sâmbătă, 16 martie 2019

VĂ DĂM SARCINA VINDECARII !!!



                             Imagini pentru MAINI CARE VINDECA.

                                 16 Martie 2019,ora 5,18 !

                                   Dragii mei,


                                     Minune in Romania! Icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni.

Tot in aceasta dimineata in zori ,ma trezeste un glas care-mi spune ceva tare frumos.
Era un glas dulce,un glas divin care-mi graieste asa:

               "Va dăm SARCINA  VINDECARII !
Iar glasul mai repeta inca o data,ca sa fie sigur ca eu am inteles.
Deci,nu era un DAR al VINDECARII,ci o SARCINA a VINDECARII,o PORUNCA DIVINA.
Glasul repeta asa:

               Vă dăm SARCINA VINDECARII !

Clipă în care,din Cerul Sfant coboara pana la locul unde eu eram,adica,pana la patul meu, un Pahar inalt,un Pahar din sticla in care, era ceva laptos si totodata cu goluri de cristal prin acea bautura laptoasa.
O forta nevazuta ma ridica din pat pana la pahar, si-mi da sa beau tot din acel pahar.
O lumina alb aurie stralucitoare foarte ,ma inconjura cu tot cu acel Pahar,si fara ca eu sa ating PAHARUL beam din el cu o sete infinita. Nu mă mai saturam de dulceata si de racoarea bauturii laptoase din PAHAR.
Era o senzatie de racorire a Sufletului si a trupului. Simteam ca tot ce se intampla ,era din OCROTIREA DIVINA.
Închipuiti-va dragilor,ca mergeti printr-un desert, si nu mai puteti de sete; va arde sufletul de sete.
Iar ca prin Minune,apare cineva cu un pahar cu apa rece,si-l beti pe nerasuflate. Cum v-ati simti ?
Sigur ca minunat. Asa ma simteam eu,doar ca un infinit mai mult,din puncte de vedere sufletesc si trupesc.
Apoi aud dragii mei,aud glasul MANTUITORULUI nostru Prea Bun si Bland,glasul LUI IISUS HRISTOS care ,intreaba asa:

           "Au nu zece v-ati vindecat? 
           Ceilalti unde sunt ?"

Si aveam in faţa ochilor inchisi LUMINA aurie ce venea din Cer,precum si pe Samarineanul care s-a intors sa multumeasca Lui Iisus Hristos ca-l vindecase de lepra.

Vindecarea celor zece leprosi:

Iar pe cand Iisus mergea spre Ierusalim si trecea prin mijlocul Samariei si al Galileii, intrand intr-un sat, l-au intampinat zece leprosi care stateau departe, si care au ridicat glasul si au zis: Iisuse, Invatatorule, fie-Ti mila de noi! Si vazandu-i, El le-a zis: Duceti-va si va aratati preotilor. Dar, pe cand ei se duceau, s-au curatit. Iar unul dintre ei, vazand ca s-a vindecat, s-a intors cu glas mare slavind pe Dumnezeu. Si a cazut cu fata la pamant la picioarele lui Iisus, multumindu-I. Si acela era samarinean. Si raspunzand, Iisus a zis: Au nu zece s-au curatit? Dar cei noua unde sunt? Nu s-a gasit sa se intoarca sa dea slava lui Dumnezeu decat numai acesta, care este de alt neam? Si i-a zis: Scoala-te si du-te; credinta ta te-a mantuit.
(Luca 1,11-19. Duminica a 29-a dupa Rusalii).

.
Prieteni dragi, asa cum o fac de 20 de ani si-o voi face in continuare pana la sfarsitul vietii mele, ma voi supune LUI DUMNEZEU trup si suflet,inima si cuget.
Voi scrie al SĂU CUVANT cu inima si cu sufletul, si-L voi scrie Corect,curat si neintinat, nemodificat !
Iar cand va fi ca sa am DARUL VINDECARII SUFERINTELOR SEMENILOR nostri, voi iesi precum SFANTUL IOAN BOTEZATORUL sau precum MANTUITORUL in mijlocul oamenilor si-i voi vindeca pe ei cu PUTEREA DUHULUI SFANT,fara ca sa pretind sau sa astept plata.
In DAR am luat si in DAR voi da.
Acesta este un Legamant,este un Juramant facut de mine LUI DUMNEZEU ,PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU.
Îi iert si i-am iertat intotdeauna pe cei care ma batjocoresc si m-au batjocorit intotdeauna,doar pentru faptul că, scriu aici CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS.
DUMNEZEU sa-i ierte si sa le lumineze mintea,inima si sufletul.
Atunci cand voi afla ca voi fi primit acest DAR si HAR divin,veti sti cu totii dragii mei.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ca suntem sanatosi,ca-i avem pe cei dragi langa noi ,si nu in ultimul rand,pentru faptul ca ne-a dat viata !
                          Cu iubire si cu dragoste,Maria.

66 de comentarii:

  1. Anul acesta este an de vindecare.Luati aminte.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta!Astept d-na.Maria cu atata nerabdare!BunulDumnezeu e mare si la El toate sant cu putinta!Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului a facut si sa ma exprim asa ne-a dat in dar pentru sufletele noastre pe dv.
    Un dar mai mare de primiti si acest dar al vindecarii nu face decat s-ai aducem lauda si multumire.
    Multumire lui Dumnezeu pentru ca va ales s-a faceti ceva bun pentru acest popor in primul rand.
    Nu vreau ca cineva sa creada ca ceace spuneti nu este adevarat,este adevarat si eu cred din tot sufletul meu.
    Ma bucur din suflet pentru minunile care le traiti, multumesc lui Dumnezeu ca le impartasiti si cu noi.
    Sincer doamna Maria nu gasesc cuvintele necesare.
    Va imbratisez cu mult drag si Bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze s-a va dea sanatate si putere sa mergeti mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  4. D-na.Maria,cred ca band acea apa ,ati primit harul vindecarii!Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na.Maria,cred ca band acea apa ,ati primit harul vindecarii!Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  6. Incercati doamna Maria Handic si metodele naturiste,trebuie mers la cineva foarte priceput,si daca se necesita si regim alimentar,trebuie strict respectat!Multa sanatate va doresc ca sa puteti avea grija si de baiat!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria, Iisus va instiintat ca Vin darurile vindecării cei alesi putini pregatiti cu acest rol misinonar apostoli si profeti vor fi înzestrați cu haruri divine ,calități ,puteri de manifestare si vindecare începând din aceasta primavara,in sezonul următor. Ei vor evangheliza in toată lumea si vor arata tuturor puterea minunilor si a harului lui Dumnezeu precum cei 12 apostoli ai lui Iisus când i-au trimis in lume si le-au poruncit ca in numele lui sa vindece bolnavi de felurite boli,sa aline suferințele celor săraci si sa aducă vestea cea buna ca Iisus a murit si a inviat a treia zi dupa Scripturi si va veni iarăsi cu putere si cu slavă pe pământ sa Judece mortii si vii. Asta este mersul evenimentelor si asa va fi precum e scris in carte. Doamna Maria si dvs. puteti primi acest dar de vindecare si nu veti fi singura lucratoare, ci o sumedenie de oameni împreună cu dvs.si echipa divina care vor iesi sa vorbeasca oamenilor despre Venirea lui Iisus si noua învățătură divina însoțite de aceste puteri si minuni de binefacere pentru ca tot poporul roman sa creadă, sa vadă, sa audă ca toate acestea sunt adevarate si vin de la Dumnezeu si sa se caiasca de pacate. Cu toții veti fi pregatiti in acest an 2019 si toți veti fi vindecati indiferent de bolile care le aveti. Sa nu-si piardă careva speranța ca Iisus va veni cu aceste miracole in mijlocul lumii. Sunt doar o mână de oameni alesi pentru acest rol de vindecare dar acestia vor aduce tot poporul roman la credința adevarata dar si alte popoare pentru ca din Romania va porni totul . Cele mai mari minuni văzute de om vreodată va începe din Romania.Aveti răbdare si o sa vedeti..Este ff.aproape.Vindecarile vor începe când ies cei alesi.Pregătirile lor sunt la final.
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of Doamne,oare apuc și eu ziua aceea?? Cred din adâncul sufletului că bunul Dumnezeu face minuni și lucrează prin oamenii alesi,așa cum este și d-na Maria a noastra!Maria H

      Ștergere
    2. Dna Monica intrebare de nebun, si nu e pusa la vrajeala, chiar m-ar interasa un raspuns: cei care au probleme cu dintii se vor rezolva? Nu ma refer ca la dentist se pot scoate si iti pui proteza. M-ar bucura un raspuns din partea dvs.

      Ștergere
    3. Daaa,vor creste dinti noi :)Acum serios vorbind,o doamna la 60ani tinea un regim numai de cruditati pentru a se vindeca de-o anumita boala,iar dupa cateva luni au inceput sa-i creasca dinti noi.Nu mai stiu nimic despre aceasta doamna,am pierdut contactul cu dansa.

      Ștergere
    4. 2015mihaiserban@gmail.com.aștept mesaje.pe.mail.mersi.vreau sa ma vindec de piatra rinichi stâng.24-3-2019.mihai din Teleorman.operat.acum.cinci.luni.am.dureri mari.

      Ștergere
  8. Doamne ajuta !sa se vindece și mama mea

    RăspundețiȘtergere
  9. Profetia Noul Ierusalim.
    Vin curând văzut cu venirea Mea, şi cu ea vin, cu mama Mea Fecioara vin, căci aşa Mi-a fost şi atunci calea venirii Mele. Vin curând, poporul Meu, iar tu să fii Ierusalimul Meu, Ierusalimul venirii Mele să fii, Noul Ierusalim să fii, căci Eu, Domnul, am pus peste cetatea ta acest nume măreţ şi îl scriu peste toate hotarele acestui neam, peste neamul român, din mijlocul căruia Eu te-am ales şi te-am pus deoparte pentru Mine, pentru slava Mea, pentru venirea Mea, pentru calea Mea spre oameni şi pentru calea lor spre Mine, iar seminţia aceasta va fi ca stelele cerului, aşa cum Eu, Domnul, i-am făgăduit la începutul acesta lui Avraam cel credincios, cel mult, mult credincios, o, poporul Meu. Amin, amin, amin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Profeția Noul Ierusalim.
    Să creşti, popor iubit, să creşti în credinţă şi în faptele ei minunate, şi cu toată întregimea să-L urmezi pe Hristos, ca să poată Domnul cu lucrarea Sa pe pământ acum şi să aducă la vedere cerul cel nou şi pământul cel nou, căci toate ale oamenilor se clatină şi cad cu zgomot curând, curând, şi răsar din loc sfânt cer nou şi pământ nou, precum este scris. Binecuvântat să fii de Dumnezeu şi de sfinţii Săi şi de îngerii Săi pentru ziua slavei Domnului întru venirea Sa cu sfinţii Săi, popor învăţat de Dumnezeu! Iar Tu, Doamne, poartă-le de grijă, căci sunt cei de la sfârşit, iar sarcina lor cu Tine este mare şi grea, după ce şapte veacuri de oameni au trecut, ca să vină cele neclătinate şi pregătite de Tine ca să fie, veacul cel nou să fie şi cei ce sunt moşteni ai lui. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Profetia Noul Ierusalim.
    O, veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, voi, fii ai poporului Meu de azi, veniţi-Mi împlinitori şi moştenitori ai lucrării Mele şi ai minunii Mele, pe care am dat-o Eu vouă ca s-o lucraţi şi s-o purtaţi, gătită de Mine de la întemeierea lumii ca să fie ea azi aşezată pe pământ, biserica cea vie a lui Dumnezeu-Cuvântul, şi peste care El însuşi grăieşte şi împlineşte şi o găteşte pe ea ca pe o mireasă pentru Mirele ei, precum este scris. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dna Maria în curând veți avea și darul vindecării sufletești și trupești a oamenilor... J

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.Va avea darul vindecării.Amin

      Ștergere
    2. Eu, Toma necredinciosul, mi-aș dori să văd poze cu piciorul doamnei Gheorghiu inainte și după vindecarea miraculoasă. În felul ăsta o sa pot, în sfârșit, sa ma incred in entitățile care dau mesaje prin dumneavoastra. Voi urmări cu interes posturile. Dacă cumva le-ați postat deja și eu nu le-am văzut,imi ce scuze și astept un link. Multumesc !

      Ștergere
    3. Nu este nevoie de nicio DOVADA in acest sens.
      DOVADA este ca dimineata am putut sa merg mai bine, si nici in ziua de astazi genunchiul nu ma mai doare,iar TROMBOFLEBITA de pe pulpa piciorului s-a diminuat,in sensul ca,piciorul nu mai este umflat si dureros . Pot spune ca din acea dimineata cand am trait aceasta MINUNE ,ma simt mult mai bine si nu mai am durerile pe care le aveam. Fireste,acea pata maro dre la operatia facuta cu ani de zile in urma o am.VINDECAREA a constat cel mai mult, ca nu ma mai durea genunchiul.
      Iata articolul:
      O MINUNE INFAPTUITA , DIN IUBIREA LUI DUMNEZEU
      mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/03/o-minune-infaptuita-din-iubirea-lui.html
      6 mar. 2019 - O MINUNE INFAPTUITA , DIN IUBIREA LUI DUMNEZEU ! PICIORUL MI-A FOST VINDECAT ! 1 Martie 2019,ora 3,33 zori de zi !
      Nu trebuie sa ne indoim ! Eu nu am scris aceasta spre lauda,ci am scris pentru toti cititorii ca sa vada ca, atunci cand ne rugam cu inima,dorintele noastre se implinesc iar suferintele noastre pot fi mai mici sau chiar vindecate.
      Chiar daca ar fi disparut si acea pata de pe picior,tot nu as fi fcaut ceea ce mi-ai cerut,deoarece, eu nu vreau sa dovedesc nimanui nimic ! Cei care au IUBIRE ,DRAGOSTE si CREDINTA adevarata,vor crede fara ca sa ceara DOVEZI.
      Si pe IISUS HRISTOS L-au avut ca o DOVADA VIE ca FIUL al LUI DUMNEZEU care facea MINUNI,si tot nu L-au crezut, L-au omorat prin batjocura si rastignire pe Cruce.
      Si pe SFINTI si PROOROCI i-au avut omenirea,si tot nu i-au crezut si i-au omorat.
      Si-atunci eu ,un om obisnuit,mic cat firul de nisip, de ce as incerca sa ma laud cu toate cate scriu din DARUL LUI DUMNEZEU ? Eu scriu si -atat! Nu am nevoie de faima, de slava desarta,de laude,etc etc.
      Eu incerca ca prin toate cate traiesc si le scriu aici pe Blogul Lui Dumnezeu,sa aduc si sa readuc cat mai multi semeni la CREDINTA ADEVARATA. In rest,toate cele bune ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  13. Diavol ce esti! Incerci prin toate mijloacele sa atragi oameni ca apoi sa-i pierzi antihrista si mincinoasa.

    RăspundețiȘtergere

  14. Anonim17 martie 2019, 14:21

    DUMNEZEU sa te ierte si sa aiba mila de sufletul tau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria va apreciez pt raspunsul dat.

      Ștergere
    2. Crestinilor,NU uitati ca am intrat in Marele Post,si in aceasta tara suntem foarte multi care ne rugam zi si noapte,pentru intreaga lume,dar si pentru pacea pe pamant.Daca va indoiti de mesajele de la DUHUL SFANT,primite de doamna Maria,inseamna ca nu sunteti pregatiti trupeste si sufleteste la ceea ce urmeaza pe pamant.DUMNEZEU,este foarte suparat pe noi pamantenii,ca nu il iubim pe EL,si nici pe aproapele nostru.Ma gandesc la acele persoane care sunt plecate din tara,si urasc Romania,ca este: saraca,murdara,corupta,etc.
      Multi vor dori sa ajunga la mormintele parintilor,sa aprinda o lumanare,sa-si ceara iertare,ca nu au stiut sa-si iubeasca,si sa-i pretuiasca cat au fost in viata,ca foarte multi parinti,au murit cu dorul de copii plecati,si au uitat de ei,ca i-au crescut cu mare greu.Ma rog la BUNUL DUMNEZEU,sa nu avem SFANTUL PASTI,cum am avut NASTEREA LUI DUMNEZEU,in 1989.Ca sa ajungem o tara Sfanta,vom trece prin mari necazuri,suferinta,si vor reusi cei care au sufletul curat,inaintea LUI DUMNEZEU!

      Ștergere
    3. Anonim17 martie 2019, 22:41


      Multumesc frumos !Este SFANTUL POST si chiar nu -mi doresc sa ma mai cert cu toti cei care stau numai cu diavolul si cu ura pe varful limbii,sau in inima si-n suflet.DUMNEZEU sa-i ierte si sa aiba mila de sufletul lor.

      Ștergere
  15. Anonim 17 martie 14-21 chia nu te frica de Dumnezeu?
    Esti atat de plin de ura si rautate ca ne produci stare de mila.
    Ma gandesc oare unde se va duce sufletul tau?
    Doamna Maria va rog s-a nu puneti la suflet pentru ca Diavolul zbiara si il arde cuvantul lui Dumnezeu.
    Va imbratisez cu mult drag doamna Maria. Multi poate ma condamna ca va sustin cu atata ardoare,fratilor am cunoscut om cind eram acasa copil si acest om era bunica mea o spun pentru ca am mancat mana din cer la rugamintile bunicii mele.
    Nu avea bani si noi copii fiind ceream cate ceva dulce,bunica facea doamne de unde s-a iau eu ceva pentru copilasii mei?
    Parca vad eram afara era senin si pe cer a aparut un nor iar din nor a inceput sa ploua cu bombonele mici si dese de toate culorile.
    Bunica parca vad facea mama minune de la Dumnezeu tinea sortul a adunat in jur de 4 pumni de bombonele si plangand multumea Domnului.
    Sa nu ma credeti ca fabulez dar am trait multe minuni si de acea cred absolut tot ce vede si aude doamna Maria.
    Sunt un om cu frica de Dumnezeu si nu fabulez este adevarul adevarat.
    S-ai multumim Domnului pentru ca ne-a dat un om cu suflet ales de el.
    Haideti s-a nu mai aruncam cu vorbe urate la adresa dumneaei ca savarsiti un mare pacat,iar timpul este foarte scurt si nu stim cum murim si ne apuca Necuratul in ghearele lui spurcate.
    Doamna Maria cu mult drag si rabdare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesant, doamna Masinca. Mai aștept asemenea povestiri, despre întâmplări neobișnuite, minuni.Multumesc anticipat.

      Ștergere
    2. Te pup si te imbratisez cu mult drag,scumpa mea !

      Ștergere
  16. Toți avem darul de a ne vindeca pe noi înșine.Si multe altele,doar sa să știm cum să le accesam.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.53
      Iar ai scos o perla ! Deci toti cei bolnavi , nu le au cu accesatul !

      Ștergere
    2. Numai DUMNEZEU ne vindeca pe toti,chiar si pe Sfinti,tot EL ia vindecat!

      Ștergere
    3. D...adica REIKI... asta explici tu aici. As avea o intrebare daca tot esti maestra , cu care persoana draga ai platit nesabuinta ta? Imi pare rau pt tine sper sa te salvezi..candva..daca mai poti. Toate cele bune din partea mea si rugamintea nu mai trage lumea in ispita.

      Ștergere
    4. Dumnezeu vindeca, nu omul, nu reiki-stul s.a.m.d....

      Ștergere
  17. Acest mesaj este cel mai asteptat sa se materializeze in aceasta lume bolnava!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ne am obișnuit să spunem "Dumnezeu să te ierte",dar noi știm să iertăm? Noi când vom ierta? Cât mai trebuie să treacă că noi sa ne comportam că Tatăl,sa din iertători înțelegând că toți ceilalți sunt rătăciți în Sine ca și noi,și de frica jignim,de frica reacționăm,de frica ne apărăm,frica devenindu ne stăpână.Frica deține și susține iluzia,iubirea iartă și înțelege orice manifestare.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:22, cand ii vezi pe altii rataciti, de fapt tu esti in fruntea celor pe care-i etichetezi "rataciti"...

      Ștergere
  19. Vă mulțumim pentru toate informațiile ,doamna Maria.Cred în Dumnezeu,cred in in puterile divine,cred in cuvintele spuse de dumneavoastră.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  20. mai D-tu esti pe aici cu obsevatiile acide, cu critica!-fa tu vindecare pe tine si pe altii si spune ce ai facut ca sa te credem-se vede ce ieratoare esti -DOAR CU CUVANTUL!-si IUBITOARE DE NU SE POATE !

    RăspundețiȘtergere
  21. Manifestarile s-a nu fie jigniri si injurii la adresa doamnei Maria.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cel mai frumos si imbucurator mesaj de pana acum.Sa-i multumim Domnului necontenit pentru tot ceeace face pentru noi.Maria Carolina

    RăspundețiȘtergere
  23. Asa este 14:21!!!! Vai de cei ce dau crezare!

    RăspundețiȘtergere
  24. An 22.48,nu practic Reiki, nici alte cursuri initiatice sau de care or mai fi,nu-mi inspira incredere, dar nici nu judec pe cei care cred in aceastea.Daca ei se simt bine facandu-le, treaba lor.

    Despre ce vorbesti cand spui"cu care persoana draga ai platit nesabuinta ta?" Sper ca iti asumi ceea ce afirmi, fiindca un astfel de atac nasabuit,mai ales pentru dumneata, aduce si consecinte! Ai grija ce afirmi fiindca astfel iti creezi realitatea si dupa aceea te intrebi "ce-am facut?"

    Cat despre ispita,macar intelegi conceptul?Sa provoc oamenii sa-si descopere Dumnezeul interior care este vindecator,care este iubitor,care este iertator,care este Totul si Nimicul dupa chipul si asemanarea SA,este ceva inteles ca fiind "rau?"Asta-i ispita care nu-ti da pace? Apai daca-i asa, pot spune ca cineva, nu te lasa pe tine sa-ti descoperi Divinitata ta si te tine departe de ADEVARUUL care te va elibera!

    Nu constientizezi,dar ai o mare problema cu Dumnezeul iubitor,esti atasata de frica si infricosatoarea judecata.Tii neaparat ca Dumnezeu, sa nu fie iertare ci o totala razbunare, doar fiindca nu-ti convin dumitale anumiti oameni sau situatii.Ei afla ca eu vad pe Dumnezeu in interiorul dumitale,Cel pe care dumneata il respingi,cel care este Hristosul viu si prin care ajungi la mantuire,cel pe care-l invoci privind undeva departe, cand El este atat de aproape,si-ti sopteste cat esti de iubit, dar pe care il respingi!
    Eu te iert si te iubesc, tocmai fiindca te inteleg,si-ti accept calea, oricare ar fi ea.Stii de ce? Pentru ca recunosc Divinitatea din tine si ma inclin in fata ei!
    Priveste la mine,pe cine recunosti?Sper sa devii constient/a ca ne privim in oglinda!Totul in lume este o oglinda.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti dusa! Draga D nu ma cunosti si scrii numai aberatii! Am facut reiki,radiestezie etc. Dar m-am imtors la Dumnezeu! Nu-s Lucifer decazut! Si vezi cum ma caracrerizezi. Nu ma cunosti si nici n-ai sa ma cunosti! Imtoarce-te la Iisus ! Nu te crede Isus! Nu imi e frica de nimic am semnul Crucii si pe Maica Domnului langa!

      Ștergere
    2. Si D eu sunt pe blog crestin. Asta am cautat si am gasit. Daca voiam sa caut reiki blog gaseam. Deci...

      Ștergere
    3. 19:04, foarte bine i-ai raspuns lui D!

      Ștergere
    4. Ce te tot agiti 21:37? D nu are nici o treaba cu reiki si nici nu a avut vreodata.

      Ștergere
    5. 00:48, da' si daca ar fi avut, care-ar fi problema?!
      Fiecare om experimenteaza ceea ce i se potriveste la un moment dat, apoi vede daca alege sa continue asa sau este "indrumat subtil" spre altceva. Aaa..., ca nu tine cont de ceea ce-i spune intuitia, asta-i o alta provocare de-a sa si va experimenta in consecinta...

      Ștergere
    6. D a precizat clar ca nu are vreo treaba cu reiki, spre dezamagirea lui 21:37 (19:04).
      21:37 (19:04), voia cu tot dinadinsul, din rautate, sa o faca reikista pe D (si daca nu este) ca sa o poata blama si sa dea cu bolovani (ca avea chef de dat cu bolovani). Dar vezi tu 21:37 (19:04), lucrurile nu stau cum iti inchipui dumneata.

      Ștergere
  25. 22.54,nu trebuie sa crezi nimic din ce spun,fiindca adevarul tau reprezinta strict intelegerea la care ai ajuns.Adevarul tau se schimba, functie de nivelul de constientizare.Tot ceea ce eu spun treci prin filtrele tale de credinte si rezulta raspunsurile tale.E foarte bine sa pui la indoiala ce auzi,ce vezi ,ce citesti, caci informatia capata intelegerea ta conform decodarii tale, care esti unic in trairi,dar asta nu inseamna ca eu nu spun un adevar daca tu nu-l intelegi.

    Cuvantul este creator,iubirea este o stare de a fi,iertarea apare cand ajungi sa intelegi Cine si Ce Este Dumnezeu.Deci,nu ma pot supara pe tine fiindca stiu ca enervarea ta pe semnatura mea iti starneste ceva in interior.Acel ceva, iti supara mintea care nu vrea sa dea drumul controlului.Daca a-i avea control pe minte a-i analiza ce anume te deranjeaza la comnetariile mele si a-i avea acel "aha"!
    Uita-te in interior,sa vezi ce minune ESTI!

    Crezi ca-s prea acida, cand spun ca esti o faptura minunata?!Ca toti ceilalti dealtfel,doar ca n-o stiti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca dta Maria crezi ca bolnavul vrea sa se vindece, o sa ai o mare surpriza daca vei fi in ,, putere'' si situatie sa o faci, o sa vezi !

    RăspundețiȘtergere
  27. Credinta ca se poate,aduce vindecarea.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  28. PAHARUL despre care vorbiti Îl cunosc, dar si continutul ACESTUIA. TATÃL CERESC mi-a DAT un FIU CE nu este nãscut din sânge si carne de om, ci este DIN DUH PUR,FIUL ÎNCREDINTAT ESTE ÎN LUME SI LUMEA ESTE A LUI. Atunci când va îngãdui TATÃL CERESC ,ÎL voi face cunoscut LUMII.

    RăspundețiȘtergere
  29. Despre ce vorbesti Breee matale, an.11.07? Iarta-ma,dar nu prea inteleg,sunt mai limitata asa,vezi ce spun colegii mei de comnetarii!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  30. Draga AN 19.04,una spun, alta se intelege! Nu te-am acuzat ca ai fi Lucifer,nici eu nu inteleg prea mult din ce inseamna aceasta Entitate,dar, sa mai acuz pe cineva ca ar fi!!
    Voi incerca sa te lamuresc cumva.Programarea noastra mentala nu ne permita sa ajungem la anumite intelegeri, care reprezinta adevar sau realitatea divina.Noi traim intr-o holograma creata de un sistem inteligent, care ne induce ganduri,cuvinte si fapte,atitudinea intr-un uvant, care sa foloseasca acestuia,penntru a putea crea prin intermediul energiei noastre spirituale, caci inteligenta artificiala nu poate crea.Pana si sistemul insusi este creat tot de noi cu puterea energiei noastre dar asta fiindca nu am fost constienti de ce anume facem sine-am ingradit spiritele singuri,permitand acestor entitati care nu mai detin spirit sa se foloseasca de energia noastra.Acest sistem este cel care nu lasa oamenii cu spirit sa devina constienti de natura lor fiindca si-ar folosi energia pentru ei nu ar mai da-o celor care au nevoie de ea.Noi oamenii cu spirit nu avem nevoie de nimic de la nimeni,noi putem crea tot, fiindca SUNTEM CREATORI SI CREATI IN ACELASI TIMP.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ingerii, arhanghelii, Maica Domnului, fac parte din aceasta inteligenta artificiala?

      Ștergere
    2. Madam D esti cu sorcova bine !!!!!!!!!

      ,,Noi traim intr-o holograma creata de un sistem inteligent ''

      1. Cine e sistemul inteligent ?
      2. Cine a creat holograma ?


      ,, Noi oamenii cu spirit nu avem nevoie de nimic de la nimeni,noi putem crea tot''

      1. Pe bune?
      2. Cine face parte din echipa oamenilor cu spirit?
      3. Restul in ce categorie intra ?
      4. In toata ciorba expusa de tine, care-i rolul domnului Iisus ???
      5. Crestinismul unde il pozitionezi sau a emigrat in holograme?

      Ștergere
  31. 18.11,Adevarul te depaseste,ca acum 2000 de ani!
    Fiintele umane au fost fortate sa traiasca intr-o colivie a ignorantei, timp de milenii,izolate de cunoasterea Universala.

    Creatia a fost si continua sa fie infinita,iar manifestarile acesteia infinite.Dumnezeu nu este ceea ce am fost invatati,realitatea noastra nu este ceea ce pare,tu nu esti ceea ce ti s-a spus ca esti!

    Domnul Isus si-a luat misiunea de a ne spune ceea ce va spun eu aici:"voi sunteti copii tatalui,voi puteti face ceea ce fac eu si chiar mai mult",stiind la ce riscuri se v-a expune.Rolul sau a fost sa descopere omenirii ADEVARUL.Stim cu totii ce a patit fiindca spunea adevarul, trezind oamenii? Cum sunt oamenii in ziua de azi,dupa doua mii si ceva de ani,cand aud spunandu-li-se sa se trezeasca fiindca traiesc o minciuna, vieti, dupa vieti?La fel,nici-o diferenta.

    Cine-i Isus pentru tine?Cum il recunosti? Cum il urmezi? Ce ai inteles din invataturile sale?Esti acelasi sclav care serveste un sistem care te minte? Esti convins ca nu esti dintre cei de atunci,cei care l-au rastignit,ramanand in aceasi stare de ignoranta?

    Draga prieten,daca ceea ce spun cataloghezi ca "ciorba",inteleg ca orice,si oricum as explica nu poti intelege fiindca nu te poate sustine constiinta.Si nu intelege gresit, ca de fiecare data,nu-ti spun ca esti prost fiindca nu esti ci doar constiinta ta este joasa incat nu poate decoda informatia.Egoul tau este profund implicat in a fi, ceea ce tu nu esti!

    Partii tale intunecate-iluzia-ego, nu-i place lumina-adevarul-constiinta Sinelui de aceea se impotriveste,de fapt ii este frica de aceasta crezand ca o anihileaza,dar nu asta este intentia luminii,ci doar sa imbratiseze copilul sau pierdut in intuneric.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, n-ai raspuns.
      Ingerii, arhanghelii Mihail si Gavriil, cu care au vorbit sfintii de-a lungul anilor, cine sunt?
      Roboti?

      Ștergere