vineri, 15 martie 2019

SURPRIZA ROMÂNILOR IN PRIMAVARA ???


                                   15 Martie 2019,ora 5,42 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

                  "Sa vedem ce surpriză au românii în primavara,cand, vor pierde neconstitutionalitatea !"

Dragii mei, acest Mesaj este unul mai complicat,si anume că, necesita mai multe dezbateri si raspunsuri pe masura.
Mai bine lasam timpul sa treaca,si vom vedea ce se va intampla.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    



  

37 de comentarii:

  1. http://www.tion.ro/tamas-schiffbeck-fostul-sef-al-dna-timisoara-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-6-al-cladirii-directiei-anticoruptie-s-ar-fi-sinucis/2215177

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi s-a declarat solidar cu manifestantii pentru autostrada ,Iohanis cel care a blocat timp de trei luni numirea ministrului Transporturilor.
    Sa murim de ris nu alta.HA-HA HA-HA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne impiedicam de 3 luni cand e vorba de 30 de ani in care toate guvernele nu au facut nimic? Sa murim de ras-daca nu ar fi de plans?.DOAMNE AJUTA-NE!

      Ștergere
    2. Anonim 19:49 Iohannis e vinovat ca nu au fost construite autostrazi ??? Doamne !! mare e grădina TA !!!

      Ștergere
    3. Pana de curand de toate era de vina Basescu!Acum putem subantelege ca de toate cele ce nu pot sau nu vor este de vina Iohannis!

      Ștergere
    4. Asa și dacă aia nu au făcut nimic sa le dam în cap și la ăștia ca de fapt de aia a fost pus Johannis. SA BLOCHEZE. SA FI PREA PROST SA NU VEZI ASTA.

      Ștergere
    5. 14.40 ai gtija cand vorbesti de prostie, tocmai ti-a iesit din gura una gogonata.Si daca tot pomenesti de „realizarile” dragnea, aata-mi si mie care sunt acestea. Orb sa fii si tot vezi ca lipsesc cu desavarsire. Doar jaful la nivel national e „marea realizare”. Desteptule!

      Ștergere
    6. 14.40 of, of, mai , mai cum este PSD-ul blocat de la revolutie incoace sa realizeze ceva. Saracii de ei, de aia umbla cu masini de lux si traiesc pe pinior mare. Acu zi, unde e prostia, nu cumva la tine in cap? Daca te uiti zilnic la antena 3 e firesc sa vezi numai „realizari marete”. Vai de capul tau!

      Ștergere
  3. Poate o sa fie facuta curatenia de primavara la Curtea Constitutionala. Nu de alta, dar pe acolo sunt niste probleme...mandatele expirate.
    19:49 - cu ministru la transporturi sau fara ministru e fix acelasi lucru. In bugetul pe 2019 nu sunt alocati bani pentru autostrada. Iohanis a promulgat legea, dar nu-s fonduri alocate pentru studiu de fezabilitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.51 sunt bani de la UE dar nu vor sa-i ia gratis pentru ca nu pot fura din ei.Alte orase si alti primari cu bune intentii cum au facut de au reusit cu fonduri europene si ei nu pot? Nu va dati seama ca este o minciun gogonata marca PSD? Ei traiesc cocotati pe MINCIUNA!

      Ștergere
    2. De unde are UE bani? Nato? De la noi! Sunt banii nostri de la investitii, sanatate, invatamant, cercetare, industrie, agricultura, mediu, armata, din sanctiuni, despagubiri, amenzi, taxe, impozite, redevente, din salariile, pensiile, alocatiile, indemnizatiile, dobanzile, preturile care ni se pretind. Observati profiturile bancilor, companiilor cu capital strain din domeniile: energetic, telecomunicatii, sanatate, paradisurile fiscale, analizati starea de subdezvoltare a tarii, depopularea, migratia, fenomenele meteo extreme, evenimentele planetare, intra si extraplanetare, programele spatiale secrete. Bani multi sunt aruncati pe studii si extrastudii nematerializate, finantari campanii electorale, proteste, avantaje, bonusuri in favoarea sustinatorilor planurilor diabolice planetare.

      Ștergere
    3. CCR a decis: Minoritatile nationale nu sunt exceptate de la Legea pt prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, hotarand prin Decizia 790/2018 ca sintagma "cu exceptia organizatiilor cetatenesti apartinand minoritatilor nationale, membre ale Consiliului Minoritatilor Nationale" este neconstitutionala. Va imaginati cum au fost exceptate de la lege categorii de persoane, firme straine?

      Ștergere
  4. Eu nu inteleg,de ce atita nevoie de atitea autostrazi?Ca nu sintem mai multi ca pe vremea lui Ceausescu,nu salariile si locurile de munca, si spitale si scoli sint pe primul loc?Nu mai stiu ce sa tot inventeze unii,unde pot prinde mai multi oameni! Surpriza e ca lumea se va schimba,totul se va schimba,fiindca asa trebuie sa fie,ca oamenii nici gind, sa realizeze,ca ar trebui sa se schimbe si ei;adica sa treaca la credinta, sa fie mai buni,etc. exact ce tot zice doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca rolul autostrazii nu il vezi... ihmmm... apai muta-te in Africa... inca mai sunt oameni care traiesc in boscheti.

      Ștergere
    2. 02.45 tu de ce mai folosesti calculatorul daca nu ai nevoie de dezvoltare. Du-te frate sa traiesti cui animalele in jungla, minte scurta ce esti! Cum puteti debita atatea prostii pe minut????

      Ștergere
  5. Doamna Maria poate se face curatenie pe la CCR a Romaniei au fos si sunt multe victime poate desfiinteaza DNA-ul ca nu a fost decat moara de macinat vieti nevinovate.
    Nu toti dar majoritatea romani,care nu au putut s-a faca si ei ceva pentru tara si familie ca iau zdrobit in folosul strainilor bietii oameni.
    Acum ce -o fi nu stim dar sper s-a fie de bine.Doamne Ajuta.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 04.45 nu vrei tu sa se desfiinteze si inchisorile? Sa fi atacata pe strada, in casa sau oriunde te-ai afla? De ce nu gandescu cu capul tau ci cu ce auzi pe la haznaua 3?

      Ștergere
  6. E posibil sa i se impuna României de către UE niște reguli în justiție care să incalce flagrant Constituția țării noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06.25 i-auzi!!! Deocamdata legile lui dragnea incalca flagrant constitutia iar UE se straduieste s-o apere, cap sec!

      Ștergere
  7. Sa pierdem neconstitutionalitatea, pe cale de consecinta: sa redobandim contitutionalitatea, asta da, minune! In fapt si in drept, implinirea legii in litera si in spirit! Nimic fara Dumnezeu adevarat, lumina din lumina! Cu drag, Gina. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. De treizeci de ani tot facem studii de fezabilitate si banii ii bagam in buzunarele noastre fara fund.PSD de cand a venit iar la guvernare se lauda prin gura Rovanei Plumb ca au banii necesari studiilor de fezabilitate.Dar cand vor avea si pentru drumuri,autostrazi,etc,de constructie reala?Vorbim VORBE!Cinste Moldoveanului,cel ce a construit 1 metru real!A demonstrat ca daca este vointa este si putinta!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Studiile acestea de fezabilitate sunt facute de straini...ex cu usr-ista Clotilde. Problema este ca ei vor ca romanii sa faca autostrazi insa cu bani foarte putini, nici macar un sfert din cat s-a platit in Germania, Franta. Automat ça cei care castiga licitatia pt constructie, in general straini nu le convine

      Ștergere
  9. Un mesaj subtil, "negarea negatiei. Va fi o chimbare in bine, vom dcapa de tradatorii de Patrie. Amin

    RăspundețiȘtergere
  10. Surpraiz ,va fi cu referendumul ce-l va propune Iohanis peste doua luni la Euro parlamentare si dupa care se vor profila si adversarii sai la Prezidentiale.
    Pina atunci sper sa apara si ''bunul crestin'' din Moldova ,care a inceput sa se agite pentru autostrada A8 a Unirii Tirgu Mures-Chisinau-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteapa mult si bine. Nicio profetie nu s-a implinit.

      Ștergere
  11. Un vant de ilegalitate sufla peste noi:sedinta PPE.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adica ce legifera Parlamentul era trecut prin filtrul C.C. din tara, din primavara probabil ca filtrul va fi numai la Bruxelles

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi.e teama de acest tudorel toader, cu ranjetul sau viclean si fals. Are aspect de un tradator de Neam, si tare ma tem ca s.a si vandut pe nidte banuti de la alde dragnea, simpatizantu puscariasilor si infractorilor.
    Asa ca Noul Cod Penal nu poate d cat ssa slaveasca infractorii.
    P.s. sunt convins d.na Maria ca n.o sa.l publicati nici pe acesta. Eu am credinta ca Cerul isi va face mila de noi romanii cei umili si umiliti si ne va curati odata pt. Totdeauna de nemernici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tu nu-ti faci mila de altii, mai ales condamnati in mod ilegal si abuziv, ce te face sa crezi ca Cerul( nici macar nu pronunti cuvantul Dumnezeu) isi va face mila de tine? Rugaciunea Tatal nostru"precum si noi iertam gresitilor nostri"
      Tu chiar nu ai frica de blestemele celor condamnati pe nedrept????

      Ștergere
    2. 00.06 alooooo, tu ii plangi pe aia care te-au jefuit? Ai verificat macar aceasta informatie inainte s-o rostogolesti pe aici? Fa-ti un seviciu si nu mai te uita la antena 3 daca nu vrei sa cazi in ridicol!

      Ștergere
    3. 00.06 dar tie nu ti-e mila de femeile violate de cei eliberati prematur de bubos sau de crimele savarsite de aceeasi neoameni de care trebuie sa-mi fie mila? Dar de tara jefuita de acesti asa zis „nedreptatiti” de DNA? Nu ti-e rusine ca asculti de vaicarelile lupului deghizat in oaie care isi plange de mila ca n-a fost lasat sa fure? Toti infractorii isi plang de mila, asta nu inseamna ca nu sunt infractori. Auzi tu, sa se desfinteze DNA, pai cap ai minte ce-ti mai trebuie!

      Ștergere
    4. 11.58 dupa ce o sa se termine cu regimul infect si mafiot care paralizeaza tara de 30 ani si a transformat-o in cea mai saraca si rau famata tara de pe glob, voi toti astia care ati sustinut regimul infect n-o sa mai aveti pe unde va ascunde de razbunarea oamenilor care or sa se trezeasca si or sa vada diferenta traiului. Or sa vada ce inseamna sa ai drepturi si sa fii liber in propria tara.
      Din cauza acestor institutii parazite SRI DNA DIICOT ANAF tara asta nu mai poate respira, nu mai are buget si pt alte cele :spitale,autostrazi. La ce e folosit SRI? La spionarea populatiei? In prezent da.
      Ro are 60 de sri-sti la 100.000 locuitori, in timp ce Germania are 3, SUA 11. De ce Ro cea mai saraca tara, absolut neinteresanta pt teroristi are 60 de sristi? Sunteti o rusine, niste tradatori de neam 11.58, 11.46,18.04
      Voi sunteti cativa dintre cei care au contribuit la ruinarea Ro,drepturilor si libertatilor cetatenilor. In toate tarile europene media de pedeapsa( exceptand crimele si violurile) nu depaseste mai mult de 9 luni cu executare max. De ce in Ro media de pedeaspsa e de 7 ani? Tradatorilor de neam.huoooo

      Ștergere
  14. Daca DUMNEZEU,va inlocui toata clasa politica,cu cea DIVINA???

    RăspundețiȘtergere
  15. Sau,Dumnezeu trimite energia sa,și va distruge tot constructul inteligenței artificiale care controlează mentalul ființelor subjugând Spiritele închindu se acestei inteligente!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere