sâmbătă, 30 martie 2019

PROTESTE SI CONFLICT ARMAT !

                                          30 Martie 2019,ora 6,44 !

                                         Dragii mei,

Astazi dimineata cand m-am trezit,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                "Proteste !
                 Mari Proteste si Conflict armat."


.

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, unde se vor intampla toate acestea sau cand,eu nu stiu a va spune.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca nu cumva sa fie si victime omenesti in mijlocul acestor Proteste.
                              Cu dragoste,Maria.


P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

13 comentarii:

  1. Venezuela, rușii au trimis soldați paramilitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întradevăr 99% Venezuela. Venezuela a devenit o bombă cu ceas care poate exploda în orice moment și să devină o nouă Siria. Americanii și rușii se pregătesc de încăierare în Venezuela. Este petrol mult acolo și nu va ceda nimeni în favoarea celuilalt.

      Ștergere
  2. Poate in Franta doamna Maria acolo s-a dat voie sa intervina armata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha. Protestele se mută în România nu în Venezuela. Ca astăzi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si despre asta exista citeva revelatii separat pt Europa occidentala separat pt Ukraina si R.Moldova care vor fi ocupate pina la urgie de rusi si apoi despre Dobrogea care la fel ocupata dar de Turci dupa ce ne vor scoate ai nostrii din UE si Nato.
    Despre Europa occidentala se vb indeosebi de Franta dar mai ales de Marea Britanie.
    In cazul Frantei dejaau inceput dar in afara de bagarea cozii agentilor rusi vor exista si manevre ale unora din opozitiei pt a linsa virfurile puterii cu mina strazii , vedenia descria o omagine cu un om mort cazut macelarit de un fel de huligani dar nu se putea spune cine este daca e un lider politic sau soferul lui etc.
    In Anglia in schimb focarul va fi o detonare cu morti oarecum obisnuita ca,sa zic asa de sorginte extremista de genul IRA legata cumva. Se va spera sa fie un caz izolat si unii vor face eforturi sa aplaneze sa nu se puna paie pe foc dar va,exista si din partea cealalta o reactie de razbunare oarecum similara care va deschide un val din cein ce mai mare de rafuieli reciprocepina la a implica si fortele de politie scindate in doua tabere si o parte din populatie. Situatia fiindde zastruoasa multi morti distrugeri bulversare economica etc incit fara interventie ferma externa nu se vor putea opri singuri. Asa incit Franta va,reusi sa stinga situatia proprie si va trimite Armata Franceza in Anglia,sa puna capat nebuniei si va reusi. Astfel ca populatia locala va fi recunoscatoare UE si Frantei mai ales ca politica engleza in UE de la o vreme fusese invidioasa pe Europa ca nu mai e Anglia puterea dominanta cum fusese odinioara in lume desi in capul lor inca,se cred ca un cap mai inalti decit restul motiv pt care au tot bagat fitile pretentii critici aiurea contra UE si a Frantei in mod deosebit. Iesirea din UE fiind una pur emotionala nejustificata practic. Noua conducere va decide alaturi de populatie renuntarea la brexit regretind propria ingimfare.
    UE dupa urgie cu ajutorul lui Dumnezeu va accelera reformele urmind exemplul Romaniei care va trece la meritocratie in cel mai scurt timp de nevoie. Un nou tratat si noi reguli pina, la forma unei Federatii Europene al carui Presedinte va fi numit Iisus revenit cu noul nume. Si apoi si rrstul tarilor lumii urmind exemplul si experienta implementarii vor adopta meritocratia. Azi democratia meritocrata ca sistem politic functioneaza, doar in Filipine tara cu mari probleme de proliferare a drogurilor unde nici oamenii nu prea sint interesati de politica. Baza de selectie a candidatilor fiind mica nu straliceste de mari valori.
    O treime din populatie consuma macar droguri usoare lucru care nu ajuta caracterul deja molcom al zonei ci dimpotriva. Flagel national cu retele internationale fiind introdusa pedeapsa cu moartea si tragerea fara somatie in conditii prevazute de lege. Cei care critica meritocratia pun in circa ei flagelul drogurilor care era anterior mult mai grav cit si violentele si erorile care deriva din combaterea bandelor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ați avut o postare despre proteste în 31 martie .

    RăspundețiȘtergere
  6. da au fost proteste in Bucuresti si vor mai fi

    RăspundețiȘtergere
  7. Auziti cam multe glasuri,nu o fi de la vreo schizofrenie?Doar ma uita pe simptome.De cate ori vad ca scrieti,pac,auziti numai glasuri,nu e normal sa auziti voci.Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alin Avaloh1 aprilie 2019, 17:30

      Galati, Moldova, România
      Introducere Salutare.Numele meu este Alin.Sunt din Galati,Romania.Pasiunile mele sunt animalele,muzica si calatoritul.Totodata imi mai place si sportul si transportul in comun.Imi place sa citesc diverse lucruri interesante si carti superbe.Deci as putea spune ca imi plac multe lucruri.Pe blogul acesta o sa pun lucruri interesante despre orice fel de lucru.E bine daca mai dati din cand in cand o raita aici pentru a va mai informa.Numai bine

      ALIN,ce-ar fi sa ai tu grija de blogul tau cu animale si cu tot ce vrei tu ! Si nu-ti mai da cu parerea pe aici ! DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI iti vor arata tie ca se poate ! Sa-ti fie rusine ca pui etichete ! Priveste-te in oglinda si vezi ce e nu e bine la tine !

      Ștergere