joi, 28 martie 2019

CUM A LUAT FECIOARA MARIA IN PANTECE , PE PRUNCUTUL IISUS HRISTOS !


                                                    7 Mai 2006,ora 23,10 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte târzie,o noapte frumoasa de mai, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului  ,aud dragilor un glas, care spune aşa :

  "Gata ! Iata ,spre mulţimea linistilor tale !
   Şi era Fecioara însărcinată cu Iisus .
    Fecioara Maria, era însărcinată cu Iisus !"

Clipă în care dragii mei, O văd pe Fecioara MARIA, îmbracata în vesminte rosii catifelate ,stând pe marginea unui pat.
Prea Curata Fecioara Maria, avea burtica mare si rotundă; purta în pântecele Ei, pe Mântuitorul Lumii întregi.
Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, avea burtica mare la partea de sus a abdomenului ,imediat sub stomac.
Măicuţa Domnului mă priveste fericita ,punându-şi Mâinile-I prea Sfinte, la partea de jos a burticii Sale şi apasa pe burtică. Moment in care, vad ca BURTICA -I este goala la partea de sub ombilic.
Aici, sub ombilic, Burtica Maicii Domnului era precum un burete;adică moale ,goala,nu era Pruncul Iisus acolo in uter..
La partea de sus, deasupra ombilicului, Burtica Prea Curatei Fecioarei MARIA era plina, aici PRUNCUTUL Iisus crestea. 
Prea Curata Fecioara MARIA, apasa si aici cu Mâinile-I prea curate si prea sfinte, si-mi arata mie roabei Sale, precum că, acolo sălăşluieste Pruncuţul Iisus ; pe Tronul cel mai înalt din Burtica Ei, si nicidecum în uter, asa cum prind viata pruncii nostri, rezultati din legatura trupeasca ,dintre un barbat si o femeie.
 Cum a rămas, Prea  Curata Fecioara Maria însarcinată ?
Fratilor !Asa cum intra Soarele în casa si încalzeste si lumineaza toate,  tot asa ,prin PUTEREA  DUHULUI  SFÂNT, a fost zămislit si Pruncutul IISUS, Soarele Dreptăţii ,urmând ca să iese din trupul MAICII SALE,după 9 luni de zile,  la fel precum a fost zămislit.
Adică, prin burtica Maicii Prea Curate Fecioarei MARIA, tot la fel precum a fost si zămislit, si nicidecum printr-o nastere fireasca, precum nastem noi femeile de pe Pământ.

DUHUL  CEL  PREA SFÂNT a adumbrit-O, a revarsat asupra Sa, Lumina SA, Puterea SA, care au intrat în Trupul Fecioarei, asa cum intra lumina zilei prin ferestre.

Când a venit clipa ca să nască, Sfânta Fecioară MARIA, nu a nascut cum nastem noi femeile. Ci asa precum a intrat Lumina si Puterea Duhului Sfant, la fel a si iesit Pruncuţul Iisus; prin partea de sus a burticii Mamei Sale, care s-a desfacut in doua,asa precum este si aici:

                               Image result for maica domnului                    
A intrat ca Duh Sfânt, a iesit ca Duh Sfant din trupul MAICII  SALE,după care, a luat din nou Trup de carne.
De aici se spune că : "FECIOARA  a fost Maica Sfanta, si FECIOARA  a ramas şi după nastere".
Dragii mei, ştim cu totii ,că IISUS  HRISTOS trecea atât prin ziduri ,cât si prin usile încuiate .
Iisus  Hristos ,ajungea în orice clipă ,în orice loc de pe Pământ, oriunde ar fi dorit.
Iisus  Hristos, era OM si DUMNEZEU în acelasi timp, si putea face absolut orice dorea, numai cu Puterea gandului Său. 
Ca PRUNC a fost cuminte si ascultator, cinstind pe Iosif tatăl  SĂU lumesc ,si pe Maria Maica  Sa , care L-a purtat în pântece timp de 9 luni de zile, şi L-a crescut si educat ,asa cum era lumesc.
Desi IISUS ca si PRUNC , apoi, copil mai mare si adult, le stia pe toate, că doar era FIUL  LUI  DUMNEZEU  TATĂL,EL nu S-a arătat oamenilor că poate face Minuni . 
Abia la maturitate, IISUS  HRISTOS  S -a arătat ca OM, dar si ca FIU  al LUI  DUMNEZEU.
Iisus Hristos, a voit ca sa traiasca ca OM, printre oamenii pe care DUMNEZEU  TATĂL ,I-a dat în grija SA. 
Dragii mei, asa s-a petrecut TAINA  luării în pântece, de către FECIOARA  MARIA, pe Pruncutul Iisus Hristos, prin adumbrirea Ei de către DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.
 Şi tot asa, precum v-am relatat, a avut loc si Nasterea Pruncului Iisus, în Ieslea prea curata si prea sfanta, Taină stiuta numai de MAICA  PREA  CURATA FECIOARA MARIA, si de DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT,despre care ,vă voi relata in articolul următor.
Dragii mei,  PREA  CURATA FECIOARA  MARIA, a voit ca să-mi arate mie roabei Sale, aceasta nestiuta TAINĂ de către oamenii din acea vreme, dar si de noi cei de acum ,care incercam sa talcuim cum a ramas FECIOARA  MARIA insarcinata cu Pruncutul Iisus, precum si faptul ca ,a ramas Fecioara si dupa nastere. 
Sa nu va indoiti Prieteni dragi,de cele scrise de mine si graite de PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Cine poate sa ne spuna noua ADEVARUL ADEVARAT,mai mult decat PREA CURATA FECIOARA MARIA?
 Eu cu dragoste si cu dumnezeiasca bucurie,v-am împărtăşit vouă semenilor mei, aceasta Mare TAINA, cu Voia PREA  SFINTEI  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, precum si cu Voia ,DUHULUI  CELUI  PREA  SFANT, si a MÂNTUITORULUI  nostru IISUS HRISTOS, Cărora Li se cuvine, toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin.


                                          Cu dragoste, Maria.

P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    









  

                






17 comentarii:

  1. d-na MARIA chiar nu este relevant cum era MAICA DOMNULUI gravida cu DOMNUL-este pentru dumneavoastra personal acest mesaj-important ca stim cine este EL SI MAICA LUI- nu va suparati- multi nu sunt de acord si nimeni pana acum din vazatori in DUH nu a spus asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  2. Este așa cum spune d-na Maria. Așa cum intră lumina soarelui în casă, așa a intrat Lumina Sf. Duh în corpul Mariei. Și "ea s-a umplut de Duhul Sfânt". Și Elisabeta, mama lui Ioan Botezătorul, la 76 ani, stearpă fiind, s-a zămislit Sf. Ioan Botezătorul, (23 sept.- zămislirea Sf Ioan Botezătorul).

    RăspundețiȘtergere
  3. Isus a fost conceput si nascut in mod normal,ca orice om. A fost fiul unui zeu(ET),cu o femeie de pe Terra,asa cum au fost si altii inaintea lui-e scris in biblie: fiii lui Dumnezeu au facut copii cu fiicele omului. Isus a primit,de la tatal lui,un mesaj pentru omenire si ajutor ca mesajul sa fie cunoscut. De frica,biserica a preluat,partial,acest mesaj,dar a ascuns partile care nu conveneau,caci altfel ar fi trebuit sa dispara la sfirsitul rolului ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IISUS HRISTOS a fost luat in PANTECELE FECIOAREI MARIA, asa cum am scris eu de la DUHUL CEL PREA SFANT !
      Este o nebunie,o prostie fara de margini ceea ce afirmi tu !
      Daca vrei sa afli despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,citeste acest BLOG DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,precum si BIBLIA !
      Nu mai sustine astfel de aberatii !!!

      Ștergere
  4. Trebuie sa ne pregatim ca in foarte scurt timp intunericul va acoperi pamantul pentru 3 zile asa cum sa intamplat in timpul lui faraon in plaga Egiptului dar si cand a fost semnul lui Iona. Suntem foarte aproape de acest moment vom vedea un semn inainte ca acest eveniment cosmic sa se intample. In aceste 3 zile de intuneric global sa nu iesiti afara si sa nu priviti pe geam caci altfel va veti infricosa la vederea demonilor care vor fi prezenti in acel timp pe pamant.Lucrurile sunt cat se poate de serioase faceti-va ordine in ganduri tineti post de acum si rugaciuni ca Iisus va veni in acest intuneric ..cum spune biblia la mijlocul noptii ca un hot noaptea.Acestea vor fi inceputul necazurilor ..dar si declansarea evenimentelor apocaliptice pe pamant in special Focul care va arde pe multi.El vine ca un foc repede ...timp in care ii va gasi pe multi nepregatiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inseamna "foarte scurt timp?
      De cativa ani se vorbeste despre asta.

      Ștergere
  5. Draga Maria ia spune-ne si noua ce se intampla in viata lui Isus in perioada lipsa in intervalul 12-30 ani! Esti atat de convinsa de scrierile tale incat vreau sa ma convingu ca spui adevar!Fiindca iti lipseste ca scriere acest fapt vreau sa-mi dai un raspuns.Poti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a intimplat nimic deosebit,personajul Isus nu e consemnat de istorie. Isus a devenit important dupa ce a fost contactat de tatal sau

      Ștergere
  6. Creatorul plantelor si reteaua de Lumina a Pamantului
    Postat în 22 mai, 2014 de Violeta

    Aceasta poveste a regresiei reprezinta inca o trezire activata de catre Eul Superior catre realuarea activitatii din acea viata trecuta si recapatarea abilitatilor de atunci, trezire provocata de reamintirea adevaratei noastre esente, a informatiilor si cunostintelor pe care unii dintre noi le posedam in acea vreme.
    In aceasta transcriere apare un creator al plantelor de pe pamant, reteaua de lumina a pamantului si a lucratorilor in Lumina care ne ajuta impreuna cu extraterestrii.

    V. Ce vezi?
    D. Straturi de aburi colorati, gri, violet, rosu ca niste felii si eu alunec incet, ca un fulg in jos prin ele si le simt calde, fine, acum e mai mult gri si pe masura ce cobor mi se face un pic teama.
    V. Se schimba ceva pe masura ce cobori?
    D. Se simte tot mai greu, devine tot mai dur si ma ameteste pe masura ce ma apropii de pamant
    V. Ce se vede sub tine?
    D. E o lupta, in razboi, totul se vede negru de sus. Au niste armuri negre, niste cai negri, niste sabii mari si se lupta intre ei. Sunt multi si acum privesc pe unul singur, e doar o armura neagra, inauntru pare gol, da’ e o licarire, parca ma cheama acolo.
    V. Daca doresti, poti merge acolo. Aminteste­-ti ca te afli in piramida de lumina alba si ca esti protejata in acest fel. Poti sa povestesti despre ceea ce vezi.
    D. E ceva cu inima lui, s-a deschis, era singura licarire si simt ca o conexiune cu inima mea. In rest e ca un fum negru in interiorul armurii. O simt ca si cum se deschide o cale catre inima lui, ca un pod de lumina aurie, stridenta, intre inimile noastre, din adancul lor. Parca totul s-a oprit in loc, nu se misca nimic, doar ca lumina curge peste tot, peste camp si-l transforma din gri cu sange, il face verde si oamenii si cei morti, unii care-s pe jos incep sa lumineze si chiar incep sa se ridice, se transforma in corpuri de lumina, curge multa lumina, simt extaz. Unii nu vor sa se trasforme. Lumina curge prin acet barbat curge mai departe, el pare sa fie legatura cu ceilalti. El s-a aschimbat un pic doar, nu e ca altii, dar locul se simte altfel, nu mai e asa greu, incepe sa nu se mai simta asa dens, rasare soarele si e mai multa lumina, nu mai e nimic gri, e lumina si verde. Unii oameni au ramas nemiscati , multi se ridica, se fac ca un fascicul de lumia si se duc in sus, altii se lumineaza si nu se ridica si altii raman negri si nu se misca. La barbatul cu care am legatura a venit un alt barbat foarte luminos si cred ca il ajuta cu ceva: il intinde pe jos, face ceva cu mainile si pe unde il atinge se lumineaza. Prin el doar a trecut lumina pentru a-i ajuta pe ceilalti. Eu incep sa ma retrag, celalalt om ramane cu el.
    V. Cum arati?
    D. Sunt ca un soare, sferic, galben-auriu, sunt gazoz si daca ma apropii de oameni ma micsorez, cam pana la jumatatea marimii lor, dar daca ma indepartez, ma fac mai mare.Ma retrag acum.
    V. Ce se intampla cu ei acum, daca tu te retragi?
    D. Isi continua drumul lor. Ii pot vedea si simti, lupta s-a oprit de tot, nu mai e nici gand de lupta.
    V. Cum te indepartezi?
    D. Ma ridic si trec prin aceleasi straturi, dar inca simt un cordon, ceva tot ma trage inapoi, jos, tot ei ma trag. Nu mai au nevoie de mine dar sunt un pic speriati pentru ca am plecat. Largesc cordonul de legatura, se ingustase prea brusc. Acum le percep doar corpurile energetice frumoase, sclipitoare. Ei se ajuta intre ai acum. Unii incearca sa ii trezeasca si pe ceilalti, dar nu pot. Cei care au ramas negri sunt pieduti intr-un spatiu gri de plutire si nu vad nimic, ca si cum sunt orbi .Ma doare sa-i vad asa. As vrea sa-i trezesc, dar nu pot. Doar stau aici cu ei un pic, dar ei nu ma percep si vor din nou sa intre in razboinicii aia, sunt atrasi de razboinicii aceia. Sunt intr-un alt spatiu dar vor sa se intoarca tot acolo, e o atractie puternica, ca un magnet. Probabil ca se vor intoarce, ei decid daca se intorc. Ma simt si eu atrasa, daca stau in zona asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ati aparut cu trezirile ???????? Sunteti obsedati de tampeniile pe care le postati !!!!

      Ștergere
  7. Doamna Maria stiu ca ati mai spus avest lucru.
    Numai de la cuvintele din Sf. Evanghelie care spune clar ;
    FECIOARA PANA LA NASTERE, FECIOARA INTRU NASTERE SI DUPA NASTERE TOT FECIOARA AI RAMAS.
    E GREU DOAMNA MARIA PENTRU CARE NU INTELEG SI PACAT CA VENITI CU EXPLICATII DE FIECARE DATA.NE MAI INTREBAM DE CE DUMNEZEU ESTE SUPARAT PE NOI DE CE NE DA GRINDINA,FURTUNI,SI CATE SI MAI CATE
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI CINE A INTELES PANA ACUM VA INTELEGE SI MAI DEPARTE.

    RăspundețiȘtergere
  8. . Cum te indepartezi?
    D. Ma ridic si trec prin aceleasi straturi, dar inca simt un cordon, ceva tot ma trage inapoi, jos, tot ei ma trag. Nu mai au nevoie de mine dar sunt un pic speriati pentru ca am plecat. Largesc cordonul de legatura, se ingustase prea brusc. Acum le percep doar corpurile energetice frumoase, sclipitoare. Ei se ajuta intre ai acum. Unii incearca sa ii trezeasca si pe ceilalti, dar nu pot. Cei care au ramas negri sunt pieduti intr-un spatiu gri de plutire si nu vad nimic, ca si cum sunt orbi .Ma doare sa-i vad asa. As vrea sa-i trezesc, dar nu pot. Doar stau aici cu ei un pic, dar ei nu ma percep si vor din nou sa intre in razboinicii aia, sunt atrasi de razboinicii aceia. Sunt intr-un alt spatiu dar vor sa se intoarca tot acolo, e o atractie puternica, ca un magnet. Probabil ca se vor intoarce, ei decid daca se intorc. Ma simt si eu atrasa, daca stau in zona asta
    V. Cu cei luminosi mai esti conectata?
    D. Sunt conectata si cu cei luminosi, ei sunt in alt spatiu, e mai usor, e ca o noua viata.
    V. Vrei sa mai stai si cu cei negri?
    D. Da, imi las acolo o parte, am facut o bila de lumina, am rupt-o din mine, dar ramane conectata la mine, si la fel, raman conectata si cu cei de lumina. Bila de lumina ramane acolo, la cei negri, sa straluceasca, sa le arate o cale, sa straluceasca, sa fie acolo.
    V. Poti sa imi spui cum a aparut licarirea in barbaturl acela cu care te-ai conectat tu apoi?
    D. Ca o scanteie in interiorul lui, a deschis poarta, a fost dincolo de el, din el mai adanc decat ce putea el percepe. Cand eu m-am apropiat, in timp ce el se lupta, s-a activat brusc scanteia si ea m-a atras si am facut conexiunea.
    V. Ce urmeaza sa faci acum?
    D. Pot sa fac orice. Acum ii pot lasa pe cei luminosi, sunt ok acum. E mai mult decat o bucatica din mine acolo, prin mine curge ceva mai mult, prin mine, in acea sfera, eu tot un canal sunt, doar am deschis ceva acolo, am creat un alt soare mai mic decat mine, nu pot sa il fac prea mare acolo. Il desprind de mine ca sa pot sa plec.
    V. Acum ce faci ?
    D. Ma ridic. Am ajuns tot pe pamant, dar e desert de data asta, nisp galben, uscat arid, fara viata. As vrea sa-l ating, sa-i dau putin viata. Se transforma in plante, in multa vegetatie, sa transforma intr-o jungla.
    V. Cum arati acum?
    D. Sunt tot o bila de lumina sunt extinsa, am si niste tentacule, ca niste maini care creaza plantele prin atingere, curg din mine prin maini in pamant si acolo incep sa cresca. In mine au o alta forma si curg ca o energie prin mine, dar prind o alta forma pe nisip. Conexiunea cu pamantul le face sa prinda alta forma, dar de fapt sunt aceleasi. E mult verdeata, frunze foarte mari, copaci mari, sunt si flori rosii, violet, galbene, portocaliu, toate culorile. Ele au alta forma in mine, energia lor e colorata in mine, cele verzi erau doar o lumina, florile au in mine o energie colorata in mine,si pe pamant iau forma de flori. E foarte frumos! Planetele curg prin mine dar percep si animale, mi-e greu sa le vad acum. Animalele nu au venit prin mine. Altcineva se …e mai complicat….
    V. Cat de mult s-a intins jungla, a acoperit tot desertul?
    D. Da, nu mai vad desert aici, in alta parte mai e. Mai stau cu ea si ea se va intinde de la sine. Plantele continua sa curga din mine, dar prinde si singura forta.
    V. Ce te-a atras la acest desert, ce te-a facut sa vrei sa ii dai viata?
    D. M-a atras, e ca o atractie rapida, magnetica si eu nu ma impotrivesc.
    V. E prima oara cand faci o jungla? Ce altceva mai faci?
    D. Nu, ma si bucur intr-o alta jungle, dar tot noi am creat-o, mai demult, suntem mai multi. Acum, ca am venit in jungla, am luat o forma, suntem aproape verzi, sangele e verde si jungla e o parte din noi. Mai intai am creat-o si apoi am coborat in ea. Avem o forma umanoida, dar suntem mai mari, mai colorati, avem venele colorate, intr-un portocaliu si verde si pelea e mai deschisa decat a noastra. Nu avem haine, avem sexe diferite, dar organele sunt altfel. Sunt niste haine dar sunt din noi, pielea noastra o facem ca niste haine. Eu sunt tot femeie. E foarte frumos aici, e liniste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greu de crezut! Dar,n-ar fi rau sa fie asa! Si,pe Dumnezeu, nu L-au vazut?

      Ștergere
  9. intre 12-30 ani IISUS domnul este consemnat in INDIA in manastirile-din Tibet sub numele de ISSA-sunt documente din acea vreme asa cum pe ATHOS ca si la VATICAN sunt scrieri interzise multimii-

    RăspundețiȘtergere
  10. Vreti continuarea povestii sau nu prezinta interes?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 01 aprilie 14:26 , pe mine m'ar interesa continuarea povestii, dar probabil ar trebui sa fim mai mulți ca tu să o continui !

    RăspundețiȘtergere