luni, 25 martie 2019

EUROPA SI ROMÂNIA !

      Imagini pentru STEAGUL ROMANIEIImagini pentru STEAGUL EUROPEI IMAGINI.

                  25 Martie 2019,ora 3,58 zori de zi !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:
                  "Nu-i pregatita Europa !

Dar un alt glas intervine si spune asa:
                 Niciodata, nu ne gaseste pregatiti Europa !"
Dragii mei, cam asa este cu UNIUNEA EUROPEANA in ceea ce priveste Romania.
Suntem considerati ca fiind cei mai mici si cei mai neimportanti atunci cand ,vrem ca sa luam atitudine faţă de ei.
In schimb insa, ni se porunceste ca sa-i ascultam si sa le dam toate bogatiile Romaniei,atatea cate au mai ramas,daca au mai ramas.
Suntem buni ,atata timp cat pot scoate din Romania,daca se poate chiar pe gratis, tot ce inseamana bogatiile Pămantului romanesc.
PADURILE ni le-au taiat, Pămanturile ni le-au cumparat pe nimic, Aurul ni l-au luat si urmeaza sa ni-l mai ia, Apele minerale ni le-au luat, au luat tot ce a fost bun,frumos si romanesc.
Am ramas goi pe dinauntru,am ramas sclavi in propria noastra tara,si suntem mâna de lucru prost platita,a UNIUNII EUROPENE.
Putem spune cu lacrimi:
              "Saraca Tara bogata !"
Dar Romania se va ridica din propria-i cenusa ,si va inflori mai mult ca niciodata pe acest Pămant.
Dumnezeu si Maica Domnului Îsi au CASA in ROMANIA SFANTA,iar MANTUITORUL va veni in NOUL SĂU IERUSALIM, numit ROMANIA SFANTA,numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Toata suflarea de pe pămant ,va afla cine este ROMANIA si unde anume se afla.
Toata suflarea de pe pamant,va veni sa se inchine in ROMANIA NOULUI IERUSALIM!
Sa credem dragilor in aceste cuvinte,deoarece,nu sunt vorbe goale, ci sunt ADEVAR din ADEVARUL DUHULUI SFANT,sunt CUVINTE din CUVANTUL MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    









  

                

26 de comentarii:

  1. https://www.facebook.com/alexandrunicolae.avram.94/videos/pcb.180431589591632/180427892925335/?type=3&theater
    Cat adevar o fi in ceea ce spune acest terapeut?.

    RăspundețiȘtergere
  2. U.E. Nu ne-a luat nimic fără complicitatea clasei politice + servicii, așa ca sa nu ne vaitam

    RăspundețiȘtergere
  3. Cind doi se cearta al treilea cistiga,cam asta e situatia politica intre conducatorii nostri ,iar al treilea ar fi interesele altora care profita de gafele si tradarile alor ''nostri'' in dauna intereselor tarii -craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este suntem buni pentru a ne lua si cand e vorba s-a ne dea gadesc numai motive s-au gasesc tradatorii de tara si de neam care sunt contra Romaniei a poporului roman pentru un pumn de arginti.
    Tradatori ca Iuda pe Hristos pentru bani.
    Of! daca am sta noi mai departe de ei bine ar fi ca nimic bun nu ne aduce.
    Dar Dumnezeu are alt plan pentru noi.
    Suferim pentru a fi mantuiti.
    Romania va ajunge in ciuda celor care ne vor raul un Imperiu.
    Multi o sa rada dar asa va fi.
    Bunul Dumnezeu va face asa.
    Cine a gustat amarul va gusta si zaharul si invers.
    Vom ajunge s-a gustam si zaharul.
    Cu mult drag tuturor si Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. din start Romania nu trebuia sa intre in UE-s-au facut imprumuturi cu dobanzi enorme ,facturile romanilor se platesc in lei la cursul eur -iar politicienii se bat pe banii imprumutati si fac hotii etc-nu avem o conducere care sa garanteze ca ROMANIA este tara stabila-de aceea trag strainii precum cainii care sa apuce mai mult

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa, ca vine Maria Aurelia iubitoarea de pisici si atotstiutoare si ne savleaza de partenerii strategici
    vrednica este

    RăspundețiȘtergere
  7. Ooo,dar tu anonim 02.11,esti vrednic de samanta divina pe care o porti,si-i intorci spatele renegand-o,complacandu-te in prostia mintii care te face sa cauti un dumnezeu fantoma?
    Esti unul dintre cei caruia i s-a strigat "vrednic este?"
    Atunci iti inteleg inversunarea?Nu permiti intunericului sa-si piarda puterea asupra oamenilor!Ii vrei tinuti in inchisoarea mintii.

    RăspundețiȘtergere
  8. 02,11,ce-i in neregula sa iubesti pisicile.Aaa,daca tu nu esti in stare de iubire n-ai cum sa intelegi ceinseamna sa iubesti un altfel de aspect Divin.Tu nu te iubesti nici pe tine dar esti convins ca-l iubesti pe Dumnezeu.Nu stii nici unde-i Dumnezeu nici ce ESTE!Dar asa ai fost programat "sa crezi in dumnezeu"Surprizaaaa!!!Si dracii cred in Dumnezeu,dar ei nu cred in iertare nu cred in iubire.Deci iubesti pisicile??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:00 si 13:20, ceea ce apare scris de catre voi este conform cu aspectul vostru distorsionat. Voi va credeti atat zeitati (pisica in Egipt era zeitate si voi, ca pisici ce sunteti nu ati uitat asta...! Jalnic...!), cat si Dumnezeu (ca asta spuneti in toate mesajele voastre, din pacate...!).

      Dumnezeu sa va ierte si sa va dea pacea!

      Ștergere
  9. Culmea obrazniciei,procurorul comunist Lazar si-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea procuraturii generale direct in biroul lui BRAVO Tudorele si nu la Registratura Ministerului Justitiei in timp ce dosarul lui de destituire pentru incompetenta zace la presedinte.
    Pe de alta parte judecatorii cer interventia Curtii de Justitie Europene pentru a nu respecta hotaririle Curtii Constitutionale a Romaniei
    Mentalitati de slugi fata de Noua Poarta de la Bruxelles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Postacule, cine te plateste sa scrii aici crezand ca poti sa determini o atitudine adversa fata de cei din opozitia lui Dragnea?. Prin oameni ca tine (slugi nesabuite) a venit raul in aceasta tara.

      Ștergere
  10. ...si Iohanis care 5 ani nu a spus un cuvint despre abuzurile din justitie acum mai vrea un mandat incercind un referendum pe tema justitiei si probabil tot cu Lazar inchizatorul lui de dosare.
    .Ce ipocriti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.38 ce numesti tu abuzuri in justitie sunt inchipuirile tale. E un abuz ca justitia nu va lasa sa furati ca si pana acum, nemernicilor? De mania lui Dumnezeu nu o sa scapati niciunul.Pe El nu-l pacaleste nimeni.

      Ștergere
  11. Adevarul despre crestinism este ca se bazeaza pe niste inventii legate de nasterea, crucificarea si inaltarea din morti a lui Iisus, precum si pe distorsionarea deliberata a invataturilor lui prin diluare si omisiune. Iisus a fost conceput si nascut ca orice alt copil si el nu a fost niciodata pus pe cruce. El a fost biciut de Sinedriu, care conducea biserica si statul si a fost alungat – ei doreau ca el sa plece din tara nu sa il transforme intr-un martir a carui moarte sa sporeasca numarul celor care il urmau. Impreuna cu sotia sa insarcinata, Maria Magdalena, Iisus s-a intors in Est, acolo unde fusese in tinerete si unde studiase timp de mai multi ani cu diversi maestri. De la ei invatase interconexiunea dintre toate sufletele si Dumnezeu si cum sa foloseasca legile universale pentru a vindeca trupurile, pentru schimbarea sau multiplicarea formelor, pentru dematerializare si rematerializare precum si despre acele asa numite „miracole” pe care fiecare suflet are capacitatea inascuta de a la face. Asta este ceea ce propavaduia Iisus multimilor. Si pentru ca raspandirea cunostiintelor ar fi insemnat osandirea la moarte a scopurilor egoiste ale Sinedriului, acestia i-au tratat cu mare asprime pe discipolii care continuau invataturile lui Iisus si facandu-l pe acesta „fiul lui Dumnezeu” l-au ridicat la un statut pe care nimeni altcineva nu mai putea sa il atinga. De asemenea, atat Iisus cat si Maria Magdalena proveneau din familii foarte respectate, din elita societatii evreiesti. Faptul ca au spus ca el s-a nascut intr-o iesle saraca si pe ea au descris-o ca fiind o prostituata reprezinta alte neadevaruri incluse intr-o poveste care isi are radacinile in lacomie, orgoliu si dorinta de putere si care a s-a transmis de-a lungul secolelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ceea ce spui tu e tot o poveste, ticluita probabil de tine (sau de altii ca tine), pentru a diminua rolul intruparii lui Iisus pe pamant. Nimic din ce spui tu nu este confirmat in vreun fel si nici credibilitate nu are aceasta poveste.

      Ștergere
  12. Bravo ai citit dan brown! 16.57 te-ai gandit poate ca e doar literatura?

    RăspundețiȘtergere
  13. UE nu este noua Poarta decit pt cei care vor sa ne mascheze incompetenta si tradarea si proasta guvernare. Se da vina pe UEpe calitalism etc pt tot ce trebuia sa facem sau sa nu facem noi.
    UE nu ne cere nici imprumuturi ci le decid guvernantii ca sa poata mari de peste 10 fondul destinat partidelor de parca asa deodata erau pe moarte. Ponta conf siteului ministerului energiei a privatizat atunci performanta centrala hidroelectrica Bicaz proaspat retehnologizata dar in discursdadea vina pe opozitie.
    Polonia nu sifoneaza banii europeni*.Si au negociatfu simt de raspundere conditiile aderarii? Dar ai nostrii desi pot oricind renegocia au facuto ca sa aibe motive apoi de nemultumire ca sa plece pt ca se asteptau sa fie deranjati de obligatia de a respecta legile morale si sa inceteze praduielile. Noi nu avem autostrazi din vinanoastra de ne pleaca investitori pt ca le.am.promis dar acum le cerem ca tiganu sa faca ei .
    Dar dam vina ..La asta sintem buni .UE se baga in ciordelile si minciunile noastre nu ca ne cere. Desigur capitalismul e o lupta si unii pot lovi si din vest ca si din est sub centura dar daca simti ca nu faci fata la guvernare lasi pe altul sa negocieze contractele si sa urmarrasca respectarea lor. Te sacrifici pt ea si nu pretinzi de 5 ori ca te.ai reformat dar tu de fapt ai avansat bagaciosii cei mai mincinosi.
    Psd Alde modifica legi penale sa fie salvati ai lor si se dau loviti victime ale protocoalelor Antimafia CSAT secrete copiate dupa cele italiene pe care le vor desfiintate si le vor desfiinta.
    Hotul striga hotii . Asta va continua sa va spuna Dumnezeu despre propaganda mincinoasa a gastii Psd Alde si nu se va opri.
    Momentan a inceput asa pe ocolite ca sa va mai permita un timp accesul la Antena3. Dar cind timpul se va termina o sa va spuna pe fata si o sa fiti data, afara chiar si cu jigniri de acolo pt ca spuneti adevarul in primul rind despre Maica Domnului care vafi prezenta teofanic ca venire suprema Cineva Savaot. Iar asta e o profetie dar nu a mea.
    Propaganda,partinitoare a Psd Alde nu este adevarul divin revelat nici pe departe. Nu va incredeti prea mult in oameni fie ei si episcopi ci in Dumnezeu. O sa fie mare tulburare si in Biserici si in lume si la fel o vreme va domina propaganda defaimatoare la adresa Lor si a celor intai alesi. Cei scrisi sint putini ,cei nescrisi sint multi. Cei nescrisi nu au crezut si nici acum nu trebuie sa creada. Adevarul nu este democratic. Pleroma bla bla. Adevarul cel greu e ascuns canonic dar si si necanonic. (Canon 85 Apostolic).
    Noul Pamant este o noua orinduire bazata pe o noua religie initial minoritara pietricica zisa si mirrasa ori popor nascut in Sion de fiica Sionului dupa o gestatie discreta.
    Orinduirea e numita imparatia sfintilor deci are caracter meritocratic.
    Meritocratia este si solutia tuturor problemelor din Romania, Adica selectionarea dupa cinste si incoruptibilitate in urma unor testari de specialitate in psihologie in comisii.
    Daca gasca Psd Alde ar fi cinstita si ar avea dreptate cind zice ca i se fac dosare doar pe nedrept si e nemultumita de necinstea lui Kovesi si a altora de ce nu introduce meritocratia si la functiilepolitice justitie etc si cu inaltarea la maxim a baremelor testarilor in privinta cinstei De ce trebuie sa,astepte sa propuna asta Iohannis ca sa combata apoi ideea si sa il si suspende ?
    De ce trebuie testati psihologic doar militarii si cei din Informatii nu si politicienii? Pt a asigura libertatea celor mai jegoase caractere? Asta e libertate? Am ajuns sa cerem scuze puscariasilor dar nu si victimelor?
    Popoarele celor doua tari vor reintregi natiunea romana dupa urgie dar pina atunci actuala politica va farimita teritoriul si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate fi si literatura,dar daca este un adevar si noi il negam ce ne facem,mergand pe o cale infundata?

    RăspundețiȘtergere
  15. 18,40 ''Raul in aceasta tara''-cum spui tu, a venit de cind fascistii si bolsevicii au incheiat pe spatele tarii pactul Ribbentrop-Molotov cu ideia ca sint doua popoare pe malurile Prutului,precum s-a exprimat si idolul tau ''liberalul''Iohanis,si omu lui, delatorul Orban.

    RăspundețiȘtergere
  16. De remarcat la Europarlamentare trei-patru candidati unionisti pe listele din Romania,Simion din Focsani candidat independent remarcat in marsul de anul trecut la sarbatorirea centenarului in tara iar la Chisinau imbrincit de politie,Iurie Leanca basarabean dar nu stiu pe ce lista probabil PSD si de ce nu Basescu primul pe lista PMP-ului impreuna cu presedintele partidului tot un basarabean cam moale pentru ca nu-mi aduc aminte numele lui-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-am adus aminte ,pesedintele PMP, Tomac din sudul Basarabiei aflata acum la Ucraina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Dumnezeu este de acord cu ce (va) face Psd tarii la fel cum a fost de acord cu rastignirea lui Iisus. Sacrificiu necesar pina vom invata lectia ca sa meritam mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  19. Noroc cu Europa, altfel ne papau rusii de mult...

    RăspundețiȘtergere