joi, 14 martie 2019

MANTUITORUL IISUS HRISTOS , ESTE SUPĂRAT PE NOI OAMENII !


                                Imagini pentru iisus rastignit

                       14 Martie 2019,ora 3,47 zori de zi !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,aud dragii mei,glasul MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS care,era tare trist;tare supărat.
Glasul intreaba asa:

            "Fiii oamenilor, până când?
           Până când ,mă voi milostivi vouă ?

Dragii mei,DUMNEZEU este Bun,este indelung rabdator, dar este si Drept !

             Imagini pentru iisus rastignit
DUMNEZEU ne da atat de multe semne divine, ne cheama la EL in fiecare clipa a vietii noastre.
Dar cine sa vada semnele divine? Cine sa audă Chemarea Sa, pentru noi Fiii oamenilor ?
Majoritatea oamenilor, se prefac ca nu vad si ca nici nu aud toate cate sunt ale LUI DUMNEZEU !Ei se leapada de Credinta si se dedau la tot felul de lucruri neplacute Lui Dumnezeu. Oamenii isi doresc bogatie materiala si financiara, mai mult decat au nevoie ca sa traiasca;isi doresc masini scumpe si vile pe masura; isi doresc ca sa se distreze la maximum,indiferent cu cine si in ce context, netinand seama de cele zece PORUNCI ale LUI DUMNEZEU.
Iar atunci cand cineva incearca ca sa vorbeasca de MINUNI si TAINE dumnezeiesti,aceiasi oameni sunt gata sa-l batjocoreasca pe cel care indrazneste sa propovaduiasca CUVANTUL MANTUITORULUI HRISTOS, aruncand in el cu jigniri si cuvinte de ocara.
Eu dragilor,imi fac datoria de suflet si va povatuiesc, ca sa nu va pierdeti niciodata CREDINTA, ci sa ramaneti tari si statornici in Credinta, si sa va iubiti Aproapele ca pe voi insi-va!
Cine are ochi de vazut, sa vada;si cine are urechi de auzit ,sa auda !
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
Sfânta Evanghelie după Matei
1
2
3
4
5
6
7
8
9
17
Capitolul 17

1.Şi după şase zile, Iisus a luat cu Sine pe Petru şi pe Iacov şi pe Ioan, fratele lui, şi i-a dus într-un munte înalt, de o parte.
2.Şi S-a schimbat la faţă, înaintea lor, şi a strălucit faţa Lui ca soarele, iar veşmintele Lui s-au făcut albe ca lumina.
3.Şi iată, Moise şi Ilie s-au arătat lor, vorbind cu El.
4.Şi, răspunzând, Petru a zis lui Iisus: Doamne, bine este să fim noi aici; dacă voieşti, voi face aici trei colibe: Ţie una, şi lui Moise una, şi lui Ilie una.
5.Vorbind el încă, iată un nor luminos i-a umbrit pe ei, şi iată glas din nor zicând: "Acesta este Fiul Meu Cel iubit, în Care am binevoit; pe Acesta ascultaţi-L".
6.Şi, auzind, ucenicii au căzut cu faţa la pământ şi s-au spăimântat foarte.
7.Şi Iisus S-a apropiat de ei, şi, atingându-i, le-a zis: Sculaţi-vă şi nu vă temeţi.
8.Şi, ridicându-şi ochii, nu au văzut pe nimeni, decât numai pe Iisus singur.
9.Şi pe când se coborau din munte, Iisus le-a poruncit, zicând: Nimănui să nu spuneţi ceea ce aţi văzut, până când Fiul Omului Se va scula din morţi.
10.Şi ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?
11.Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni şi va aşeza la loc toate.
12.Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei.
13.Atunci au înţeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.
14.Şi mergând ei spre mulţime, s-a apropiat de El un om, căzându-I în genunchi,
15.Şi zicând: Doamne, miluieşte pe fiul meu că este lunatic şi pătimeşte rău, căci adesea cade în foc şi adesea în apă.
16.Şi l-am dus la ucenicii Tăi şi n-au putut să-l vindece.
17.Iar Iisus, răspunzând, a zis: O, neam necredincios şi îndărătnic, până când voi fi cu voi? Până când vă voi suferi pe voi? Aduceţi-l aici la Mine.
18.Şi Iisus l-a certat şi demonul a ieşit din el şi copilul s-a vindecat din ceasul acela.
19.Atunci, apropiindu-se ucenicii de Iisus, I-au zis de o parte: De ce noi n-am putut să-l scoatem?
20.Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
21.Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post.
22.Pe când străbăteau Galileea, Iisus le-a spus: Fiul Omului va să fie dat în mâinile oamenilor.
23.Şi-L vor omorî, dar a treia zi va învia. Şi ei s-au întristat foarte!
24.Venind ei în Capernaum, s-au apropiat de Petru cei ce strâng darea (pentru Templu) şi i-au zis: Învăţătorul vostru nu plăteşte darea?
25.Ba, da! - a zis el. Dar intrând în casă, Iisus i-a luat înainte, zicând: Ce ţi se pare, Simone? Regii pământului de la cine iau dări sau bir? De la fiii lor sau de la străini?
26.El I-a zis: De la străini. Iisus i-a zis: Aşadar, fiii sunt scutiţi.
27.Ci ca să nu-i smintim pe ei, mergând la mare, aruncă undiţa şi peştele care va ieşi întâi, ia-l, şi, deschizându-i gura, vei găsi un statir (un ban de argint). Ia-l şi dă-l lor pentru Mine şi pentru tine.


Vindecarea fiului lunatec. “O, neam necredincios si indaratnic, pana cand voi fi cu voi…?” MUSTRAREA DURERII LUI DUMNEZEU si CONDITIA CRESTINULUI IN LUME.


Sfantul Luca al Crimeei: „PANA CAND VA VOI RABDA PE VOI?”

“Domnul Iisus Hristos S-a pogorat de pe Muntele Taborului dupa ce a aratat lumii prin ucenicii Sai alesi Lumina cereasca. O, cat ar fi vrut El ca aceasta lumina sa lumineze in lume, ca oamenii s-o primeasca in inimile lor, ca toate popoarele sa mearga pe calea luminata de lumina Lui cereasca!
                       
S-a pogorat de pe Imagini pentru pana cand voi fi cu voimunte in multimea de oameni, galagioasa si plina de dispute; si duhul cotidian, neschimbat al multimii I-a atins inima. S-a apropiat de El tatal unui copil demonizat. L-a rugat doar de vindecare – nu inchinarea in fata Fiului lui Dumnezeu, nu dragostea fata de Mantuitorul lumii l-a adus pe el aici, ci doar dorinta de a primi vindecare trupeasca de la Doctorul-Facator de minuni.
Domnul Şi-a amintit de poporul saturat de El in pustie cu paine si de poporul grosolan si trupesc, caruia i-a spus: Voi Ma cautati nu pentru ca ati vazut minuni, ci pentru ca ati mancat si v-ati saturat. Şi au iesit din inima Lui cuvinte amare: O, neam necredincios si indaratnic, pana cand voi fi cu voi, pana cand va voi rabda pe voi?
Domnul era strain dupa duh de marea parte a poporului. El nu era inteles, Il suparau, Il numeau mincinos si lingusitor, slujitorul lui Beelzebut. El trebuia sa suporte dialogul cu dusmanii care Il urau, care atentau cu rautate la viata Lui. Ii era greu, intristarea si durerea ii umpleau inima. O, neam necredincios si indaratnic, pana cand voi fi cu voi, pana cand va voi rabda pe voi?
Nu doar Domnul Iisus Hristos suferea de aceasta intristare. Despre dreptul Lot, nepotul patriarhului Avraam, citim in Epistola Apostolului Petru ca el, locuind in Sodoma, era istovit, chinuit de petrecerea in desfianare a celor nelegiuiti:
pentru ca dreptul acesta, locuind intre ei, prin ce vedea si auzea, zi de zi, chinuia sufletul sau cel drept, din pricina faptelor lor nelegiuite (II Petru 2, 7-8).
Iar in Apostolul care s-a citit astazi ati auzit cuvintele Sfantului Pavel:
Caci mi se pare ca Dumnezeu, pe noi, Apostolii, ne-a aratat ca pe cei din urma oameni, ca pe niste osanditi la moarte; fiindca ne-am facut priveliste lumii si ingerilor si oamenilor (I Corinteni 4, 9).
El vorbeste aici despre destinul comun al Apostolilor si al propovaduitorilor Evangheliei lui Hristos. Ei slujesc priveliste pentru lumea care nu-L cunoaste pe Hristos, sunt batjocoriti, sunt goniti. Iar ingerii cu mare bucurie si cu profund respect privesc la lucrarea lor cea sfanta.
Noi suntem nebuni pentru Hristos.
Nebunie au considerat atenienii cuvantarea Sfantului Apostol Pavel in Areopag. Guvernatorul Festus i-a spus: Pavele, esti nebun? Cartea cea multa te duce la nebunie.
Şi despre Domnul Iisus Hristos spuneau ca Şi-a iesit din Sine, ca diavolul este in El, ca El innebuneste.
Pana in ceasul de acum flamanzim si insetam, suntem goi si suntem palmuiti si pribegim.
Nu este oare aceasta respingere, nu este oare vrajba lumii?
Huliti fiind ne rugam; am ajuns ca gunoiul lumii, ca maturatura tuturor pana acum (I Corinteni 4, 9-13).
Dar acesta nu este doar destinul sfintilor. Tuturor crestinilor Sfantul Pavel le-a spus:
Toti care vor vrea sa traiasca cuviincios vor fi prigoniti.
Sa ne amintim si cuvintele Domnului:
Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al sau; dar pentru ca nu sunteti din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea va uraste pe voi lumea… Nu este sluga mai mare decat stapanul ei. Daca M-au prigonit pe Mine, si pe voi va vor prigoni (Ioan 15, 19-20).
In Psalmul al 43-lea, Prorocul David spune:
Pentru Tine suntem ucisi zilnic, socotiti suntem ca niste oi spre junghiere.
Desigur, aceasta nu se refera la noi, caci astazi nu esti ucis pentru marturisirea lui Hristos. Dar asa a fost nu doar in timpul vechilor persecutii ale imparatilor romani asupra crestinilor. Asa a fost pana de curand. In secolul al XVII-lea, in Japonia, propovaduirea misionara a convertit la crestinism mai mult de 200000 de japonezi. Şi s-au infuriat budistii si paganii, si au ridicat impotriva lor o cumplita persecutie. Drumurile au fost umplute de multime de cruci pe care erau rastigniti crestinii japonezi.
Noi suntem straini in lume.
Nu avem aici cetate statatoare, ci cautam pe aceea ce va sa fie (Evrei 13, 14).
Tanjim in lumea aceasta, cum tanjeau evreii la raul Babilonului, amintindu-si de Sion.O, cat imi este de greu sa merg pe strazile Tambovului, vazand si simtind ca sunt strain si nu sunt de folos majoritatii poporului! Nu ii sunt necesare indrumarile mele pe calea lui Hristos, slujirea mea, nu stiu tristetea mea din pricina inversunarii inimilor lor. Imi apar in memorie fericitele imagini ale Sfintei Rusii vechi, in care tot poporul nostru era patruns de evlavia in fata Mantuitorului sau si, ascultator, mergea dupa sfintii sai. Se intereseaza de mine, ma cauta, dar numai ca doctor, de la care asteapta vindecare neputintelor trupesti, iar despre neputintele sufletesti nu vorbesc; ajutor duhovnicesc nu cer, nu au nevoie de acesta.
Asa si voi, crestinii, turma mica a lui Hristos, va intristati si suferiti din cauza instrainarii voastre duhovnicesti. Ştiu ca multi dintre voi poarta o cruce grea a instrainarii chiar si in familie. Ştiu cat de greu este sa auziti de la barbatii si fratii vostri, chiar si de la parinti si de la mame, ironii la adresa evlaviei voastre, la iubirea voastra fata de Hristos, fata de rugaciunile voastre.

Rabdati, rabdati cum a rabdat Insusi Domnul nostru, cum au rabdat Sfantul Pavel si toti Apostolii! Urmati-i exemplul marelui Pavel, asa cum si el Ii urma lui Hristos. Daca va hulesc pe voi cum l-au hulit pe el, nu raspundeti raului cu rau, ci rugati-va pentru cei care va necajesc, precum si el si toti Apostolii se rugau; si doar in rugaciune veti gasi liniste sufletelor voastre, fiindca o va auzi pe ea Hristos, care Şi-a dus indelung crucea grea a instrainarii si a hulei. Şi va va odihni pe voi, cei truditi si impovarati, care va intindeti mainile spre Dansul, care va varsati durerea inimilor voastre.

Doar cu gandul la Dumnezeu se va linisti sufletul nostru. De la El este mantuirea, la Dansul este adapostul vostru.
Legaturi:
P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    



  

50 de comentarii:

  1. Iarta-ne Doamne Dumnezeul nostru ! Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Motive de suparare al Mantuitorului sunt destule. Tinerii din Timisoara sub influenta Drogurilor zombi.
    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/video-victime-ale-drogurilor-zombie-filmate-in-timisoara-1097637?fbclid=IwAR0qdQHTIoTJuVjhYieZB14ZsUiRWLz1QojEeJapaRm0uPd7huOCH933PQQ

    RăspundețiȘtergere
  3. In Transnistria,la 130 km de IASI se suspecteaza o scurgere radioactiva de la o fabrica,la noi nu s-au constatat radiatii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Putem merge atat de departe incat sa spunem ca "normal" inseamna nebun pe planeta aceasta.Ce se afla la radacina acestei nebunii!Identificarea completa cu gandul si emotia,cu egoul adica.
    Disfuncttile subiacente ale unei boli a mentalului, construiesc in cazul cuiva identitatea cu propriul ego care foloseste perceptiile gresite pentru a se consolida pe sine,deoarece are dreptate,in consecinta este superior,si deoarece reactioneaza prin condamnare,indignare si adesea,furie impotriva celui perceput ca dusman
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. Simțiți ”nevoia” din voi înșivă de a fi hrăniți de surse exterioare, prin alți oameni și prin cunoașterea și înțelepciunea ”experților” ale căror răspunsuri par foarte sigure și bine fundamentate. Această nevoie joacă un rol și în relațiile voastre. Cât de des căutați recunoașterea în afara voastră înșivă pentru sentimentul de a vi se da voie să fiți aici? Atât de adânc este vidul interior în majoritatea oamenilor încât nici măcar nu sunt conștienți de constanta lor căutare pentru confirmare exterioară. Simțiți vidul în voi înșivă, este un semn de putere să fiți conștienți de acesta.
    ISUS

    RăspundețiȘtergere
  6. În lumea de astăzi, cu creșterea și educația pe care o primiți, sunteți distrași de la sinele vostru interior. Dezvoltați o personalitate care este în cea mai mare parte focalizată pe lumea exterioară și pe societate. Dar voi sunteți suflete trezite și nu sunteți capabili să uitați pe deplin cine sunteți. Prin urmare, vă simțiți sfâșiați în interior și cei mai mulți dintre voi ați simțit acest lucru încă din copilărie. Pentru a-l accesa pe deplin pe adevăratul voi, trebuie să vă eliberați sau să vă îndepărtați de multe dintre ideile pe care le-ați învățat. Trebuie să vă retrageți sau să vă detașați de modul în care ați fost crescuți. De multe ori nu vă simțiți confortabil cu tipul de educație pe care îl primiți sau muncile pe care le faceți; partea sufletului vostru care vă cheamă, vă conduce departe de modurile obișnuite de gândire, de societatea umană. Și astfel se pare că chemarea sufletului vostru vă conduce într-un spațiu de singurătate și separare. Doriți să fiți hrăniți de un tip de energii și vibrații care par a nu fi disponibile în această lume. Dacă intrați în acest spațiu de singurătate, care este inevitabil pe parcursul vieții voastre, sunteți profund provocați. Cu toate acestea, acest spațiu de singurătate sau de a vă simți diferiți de conștiința de masă, este o poartă către un alt nivel de conștiință.
    ISUS

    RăspundețiȘtergere
  7. Atât femeile cât și bărbații au fost induși în eroare de către societate prin tradițiile și prin procesele sale educaționale, astfel încât imaginile păcatului, rușinii și vinovăției continuă să se agațe și să trăiască în voi toți. Viața este înfățișată ca o luptă pentru a vă afirma și o luptă pentru supraviețuire. În această tradiție, o formă foarte limitată a energiei masculine este considerată ca fiind necesară în viață, iar această poziție se bazează în esență pe o fundație instabilă a fricii și a nevoii de control. Această formă a energiei masculine a dominat timp de secole și spiritualitatea. Spiritualitatea creștină a devenit masculin dominată prin biserică, și astfel și-a pierdut legătura cu originea sa. Voi sunteți aici pentru a reconecta energia Christică cu originea sa, pentru a reînvia inima vie a acesteia în voi înșivă, pentru a o aduce și a o transmite și altora.
    ISUS

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce se întâmplă cu stima de sine a bărbaților și a femeilor atunci când trebuie să trăiască în ceea ce este de fapt unul dintre stereotipurile unidimensionale ale masculinității sau feminității? Bărbatul dezvoltă adeseori o personalitate sau un ego fals pe care trebuie să le prezinte lumii pentru că simte că așa trebuie să se prezinte pe el însuși, trebuie să se manifeste și să fie un om de acțiune. Și femeia la rândul ei dezvoltă o personalitate pentru că trebuie să fie fermecătoare, drăguță, utilă și plină de dăruire. Când ambele sexe încearcă să-și arate cealaltă față a lor, în ei apar de obicei sentimente de vinovăție, rușine, de a nu fi suficient de buni sau tocmai opusul lor: importanța de sine sau aroganța. Uitați-vă, de exemplu, la ura din istoria voastră ca reacție la homosexualitate. Bărbații care și-au arătat în mod explicit aspectul feminin și s-au bucurat să facă acest lucru, au fost considerați simbol al depravării. Limitele care se presupuneau a rămâne intacte au fost depășite. De ce acest lucru? Aparent a fost necesar ca bărbații și femeile să fie puși în cutii strâmte pentru a le suprima adevărata putere spirituală și tăria lor unică, pentru că aceste stereotipuri au fost stabilite și acționate pe fundalul energiei dominării și puterii.

    Cu toții ați avut de-a face cu aceste energii ale suprimării, uneori ca victimă și alteori ca agresor, pentru ca să vă puteți întreba de ce s-a dezvoltat această atitudine. Puteți privi situația în acest fel: aventura creatoare pe Pământ, întregul cerc de vieți și chiar mai multe vieți, este un proces de creștere. Este o călătorie lungă în care voi ați experimentat extremele a ceea ce ați putea numi ”dualitate” în lumea formei: lumină și întuneric, conectare și separare, masculin și feminin. Ați călătorit departe de Acasă și acest lucru nu este lipsit de sens. Această experiență are o mare valoare și aduce o profundă bogăție în fiecare suflet care participă la ea. Dar mai înseamnă și că ați coborât în tărâmurile fricii, dezolării și uitării adevăratului vostru sine. Eu sunt aici pentru a vă reaminti cine sunteți voi în această coborâre în întuneric și în experimentarea ambelor aspecte ale energiilor puterii și dominării: victimă și agresor.
    ISUS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si animalele au educatie si de asta nu accepta homosexualitatea? De asta majoritatea traiesc in haite ca asa au fost educate? De asta exista un alfa? Mai bine vino cu teoria ying si yang... sau alta... eu nu le stiu pe toate...dar aici scrii ABERATII

      Ștergere
    2. Aaa si cu siguranta animalele sufera de rusine!

      Ștergere
    3. 18:31, zici bine.

      Ștergere
    4. 12:16, de ce te semnezi ISUS?!

      Ștergere
  9. In ultimele zile, mai multe furtuni solare, destul de mari, ne afecteaza si pe noi, pamantenii. De aceea, in zilele acestea si care vor urma de acum inainte, veti manifesta o serie de simptome care nu sunt chiar pozitive. Insa, daca nu va stiti cu nicio boala si aveti parte de aceste simptome, atunci nu ar trebui sa va ingrijorati, de vina sunt furtunile solare… Bineinteles, nu toti oamenii sunt afectati, ci doar unii mai sensibili la factorii din exterior.

    Asadar, cu ce v-ati putea confrunta in perioada acesta? Cu urmatoarele lucruri:
    * Anxietate inexplicabila, nervozitate excesiva, manie, nerabdare, iritabilitate, tristete;
    * Oboseala, dificultate in a adormi, cosmaruri si vise vii;
    * Intuitie crescuta, sensibilitate mai mare, vedere interioara mai clara, sentiment crescut de “deja vu”.

    De asemenea, s-ar putea sa avem parte si de dificultati la nivel de electronica, tehnologie si de telecomunicatii. Nu e intamplator ca, ieri, 13 martie 2019, Facebook-ul a cazut cam peste tot in lume…

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=nEpyRD_0jBk
    MONOLOGUL LUI DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.youtube.com/watch?v=78dw24LPS8M
    ORTODOXIA CUANTICA 2019 03 10

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=RcS6BG7C93U
    ASCENSIUNEA PAMANTULUI IN A 5 A DIMENSIUNE ! DESCOPERA CE INSEAMNA ASTA CU ADEVARAT

    RăspundețiȘtergere
  13. VaticanulAdevarataFaţa CeleMaiIntunecateSecrete : https://goo.gl/E5iH13

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria cum s-a nu fie Mantuitorul Suffletelor noastre suparat cand este atata ura si invidie si discordie intre noi oamenii.
    Numai ce vedem dar ce nu se vede, vai de sufletele noastre cand s-o mania Bunul Dumnezeu pentru rautatea unora care nu vor s-a inteleaga ca toti,dar toti suntem muritori,nimeni nu traeste aici vesnic. Ce pot s-a spun poate cei care vad si inteleg se vor mantui cei care nu vor este greu de sufletele lor.
    Doamna Maria daca suntem aproape de venirea Mantuitorului cei care cred vor crede in continuare si s-a se sfinteasca mai mult,iar ce ce nu cred si fac rau,rau va face.
    Ma ro Bunulyi Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a avem sanatate,iertare de pacate si dragoste de Dumnezeu.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=YFijsM_A09Y
    SEMNE CĂ EȘTI ÎNTR O RELAȚIE KARMICĂ

    RăspundețiȘtergere
  16. mai asta de-ti spui ISUS -la catolici si protestanti-tu faci parte din new age-si masonii au aceleasi conceptii-lasa ca nimeni nu s-a pierdut crezand in religia ortodoxa si traditii-pai cum sa nu fim vinovati de comportamentul nostru care uneori o ia razna!-pacatele se trag indiferent sub ce forma-hai sa lasam-si nici dimensiunile in care ne aflam, nu le putem masura ca nu suntem DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=hkV29iMDNk0
    Tainele părintelui Arsenie - Care sunt secretele lăsate în urmă de iubitul monah?

    RăspundețiȘtergere
  18. In curand va veni Domnul nostru Iisus Hristos. Suntem pregătiți?
    https://m.youtube.com/watch?v=VikO3LanulY&feature=share

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altceva nu mai știți, parca sunteți placi stricate. Dacă te dai asa mare creștin atu ci ai fi citit în Biblie ca nu trebuie sa socotim când vine Domnul ci sa vedem cum ne schimbam pe noi. Pe cine sa ia Domnul? Pe pocăiți? Pe ortodox? Sau pe cei care aplica învățăturile lui Isus? Dacă nu aveți iubire pentru Dzeu pt voi și pyt ceilalți nu va ia nimeni. Asa ca nu mai bata apa în piua și analizează te pe tine ca nu o sa te întrebe Domnul dacă ai citit Biblia😆😆😆

      Ștergere
    2. Numai atotstiutori religiosi pe aici. Stiu ei ca vine Iisus curand!Iisus nu vinepentru ca nu a plecat niciodata. El este in samanta divina din fiecare.
      „Eu sunt Alfa şi Omega, cel dintâi şi cel de pe urmă, începutul şi sfârşitul.
      14.Fericiţi cei ce spală veşmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieţii şi prin porţi să intre în cetate!
      15.Afară câinii şi vrăjitorii şi desfrânaţii şi ucigaşii şi închinătorii de idoli şi toţi cei ce lucrează şi iubesc minciuna!”

      Ștergere
  19. http://manastireasuruceni.md/articole/omul-daca-este-sincer-si-smerit-este-plin-la-masura-lui.html

    RăspundețiȘtergere
  20. http://manastireasuruceni.md/articole/ai-pacatuit-plangi-si-ti-ai-sters-pacatul-este-vreo-oboseala.html

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.librariaortodoxia.ro/blog/postul-%C3%AEnseamn%C4%83-%C3%AEnt%C3%A2lnirea-cu-foamea-dup%C4%83-dumnezeu_532

    RăspundețiȘtergere
  22. An 16.47,stii ce inseamna "in curand" pentru Dumnezeu! Mii de ani! In Univers exista timp continuu,nu liniar ca pe Pamant.Asa ca renuntati la asteptari fiindca veti avea deziluzii.Evenimentele de evolutie planetare se intampla conform astrologiei cosmice care tine cont de inreg Universul cu toate planetele sale.Oricum este ceva ce depaseste puterea mintii noastre de intelegere.
    Important este ca noi sa fim pregatiti,adica puri spirituali ca si cum evenimentul "venirii" ar fi acum.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. Dragilor Anonimi,"aberatiile" nu le-am spus eu, ci insusi Isus,eu doar vi le-am adus in atentie! Daca vreti sa va luati la harta, o faceti direct cu El.Treaba voastra ce intelegeti,mie mi se pare logic ce spune,acum,caci nici eu nu am inteles cu ceva timp in urma,si eu credeam ca-s aberatii.

    Multi oameni asteapta aceasta venire numai ca foarte putini "sunt pregatiti",si doar acestia "foarte putini" il pot recunoaste

    Sincer,daca ar veni astazi nu cred ca l-as recunoaste,nu am o constiinta atat de inalta incat sa-i pot citi ADN-ul,sau semnatura energetica, incat sa nu ma insel in cazul in care mi s-ar prezenta a fi cineva si in realitate sa fie altcineva.
    Dar macar sunt constienta, cat de cat, cum stau lucrurile in aceasta lume,si nu aberez cu aceasta "pregatire".

    Aceasta lume este dimensiunea intunecata,si nu vom fi lasati sa plecam de aici asa usor.Isus nu ne va lua de mana sa ne scoata de aici,in starea de inconstienta in care ne gasim,fiindca nu am intelege ce se intampla si apai nu am rezista la nivel mental,emotional si corp fizic, unei dimensiuni mai ridicate, decat constiinta noastra.Am lua foc la propriu,iar mintea ar innebuni si emotionalul ne-ar coplesi.

    Trezirea Constiintei, si apai munca de ridicare a ei ne poate permite apropierea si recunoasterea Domnului nostru Isus Cristos.

    Ca sa recunoastem pe Christos trebie sa devenim noi insine cristosi,altfel nu se poate,pur si simplu TOTUL ESTE ENERGIE care vibreaza la diferite frecvente.Nu vibram ca EL,nu-L putem recunoaste.

    De aceea s-a facut om ca sa poata cobora in aceasta dimensiune si sa reziste ei,fiindca o Constiinta inalta vibreaza foarte repede incat nu poate supravietui intr-o frcventa foarte grea-inceata-densa ca a noastra.Misiunea Sa a fost sa ne arate cum un om poate deveni un OM, integrand ENERGIA CHRISTICA,adica se poate IN-DUMNEZEII.La Dumnezeu nu putem ajunge decat daca ne in-DUMNEZEIM,este regula Divina,si logica pentru mintea noastra, daca stam si analizam un pic.

    TOT ce ne inconjoara este Energie Divina, adica aspecte energetice Divine care vibreaza diferit.Si dracaneii,cum le spunem noi,tot aspecte divine sunt.
    DOAR O PUTERE EXISTA,nu doua.MAREA SURSA DIVINA ESTE FEMININA SI MASCULINA,experimentand UNA prin CEALALTA
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doresc sa te jicnesc,dar eu spun ca fiecare persoana de pe pamant,poate,sa-l recunosca pe MANTUITORUL LUMII,numai daca are sufletul curat.ENERGIE spuneti dumneavoastra,sau acele persoane care lucreaza cu energie,REIKI,sau altele.Eu spun PUTEREA LUI DUMNEZEU,pentru ca o simt mult mai mare decat energia.Fiecare simte dupa cum este pregatit,trupeste si sufleteste,sa-l primeasca pe DUMNEZEU,in sufletele lor.
      Va doresc un post usor,si plin de fapte bune.

      Ștergere
    2. 9.39 Citesc ce scrii si ma ingrozesc:

      -,, Ca sa recunoastem pe Christos trebuie sa devenim noi insine cristosi. " De unde scoti ineptiile astea ? Unde se mentioneaza in evanghelii asa ceva ???

      Ștergere
  24. Criminalii bolsevici se ascund acum in spatele religiei pe care au incercat s-o darame in urma cu ceva timp ...

    RăspundețiȘtergere
  25. DOAMNE,DOAMNE,TU ai postit 40 de zile si 40 de nopti,iar noi gasim tot felu de scuze ca nu putem posti ca viata este grea,asa de pacatosi suntem inaintea TA.DOAMNE,ma doare sufletul cand ma gandesc,cat ai suferit pentru intreaga lume,si ei astazi au uitat de TINE.SFANTA FECIOARA MARIA,plange si se roaga zi si noapte pentru noi pocatosii,dar noi uitam sa ne rugam,si sa-ti multumim ca ne da-i viata,si tot ce ne inconjoara.DOAMNE,te rog opreste ura,minciuna de pe pamant,toti sa iubeasca pacea pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  26. Auzi , D
    parca spuneai ca te semnezi totdeauna când postezi !!!!! Tocmai ce ai confirmat ca tu ai postat textele semnate Isus. Doamne , mare ti-e gradina si multi si-au facut cuib in ea.
    Ne-ai intoxicat cu ideile tale de trezire , chiar nu te poti abtine ????

    RăspundețiȘtergere
  27. Rapirea Bisericii
    https://youtu.be/VHfpglqU-gI

    RăspundețiȘtergere
  28. Aloo 12.16 !!!

    Iisus nu vorbea nimanui de stima de sine . Nu-I mai pune Domnului cuvinte in gura pe care nu le-a spus . Chiar ai luat-o pe aratura , madam D.!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Postez lucruri că sa vă îmbogățiți cunoașterea,dar nu semnez pentru ceva ce nu este al meu.Semnez comentarii.mele nu pe ale altora,nu ar fi frumos.

    Evangheliile n o sa vă spună cum sa vă treziti fiindcă sunt scrise de cei care conduc aceasta lume,și interesul lor este sa ramanem in dimensiunea întunecată pe vecie,crezand noi despre noi că suntem niste nimicuri păcătoase care nu merita sa ajungă la Dumnezeu.Astfel ramanem sclavii lor ,muncind pentru ei,și cel mai important este că noi suntem hrana lor energetica,noi fiind energie divină,energia Spiritului Sfânt, pe care ei au pierdut o de alungul mileniilor.Ei știu cine suntem noi de aceea ne vor aici.
    Voi insista cu trezirea fiindcă sunteți frații mei de lumina si trebuie sa va amintiti cine sunteți că sa ieșiți din mrejele fricii in care va țin,că nu cumva sa va piardă.

    Când va veti trezi mă voi odihni și eu.plecand din aceasta lume,căci este extrem de obositor să încerci să trezești pe cineva.Este foarte obositor și pentru dumnealor,fiindcă consuma foarte multa energie să mențină iluzia fricii in condițiile in care energia Christina curge din abundenta din inima Divină.Aceasta energie curge pentru toată lumea,inclusiv pentru întunecați,fiindcă suntem cu toții chemați Acasă in Rai,dar numai de noi depinde daca o recunoaștem și o integram.Energia Christica este singura care ne apără în aceste vremuri,fiindcă suntem supuși la atacuri energetice cum nici nu vă imaginați.

    Nu mi pare rau că va plictisesc,dar mințile noastre programate sunt împiedicate sa vada realitatea daca noi nu cerem Divinitatii sa sa intervina fiindcă avem liber arbitru iar Dumnezeu ne îmbrățișează dar nu ne trimite cu forța Acasă,ne lasă să alegem.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  30. Romani cap.1vers.18.Mania lui Dumnezeu se descoperă împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu.Iacov cap.2 vers.10,11.Caci cine pazeste toata legea si greșește intr o singură poruncă se face vinovat de toate.Domnul Isus nu este supărat ci este trist pentru El și-a dat viata si sângele ca oamenii sa fie mantuiti si oamenii resping mantuirea prin religie,religiozitate si prin practici religioase care nu folosesc la nimic.Dumnezeu nu a cerut si nu cere asa ceva.El cere pocainta de la toți oamenii.Faptele Apostolilor cap.17 vers.30,31.Ami mărturisi păcatele nu inseamna pocainta,ci pocainta înseamnă sa ma întorc la Dumnezeu cu toată inima mea.Ca într-un război sami predau viata in mana Lui.Pentru ca oamenii se nasc in pacat adica vrajmasi cu Dumnezeu.Faptul că Domnul a murit si a înviat nu inseamna ca oricine se numeste crestin este sau va fi mantuit.Ci numai conform cu adevarul(Biblia)Pentru ca Domnul a spus că nu oricine ii zice Doamne,Doamne va intra în Împărăția cerurilor ci doar cei ce fac voia lui Dumnezeu.Matei cap.7 vers.21Ca sa cunoaștem voia lui Dumnezeu trebuie să citim biblia sa cerem lumina ca sa intelegem ce ne vorbeste Domnul.Ca sa facem deosebire intre ce este bine și ce este rau.Ascultand numai si numai de Cuvântul lui Dumnezeu(Biblia)ajungem la cunoștință adevărului.Doar având o relație personală cu Domnul vom ajunge în cer.

    RăspundețiȘtergere
  31. pentru D-bea o cafea tare ca sa te trezesti la realitate-visezi la trezire si faci pe inteligenta cum ca nu te intelegem-stai in banca ta de intelectuala treaza

    RăspundețiȘtergere
  32. foxy=vulpita -chiar asa esti stai dupa colt sa ataci-vezi ca blogul MARIEI este creat pt crestini-citeste ce scrii pe blog in limba romana si scrie CORECT-DUMNEZEU ESTE UNIC iar prin revelatii la crestini sunt identificati2 ipostasuri = SF TREIME-cand va veni din nou nu-i treaba noastra -noi sa ne rugam la creator si-atat-fa-o si tu ca nu prea te arati crestin-a !

    RăspundețiȘtergere
  33. Dacă Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!?
    În genunchi băi(măi) 7,5 miliarde locuitori de pe Terra de la A la Z în faţa LUI … EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=0cr5OvEY7Bk

    RăspundețiȘtergere
  34. NEW AGE(NOUA ERĂ) ESTE "MAREA SECTĂ" A LUI SATAN(LUCIFER)!!!

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/10/02/new-age-ul-noii-ordini-mondiale/

    RăspundețiȘtergere
  35. nimeni16-08-2018 20:40
    “Copii, vine o asemenea distrugere economica in zona euro, incat Uniunea Economica isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. Si totusi, va spun ca este si o profetie: Europa va fi distrusa. Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul: mai intai sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati, au declansat o asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi. Oamenii au inteles atunci ca nu au de unde sa plateasca, tot asa s-a intamplat si la nivelul statelor: nu au de unde sa plateasca. Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, …cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi? Adica azi toate statele sunt indatorate la cineva. Acest cineva cine este?”

    “Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu."

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
  36. Magda26-04-2013 22:43
    Admini….
    -m-ati lasat fara AER cu ceea ce ati postat aici!
    Pentru osteneala voastra aveti un 🙂 , pentru mesajul (ingrijorator) si ceea ce va urma, un 🙁 in sine mea, s-a strans CEVA citind cu atentie si, chiar daca intuiam continutul, ceea ce profeteste Pr.Elpidie – fiindca profeteste! – ma pune in garda!

    Ce mi-a atras atentia:

    “Insusi Iisus Hristos care Se daruieste celor Care Il doresc si Il cauta ca si Salvator. Nu vine Hristos sa premieze sufletele luptatoare, ci vine ca sa intareasca sufletele luptatorilor.”

    – foooarte bine zis! Hristos nu vine sa premieze ci, sa intareasca sufletele luptatorilor ;
    – nu mi-am dat seama de nuanta asta pana acum, credeam prima varianta – in sensul ca, dupa spovedanie, Sf.Impartasanie este Hrana si Viata dar si o premiere (datorita pregatirii, ascezei de dinainte) fiindca Sfintele Sfintilor se dau celor ”sfinti”, pe cale….

    -in rest, puncteaza etapele razboiului mondial, referitor la pecete (toti, de-aici stiam ca va fi vorba de nano-tehnolgie ultra-performanta), alergia la Semnul Sf.Cruci pornita si generata de musulmani, lasitatea si compromisul politicienilor tuturor tarilor U.E., lovirea Americii prin catastrofe naturale prin care va fi pusa la colt o vreme, minunile si ajutorul DIRECT din partea Sfintilor (casnicilor lui Dumnezeu) si puterea data de Insusi Hristos din Sf.Impartasanie pentru turma Sa mica, care nu-L va trada, hrana putina dar indestulatoare inmultita prin Harul Sf.Duh pentru cei nepecetluiti – TOATE acestea, ma face sa realizez dimensiunea razboiului asta care este si VAZUT si NEVAZUT: vazut, prin silirea trupului spre/pentru pecete (ca sa nu mori de foame, sete…) si nevazut, prin zbuciumul sufltesc, indoiala (in credinta), parasirea celorlalti, singuratatea simtita si insingurarea datorita haosului interior si neprimenit, care se va razbuna intorcandu-se (ca un blestem) pe capul celui care nu s-a ingrijit SI de cele ceresti (duhovnicestei) si care, va de pe ”din afara” – aratand hidosenii, mutatii purtatoare de mutanti – viitorii prigonitori sau impreuna-lucratorii cu cei care ne vor haitui!

    Cel mai important mesaj al Pr.Elpidie pentru mine (cel putin) este: increderea nestramutata in Hristos Dumnezeu, incredintarea ca indiferent cand/cum vom muri, EL este Calea, Adevarul si Viata! Ma voi ruga sa nu-L fac de rusine, sa nu ma revolt impotriva Lui datorita smintelilor (care deja au inceput sa vina) si ”tine-ma Doamne de urechi, ca sa nu te vand ca Iuda” va fi lait-motivul meu cand voi simtii ca nu mai pot….

    RăspundețiȘtergere
  37. Mirela13-05-2013 15:00
    Ma intreb la ce se refra oare parintele cand spune ca “generatia noastra nu va trai aceste vremuri”. Care o fi generatia noastra? Generatia parintelui? Spunea ca cei care vor apuca acele vremuri sunt copiii de azi, dar pe de alta parte spune acest papa va fi profetul mincinos, ori papa Francisc are deja 76 de ani, ma intreb atunci cum oare generatia noastra nu va trai acele vremuri? O sa traiasca acest papa 130 de ani?

    Am citit o profetie, desi nu este a unui ortodox, dar seamana oarecum cu ce spune parintele (mai putin ultima parte):

    http://jurnalul.ro/stiri/observator/prezicatori-profetii-razboaie-dezastre-hildegard-von-bingen-642702.html

    RăspundețiȘtergere
  38. admin28-04-2013 12:41
    @ Un crestin ortodox:

    E scris (si e si talcuit asijderea) ca ni se va cere si explicit lepadarea de Hristos. Dar lucrurile vor merge impreuna, nu va fi una fara alta (la nivel general, global, ne referim).

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/07/06/cuviosul-dionisie-de-la-colciu-risipeste-tulburarea-cu-privire-la-actele-electronice-pecetluire-si-vinovatie-totul-este-vointa-omului-numai-cand-ti-se-cere-o-lepadare-de-hristos-atuncea-e-prim/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2010/09/22/ce-am-retinut-din-talcuirile-si-avertismentele-cuviosului-daniil-gouvalis-privitoare-la-apocalipsa-cum-sa-ne-ferim-de-exegetii-improvizati-si-de-s

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/09/27/profetia-despre-antihrist-si-sfarsitul-lumii-a-sfantului-ipolit-episcopul-romei/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2009/03/31/parintele-efrem-filotheitul-arizona-pecetea-va-fi-impusa-dupa-cel-de-al-treilea-razboi-mondial/

    RăspundețiȘtergere
  39. VIAŢA NECUNOSCUTĂ A LUI HRISTOS, ANII PIERDUŢI! IISUS ÎNTRE 12 SI 29 DE ANI !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=3WDTda68VZg

    RăspundețiȘtergere