audieri."

Dragii mei, toti cei care gresesc cu voie sau fara de voie, trebuie sa fie responsabili si sa se supuna LEGILOR ROMANIEI.
Nu conteaza Statutul Social, ci conteaza ca sa respectam LEGILE in vigoare.
LEGEA este si pentru cel mic in functie si pentru cel de rang inalt.
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,va face DREPTATE si in ROMANIA SFANTA !
                                  Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Se stringe latul,lista e tot mai lunga,inclusiv a celor care au decedat din cauza presiunilor inainte sau dupa si achitati,unii erau doar martori fortati,.
    Urmariti lista lor de la ora 19 pe Romania TV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă este pe România TV este clară treaba. Din fericire nu pot urmări România TV și antena 3 că din cauza ăstora am renunțat definitiv la cablul tv.

      Ștergere
    2. Cele doua posturi pot fi urmarite online-pe computer. Si eu am renuntat la cablul tv din cauza ProTv, porcariilor de posturi cu asa zisa muzica si in general, a tuturor posturilor tv care se adreseaza burdihanului in toate poftele sale. E o diferenta, deci

      Ștergere
    3. 19.53 si eu la fel am procedat.Si ....sunt bine.

      Ștergere
  2. Dreptatea pluteste subtirica,iluzorie,minciuna groasa o invaluie.Ne impotrivim trendului-urat-al istoriei.Nu stiu daca-i bine,vorba unui clasic in viata.Ati vazut sarbii ce-au patit,s-a tras in ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trump: relațiile cu Kim Jong-un sunt în continuare bune

    https://m.ro.sputnik.md/International/20190308/25106400/Trump-relaiile-cu-Kim-Jong-un-sunt-n-continuare-bune.html?mobile_return=no

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria asa trebuie daca celor care au avut pe maini puterea si au folosito pentru a face rau atunci s-a plateasca s-a vada cum este cand faci rau si s-a mai fie si oameni nevinovati atunci nu trebuie s-a ne para rau de ei
    Dreptatea va birui mereu si binele la fel.
    Cu mult drag doamna noastra scumpa si draga si inca o data LA MULTI ANI doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. d-na MARIA nu mai apare blogul d-stra pe google -de ce?

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum incep profetiile Noului Ierusalim.Tezaurul revine acasa Monarhia bate la poarta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va bucurati ca o sa aduca tezauru. Il aduce ca sa.l controleze o mana de pungasi, nu altceva. O sa ajunga Romania in imposibilitate de plata, o sa bage bir si foame in romani, mai ceva ca venezuela.
    Aveti grija fe banuti c.o sa vii sufle cretinii si incultii.
    Iar zeita dreptatii se vede deja la orizont. E cacat pe el alde Dragnea &comp.
    Vrem ca judtitia sa.si intre in drepturi.
    Jos cu ciuma rosie !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre du-te d-aci. Justitia a distrus Ro in cei 30 de ani. A facut pipi pe drepturile si libertatile romanilor ocrotind si incurajand marile jafuri in timp ce romanii sunt condamnati pe banda rulanta. De ce toate tarile occidentale inclusiv SUA nu au mai mult de 11 agenti din servicii secrete la 100.000 locuitori,in timp ce RO are 60 de sri-sti la 100.000 locuitori? Toata clasa politica este o rusine la adresa Ro. Ei au ruinat justitia( dandu-le procurorilor mega drepturi salarii si imunitate) au ruinat tara. PSD ALDE ne-au mintit cu "dreptatea pana la capat". I-au eliberat pe ghita,sova,dragnea,udrea si asta e dreptatea lor pan la capat?
      Numai in tergiversari,amanari,remanieri,petreceri,nunti,alegeri ne tin. Nimic nu fac. Unii au voie sa nu respecte legea, constitutia iar unii nu. Ce e de facut? Ca de uitat si comentat sigur nu. Platim atatia trantori, tradatori, escroci,mincinosi din bugetul tarii, bani fffff multi.pt ce? Sa nu faca ceea ce trebuie sa faca? Sa-si aranjeze apele doar pt ei????

      Ștergere
    2. Vrei sa vina ciuma portocalie?

      Ștergere
  8. Nu vreau s-a te dezamagesc 9martie 01-09 dar PSD-ul va iesi si va merge mai departe.
    Cand cineva este urat de multi acela inseamna ca este iubit de Dumnezeu.
    Ma rog La Dumnezeu s-a aiba grija de cei care vor binele poporului roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Logica dvs. este gresita: nu oricine este urat de multi obligatoriu este iubit de Dumnezeu! Este adevarat ca Isus a zis ca lumea nu-i iubeste pe cei care nu-i apartin lumii (nici Isus nu facea parte din lume), dar asta nu inseamna ca lumea va detesta exclusiv oamenii care moral / spiritual nu fac parte din lume! Un criminal sau un pedofil este repetent la capitolul moral / spiritual, deci face parte din lume, cu toate acestea lumea ii detesta! Pesedistii sunt detestati de multi oameni nu pentru ca ar avea ceva sfant si pentru ca nu ar face parte din lume, ci pentru ca ticalosiile lor sunt stridente si pun capac la marsaviile facute de politicieni in ultimii 30 de ani!

      Ștergere
  9. Voi aratati cu degetul catre "Zeita" (a se intelege LCK), dar inchideti ochii la marsaviile facute de cei din psd-alde! Se vede din spatiu ca ati devenit parte a propagandei rusesti! Mare atentie sa nu va treziti vizati de vorbele conform carora nici voi nu intrati in Imparatia lui Dumnezeu, dar nici pe altii nu-i lasati sa intre!!! Fac aici o atentionare! Daca sunt eu in eroare, voi sunteti in avantaj, dar daca nu sunt in eroare...?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu ai va descoperi PE toti.Deve nu vezi ce a facut basescu 10 ani?el a facut politia politica ca PE vremea lui stalin

      Ștergere
    2. Pentru 23:02 》Forțați nota când afirmați că pe vremea lui Băsescu s-a făcut "poliție politică"; faptul că justiţiei i s-a dat libertatea de a-i ancheta și condamna pe mafioți nu poate fi numit "poliţie politică" decât dacă anume interese vă împiedică să fiți obiectiv! Este adevărat, însă, că acea periodă nu a fost lipsită de greșeli și nereguli, după cum Băsescu a fost și rămâne controversat! Dar, a pretinde că atâția politicieni hoți ar fi fost anchetați și condamnați pe nedrept, chiar și dacă ar fi fost la comandă politică, este anormal!

      Ștergere
  10. Pai sa-ncepem de la Dragnea, primul care trebuie sa plateasca impreuna cu PSD-ul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dece nu incepi cu basescu ca el 10 ani a adus Romania un de se afla acum?

      Ștergere
  11. 14:16, ai gresit, trebuie inceput cu iliescu !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. 14.16 si cu cei care ii preamaresc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu tot respectul pentru opiniile dv. Eu va spun ca PSD-ul va iesi la alegeri.
    O sa vedeti si o sa va amintesc.
    Cand au fost alegeri prezidentiale le spuneam colegilor,la prieteni ca va iesi un presedinte care nu s-a vorbit de el pana atunci si a iesit Iohanis care nu era cunoscut,nu se vorbea de el pe scena politica. Asa va spun si dv.ca singurul partid va iesi cu o majoritate foarte mare si acesta este PSD-ul.
    Cu mult drag tuturor si un sf.post usor.

    RăspundețiȘtergere