luni, 11 martie 2019

S -A ADEVERIT ,DIN NEFERICIRE ! AVIONUL ETHIOPIAN S - A PRABUSIT !


                                     Imagini pentru LUMANARE.

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in Imparatia Sa !

                                        Dragii mei,

Scriam in 12 Ianuarie 2019,un articol cu titlul:

            "O EXPLOZIE IN AER ".


12 ian. 2019 - Brusc,in aer la mare inaltime,are loc o Explozie,iar oamenii ridicau ... Dragii mei, care va fi cauza acestei Explozii sau unde se va produce ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html .... Poate fi de la un meteorit doamna Maria care intra in atmosfera si explodeaza.

Din păcate dragii mei, la exact 2 luni de zile, iata ca o mare TRAGEDIE a avut loc.
Un Avion cu 157 oameni la bord a luat foc in aer si chiar a explodat.
Este extrem de dureros ,ceea ce s-a intamplat Duminica 10 Martie 2019.
Iata dragilor, mai multe linkuri:

Acum 15 ore - Avionul unei companii aeriene din Etiopia, care transporta 149 de pasageri ... ora 20:30 Premierul Etiopiei, Abiy Ahmed, a decretat 11 martie zi de doliu național. ... ora 13:10: Prima mărturie după tragedia din Etiopia: „Explozia și flăcările ... Zborul spre Nairobi ar fi trebuit să dureze puțin peste două ore.


Acum 23 de ore - Încărcat de CNN
VIDEO - Un avion Ethiopian Airlines despre care se crede că avea peste 150 de persoane la bord s-a ...

Iata si articolul meu,mai pe larg:

                                           O EXPLOZIE  IN AER  !

                 11 Ianuarie 2019, ora 23,44 !

                                                                   Dragii mei,

Tot in aceasta noapte,cand scriam la articolul anterior,vad la un moment dat un Cer de noapte,iar jos pe o strada doi,posibil trei oameni care mergeau linistiti.
Brusc,in aer la mare inaltime,are loc o Explozie,iar oamenii ridicau privirea si-au ramas inmarmuriti.
Vedeam si eu lumini rosii si galbene,posibil flacari, care au împânzit atmosfera.
Dragii mei, care va fi cauza acestei Explozii sau unde se va produce,eu nu stiu a va spune.
Dar,(din nefericire)vom afla impreuna si sa nadajduim cu nu vor fi si victime.
                             Cu dragoste,Maria.

Iata si Informatia cu Tragedia aviatica:


Martor: Înainte să se izbească de pământ, din avion ieșea fum și se auzea un zgomot ciudat

Un tânăr care se afla în zona localității Bishoftu când avionul companiei Ethiopia Airlines s-a prăbușit a povestit că înainte să se izbească de pământ, se putea observa un fum dens ieșind din aeronava care „scotea un zgomot neplăcut.”
„Eram pe munte, în apropiere, când am văzut avionul îndreptându-se spre munte, înainte să se întoarcă brusc. Din partea din spate ieșea foarte mult fum, iar apoi s-a prăbușit”, a spus Gebeyehu Fikadu, pentru CNN.
El și alți trei localnici se aflau în zonă în căutare de lemn de foc.
„S-a prăbușit cu un zgomot puternic. Când s-a prăbușit, bagajele și hainele s-au răspândit pe câmp și au luat foc. Înainte să lovească pământul, avionul scotea un zgomot neplăcut și din el ieșea mult fum”, a mai spus el.

Alți doi martori citați de Sky News au declarat că avionul a încercat să se redreseze, însă în cele din urmă s-a prăbușit.

Prăbușirea zborului Ethiopian Airlines - Martorii oculari relatează despre fum şi bucăţi desprinse în zbor


George Traicu
 observator.tv

avion prabusit
Doi martori oculari au relatat luni că din avionul Ethiopian Airlines prăbuşit duminică ieşea fum şi se desprindeau bucăţi în ultima parte a zborului, informează Reuters preluată de Agerpres.

Prima marturie dupa tragedia din Etiopia: „Explozia si flacarile, extrem de puternice, nimeni nu se putea apropia de aeronava”


Bekele Gutema, un barbat care se afla in zona in care s-a prabusit avionul companiei Ethiopian Airlines, a povestit, pentru BBC Amharic, ca flacarile erau atat de puternice, incat nimeni nu s-a putut apropia de aeronava.


„Explozia şi flăcările au fost atât de puternice încât nu ne-am putut apropia de avion. Totul a fost ars complet. Pompierii au ajuns la 11.00, iar avionul s-a prăbuşit în jurul orei 8.00. Sunt patru elicoptere la locul tragediei acum. N-aveau cum să supravieţuiască”, i-a spus Bekele Gutema jurnalistului Jibat Tamirat, conform BBC News.

Avionul Ethiopia Airlines s-a prăbuşit, duminică, la şase minute de la decolare. Autorităţile au anunţat la scurt timp că niciunul dintre cei 149 de pasageri nu a supravieţuit. Şi cei opt membri ai echipajului de zbor şi-au pierdut viaţa. Aeronava se îndrepta spre Nairobi, Kenya.

  • .













  •     
      

Un comentariu:

  1. Poate nu am inteles bine dar cineva zicea ca e doliu in 35 de tari. Ati avut un mesaj cu cifra 53 care sr rasucea si devenea 35 .....ma gândesc că are legătură cu tragedia aviatică

    RăspundețiȘtergere