luni, 4 martie 2019

UN CUTREMUR AMETITOR ?



                                  Imagini pentru LACRIMIEste posibil ca imaginea să conÅ£ină: 1 persoană, zâmbind
.

                                      4 Martie 2019,ora 6,10 !

                               Dragii mei, 

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, si astfel, vad cu ochii inchisi stand,vad o intindere de Pămant spre Rasarit care incepe a se clatina ametitor.
Incepuse un Cutremur de Pămant,un Cutremur cu o unda lunga de manifestare.
Părea ca Pămantul sta pe apa, atat de tare se clatina.Asa precum se misca valurile apei,asa se clatina Pămantul;deci,ametitor.             

                                Imagini pentru seismograf imagini.

Prieteni dragi, stim cu totii ca astazi se implinesc 42 de ani de la marele Cutremur din 4 Martie 1977,de 7,2 grade pe Richter.

4 mar. 1977 - Vineri, 4 martie 1977. Luna plina. Primavara batea la usa. Aparusera deja mugurii copacilor.La televizor-filmul bulgaresc Dulce si Amar.

Articol publicat in: Societate
"In urma cutremurului au murit 1570 de oameni, iar alte peste 11000 de persoane au fost accidentate. De asemenea, numeroase obiective industriale au fost afectate sever. S-au inregistrat incendii provocate de explozii de gaze si alte surse de foc deschis".
Imi amintesc ca eram o adolescenta ,un copil de la tara cu frica lui Dumnezeu,si urmaream filmul "Dulce si Amar" la o vecina ,care statea cu doua case mai departe de mine. Eu nu aveam televizor.
Cand a inceput Cutremurul auzeam un vuiet infiorator,iar vecina si-a luat televizorul mic,tip Sport in brate si uitase de fetita de doar cateva luni care dormea in camera alaturata.
Am intrat eu din nou in casa,si i-am scos fetita din casa,am luat-o in brate asa dormind in scutece.
I-am dat-o in brate si am luat-o la fuga spre casa mea. Simteam ca-mi fuge Pămantul de sub picioare;parca eram pe o banda de alergat si mi se părea ca ma tot dă inapoi,in loc ca sa ajung acasa.
Si cand totusi am ajuns acasa,Cutremurul se oprise,iar pasarile si celelalte animale, rupsese usile grajdului si a cotetului,atat de speriate erau.
Prieteni dragi, asta nu inseamna ca este obligatoriu ca sa se repete acest Cutremur devastator din 1977.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne-a ajutat pana acum, si ne -a ferit de un Cutremur devastator .
Cu o mare Credinta in inima si-n suflet,cu dragoste si cu iubire faţă de Aproapele,vom fi si in continuare ocrotiti si ocoliti de Cutremure devastatoare.
Faptul ca se produc Cutremure de intensitate mica, acest lucru este de bun augur,deoarece, au rolul de a diminua din intensitatea CUTREMURULUI mare,despre care se vorbeste in toata mass-media in ultimul timp.
Dragii mei, unde se va produce acest posibil Cutremur ametitor, sau cand anume,nu mi s-a descoperit.
Dar stiu ca Romania sta in MAINILE ocrotitoare ale BUNULUI DUMNEZEU si este GRADINA MAICII DOMNULUI, iar poporul roman este un popor bun si credincios,iar Dumnezeu il va apăra.
Iata cateva articole in acest sens,in linkul de mai jos:

2 feb. 2017 - Dragii mei, Harta Romaniei - Fisier JPG - 987 kb .. "Luminează-te , Luminează-te,Noule Ierusalime ! Că Slava Domnului,peste Tine a răsărit !"

                                        Dragii mei,
                            

               "Luminează-te , Luminează-te,Noule Ierusalime ! 
         Că Slava Domnului,peste Tine a răsărit !" 

Aşa spunea un Glas Divin,un Glas ce venea din Cerul Sfânt!
Moment în care ,văd cum coboară din Cer  un nor albastru violet,un nor catifelat si transparent  care, mă-nconjoară,chiar daca eram în faţa calculatorului.
Acest nor m-aprins în mijlocul lui,si-l vedeam peste tot în jurul meu.
                                          
Apoi , văd cum deasupra capului meu,mai sus de plafonul care nu mai era,văd nor oval,rupt ca din Soare, un nor auriu -argintiu din care începe a ploua asupra mea cu stele aurii-argintii.  
Simteam o căldură sufletească Divină, şi -mi doream ca această Minune sa nu se mai termine.
Desi eram cu ochii pe monitor,vedeam deasupra capului meu ploaia de stele aurii-argintii,care m-au învăluit.
Glasul Divi răsuna atât în Cer,cât şi pe Pământ, rostind aşa : 

                    "România,Viitorul  al Doilea Ierusalim!
                Luminează-te,Luminează-te ,Noule Ierusalime,că Slava  Domnului peste Tine a răsărit!"  
                       
Iar pe Cer,în locul norului ca de Soare  care se transformase în Stele,a apărut O Sfanta Cruce alba si foarte stralucitoare.
                                                ,
Crucea Sfanta a rămas pe Cer preţ de câteva secunde ,după care ,a disparuT ca prin topire.
Iar eu dragii mei, m-am grabit a scrie în caietul de suflet,dar acum ,v-am împărtăşit şi vouă aceasta mare si uimitoare Minune.
Dumnezeu si Măicuţa Domnului să reverse asupra voastra si a noastra a tuturor,Mila si Dragostea Sa si să ne întărească în Credinţă,ca să putem a avea răbdare,si sa asteptam cu dragoste infinită,Venirea  Sa în Noul Ierusalim - România.Amin!
                                     Cu dragoste,Maria. 
                         

                                 24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori si va stiti voi care sunteti, si care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU care, este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său ales ,ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este,  Hula împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste si asteapta de la noi ,doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU ne îndeamna ca sa ne iubim ca fratii si surorile ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.  

                    15  Septembrie  2014 , ora 6,38 dimineaţa !


                                                                                                                Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă m-a trezit un glas care, cânta foarte frumos despre ROMÂNIA  noastra, ŢARA SFÂNTĂ şi POPOR ALES de DUMNEZEU, pentru a doua venire a Mântuitorului nostru Iisus Hristos!
                                                                        Citez :

                     "România, La Mulţi Ani !
                 La mulţi Ani, vieţii  tuturor ! 
(Iar un alt glas adaugă ) :
                                 Cerul ca de noapte !"   

                                       
                                        ...Clipă în care fratilor, chiar văd cu ochii închişi un Cer negru întuneric, şi pe acest Cer negru care coborâse pe Pământ, stă inundat de O Lumină aurie, de LUMINA  LUI  DUMNEZEU, stă făcută sul si usor desirata, o Panglica lată, compusa din trei culori.                                                                                                         
Peste tot, si în Cer şi pe Pâmînt era un negru întuneric, fara nicio licărire de lumina.
Doar TRICOLORUL  ROMÂNIEI  stătea ca pe o masă dreptunghiulară într-o Lumină aurie, orbitor de stralucitoare, precum Soarele puternic pe timp de vară.
Panglica făcută sul, era doar de circa 2 metri deşirată, restul era pe Sul. 

Priveam cu ochii închişi la această Mare Minune şi mă minunam şi eu, de cât de mult iubeste BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI , ROMÂNIA .

                          Fraţilo,

Întoarceţi-vă cu toată inima şi cu tot Sufletul la Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului, şi veţi avea numai de câstigat. Veti dobandi Împărăţia Cerească! 
ROMÂNIA , va fi al Doilea Nou IERUSALIM!
Cât despre Cutremurele devastatoare, acestea categoric vor ocoli ROMÂNIA !
                                                   Cu dragoste si cu preţuire,
                                                       Maria.


                        24 Noiembrie 2002 ,ora 5,47 dimineaţa !

                                                                         Dragii mei,

Iată că a mai venit rândul sa mai caut si prin caietele de suflet, adunate de-a lungul anilor.
Iată fratilor, ce spune un glas în zorii zilei de 24 noiembrie 2oo2 !
                                                              Citez : 

           "Trei  culori cunosc pe Cruce !
          Trei culori  cunosc  pe Cruce ! 
          Noi suntem sub Prefectura Sacră, 
                                     cea a Generalilor !
            Noi suntem sub Prefectura sacră, cea a Generalilor !"   
                                           
Dragilor, cele trei culori de pe Cruce le stim cu toţii care sunt.
Acestea sunt fratilor :
            Roşu = culoarea sângelui Domnului, culoarea Duhului  Sfânt.(aşa cum mi s-a spus de Sus )
            Galben = culoarea Chipului Sfinţit ( Lumina aurie este modul de a reprezenta împărtăşirea reală a lumii create şi a omului de Dumnezeu Însuşi, de Harul dumnezeiesc, de energiile dumnezeieşti necreate. Spaţiul eclesial ortodox - dominat de culoarea aurie - reprezintă chipul sfinţit, chipul ceresc, adică pătruns de harul dumnezeiesc al lumii create.)
           Albastru = culoarea Cerului

Iar aceste 3 culori de pe Cruce fratilor, reprezintă România Viitorul al Doilea Ierusalim.
Reprezintă Steagul României ,dragii mei ! 
                   
                         ..
Cât despre Prefectura Sacra a Generalilor, nu stiu ce sa spun fratilor . Daca voi stiti ceva despre aceste Cuvinte Sacre, vă rog frumos ca sa ne spuneti şi nouă celor care nu stim ce înseamnă.
    Ceea ce doresc ca să vă reamintesc dragii mei, este faptul că, să nu vă îndoiţi niciodata de EXISTENŢA LUI  DUMNEZEU şi a MAICII  DOMNULUI !

                                          Cu dragoste si preţuire,Maria

                                   26  IULIE  2015, ora 16,10 !

                                      Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român să se scuture  de Istoriile Lumii !
Să nu vă atingeti de români! 
Căci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !"

Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui noi ca popor, să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dacă voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile  voastre.

                               Cu dragoste, Maria.  


                            25 Septembrie  2014,ora 10,30 !

                                   Bună dimineaţa, dragilor !


Vă întrebaţi oare ,de ce scriu cu roşu îngroşat ?
 Pentru că ,are legătură dragii mei cu cele ce am să vă spun mai jos.
Astăzi dimineaţă,în timp ce eram la birou, ochii mi se închid o clipă, şi aşa precum vedem cu toţii Fulgerul pe Cer, tot aşa am văzut eu dragilor,  Harta  României care era la înălţimea pomilor,  ca si în camera mea înspre răsărit.
Era un Cer de noapte, un întuneric negru, iar HARTA  ROMÂNIEI de jur împrejur avea un brâu roşu de foc; o centură de foc!
Un foc care era activ . Precum se topeste zahărul pe ochiul de la aragaz, tot asa fierbea centura de foc din jurul ROMÂNIEI.

Precum roşul din partea stângă sus din harta de mai jos, la fel de intens era roşul viu al centurii de foc, ce cuprindea graniţele  României!
Nu aveai pe unde să intri pe pământul României ,nici măcar cu un vârf de ac din pricina Centurii de foc viu!
Focul rosu ce înconjura ROMÂNIA ,era lat de-o palmă si fierbea,respira !
 ................

România fratilor, era prinsă într-o Centură de foc viu, iar în interiorul Pământului românesc se întâmpla ceva uimitor.
Interiorul Hărtii nu avea înscrisuri!
Era de o culoare deschisă ,precum nisipul ud.
In interiorul Hărtii României au apărut patru ferestre! 
Asa precum steagul României a fost decupat la REVOLUTIE  şi s-a scos de STEMA  ROMÂNIEI, tot asa si în inima României ,erau patru ferestre conturate cu negru  ,iar la interiorul acestor  4 ferestre, era o culoare precum  aceasta cu , care am scris acum, adică, un verde spălăcit.
                           Aceste 4 ferestre erau :

                   1.O parte din nord -vestul Transilvaniei,  şi din sud-estul Crişanei.
                  2. O altă parte din Sud-Estul Transilvaniei si din Vestul Moldovei.
                           3.O a treia parte din sud-vestul Transilavaniei,nord-estul Olteniei si din nord-vestul Munteniei.
                   4. Iar ultima fereastră fraţilor ,era cea din
   sudul Transilvaniei cu nord-estul Munteniei  .

Dragii mei, toate aceste patru părţi erau conturate cu negru ,si aveau culoarea stearsa în interiorul lor fără înscrisuri, aşa cum este aceasta pe care o folosesc acum!
În concluzie fratilor, închipuiţi-vă Centura de foc roşu viu de-o palmă de lat, din jurul României, apoi, interiorul fără înscrisuri de culoarea nisipului ud in care, au apărut patru ferestre conturate cu negru, iar interiorul ferestrelor era de culoare vernil foarte ...deschis.
 
....
 Dragii mei,eu nu stiu cum să interpretez toate acestea pe care le-am văzut astăzi 25 septembrie 2014, asa că, o să vă las pe voi , iar eu am să  astept cu mare interes Comentariile voastre.
Să nu uităm fratilor, că ţara noastra scumpă ROMÂNIA , va fi Viitorul al Doilea Ierusalim !             
Dumnezeu şi Maica  Domnului, ocroteste Noul Său Ierusalim, împrejmuindu-l cu foc, de posibilele atacuri ale dusmanilor !
Nu sunt vorbe goale, ci este un ADEVĂR  grăit de Mântuitorul nostru Iisus Hristos si de Maica Domnului,ADEVAR pe care, mi L-a spus mie roabei Sale si păcătoasei de mine ,atunci când ,pentru a nu ştiu câta oară mi-au apărut pe Cerul senin. 
Asa cum privim la un elicopter în zbor, tot asa de aproape ,era IISUS  HRISTOS pe Cer si MAICA  DOMNULUI când mi-au vorbit. 
Fratilor! CREDINŢA, NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA, sunt treptele ce duc în Împărăţia Lui Dumnezeu.
Să avem grijă ca sa le ţinem unite si să facem toate cele bineplăcute Lui Dumnezeu, pentru ca aceste 3 Virtuţi Dumnezeiesti să înflorească în sufletul şi-n inima noastra, precum trandafirii când se deschid petală cu petală, până ajung la desăvârşire.
Tot la desăvârşire vom ajunge si noi dacă, nu ne vom clătina în Credinţă, şi dacă vom împlini din dragoste si cu dragoste, Poruncile Domnului nostru Iisus Hristos, Fiul Mult Prea Iubit al Lui Dumnezeu şi al Prea Curatei Fecioare Maria, Căruia I se cuvine toată Cinstea, Slava şi Închinarea, acum si pururea şi-n vecii vecilor, AMIN!


                                                Cu dragoste, Maria.

P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










                     

33 de comentarii:

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Patzaichin

    RăspundețiȘtergere
  2. https://peroniitaly.ro/ivan-patzaichin/

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci eram la film la mijlocul unui bloc studentesc in Bucuresti,cind a inceput sa tresalte scaunele sub noi,am alergat de la mijlocul caminului,un bloc nou dar incepuse cealalta unda si ne izbea de peretii holului opindu-ne,apoi am fugit spre capat unde un raft mare metalic plin cu carti cazuse in fata noastra,am trecut peste el ca in zbor.
    Afara pe pasarela scarilor cantinei dansa ca o piatra de moara cu ultmii studenti ce ieseau ingroziti din cantina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa cum se prezinta lucrurile, Romania nu va mai fi deloc!!!Uitati-va numai,la ce-a mai ramas din padurile Romaniei, ca sa va convingeti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cele scrise de dumneavoastră aici mai ales cu ceva timp în urmă fără a încerca să sperii pe cineva aș vrea să fac o atenționare privind luna martie în data de 9. Anul acesta va fi cutremur în România și dacă scăpăm în această primăvară va fi în toamnă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria va scriu printre lacrimi mai ales la ce ati vazut pentru tara noastra iubirea Lui Dumnezeu si Maicuta Domnului pentru acest popor rau incercat.
    La cutremurul din 4-martie 1977 eram la scoala la Valea-Calugareasca tot asa la film in aula, cu cateva minute am simtit o tristete in suflet si nu am putut s-a mai stau la film am iesit afara ma uitam la cer era o luna plina stateam pe alee si in gandul meu ma rugam la Dumnezeu si multumeam pentru acea lumina,eram singura si a inceput cutremurul salta,se legana am ajuns in gradina de spanac din curtea scolii in urma mea curgeau hornurile,tipete,urlete de caini animale nu puteai s-a stai nici in genunchi nici in picioare a fost groznic. Nu a murit nimeni dar s-a daramat o cladire cu dormitoarele baietilor de la internat.
    Cand am ajuns la lnstitutul de Cercetare a vinului era dezastru blocuri care s-au scufundat si au ramas balcoanele de la etj.l pe pamant.
    Puneai piciorul dupa iarba in balcon.
    Acum nu vreau sa sperii pe nimeni dar am o tristete si as plange continuu.
    Ma rog la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a treaca acest cutremur acolo unde il va da Dumnezeu fara durere pentru semenii nostrii.
    Sa ne apere Dumnezeu pe toti.
    Cu mult drag doamna Maria si sa avem toti o saptamana binecuvantata si cu bucurie. Doamne Ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. 10,26 Ieri Iohanis aratat pe TV la munte pe zapada cu niste brazi de padurice in spate ,iar el ridea ca un pacalici cu o casca pe cap.

    RăspundețiȘtergere
  9. marasesti,plugar,2 tranafiri-gradinar,cort-indian navaro ce poarta pana de vultur-marele calator, Arsenie Boca- medicament pentru masele cariate zina maseluta,Parascheva - pedeapsa stat pe coj de nuca la colt descoperiea de sine a rabdarii infinite, Ilie Cleopa - motor cu reacti henri coanda mig21 lancer.

    RăspundețiȘtergere
  10. daca vrei performanta ca vrei sa fii olimpic nu te da destept ca nu tine figura in tibet pe everest ca e premiul 1 e prea sus si cind ajungi La Buda sar putea sa ocolest birna de la disc care aduna portocalii si ai ratat sa dai cu capul de sus ca sa vezi adevarul ca nu esti bou ca sa dai in gropi ca ala cu eticta pe spate de prost.
    De fapt nu vei afla nici odata adevarul daca faci pe destepul la intrebarea ce ingroapa pisica, ca nu ai ajuns intii pe la un batrina cocosata care era vrinceoaia sa iti inmine secretul la cheiea sol.

    RăspundețiȘtergere
  11. atentie la neatenie in ce barca va urcati sa nu va mai scufunati . Padurea letea! piatra filzofala no aveti , aveti gja la ultima carte pe care o jucati la loz in plic ce faceti cu ea. Mai bine roadeti os si sa fii om si sa fii domn cu eticheta de prost sau sarputea sa perdeti blindajul de la teasta si apre cosaru cu toiagul de fer de test si parge oallele de linga test .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:40, iti place sa imprumuti expresii! de ex.: "Atentie la neatentie!" :))))

      Ștergere
    2. 13.06, 13.25, 13.40

      Ce tot postezi nene aici tembelismele astea ????????

      Ștergere
  12. Într-o dimineaţă însorită Buddha mergea pe jos printr-un sat din India antică. Dintr-o dată, un tânăr foarte furios şi nepoliticos a venit la el şi a început să-l insulte.

    „Nu ai niciun drept să-i înveţi pe alţii”, a strigat el. „Eşti la fel de prost ca oricine altcineva. Tu nu eşti altceva decât un prefăcut”.

    Buddha nu a fost deranjat de aceste insulte şi a ascultat răbdător în timp ce tânărul îşi vărsa nervii. Când a terminat, Buddha s-a uitat adânc în ochii lui şi l-a întrebat cu o voce blândă: „Spune-mi, dacă vrei să dai cuiva un cadou, dar acea persoană alege să-l refuze, cui ar aparţine cadoul în cele din urmă?”

    Tânărul a fost surprins de o astfel de întrebare ciudată şi a răspuns: „Mie mi-ar aparţine, pentru că eu l-am cumpărat”.

    Buddha a zâmbit şi a spus: „Asta este corect. Şi exact la fel este şi cu furia ta. Dacă tu te-ai înfuriat pe mine şi eu nu mă simt insultat, atunci furia cade din nou pe tine. Atunci, tu eşti singurul care devine nefericit, nu eu. Tot ceea ce ai făcut, este să te răneşti singur”.

    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te la budisti , D , nu mai bate apropoul pe aici .

      Ștergere
    2. Conștiința planetei a proiectat în relief și chipul lui Buddha.reper ochi insula Hokkaido(Japonia).de fapt tot estul Asiei este proiecția lui Buddha în poziția șezut ...

      Ștergere
  13. sa ne feresaca DUMNEZEU de asa calamitate-stiu ca Iranul si Turcia care sunt la est au cutremure majore

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.theapricity.com/forum/showthread.php?18872-Money-in-Romania/page2

    RăspundețiȘtergere
  15. " Va veni raiul pe pamant " asa ma instiintat noaptea trecuta ingerul..Cernerea si curatarea pamantului va veni inainte de toate dar apoi va fi reconstruit raiul pe acest pamant si prima tara schimbata va fi Romania unde a fost raiul cel dintai pe locul unde a fost pomul vietii si al raului dinaintea caderii omului in pacat.Acesta este raiul cel dintai tara lui Adam si Eva primii oameni creati.De aceea are denumirea de Romania pamantul sfant.Gradina lui Eva..Si la sfarsitul timpurilor la apocalipsa gradina Maicii Domnului pentru ca aici va cobora ea cu fiul ei .

    RăspundețiȘtergere
  16. http://world4.eu/wallachia-romania-costume/

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.revistatimpul.ro/documents/reviste/209/TIMPUL-august-2016.pdf

    RăspundețiȘtergere
  18. http://suplimentuldecultura.ro/numarpdf/153_Iasi.pdf

    RăspundețiȘtergere
  19. https://ro.wikipedia.org/wiki/Manu

    RăspundețiȘtergere
  20. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/page/756/

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu vreau sa va creez panica aveti mare grija in ce biserca intrati daca nu are cascheta neagra nu-i a lui Dumnezeu raport Voronet,Biserica Neagra,Draganescu unde a pictat Arsenie Boca. Tineti minte si loati aminte acete cuvinte Valhala ,Vatra stramoseasca nu se vinde, Testul in care se coace mult rivnita pine de zi cu zi,Sacrificiul pe care Constantin Brincovanu,Stefan Cel Mare ,Pandurii lui Tudor Vladimirescu,Nicolae Balcescu,Mihai Viteazu,Micea cel Batrin, Negru Voda si muli alti au platit cu singele sa pastreze vie memoria sa patreze Vatra unita nu dezbinati legamitul dat de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ca sa pricepeti melodia lui Ion Dolanescu Casa Parinteasca nu se vinde.Nu Toti Preotii sint in Har .

    RăspundețiȘtergere
  23. Romanian Translation:
    Căiţi-vǎ! EU SUNT DUMNEZEUL PURITAŢII! EU SUNT DUMNEZEUL JUDECAŢII! Nu există nici un alt DUMNEZEU! Voi îndepǎrta de aici pe puţinii care sunt neprihăniţi așa cum am făcut în zilele lui Noe și ale lui Lot. Imediat mare necaz va veni pe Pământ. Martorii Mei au fost ocupați pregătind calea pentru întoarcerea Mea. Vor fi semne în Soare, stelele și Lunǎ: semnul Profetului Iona, CELE TREI ZILE DE ÎNTUNERIC. Așa cum Eu am martori lucrând să-Mi pregătească calea, tot aşa adversarul Bestia are martori pregătind mulțimile pentru întoarcerea lui la putere. Totul este GATA. Tu ești gata să Mă vezi așa cum EU SUNT?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, cand vezi ca trece timpul si nu se implinesc toate cele ce ti se spun, nu-ti pui intrebari?

      Ștergere
    2. Nu-i Monica,ea este mai optimista

      Ștergere
  24. https://www.youtube.com/watch?v=B7ZP9TE6Ep8
    EXPERIMENTUL SIRUSIAN ! SUNTETI PREGATITI PENTRU CE VA URMA ? MISTERUL UNEI FIINTE SUBLIME " AMUN "

    RăspundețiȘtergere
  25. https://www.youtube.com/watch?v=h0DQ7pGMdyM
    DE CE , OAMENII IN GENERAL NU-L INTELEG PE HRISTOS ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Hai sa mai radem!

    https://www.youtube.com/watch?v=kMIlKEHVwLE
    Interviu Cu Un Extraterestru Despre Situatia Actuala Din Romania (Teorii Incredibile)

    RăspundețiȘtergere