joi, 28 martie 2019

ZAPADA ,MULTA ZAPADA PE ACOPERISURILE CASELOR.


                                     Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 1 persoană, zâmbind, ochelari de vedere ÅŸi interior

                               27 Martie 2019,ora 15,49 !

                                        Dragii mei,

In aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad in dreapta mea o localitate in care ,acoperisurile caselor erau acoperite cu zapada proaspat cazuta, de circa 10-15 cm !
Era un adevarat peisaj de iarna dragilor.
Dragii mei, vom avea mari surprize neplacute in ceea ce priveste vremea.
Pomii au inflorit,florile sunt si ele frumoase si multicolore, gradinile de asemenea,iar vita de vie deja a înmugurit.
Daca vine un nou episod de iarna fratilor, va strica absolut totul.
Dar ce putem face in faţa acestor vremi si vremuri?
Nu putem decat, sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME si la MAICA DOMNULUI, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii, ci sa ne ajute,sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:













    









  

                




10 comentarii:

  1. la munte da dar in rest nu prea cred

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria,dacă muncim mult și șeful nu ne vede decât părțile negative ,și e orb la munca depusă cum putem noi sufletește sa fim împăcăti ? Fiind o persoana extrem de sensibilă e o nedreptate majora în sufletul meu ! De ce oamenii care au totul nu știu ce e munca ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Foaie verde de dudau,cu alesii nostri,o sa fie si mai bine"

      Ștergere
    2. 7.04 Schimba-ti locul de munca . E toxic .

      Ștergere
  3. Oo!!doamna Maria vai de noi ce vremuri vom trai.
    In noaptea aceasta am avut -4 grade nu avem ce face si am vazut cu ceva timp sambata trecuta am mers la Braila si ma uitam pe camp graul este mic nu a plouat si nici zapada nu a fost prea multa.
    Doamna Maria ce pot spune este ca Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt suparati pe omenire.
    Este multa rautate doamne ce nu am vazut.
    Am momente cand as vrea s-a ma duc sub o piatra in loc pustiu s-a nu mai vad rautatea si ura din unii oameni care nu vad decat s-a le fie lor bine si in rest nu au nici o treaba,trec peste cadavre pentru bani.
    Doamna Maria va doresc o zi binecuvantata si la noi la toti.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria , nu are legătură cu mesajul, dar puteţi să puneţi o intrebare : ce se va alege de România in câtiva ani si să ne spuneti ce răspuns aţi primit ? Guvernul României s a inprumutat 7 MILIARDE DE EURO !!!! NICIODATĂ ROMÂNIA NU S A INPRUMUTAT EXTERN O SUMĂ ASA MARE !!!Cea mai periculoasa banca (din cele implicate in imprumut ) ESTE O BANCA RUSEASCA !!! Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-a imprumutat Boc cu Basescu acum 15 ani 30 miliarde euro de la FMI din care Romania nu a vazut niciun ban dar noi platim si acum, sau memoria e scurta? 6 miliarde s-au dus direct la BRD pe care BRD-ul i-a varsat la Banca mama din Franta. Intrebatil pe Isarescu, Boc si Basescu ce au facut cu banii aia, ca investitii, salarii, pensii NU. Aaa... au taiat pensii si salarii, au inchis spitale 200 din 400, au inchis scoli, au ramas oamenii fara loc de munca, multi pe drumuri dintre care unii s-au sinucis cand a venit executorul judecatoresc si le-a luat casa si agoniseala de o viata ca nu mai aveau bani sa dea la banci si nu mai aveau cu ce sa-si intretina familia, copiii fiindca nu mai aveau loc de munca. Platim datorii cu dobanda mare? DA. Cine plateste sau a platit pentru acest genocid facut de Basescu si Isarescu, ca Boc a fost sluga. Cand a fost exodul cel mare al romanilor disperati ca nu aveau din ce trai, ca a depopulat tara de forta de munca. Cine a distrus aceasta tara, ca il injurati pe Dragnea. Nu zic ca asta e icoana de inchinat, dar hai sa nu uitam de genocidul acestui popor de acum 12 ani care a durat 10 ani. Hai sa nu ne pierdem memoria si inainte de a arunca cu piatra sa gandim de 10 ori si sa taiem o data.

      Ștergere
    2. Anonim 10:42 tu te auzi ce spui???? A imprumutat guvernul Romaniei 30 de miliarde de euro de la FMI ???? Rusii sunt neântrecuti la a răspândii stiri false dar cred că nu ar avea atâta succes fără ajutorul unora ca voi. Eşti plătit sau o faci din prostie ?

      Ștergere
  5. An 09.24,ia incearca si pune intrebari Sinelui tau,fiindca raspunsurile pe care le vrei vin de la Dumnezeu doar prin Sinele tau Superior.Si tie iti vorbeste Dumnezeu,dar nu crezi si respingi aceasta comunicare.Raspunsul tau vine, doar sa crezi si sa fii atent.

    Dumnezeste vorbeste cu toata lumea prin Sinele noastre divine.Intrebarea este;cine-l asculta?!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca Banca asta periculoasa e crestin-ortodoxa si nu prigoneste pe cei binecredinciosi, imprumutul fiind garantat cu tezaurul? Cum le randuieste Bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere