vineri, 15 martie 2019

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! RADIATII LA GRANITA ROMANIEI !

                                                           Dragii mei,

Scriam in 26 ianuarie 2019,un articol cu titlul din linkul de mai jos:


26 ian. 2019 - "Eu am luptat si lupt;si-n schimb, am reusit a depista Gazul acestei ... este vorba despre gaz metan,descoperit intr-o galerie miniera, eu nu stiu.

Şi din nefericire dragii mei, iata ce s-a intamplat la circa 125 de km de Municipiul IASI,mai precis in localitatea Râbniţa,la UZINA METALURGICA  (Transnistria ) :
Acum 1 zi - scurgere radioactivă a fost confirmată în apropiere de granița cu România. ... Citește mai multe despre granita, incident și Romania pe ...
Acum 23 de ore - Este alertă în România, după ce la graniţa de est a ţării a avut loc o scurgere radioactivă! Autoritățile au încercat să ascundă acest incident, ...
Iata Prieteni si articolul meu mai pe larg:
                               26 Ianuarie 2019,ora 17,22!

                                Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza, aud glas care spune ceva despre o galerie si depsre un GAZ.
Iata ce spunea glasul:

                  "Eu am luptat si lupt;si-n schimb, am reusit a depista Gazul acestei galerii."

Dragii mei,daca este vorba despre gaz metan,descoperit intr-o galerie miniera, eu nu stiu.
Dar sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,ca nimeni sa nu aiba de suferit,atunci cand,acesta va fi depistat.
                            Cu dragoste,Maria.

Iata trista si ingrijoratoarea Informatie cu radiatiile ,mai pe larg:



Acum 23 de ore - La Uzina Metalurgică de la Râbnița, în Transnistria, a avut loc pe 5 martie o scurgere radioactivă, iar nivelul radiației în zonă, care se află la ...

La Uzina Metalurgică de la Râbnița, în Transnistria, a avut loc pe 5 martie o scurgere radioactivă, iar nivelul radiației în zonă, care se află la circa 140 de kilometri depărtare de Chișinău, ar depăși de 300 de ori norma admisă, relatează presa de peste Prut.
Informația, ascunsă inițial, a apărut din surse anonime pe rețelele de socializare, dar incidentul este confirmat și de Biroul pentru Politicie de Reintegrare al Guvernului de la Chișinău.
„Biroul Politici de Reintegrare vine cu o precizare cu referință la incidentul produs la Uzina Metalurgică din or. Râbnița, unde ca urmare s-a oprit cuptorul. Confirmăm că un astfel de incident a avut loc pe parcursul lunii martie curent, iar serviciile de intervenție ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență nu au fost solicitate, deși la nivelul dialogului dintre Chișinău și Tiraspol există un grup de lucru pe probleme ce țin de situațiile excepționale. În cadrul comunicării cu Tiraspolul, la fața locului se desfășoară o cercetare internă pentru clarificarea cauzelor situației”, se arată într-un comunicat de presă al Biroului de la Chișinău.
Într-un mesaj anonim publicat pe Facebook se arată că, în ziua incidentului, la fața locului s-au deplasat 40 de oameni în costume speciale și cu măști pe față. Angajaților uzinei li s-a cerut să tacă, iar unii au fost plătiți cu 200 de dolari pentru a curăța zona periculoasă.
„Oamenii se tem să nu-și piardă locul de muncă și de aceea tac”, se arată în postare.
Unii internauți au comparat incidentul de la uzina din Râbnița cu avaria de la Cernobîl de acum mai bine de 30 de ani, care la fel fusese inițial secretizată.
Meteorologii din R. Moldova nu au anunțat deocamdată vreun pericol vizavi de radiațiile înregistrate la Râbnița

Alertă! Scurgere radioactivă, aproape de România! Nivelul de radiații, de 300 de ori mai mare decât limita admisă!



+2click pentru
galerie
Este alertă în România, după ce la graniţa de est a ţării a avut loc o scurgere radioactivă! Autoritățile au încercat să ascundă acest incident, dar informațiile apărute în presă și în mediul online arată că avem de-a face cu o situație gravă!


Mai exact, scurgerea radioactivă a avut loc la 125 de km de Iaşi, la Uzina Metalurgică din Râbniţa, Transnistria. Nivelul radiaţiei din zona respectivă ar depăşi de 300 de ori norma admisă, anunță surse locale.articolul continua dupa recomandari
Presa de peste Prut informează despre o scurgere radioactivă produsă la Uzina metalurgică din Râbniţa (Transnistria), în urma căreia nivelul radiaţiei în jurul sitului - aflat la circa 140 de kilometri distanţă de Chişinău - ar fi depăşit de 300 de ori norma admisă. Incidentul s-a produs la începutul lunii martie în Transnistria, însă mass-media de la Chişinău de abia acum a putut să informeze opinia publică, după ce guvernul moldovean a confirmat - cu întârziere - producerea incidentului.

Informația s-a răspândit rapid pe internet și pe diferitele site-uri de socializare. 
Mai mult decât atât, într-un mesaj anonim publicat pe Facebook se arăta că, în ziua incidentului, la faţa locului s-au deplasat 40 de oameni în costume speciale. Angajaţilor Uzinei li s-a cerut să tacă, iar unii au fost plătiţi cu 200 de dolari pentru a curăţa zona periculoasă. 
Autorităţile de la Chişinău au confirmat incidentul, însă afirmă că nu există niciun pericol pentru populaţie.
'Confirmăm că un astfel de incident a avut loc în cursul lunii martie, iar serviciile de intervenţie ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă nu au fost solicitate, deşi la nivelul dialogului dintre Chişinău şi Tiraspol există un grup de lucru pe probleme ce ţin de situaţiile excepţionale', se menţionează într-un comunicat al instituţiei citate. 'La faţa locului se desfăşoară o cercetare internă pentru clarificarea cauzelor' incidentului', afirmă acelaşi comunicat, conform Agerpres.
Specialiştii de la Chişinău susţin că, în urma măsurătorilor efectuate, nu au fost constatate abateri de la nivelul de radioactivitate din atmosferă. Însă speculaţiile curg în valuri pe reţelele de socializare, în unele dintre postări făcându-se analogii cu avaria de la Cernobâl de acum 30 de ani, când în primele zile de la incident autorităţile sovietice au evitat să facă publică catastrofa.
Sursa: antena 3observator.tv, Agerpres
În articolul urmator, veti citi cum oamenii zaceau morti pe strada,precum stau 
pietrele de pe marginea drumului .

9 comentarii:

  1. Nu vad legatura. Scurgerea de gaz e una, si "scurgerile" radioactive cu totul alta.
    Nici macar nu au fost scurgeri radioactive. Metalul topit avea urme de radioactivitate deoarece provenea din topirea unor piese metalice provenite din aparate vechi, precum calculatoare, laptopuri, telefoane, televizoare si stim ca astea emit ceva radiatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arentat terorist in Noua Zeelanda la doua sinagogi circa 50 de morti,se pare ca pe un incarcator erau printre inscrisuri si numele unui domnitor roman.
    La noi manifestatii ale scuilor cu arborare ilegala doar a steagului secuesc si maghiar fara cel romanesc,iar la Timisoara un fost sef sa sinucis aruncindu-se de la etajul 6 al sediului DNA.
    La ora 15 era programate 15 minute de protest initiate de bucovineanul care a executat 1 km de autostrada.
    Inca Asteptam si hotarirea de candidatura a ''Bunului Crestin'' moldovean la presedentia Romaniei care sa sustina constructia autostrazii A8- a UNIRII Tirgu Mures --Chisinau.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Scurgerea a fost de gaz radioactiv.Legatura e SIMPLA

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai are importanta ca este gaz s-au scurgeri radioactive?
    Adevarul este UNUL S-A ADEVERIT.
    Doamna Maria ma gandesc s-a nu cumva aici s-a cada oameni pe strada de ati vazut oameni morti,copii, femei etc.
    Bunul Dumnezeu s-a ne apere mai ales ca o sa bata vantul cine stie cum imprastie acest gaz radioactiv

    RăspundețiȘtergere
  5. Singura asemanare intre ce ati prevazut si cce s-a intamplat e cuvantul GAZ. Gaze sunt si oxigenul, hidrogenul, azotul, amestecul lor - aerul atmosferic.
    Dar gazul metan e una, gazul radioctiv cu totul alta.
    Deci, nu ati ghicit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ai prins ideea ,doamna Maria nu prevede si nu ghiceste are viziuni care de obicei ii sint transmise,fapte deosebite cu mare incarcatura de semnificatie sau emotionala ,nu lucruri comune

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum inteleg, de ce fiul meu, dar si alti colegi de ai lui se plang de usturime de ochi,lacrimi, dureri in gat, stranut, fara sa fie bolnav. Dna Maria, nu inteleg, dece media si politicieni ascund astfel de lucru fata de populatie. Radiatiile astea au repercusiuni mai tarziu pt poulatie, mai ales in zonele din apropiere. Oare nu le este frica de Cel de sus?

    RăspundețiȘtergere