sâmbătă, 30 martie 2019

DUMNEZEU S -O ODIHNEASCA IN PACE, PE DOAMNA ZINA DUMITRESCU !


      Imagini pentru ZINA DUMITRESCU.Imagini pentru lumanari.

DUMNEZEU s-o ierte si s-o odihneasca in pace !
                                                                 Dragii mei,

Scriam in 16 februarie 2019,un articol in care se tot repeta un nume.
16 feb. 2019 - "Zina ! Ziana! El spune că pentru Zina ! Dar si pentru Elena Julca se afla in locuinta." ... se face referire in Mesaj,voi ramane doar la stadiul de scris,aici,pe Blog. ... Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
 Si anume:
                   "Zina,Ziana.....!"
Si mai apare un nume in articol,despre care vom auzi in timp si despre acesta, deoarece,are legatura cu dna Zina Dumitrescu.
Din nefericire ,iata ca ,in luna Martie 2019, la doar o luna si jumatate de la acest articol,dna Zina Dumitrescu ,marea creatoare de moda,a trecut la cele vesnice.
Acum 2 ore - Părintele modei românești, Zina Dumitrescu, s-a stins din viață, joi, 28 martie 2019, la 82 de ani, în azilul de bătrâni ce i-a fost casă în ultimii ...                                                                                

Zina Dumitrescu a fost considerată ca fiind cea care a pus bazele modei în România. Zina Dumitrescu a încetat din viață în data de 29 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Aceasta s-a stins din viață la azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață. Despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, s-a aflat că vrea să își incinereze mama, veste care a șocat pe toată lumea. 
Citeşte întreaga ştire:Care au fost ultimele cuvinte ale Zinei Dumitrescu. Creatoarea de modă a murit în brațele proprietarului azilului
Iata si articolul meu mai pe larg:

                      16 Februarie 2019,ora 18,05 !

                                    Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam la articolul anterior, aud glas care spunea asa:

               "Zina !
                Ziana!
                 El spune că pentru Zina !
              Dar si pentru Elena Julca se afla in locuinta."

Dragii mei, cum nu cunosc persoanele la care se face referire in Mesaj,voi ramane doar la stadiul de scris,aici,pe Blog. 
Ce va fi in continuare,vom afla impreuna. Sa speram ca va fi ceva de bine .
                           Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

11 comentarii:

  1. Iata cu cita IUBIRE si DRAGOSTE crestem copii nostri, cite nopti nedormite, cita grija cind nu se simt bine , sintem mereu preoccupati pt ei, dar din pacate din prea multa dragoste , iubire si atunci cind le facem toate placerile ca sa nu le lipseasca nimic, ei cresc prea vitiati, si mai tirziu cind la rindul lor devin adulti , uita de toate cite am facut pt ei , pt noi ei sint mereu scumpi nostri fii, iar noi pentru ei sintem o povara de care ar vrea sa scape cit mai repede. Deci in vista noastra trebuie sa ne facem datoria de parinti iubitori dar sa nu uita si de noi , pt ca vine timpul cind alti uita de noi. De multe ori copii saraci si cei care cresc in neajunsuri, nu pt ca parinti sint rai , ci pt ca nu au posibilitati de a le ofri nimic, acei copii au mult mai mult respect fata de parinti lor. In ziua de azi se ofera la capii jucarii, leptopuri, telefonini, masini scumpe deci o viata de lux , dar nu se ocupa de educativa lor. Trebuie ca sa crestem copii nostri cu multa iubire dar si credinta in DUMNEZEU care este cea mai importanta avere si bogatie pt atunci cid mergem la Dumnezeu toate bogatiile ramin aici si noi plecam goi si cu spinarea girbovita de pacate.
    DUMNEZEU SA O IERTE PE ZINA, IAR FIULUI SAU SAI DEA DUMNEZEU MINTE SI CREDINTA, PT CA CU CARE MINA DAI CU ACEEA PRIMESTI INAPOI.😥😥😥

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ii fie tarana usoara, o mare Doamna !

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce au incinerat-o? Nu era ortodoxa? Nu merita o mormantare civilizata? Sa le fie rușine tuturor celor care au facut asta. Dumnezeu sa o ierte și să îi dea odihna. Si eu o iubeam desi nu am cunoscut-o personal. Îmi plăcea sinceritatea si infantilitatea doamnei Zina.Sant sigura ca a fost un om bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un cadavru mumifiat a fost gasit intr-o capela incuiata linga o fosta vila a lui Ceausescu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa o odihneasca! mi se pare interesant cum fiul are acelasi nume cu botezatu, Catalin...de aici neintelegerile...???

    RăspundețiȘtergere
  6. Acesti doi catalini semana si foarte mult fizic

    RăspundețiȘtergere
  7. Un parinte e bun pentru 100 de copii, insa 100 de copii nu sunt buni pentru un singur parinte !!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragilor,daca voi sperati la odihna dupa moarte,apai va inselati! Ma rog ,ce intelege mintea noastra ca inseamna odihna,adica sa stai degeaba,si altiisa te serveasca,nu!?
    Ei bine mintea voastra continua sa creeze, asa ca depinde de voi ce veti face,Dumnezeu nu impune nimanui nimic,doar ii pune "SFANTA INTREBARE",asta daca are constiinta de Sine, altfel il lasa sa bantuie cum are chef.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. Unele suflete au nevoie de vindecare si pot merge in ceea ce unii dintre noi stim ca Nirvana,este o dimensiune,un loc, un fel de spital al sufletelor ranite de traumele traite pe Pamant.Fiecare planeta are un astfel de loc de vindecare,dar ca sa ajungi acolo iti trebuie putina constientizare, astfel incat sa nu permiti sa fii luat in custodie de anumite entitati care, "bine voitoare" se ofera sa te ajute.Bineinteles ca exista si ingeri buni care pot ajuta dar tot iti trebuie un nivel de constiinta ca sa-i poti deosebi,identifica,citindu-le ADN-ul .Asta-i marea capcana in care cad sufletele inconstiente.

    Nu ma joc cu astfel de afirmatii,chiar daca nu credeti acum, ce spun,informatia ramane si o veti accesa cand va veni vremea.Toata lumea trebuie sa stie cu ce se confrunta"dincolo",pentru a lua decizia care sa-i foloseasca lui,nu altcuiva.Doar de voi depinde.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. Pare-se ca baiatul nu a cerut cenusa. La crematoriu, aceasta se pastreaza platind chirie.
    Ba ca jumatate din cenusa o vor imprastia sub un liliac la azil.

    RăspundețiȘtergere