marți, 26 martie 2019

DUMNEZEU SI SFANTUL PETRU, CUVÂNTĂ !


                                                26 Martie 2019 ,ora 6,09 !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas din Cer care spunea tare asa:

              "În noaptea asta , vor fi cuvantate Cuvinte de  Dumnezeu si Sfantul Petru !"

Imagini pentru DUMNEZEU IMAGINI.
După care,glasul nu mai spune nimic !
Prieteni dragi, cu siguranta acolo Sus in Ceruri Bunul Dumnezeu are un plan cu noi toti Fiii Săi, iar SFANTUL PETRU este Sfantul care ţine in mâna sa Cheile Imparatiei Lui Dumnezeu.
Iata:
În unele icoane, Sfântul Petru ține în mâna dreaptă două chei, simbol care face trimitere la cuvintele Mântuitorului: Şi îţi voi da cheile Împărăţiei Cerurilor şi orice vei lega pe pământ va fi legat şi în Ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat şi în Ceruri” (Matei 16, 19).
Imagini pentru SFANTUL PETRU.
Iar in alte Sfinte Icoane,Sfantul Apostol Petru apare cu Sfantul Apostol Pavel,tinand in mainile lor Sfanta Biserica a Lui Hristos .
Imagini pentru SFANTUL PETRUImagini pentru SFANTUL PETRU.

Sa ne rugam dragii mei,la Mult Prea Milostivul Dumnezeu ,ca sa ne ierte pacatele noastre, iar cand o fi ca sa plecam din aceasta lume, sufletul nostru sa treaca dincolo de portile la care sta SFANTUL APOSTOL PETRU cu CHEILE RAIULUI.
Iata cine a fost Sfantul Apostol Petru :

Apostolul Petru

Sfântul Apostol Petru
Sf. Apostoli Petru și Pavel
Sfântul, slăvitul și întru tot lăudatul Apostol Petru este căpetenia („verhovnicul”) celor doisprezece apostoli ai Domnului Iisus HristosPomenirea sa se face la 29 iunie, împreună cu Apostolul Pavel.

Viața

Binecuvântatul Petru era din Betsaida, în Galilea. Era fiul lui Iona și frate cu Apostolul Andrei, cel întâi-chemat. Era de meserie pescar, neînvățat și sărac. Numele său din părinți era Simon. Era căsătorit, dar nu se știe dacă a avut copii. Numele de Petru l-a primit de la însuși Domnul Iisus Hristos, care s-a uitat la el și i-a spus „Tu ești Simon, fiul lui Iona; tu te vei chema Chifa (care, tălmăcit, însemnează Petru)”. (Ioan 1, 42).
Petru i-a făgăduit lui Iisus că îl va iubi întotdeauna, dar în timpul patimilor Lui, a avut o clipă de slăbiciune și a spus „Nu-l cunosc pe omul acesta!” Imediat s-a căit la fapta sa și a început să plângă amar. Iisus a prezis dinainte că Petru se va lepăda de El de trei ori în Joia mare.
Greșeala i-a fost iertată căci, după Învierea Sa, Mântuitorul s-a arătat Apostolilor și l-a întrebat pe Petru de trei ori dacă îl iubește. Cel ce a zis în Joia Mare de trei ori că nu-L cunoaște, acum spune de trei ori: „Da, Doamne, Tu știi că Te iubesc”, iar Iisus i-a zis: „Paște oile Mele” (Ioan 21, 17), reașezându-l în misiunea de apostol.
După Înălțarea Mântuitorului la cer și Pogorârea Sfântului Duh, plin de curaj și de Duh Sfânt, Sf. Apostol Petru a propovăduit pe Hristos în Ţara Sfântă, în cetățile din Asia Mică, și a ajuns până la Roma împăraților păgâni (în jurul anului 57 d.Hr.). De la el au rămas două epistole sobornicești (I Petru și II Petru), incluse în canonul Noului Testament.
În timpul persecuțiilor împotriva creștinilor declanșate de către împăratul Nero după incendierea Romei în anul 64 d.Hr., a fost arestat împreună cu Apostolul Pavel. Sf. Petru a fost condamnat la moarte și executat prin răstignire pe cruce cu capul în jos (la cererea lui, spre a se deosebi de modul răstignirii lui Iisus Hristos), în anul 67 d.Hr., lângă fostul circ al lui Caligula din afara zidurilor de atunci ale Romei.
De la Sfântul Apostol Petru avem mărturisirea adevărului că Iisus este Fiul lui Dumnezeu. Aflându-se cu ucenicii Săi în Cezareea lui Filip, Iisus le-a pus întrebarea: „Cine ziceți voi că sunt?”. Petru a răspuns: „Tu ești Hristos, Fiul lui Dumnezeu celui viu” (Matei 16, 16).
                                          Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata dragilor si un articol in care scriam cum L-am vazut pe Dumnezeu Tatal si pe Dumnezeu Fiul:
                      Noapte de 3 - 4 mai ,2014 ,ora 0,14 !

                                         Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe blog, văd într-o clipită cum se deschide Cerul nopţii, şi după acest Cer fraţilor ,a apărut un alt Cer, un Cer bleu senin si cu stralucirea de oglindă.
În acest Cer dragii mei, văd două  scaune înalte, două Tronuri înalte. Pe Tronul din stânga, în vesmânt roşu cu albastru stătea IISUS  HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu.
Pe Tronul din dreapta ,stătea DUMNEZEU  TATĂL  CEL  CERESC !
În mijlocul Lor ,stralucea orbitor de tare o Lumină aurie .
            
      DUMNEZEU  TATĂL SE  APLEACĂ  SPRE FIUL  SĂU MULT PREA  IUBIT, CA  ATUNCI  CÂND VREA SĂ-I SPUNĂ  CEVA !
DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT strălucea negrăit de tare ,sub Globul din mâinile Tatălui.
               ...
                                     ..
Deci, DUMNEZEU  TATĂL şi cu DUMNEZEU  FIUL se sfătuiau , având în mijlocul lor în dreptul genunchilor, o Lumină aurie ,orbitor de stralucitoare.
Aud un cor de Îngeri care ,cântă nespus de frumos, aducând Slavă ,Cinste şi Închinare  Prea Sfintei Treimi, din care se desprinde tot cântat , si cuvântul :
                     "Arhanghelul.....!"  ...
După alte câteva clipe,Cerul s-a închis la loc aşa precum s-a deschis şi în care , am văzut toate aceste Minuni !  
Dragilor, să credeţi din toată inima şi din tot sufletul că ,fiecare dintre noi oamenii, după Credinţa noastră şi cu Voia Lui Dumnezeu,  putem cu adevărat să-L vedem pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI !
Să ne închinăm şi noi fratilor, si sa aducem Cinste ,Slavă şi Închinare, Prea  Sfintei Treimi şi Pururea Prea Curatei Fecioara Maria, precum si Sfintilor Lui Dumnezeu.
Să promitem Prea Sfintei Treimi, si sa ne ţinem Promisiunea făcută,că ,începând din acest moment ne vom dedica toată viaţa slujirii Sale, cu inima şi cu sufletul nostru, împlinind cu dragoste şi cu iubire Poruncile Sale !
                                            Cu dragoste şi cu preţuire, 
                                                                  Maria!  
28 mai 2018 - Consider că ,este îndeajuns să scriu aici pe Blog şi să aduc Dovezi de existenţă a ... Cărţile sfinte ne spun că :"pe DUMNEZEU TATĂL, nu L-a văzut nimeni "! Eu vă spun fraţilor, cu dragoste şi cu smerenie, că L-am văzut pe Dumnezeu Tatăl şi acum, şi în alte dăţi, ... Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.
                     2 - 3  August  2004 , ora 0,06 !

 Mă rugam la această oră dragilor. 
Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU  şi la MAICA  DOMNULUI, cu lacrimi mă rugam .
Dar aşa cum mi se întâmplă adesea, ochii mi se închid şi văd ceva uimitor, uluitor; ceva ce mi-a umplut inima si sufletul de pace si bucurie.
Aud un glas care ,venea din adâncul Cerului, era glasul LUI DUMNEZEU care -mi spune aşa :

     "Voi pătrunde cu mintea toate Lucrările astea !
               Sunt bune cu Rugăciunile tale.
               Mai sânt Lucrările tale .
Şi la orişice început , mari sânt şi duşmăniile tale "!

Clipă în care ,văd cu ochii închişi fiind, văd Cerul spre Răsărit, iar aşezat  pe un nor alb stralucitor de Lumină, un nor dreptunghiular şi înalt, în veşminte albastre catifelate şi cu barbă lungă şi albă , aşa cum ÎL ştim din Icoana Sfintei Treimi, ÎL  văd pe ÎNSUŞI  DUMNEZEU  TATĂL ! 
 
DUMNEZEU   TATĂL , avea ceva rotund în MÂNA  SA  stângă, O  SFERĂ de Lumină albă, orbitor de strălucitoare.
Dumnezeu Tatăl Îşi apropie de Gura Sa această Sferă de Lumină albă orbitoare ,O priveste intens şi vorbeste din nou aşa :

                             "Mari sânt şi Lucrările  tale.
              Şi la orişice început , mari sânt şi                                                  duşmăniile Tale.

Dragii mei ,am simţit în sufletul meu Cuvintele Lui Dumnezeu.
Cînd DUMNEZEU  TATĂL le-a rostit ,acolo mi le-a aşezat.
DUMNEZEU  TATĂL priveşte în Globul de Lumină albă din Mâna Sa stângă, şi aproape că -l ţine lipit de gura Sa !
Iar eu ,Îl simţeam în sufletul meu, în inima mea, şi în gândul meu, şi I-am promis Lui Dumnezeu Tatăl , că voi apăra cu viaţa mea Lucrările pe care mi le-a încredinţat , pe care mi le-a dăruit ca să le duc până la final,până unde EL voieşte.
Totul a durat circa 5 sec, apoi a dispărut ca un abur.
Şi nu vedeţi dragii mei, câţi duşmani mi-am făcut de când am apărut pe sticlă şi de când ştie lumea de acest Blog ?
 Eu nu-mi doresc dragilor si nici nu vreau ca să fac din DARUL  SFÂNT al Lui Dumnezeu, obiect şi subiect  de polemică şi contradicţii.
Consider că ,este îndeajuns să scriu aici pe Blog şi să aduc Dovezi de existenţă a Lui Dumnezeu ,şi cine voieşte ,poate să se întărească în Credinţă deoarece ,va găsi aici pe Blog numai CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU care ,este unul singur :
                         Adevărul !
Duşmani??? Majoritatea Preoţilor şi mulţi dintre semenii noştri care au auzit de mine, acestia s-au făcut duşmanii mei , s-au răsculat împotriva mea  prin a mă trimite la nebuni.
Eu mă rog ca să-i ierte Bunul Dumnezeu, pentru că au stat şi stau împotriva mea, în loc să cerceteze ceea ce scriu şi despre ce eu scriu.
Eu nu duşmănesc pe nimeni ! Nici pe cei care-mi sunt duşmani ! Dimpotrivă ! I-am primit şi-i primesc în casa mea ca pe nişte oaspeţi şi nu-i judec pentru felul cum m-au judecat ei.
DUMNEZEU Îi va judeca cu Dreptatea Sa şi cu Mila Sa !
Dumnezeu Tatăl fraţilor, arată exact aşa ca în Sfânta Icoană  a  Prea  Sfintei Treimi.
Cărţile sfinte ne spun că :"pe DUMNEZEU  TATĂL, nu L-a văzut nimeni "!
Eu vă spun fraţilor, cu dragoste şi cu smerenie, că L-am văzut pe Dumnezeu Tatăl şi acum, şi în alte dăţi, si era viu ca şi în carne şi oase !
Fiecare dintre noi Îl poate vedea pe DUMNEZEU  TATĂL ! 
Credinţa  fierbinte şi dragostea faţă de Aproapele, ne deschide Cerul, şi-L putem vedea pe DUMNEZEU  TATĂL !
Să nu vă clătinaţi în Credinţă fraţilor, ci să iubiţi cu sufletul pe fiecare frate sau sora Întru Hristos, şi vă veţi putea bucura de DARURILE infinite ale Lui Dumnezeu ,şi-ale  Maicii  Domnului, pentru noi Fiii Săi !
                        Cu dragoste şi preţuire,
                                                     Maria.

23 apr. 2014 - EU L - AM VĂZUT DE MAI MULTE ORI ! Hristos a Înviat, dragii ... Într-o clipă DUMNEZEU TATĂL , îşi apleacă urechea SA înspre mine ,şi pune MÂNA SA la urechea dreaptă. ... Şi tot cu dragoste, Maria. Publicat ... Arhivă blog.

                          Hristos  a  Înviat, dragii mei !

În toate Cărţile Religioase se specifică în mod constant faptul că, pe DUMNEZEU  nu L-a văzut nimeni vreodată şi că nu poate fi văzut.
Nu aş dori să fiu înţeleasă greşit, să fiu judecată ca si cum aş fi lipsită de modestie, sau, ca nu am smerenie. Dimpotrivă, doresc să vă spun că, atunci când a noastră Credinţă în DUMNEZEU este de neclintit, putem să-l vedem pe DUMNEZEU !
Şi am să vă povestesc !
Era in vara anului 2013, într-o seară târzie.
Singură în camera mea, stăteam în genunchi şi mă rugam la DUMNEZEU  TATĂL.
Eram tare tristă în acea seară şi mă rugam cu lacrimi, şi-L imploram pe DUMNEZEU  TATĂL şi pe DUMNEZEU  FIUL, ca să-mi audă Rugăciunea mea şi să mă ajute.
Brusc, ochii mei se închid şi Cerul se deschide !
Văd cu ochii închişi, un Cer de noapte albastră şi care Cer, se dă deoparte ca o cortină şi astfel ,apare un alt Cer, un Cer numai al LUI  DUMNEZEU.
Acest Cer din Cer, avea culoarea albă stralucitoare foarte.
Aici în Cerul alb, văd TRONUL LUI  DUMNEZEU ! TRONUL  PREA  SFINTEI  TREIMI !
Aici ,vedeam pe ,PREA  SFÂNTA  TREIME , aşa cum o cunoaştem cu toţii din SFANTA  ICOANA. Numai că, strălucirea este orbitoare.
În timp ce priveam uimită la PREA  SFANTA  TREIME, continuam ca să mă rog si să-L implor pe DUMNEZEU  TATĂL , ca să mă ajute în Rugăciunea mea; ca să audă Rugăciunea mea.

Într-o clipă, DUMNEZEU  TATĂL  Îşi apleacă urechea SA înspre mine ,şi pune MÂNA  SA  la urechea dreaptă.
DUMNEZEU  TATĂL  strange MÂNA  SA sub formă de pâlnie, şi vedeam fraţilor cum ajungeau cuvintele mele ,direct in urechea LUI DUMNEZEU.
De la mine şi până la DUMNEZEU s-a întins o punte  de lumină  albă. Pe această punte de Lumină  albă, cuvintele din Rugăciunea mea, urcau la DUMNEZEU sub forma de cerculeţe, cerculeţe neîntrerupte, ca un lanţ de cerculeţe bleu si suprapuse.
Precum iese aburul dintr-o oala sub presiune ,aşa urcau acele Cerculeţe bleu şi ajungeau şi treceau prin MÂNA  facuta pâlnie, în  urechea LUI  DUMNEZEU. 
Ca de un magnet puternic ,aşa erau de atrase cuvintele mele prin Mâna făcută pâlnie deasupra urechii drepte, a LUI  DUMNEZEU  TATĂL.
Totul a durat câteva secunde bune, timp în care ,lacrimile îmi frigeau obrajii, iar sufletu-mi era la DUMNEZEU.
Îmi doream, ca să nu se mai termine aceasta dumnezeiasca MINUNE.
Dar aşa cum a apărut, tot aşa a şi dispărut, ca prin topire .
Am simţit în suflet fratilor, cu adevărat că, DUMNEZEU  ESTE  CU NOI ŞI ESTE ÎNTRU NOI !
Chemaţi dragii mei pe DUMNEZEU şi pe MĂICUŢA  DOMNULUI în ajutor, şi veţi vedea că vi se va descoperi fiecăruia după CREDINŢĂ ,şi după Dragostea ce I-o purtaţi,în inimă şi-n suflet.
                                            Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Doamna Maria Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a ne ajute la toti.
    Nu stiu ce sa spun,Cuvantul Domnului va fi pentru Sf. PETRU O porunca noua? Stim ca sf. Petru detine portile imparatiei lui Hristos.
    Poate este ceva de bine pentru noi.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Sf. Apostol Petru ne avertizeaza in epistola a II-a sa nu fim precum cainele care se intoarce la varsatura sa. Romanii nu prea vor sa asculte dar nici preotii nu-i atentioneaza ... Ei tot se intorc la ce-au vomat ( ce-au varsat in '96, au mancat cu pofta in 2000 !!! )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26.03. 23.15. Dumnezeu şi sfinţii nu fac politică. Sunteţi atât de înverşunat(ă) împotriva unui partid încât sunteţi cuprins(ă) de ură. Ori Dumnezeu este iubire. Iubire cât cuprinde. Iar El, domnul Iisus Hristos va alerga la oiţa rătăcită ca să o salveze spre mântuire. Gheorghe din Focşani.

      Ștergere
    2. Da dar in 1996 poporul a inghitit gresit pentru ca a ramas fara industrie in tara. Pe asta nu o vazusi? In 2005 a inghitit din nou gresit si sa ales fara flota cu salariile si pensiile taiate. Sa vedem in viitorul apropiat cum va inghiti si ce va mai pierde. Mai terminati cu politica asta pina si aici. Asta nu site de politica.

      Ștergere
  3. daca insusi SF PETRU s-a lepadat de HRISTOS DOMNUL -noi oamenii cadem si mai des mai ales in vremurile noastre-tocmai asta-i intrebarea- nimeni de DINCOLO nu s-a intors sa ne spuna cine si cum va fi mantuit-asta nu inseamna ca suntem necredinciosi -este taina lui DUMNEZEU pt ca EL ESTE STAPANUL SI CREATORUL-noi ne facem griji si suntem in cumpana pt ca suntem CHIRIASI pe pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a intors nimeni,pentru ca nu are ce sa se intoarca,nu exista nimic dupa moarte.

      Ștergere
    2. Se va intoarce,(va fi descoperita)ADEVARATA BIBLIE,care ne va lumina pe toti pamantenii!

      Ștergere
    3. Adevarata biblie este cartea: Design inteligent

      Ștergere
  4. https://burebista2012.blogspot.com/2019/03/cum-sa-schimbi-lumea-fara-bani-sau.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Smerenia este cheia Imparatiei Lui Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.
    "Ori te-or asculta, ori nu, tu, fiul omului sa le spui cuvintele Mele" (Iez. 2, 3-7). Multumesc Doamne, multumesc Maria, multumesc tuturor! Smerenia este cheia! Cu drag, Gina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mărturie reacţii post-vaccinale, inclusiv AUTISM
    „Bună ziua!
    Numele meu este Iuliana I. şi sunt mămica lui Ayan (4 ani şi 6 luni). Copilul meu este tot ce mi-am dorit de la viaţă şi îl iubesc mai mult decât pe mine. L-am născut cu o malformaţie la inima (tetralogie Fallot) şi a fost operat pe cord deschis la vârsta de 11 luni.
    Având încredere în sistemul medical, i-am făcut toate vaccinurile: cele din maternitate, la 2 luni, la 4 luni şi la 6 luni. După fiecare vaccinare au fost reacţii adverse:
    - la 2 luni, s-a umplut de bubiţe mici roșii şi făcea apnee în somn (a fost 3 săptămâni în spital cu diagnostic de pneumonie);
    - la 4 luni a făcut vaccinul şi după 3 zile ne-am internat în spital, dar de data asta cu diagnostic de bronşiolită. Copilul făcea febră foarte mare dar nu prezenta semne de răceală;
    - la 6 luni iar internare în spital (4 săptămâni), dar medicii nu ştiau ce să îmi spună că are!
    La 10 luni am plecat cu el în Italia, unde a fost operat la inimioară şi medicii de acolo, văzând istoricul nostru medical mi-au spus că s-a făcut o greşeală enormă vaccinând acest copil pentru că din punct de vedere medical fiul meu nu era apt să fie vaccinat! După 6 luni de stat în Italia ajung în România şi ce fac?! Vaccinez cu ROR, deşi medicii italieni mi-au spus să nu mai vaccinez, dar eu, ca un cetăţean bun şi neinformat, ascult medicii români. Mi-am nenorocit copilul!!! După 2 săptămâni de la administrarea ROR-ului fiul meu s-a oprit din vorbit! Parcă uitase tot!!! Nu ne mai striga, îşi făcea nevoile pe el deşi noi scăpasem de pampers, îl strigam pe nume şi nu ne mai răspundea, contactul vizual era foarte redus, nu mai vroia să stea între oameni şi nu mai socializa.
    După nenumărate vizite la psihiatri şi psihologi ajungem la cruntul diagnostic de AUTISM!!!
    De ce vreţi să mă obligaţi să vaccinez în continuare??? Ştie cineva cât mă lupt pentru că educatoarea nu mi-l vrea în grupa dânsei? Îmi doresc să mai fac un copil… O să îl îmbolnăvesc şi pe acela? Prefer să mor, prefer puşcăria, prefer să plec din ţara mea, prefer ORICE, doar să nu mai vaccinez!!!
    Am toate documentele şi analizele copilului care demonstrează că el nu s-a născut cu autism, ci mercurul din vaccin l-a nenorocit! Sper ca Ayan să mă ierte vreodată pentru alegerile greşite pe care le-am luat în ceea ce îl priveşte!
    STOP VACCINARE OBLIGATORIE!!! PRO INFORMARE!!!”
    Iuliana I.

    http://ascensiuneaspiritului.blogspot.com/2019/03/reactii-adverse-ale-vaccinurilor.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna imi pare rau pt copilul dvs bolnav dar nu va pierdeti nadejdea in Dumnezeu. Rugati-O pe Maica Domnului ca mijlocitoare. Rugaciunea se face din suflet, iar daca nu aveti timp puteti sa va rugati si in timp ce gatiti( atentie la degete) sau faceti curat etc. Cu educatoarea ar fi o solutie- atunci cand nu exista lege ca in italia care te obliga sa o puneti sa dea declaratie scrisa de ce nu vrea sa va primeasca copilul la gradinita.atata timp cat nu exista o lege clara a vaccinarii nu va poate refuza gradinita pe acest motiv! O alta solutie ar fi sa scrieti pe fb problema dvs si sa rugati sa fie cat mai mult distribuita si sa fiti contactata de cat mai multe persoane cu ac pb si sa va permiteti ca si grup un avocat si sa scrieti petitii...peste tot- cineva trebuie sa va auda!

      Ștergere
  7. 2. Asumă-ţi responsabilitatea pentru ceea ce este



    Următorul pas este să accepţi că, direct sau indirect, ai participat la producerea acestei situaţii care nu îţi este confortabilă.

    Când este vorba despre un rezultat al unei acţiuni ale tale, atunci e mai uşor de sesizat. De ex.: Ai investit bani şi timp în ceea ce nu trebuia deşi ţi s-a spus să nu o faci şi acum suporţi consecinţele – ţi-ai pierdut casa, averea, ţi-ai înstrăinat rudele. Ai făcut o alegere nefericită şi acum te confrunţi cu situaţii ( de familie sau serviciu) chinuitoare: certuri sau bătăi între soţi, te părăseşte soţul/ soţia, îţi sunt luaţi copiii prin lege, ori eşti concediat şi nu mai reuşeşti să îţi întreţii familia, sau eşti tras la răspundere în instanţă pentru o anumită decizie la serviciu care a adus prejudicii companiei angajatoare sau unor clienţi, etc.

    De multe ori , însă, noi nu realizăm că am participat la obţinerea acestui rezultat nedorit. Nu toate alegerile noastre sunt conştiente! De exemplu: o viaţă întreagă te laşi la urmă, arăţi Universului că ceilalţi din familie sunt mai importanţi decât tine iar când aceştia te părăsesc, te dezamăgesc, te rănesc, te calcă în picioare, pentru tine e greu să înţelegi că e din cauza ta. Universul ţi-a adus însă exact acele situaţii care rezonează cu vibraţia pe care tu o transmiţi inafară.

    Un alt exemplu: o mamă cloşcă care repetă copilului ei de zeci de ori, ani la rândul, să fie atent cum traversează, să se uite la dreapta- la stânga, să traverseze doar pe la trecere, poate să atragă prin îngrijorarea ei şi energia cu care îşi “îmbracă” puiul , o situaţie nefastă, un accident pentru care nu găseşte explicaţie.

    https://daniilgaucan.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Iata in poza de la avatar,minunatul chip al Sf.Petru (din Cina cea de Taina)apărut pe cerul Argeșului acum 2 ani in ziau Sf.Petru.
    Mulțumesc DUMNEZEU PĂMÂNTUL CĂCI PENTRU SLAVA TA BINECUVÂNTEZI CERUL ȘI PĂMÂNTUL ARGEȘULUI.

    RăspundețiȘtergere

  9. Trecem deja intr-o alta dimensiune…
    Specialiştii susţin că o zi mai are doar 16 ore din 24, Rezonanţa Schumann accelerând de la 7,8 Hz la 12,5 Hz.
    Geofizicienii contemporani consideră că Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.
    Ne-a avertizat
    Potrivit cocoon.ro, unele filme precum Cazul ciudat al lui Benjamin Button sau Ziua în care Pământul s-a oprit prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atâtea ore. „Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri. Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.
    Doar Tesla
    Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.
    Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de „punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsă de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în „momentul zero”, cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.
    Consecinţele acestui fenomen sunt uluitoare: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o altă dimensiune. Se pare că după trecerea prin „punctul zero”, Soarele va răsări la Vest şi va apune la Est. Mai multe texte străvechi descriu astfel de transformări radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.
    Creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor săi, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar şi ridicarea nivelului de conştiinţă, chiar dacă evenimentele actuale nu susţin această teorie.
    Sursa Articol: spirituletern.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. https://dinamicasidiversitate.blogspot.com/

    5.MAREA ÎNĂLȚARE

    RăspundețiȘtergere
  11. Divinitatea vorbește cu voi în fiecare moment și lucrează cu voi în fiecare clipă și prin fiecare ungher a existenței voastre, dar drama omului este că nu conștientizează acest lucru. Mintea și sufletul omului s-au încărcat mult prea mult cu cele trecătoare și prea puțin importante, astfel că nu au mai lăsat loc și Divinului. Niciodată nu ați fost părăsiți de Divinitate! Și niciodată nu veți fi părăsiți! Divinul va fi cu voi, atât la bine cât și la greu! EL lucrează în fiecare clipă în celulele voastre, în matricea voastră de lumină!
    http://remerra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Ceea ce simțiți că vă face bine. Nu contează calea spirituală aleasă, nici tehnicile energetice, precum nu contează nici ce meditații alegeți să faceți! Doar faceți! Vă mai recomand un mic exercițiu. Relaxați-vă corpul fizic, apoi priviți cu ochii interiori către punctul de lumină din inima voastră. Deschideți-vă urechile interioare și ascultați cum acea lumină vă spune necontenit ”Te iubesc”! Divinitatea vă vorbește prin sinele vostru divin. Și primele cuvinte auzite de voi sunt acestea: Te iubesc! Te iubesc...

    RăspundețiȘtergere
  13. https://ro.wikiquote.org/wiki/Petre_%C8%9Au%C8%9Bea

    RăspundețiȘtergere
  14. mai madus cum sa-ti amintesti de sf PETRU cand tu esti teranian?!

    RăspundețiȘtergere
  15. http://profetieavertisment.ro/mesaje/172/raul-este-prezentat-ca-fiind-bun-in-timp-ce-binele-este-prezentat-ca-fiind-rau/

    RăspundețiȘtergere
  16. pt ca omul sa vada un duh divin in forma sa globulara a trupului ingeresc are nevoie de o revelatie. Dar o forma globulara nu inseamna nimic familiar pt noi asa ca ni se dau vedenii cu un chip omenesc.
    Tronul promis a cobori pe pamant (versiunea nemodificata sinodal) care va fi slujit zi si noapte de servi alesi si la care se vor inchina toti regii si imparatii pamantului care reprezinta popoarele- ei bine nu este ceva invizibil ori material ca un scaun sau icoana ci este Cineva insusi teofanic la care se facuse deja rapirea inainte de momentul cintarilor din Sion adica o convertire ascunsa de restul.
    Iisus este primul rapit* deci era venit deja ca anonim pt a se arata temporar doar unora si nu lumii inca.
    Ei si noua Lor religie (pietricica, mireasa) reprezinta Noul Ierusalim si curtea interioara.
    Izvorul apei vietii fara plata reprezinta pe Duhul Sfint care tine indeosebi de canalul central iar frunzele pomlui vietii calitatile caracterului care il reprezinta pe Tatal. Iar prezenta spiritului Tatalui care are ca si la noi salasul in inima chakra a patra este pe ocolite simbolizat de cele 4 aparente fapturi vii care reprezinta personificat arhetipurile psihologice ale primelor 4 chakre in simbolistica intententionata a monoteismului hindus.
    Dealtfel Iisus tot intentionat a cerut construirea acelei borduri interioare aurite cu foita de aur in bis.Sf Mormant tot dupa nodelul traditional din templele hinduse pecizind doua lucruri unul ca este pentru pramarirea Duhului Sfint si respectiv ca Duhul Sfint este Mana noastra divina.
    Cineva Savaot are misiunea principala de a reprezenta si manifesta pe Duhul Sfint fiind asociata cu identitatea Fecoarei in Apoc 12 fiind o venire asadar cu trup de Femeie.
    venirea vizibila a lui Iisus are loc prin scoaterea din anonimat cind va fi adus in fata Sa pt a ne fi prezenat dupa urgie ei bine venirea Savaot Femeie nu iese direct din anonimat in Sion ci mai intai moare discret fiind si Pasarea Phoenix si Sf Graal, Mahdi etc. Asa ca va trebui sa revina la viata cu trup vizibil miraculos lucru care va avea loc in cerc restrins discret in Romania in satul lui Gr.Lese cu o zi inainte de ziua anuntarii judecatii si a cintarilor din Sion.
    Aceasta este venirea care se ridica (nu se naste) din Ardeal si care va ridica tara cum nu visam. S-a presupus eronat ca ar fi vb. de Iisus.
    Desigur ca Mama Cineva se va muta in Romania dar nu imediat.
    Exista doua motive pt care Romania este aleasa unul tine de localizare si nu va fi alegere directa ci un concurs intre Romania si Rusia pe tema eliminarii complete a viciului fumatului. Localizarea geografica in centrul concentrarii populatiei globului care va trebui sa vina in pelerinaj. Si a doua e legata de corespondenta tarilor cu cite o chakra care contin calitati importante pt spiritualitate.
    Corespondenta e un fel de misiune de a manifesta acea calitate cu prioritate pt a fi de ajutor si pt ceilalti. In practica se constata ca in acea tara exista oameni care o au dezvoltata si o manifesta mult peste medie dar si oameni care manifesta defecul mult peste medie.
    Calitatea principala in cazul Rusiei este smerenia, modestia. Multi sfinti dar si multi tupeisti peste masura.
    Calitatile principale in cazul Romaniei si a inca citeva tari sint trairea afectiva a respectului de sine si sinceritatea in privinta propiei spiritualitati. Multi le manifesta bine multi rau.
    Oricum defectele lor se manifesta vizibil ca o delasare o lipsa a moralitatii si a meritocratiei si o opozitie fatisa contra ideii de meritocratie prin catalogarea ei ca lipsa a libertatii si democratiei in numele unei liberati care e de fapt libertatea lupilor de a fi paznici la oi.
    vedenia lui Dumnezeu impreuna cu Sf.Petru poate insemna atit revenirea aici din rai a lui Cineva ca parte a Imparatiei cerurilor promisa care venise si atunci in forma venirilor ceresti cit si pasul doi invitatia la pocainta botez si calauzire catre toate popoarele odata cu anuntarea Judecatii darea in vileag etc.

    RăspundețiȘtergere
  17. pt 27 martie 17:40-dumneata ESTI ATEU-dar cred ca nu te-au lasat parintii nebotezat!?-oricum orientarea spre o credinta spune multe despre un om

    RăspundețiȘtergere
  18. Aveam 17 ani când mi-am pierdut tatăl...Nu eram credincioasă....Mă mai duceau bunicii mei pe la biserică în puținele vacanțe petrecute la ei, dar mă plictiseam, căscam, abia asteptam să se termine slujba. După ce-a murit tata, am început să-l hulesc pe Dumnezeu ca o fiară. Într-o noapte am simțit o mare iubire care mă învăluie. O iubire atât de mare care nu poate fi exprimata în cuvinte, fiindcă nu era pământeană. Deschid ochii și văd o lumină care venea dinspre fereastră. Mă duc la geam și văd doi bărbați cu părul alb și bărbi albe strălucitoare, în straie albe strălucitoare, înconjurați de nori albi, superbi...Fără să-mi spună verbal cine sunt am știut că sunt Dumnezeu Tatăl și Sfântul Petru. Dumnezeu, râzând ca un Părinte îngăduitor și iertător lângă un copil răzvrătit și prost îmi zice: ,,Vezi că exist, Mihaela?!” Doamne, ce rușine m-a cuprins! Dar, starea de fericire am continuat-o s-o mai simt până am ajuns la loc, în pat. Am 50 de ani acum! Dovada că n-a fost un vis și că totul a fost real, e acea stare de fericire, fiindcâ, deși am trăit multe momente de fericire în viață, dacă ar fi să încerc să multlipic cel mai fericit moment din viața mea cu un miliard, tot nu sunt sigură că acea fericire de la Dumnezeu ar putea fi echivalată. Sunt uimită încontinuu și acum când aud spunându-se că pe Dumnezeu nu-l putem vedea...Eu l-am văzut și nimeni nu-mi poate spune că nu-i adevărat! Mulțumesc lui Dumnezeu și Sfàntului Petru pentru darul Lor Ceresc!

    RăspundețiȘtergere