sâmbătă, 30 martie 2019

VINO DOAMNE IN ROMÂNIA ! VINO DOAMNE ÎN FOCUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII !

                 17 Februarie 2019,ora 4,19 zori de zi !

                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori de zi, aud glas (glasuri) care se roaga fierbinte asa:

                "Vino Doamne, în România !
                Vino Doamne, in Locul de Foc!
                 Vino Doamne in Focul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII!"
Aceste ultime cuvinte fratilor,m-au facut ca sa ma cutremur la propriu.
Glasul nu a spus:
                  Vino Doamne ,in Blogul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII!"
Glasul a spus :
   Vino Doamne ,in Focul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII!"
Iata dragilor că ,tot ce eu scriu aici pe Blogul -DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, Foc este !
Asa precum SFANTA IMPĂRTASANIE,care, tot Foc este si arde pe cei care o iau nepregatiti, tot la fel si acest BLOG -DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,FOC este!
                     Imagini pentru DUMNEZEU IMAGINI
Cine batjocoreste,jigneste si huleste scrierile de pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, pe DUHUL CEL PREA SFANT ÎL batjocoreste ,Îl huleste,Îl injura ,Îl jigneste.
Iar Focul îi va arde, atunci cand se vor astepta mai putin.Cu alte cuvinte,DUMNEZEU le va rasplati lor după faptele lor,după Credinta lor,după clevetirile si rautatile lor.
Sa credeti dragilor in toate cate veti citi pe "Focul DUMNEZEU EXISTA -MARTURIIdeoarece,toate sunt de la DUMNEZEU si cu VOIA LUI DUMNEZEU.
Cei care, nu vor sa creada sau nu le place acest Blog,decat sa injure si sa jigneasca ,mai bine le este lor sa se indepărteze si sa nu mai citeasca,decat sa faca pacate impotriva DUHULUI SFANT ,care sunt de neiertat ,atat in aceasta viata,cat si in viata vesnica.
Iata dragii mei, doua fotografii facute in acelasi loc si-n acelasi minut.
1.
Aici nu se observa nimic iesit din comun,pe chipul Mantuitorului.
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare şi interior.

2.
Dar aici, de sub Ochiul stang al LUI IISUS HRISTOS,au iesit 2 râuri de Lumina alba,orbitor de stralucitoare.
Ce spuneti?

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi interior





Sa multumim Lui Dumnezeu 
i Maicii .


Sa multumim Domnului si Maicii Domnului dragii mei, ca ne -a ales pe noi ca Popor român, ca sa traim aceste MARI MINUNI, ca sa ne intareasca in Credinta prin adeverirea lor, prin relatarea lor exact asa cum s-au petrecut.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, sa facem fapte bune ,fapte de milostenie,sa iertam ca sa fim iertati, sa uitam atat răul pe care l-am facut ,dar si binele.
Astfel, vom dobandi un loc in Imparatia Cereasca. 
Imparatia Cereasca fratilor, nu o primim in DAR! Ci trebuie sa o castigam prin faptele noastre,prin iubirea si Credinta noastra.
Cine nu respecta cele 10 PORUNCI dumnezeiesti, cine nu are Credinta si nu-si iubeste Aproapele,acela nu va dobandi nicicand IMPARATIA LUI DUMNEZEU .
Sa cautam IMPARATIA CEREASCA, calcand pe spini si palamizi, sa udam cararea ce duce spre mantuirea sufletului cu lacrimile de smerenie si de pocainta a inimii si sufletului nostru.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,Amin!
                               Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

28 de comentarii:

  1. In seara asta in Piata Libertatii pe scena linga statuia Decebalus Per Scorilo timisorenii au lacrimat ascultind cintecele unei formatii din Chisinau-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi lacrimam in fiecare clipa!Prietenii...stiu de ce!!!

      Ștergere
  2. Au mai fost ca tine foarte mulți identici în mesaj și comportament. Nu ești prima care practică acest stil. Toți au reușit să strângă pe lângă ei adepți, naivi și toți predicau că sunt vocea lui Dumnezeu sau mijlocitori între oameni și Dumnezeu. Unii au anunțat la anumite date apocalipsa sau alte evenimente transmise de Dumnezeu. Și surpriză toți s-au dovedit falși, escroci sau bolnavi. Dumnezeul pe care îl predici tu nu este adevăratul Dumnezeu. Adevăratul Dumnezeu este cel al călugărilor bisericii care nu au nevoie de fală nu își fac blog și nu bat trâmbița. Dumnezeul tău este Diavolul care face chiar minuni dintr-o bucată de lemn doar pentru a păcăli oamenii care strâmbă învățăturile biblice, minte și ascunde așa cum faci tu. Nu ai pic de rușine asemeni Diavolului să ameninți că dacă nu crede lumea în învățăturile tale o să pățească rău. Ei uite că eu cred în Dumnezeu dar dă-mi voie să nu cred în tine și în mesajul tău. Acum este clar, nu credeam că ai să ajungi să faci așa ceva. Să vedem ce spun pustnicii bisericii despre tine că internetul l-ai lămurit....acum chiar că ai reușit să-l lămurești. Multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te grabi sa judeci pe nimeni si,mai cu seama pe o persoana care ,din convingere si credinta ne prezinta noua,celor multi,mesaje si viziuni primite de dansa in vis dar si in stare de trezie!Parerea mea este ca Dna. Maria Ghiorghiu ar trebui sa se focalizeze sau mai bine spus,sa se dedice ajutorarii materiale dar si spirituale a numerosilor oameni nevoiasi si a si mai numerosilor oameni saraci cu duhul!Exista mai multe posibilitati legale prin care poate desfasura o activitate concreta,palpabila si benefica multor romani!

      Ștergere
    2. 02:02, subscriu.

      Ștergere
  3. Dumnezeu este Adevărul din fiecare ființă,care crează realitatea acelei ființe prin intermediul mintii care o individualizeaza.Toti suntem copii lui și pe toți ne iubește la fel chiar daca am ales sa din lumina sau întuneric. Dumnezeu nu recompensează și nu pedepsește așa cum ne place noua sa credem,doar că faptele noastre au consecinte și întotdeauna vom experimenta ambele fete ale monedei pentru a înțelege. Nimeni nu l monopolizează pe Dumnezeu doar mintea întunecată crede că este ales în defavoarea celirlalti.Biserica l a sechestrat facandu ne sa credem că doar prin ea vom ajunge la el.
    NU I ASA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9.06 Alooo , nu biserica l-a sechestrat pe Dumnezeu !!!! Ce tampenii scoti pe gura !!!

      Ștergere
  4. Nu puneti la suflet d-na Maria cele scrise de acesti anonimi de la 00:15 si 02:02 ei nu cunosc semnificatia mesajului au ochii intelegerii legati ca sa nu inteleaga nu sunt cuvinte pentru orice ureche. Nu va temeti de ocara lor. Iar pt anonim 02:02 daca ai sti ca Dumnezeu striga din vechime ai intelege anumite cuvinte, daca ai sti ca Mantuitorul a stigat anuntand ca oamenii sa fie pregati ca nu se stie ceasul si ziua ai intelege, dar nu intelegi ca defapt nu trebuie sa te pregatesti pt apocalipsa ci trebuie sa te pregatesti pt tine insuti pt intalnirea ta fata in fata cu Dumnezeu-Tatal iar nepregatirea aceasta duce la implinirea apocalipsei si ea se implineste mai intai in tine si din tine se resfrange in exterior si astfel apocalipsa ta naste ura, invidie nepricepere, necainta si iata tu insusi duci la implinirea apocalipsei , tu si altii ca tine striga impotriva timpului, timp care se scurteaza din veac in veac datorita faptelor apocaliptice care le savarsesc unii. Daca cineva striga ca vine apocalipsa urlati la el il badjocoriti fara nerusinare oare de ce? Nu va ganditi voi ca acel glas care striga precum au strigat altii mai inainte in pustie si poate din acel strigat nebunesc cineva aude si cel ce aude se caieste/se pocaieste si cauta sa-si indrepte situatia si cauta sa se lepede de tot necurat/nebinefecator ugicator de suflet. Si iaca-ta acel suflet care s-a cait nu se va teme de acea apocalipsa ca el a inceput o viata noua pe acest pamant si stie ca o va continua mai apoi in impartia Fiului Isus, si iata aceasta este viata vesnica, cainta duce la continuarea vietii. Strigati d-na Maria ca din multi cat va vor auzi poate unul, doi vor pricepe si vor cauta la smerenia inimilor lor. Zic voua Pacea si va zic sa o purtati in inimile voastre.Dumnezeu-Tatal sa va Binecuvanteze

    RăspundețiȘtergere
  5. 02,02 esti naiv dar ti-ai ales cifrele orei comentariului.
    Nu ai somn sau muncesti de noapte ,dar nu vezi ca se implinesc cum e cel cu ZINA dar si altele care doamna Maria nu le mai trece la implinite fiind mai politice si discutabile mai 'aprins'.
    Dar nu intelegi cum e cu viziunile astea,cauta la bibloteca si citeste despre al treilea ochi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 02-02 cum poti s-a spui asa ceva?
    Deavolul nu indeamna lumea la credinta?
    Nu indeamna s-a fim buni,iubitori si cu dragoste de Dumnezeu.
    Cum poti s-a jignesti un mesager al Duhului Sfant? Care este prin excelenta doamna Maria.
    Sf Ioan Botezatorul i s-a taiat capul si la mai multi sfinti care au proorocit au vazut multi minunile si tot nu au crezut si acum sunt de invatatura in sf.Scriptura toate,toate minunile savarsite de atati sfinti.
    Dar stai ca noi ridicam omul in slava dupa ce nu mai este.
    Chiar daca ai alta parere nu trebuie s-a aduci injurii si jigniri doamnei Maria.
    Si ai gresit aici este un blog al lui Dumnezeu si Maicuta Domnului si proprietar este doamna Maria.
    Doamna Maria ma rog la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a va dea putere sanatate sirabdare,rabdare.cu mult drag doamna Maria si s-a fiti tare ca o stanca de granit ca necuratul s-a si rupa coarnele UCIGAL SF. CRUCE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 02-02 cum poti s-a spui asa ceva?
    Deavolul nu indeamna lumea la credinta?
    Nu indeamna s-a fim buni,iubitori si cu dragoste de Dumnezeu.
    Cum poti s-a jignesti un mesager al Duhului Sfant? Care este prin excelenta doamna Maria.
    Sf Ioan Botezatorul i s-a taiat capul si la mai multi sfinti care au proorocit au vazut multi minunile si tot nu au crezut si acum sunt de invatatura in sf.Scriptura toate,toate minunile savarsite de atati sfinti.
    Dar stai ca noi ridicam omul in slava dupa ce nu mai este.
    Chiar daca ai alta parere nu trebuie s-a aduci injurii si jigniri doamnei Maria.
    Si ai gresit aici este un blog al lui Dumnezeu si Maicuta Domnului si proprietar este doamna Maria.
    Doamna Maria ma rog la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a va dea putere sanatate sirabdare,rabdare.cu mult drag doamna Maria si s-a fiti tare ca o stanca de granit ca necuratul s-a si rupa coarnele UCIGAL SF. CRUCE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru o informare corectă trebuie să precizați cine a făcut această fotografie și cu ce aparat și de ce nu a apărut până acum deoarece a trecut ceva timp de la apariția televizată. Mi se pare cam cusută cu ață albă situația. Oricum dacă susțineți că acea fotografie este adevărată ea trebuie analizată de specialiști. Până când veți avea o certificare a unor specialiști care să excludă trucaje sau alte anomalii fotografia prezentată este și NU este adevărată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am si alte fotografii in care apar LUMINILE DUHULUI SFANT !
      Sunt in telefon si o sa le postez cat de curand.
      Va asigur dragilor ca este cat se poate de reala. Eu nu am umblat,.nu umblu si nici nu voi umbla vreodata cu falsuri. Cine vrea crede,cine nu pierde !Ce pierde _ Imparatia LUI DUMNEZEU !

      Ștergere
    2. 14.39 Esti de la SRI cumva ?

      Ștergere
    3. An15:22,lasati-l pe Dumnezeu sa decida cine merita sau nu Imparatia Lui,El cunoaste cel mai bine sufletul omului!

      Ștergere
    4. 15.22 tu ne asiguri noua imparatia lui Dumnezeu, femeie smintita ce esti??? Cine te crezi,pesedista tradatoare de tara ce esti. Auzi la ea, pierdem imparatia lui Dumnezeu daca nu credem minciunile ei. Cat de parsiva poti sa fii..

      Ștergere
    5. Anonim 00.57 am impresia că ai întrecut orice limita de bun simt!Ce cauți pe acest.blog,caută în altă parte să-ți verși otrava din suflet!Maria H

      Ștergere
  9. Formatia care a cintat aseara la Timisoara spunea ca a facut 16 ore pe drum de la Chisinau la Timisoara.
    Acum 10 ani ar fi facut 18.Foarte mult.Daca ar fi fost Autostrada UNIRII ar fi facut doar 6-7 ore pentru cei aproape 1000 de km ,care pe autostrada ar fi fost si mai putini.
    DA,dar pentru asta ar trebui ca romanii sa fie uniti spiritual vorbind in alegerea anul acesta a unui presedinte BUN CRESTIN moldovean care sa lupte pentru aceasta idee.
    Sintem o tara destul de mare si am fi si mai puternica daca am fi UNITI ,doar ca trebue sa constientizam ca trebue sa actionam UNIT.
    Si sa nu mai asteptam pasivi de la altii ce putem si ar trebui sa face singuri-craciun


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu D-le.Craciun! Dumnezeu să vă de-a sănătate!Maria H

      Ștergere
  10. 02,02 Trebue sa faci deosebire intre viziuni ca ale doamnei Maria si ghicire=sarlatanie, pentru ca ar fi o mare confuzie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. d-na MARIA aveti viziuni de la SF DUH-dar glasuri diferite!-oricum acest mesaj pare a fi o amenintare pt crestinii care au si alta incredere in anumiti calugari sau preoti vizionari-PE CINE SA CREDEM?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa credem in INVATATURILE SFINTEI BISERICI ! In SFANTA EVANGHELIE si-n SFANTA BIBLIE !
      Sunt si Calugari sau Preoti care,fac exces de zel. Sunt mai catolici decat PAPA. In cazul de faţă,ZINA DUMITRESCU nu are nicio vina ca Fiul ei a hotarat ,ca sa-i incinereze trupul.Deci, are nevoie de o Slujba de inmormantare !

      Ștergere
    2. 19.31 si tu faci exces de zel, lasa calugarii, nu mai cauta tu sa slabesti credinta oamenilor.

      Ștergere
  12. d-na MARIA eu sunt ANONIM 5 calugarii cu zel sunt cei carora nu li s-au implinit viziunile -eu vorbesc de preoti calugari cu mari daruri-care au facut si tamaduiri pe viu-vedeti ca ii judecati ca fiind mai catolici ca Papa!-si nu-i drept-nici la d-stra nu s-au implinit tot -eu va urmaresc blogul de 3 ani- sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  13. V. SCOPUL VIEŢII CREŞTINE
    C. VIAŢA DE DUPĂ MOARTE
    2. Veacul viitor
    Dumnezeu a creat Universul, dându-i ca sens al existenţei sale iubirea şi ascultarea. În acest elan spre desăvârşire, fiecare creatură şi fiinţă aspiră la îndeplinirea destinului său, care va avea loc în veacul viitor, marcat de viaţă şi fericire veşnică.
    În prima perioadă a creaţiunii “totul era foarte bun” ieşit din mâna Lui Dumnezeu. Unitatea gândirii unea pe îngeri şi pe primii oameni, iar sufletul şi corpul omului erau în perfectă armonie unul cu altul.
    Neascultarea, urmată de dreapta pedeapsă, a marcat începutul perioadei a doua a Universului, în care răul a pătruns şi a stricat echilibrul şi armonia dintre om şi natură, între suflet şi corp, dupa cuvintele: “că Duhul este sârguitor, dar trupul neputincios”. Viaţa, odată dată Universului, n-a fost retrasă, ci a fost schimbată de la starea de fericire, la cea de durere şi lacrimi.
    Din mila şi din dorinţa Lui Dumnezeu, Universul va intra în a treia perioadă a sa. Ea va aparţine veacului viitor, în care va fi “Cer nou şi Pământ nou”, totul schimbându-se prin foc. În această nouă perioadă, omul spiritualizat va trăi pentru eternitate în cu totul alte condiţii, iar transfigurarea sa şi a întregii creaţii va aduce roadele renaşterii spirituale şi morale. Începutul veacului viitor va fi precedat de o nouă judecată. Necesitatea celei de-a doua judecăţi şi a vieţii viitoare se justifică prin faptul că atunci vom răspunde, nu numai de faptele şi propria noastră viaţă, ci şi de viaţa şi faptele celor ce-au preluat ideile noastre şi ne-au imitat.
    Momentul sosirii noii judecăţi nu va însemna sfârşitul lumii, ci sfârşitul demonului (răului) şi venirii Împărăţiei Lui Dumnezeu. Ziua şi ceasul celei de-a doua veniri a Domnului nostru Iisus Hristos nu-l ştie nimeni, în afară de Dumnezeu. Însă, prevestit avem în Evanghelie că sfârşitul va fi la miezul nopţii. “Iată Mirele vine la miezul nopţii şi fericită este sluga pe care o va afla priveghind, dar nevrednică este cea pe care o va afla lenevindu-se”.
    După acea noapte fatală, va veni dimineaţa fericirii sau suferinţei veşnice. “Cei ce vor auzi glasul Fiului Lui Dumnezeu şi cei ce-L vor asculta vor învia, iar cei ce au făcut răul vor învia pentru judecată”.
    Avem deci garanţia că: “cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis pe Mine, are viaţa veşnică şi nu vine la judecată, căci a trecut din moarte la viaţă”. De aceea, Domnul nostru Iisus Hristos ne porunceşte să fim gata în orice oră. Această oră cutremurătoare a sfârşitului şi a începutului unui nou veac trebuie să fie mereu prezentă în inima noastră. “Privegheaţi şi vă rugaţi, că nu ştiţi ceasul în care Domnul va veni!”
    Orice amânare, orice îndoială este riscantă. Pentru a fi gata oricând, se impune o viaţă permanent virtuoasă celui ce este creştin adevărat.
    Semnele ce vor preceda sfârşitul lumii acesteia, după învăţătura Domnului, sunt:
    1. Predicarea Evangheliei la toate neamurile.
    2. Micşorarea credinţei şi a milei între oameni.
    3. Sporirea nedreptăţilor şi a nefericirilor, ca urmare a necredinţei în Dumnezeu.
    4. Vor fi războaie mari, calamităţi grozave, foamete, ciumă şi alte nenorociri necunoscute.
    5. Venirea lui Antihrist.

    RăspundețiȘtergere
  14. Antihristul, adversar al Domnului Iisus Hristos, va încerca să răstoarne creştinismul. “Zilele nefericite ale lui Antihrist se vor scurta pentru cei aleşi. Atunci va veni o răsturnare mare a legilor naturii, o Nouă Ordine a Universului. Soarele se va întuneca şi nu va mai da lumina sa, stelele vor cădea din Cer şi puterile Cerului se vor clătina. Atunci se va arăta Semnul Fiului Omului pe Cer (Sfânta Cruce) şi atunci vor plânge toate popoarele pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe(N.M. cu) norii Cerului cu putere şi mărire multă”.
    Tot atunci, la Judecata Cea Mare, fiecare suflet îşi reia trupul şi, aşa precum împreună au vieţuit şi au păcătuit, aşa vor trebui să se prezinte împreună în faţa Judecătorului, care le va cere socoteală de ce au făcut în viaţa lor şi cum au ascultat de glasul conştiinţei lor, care era Însuşi glasul Lui Dumnezeu.
    Baza învierii oamenilor este Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, “Cel dintâi născut din morţi”. Vor învia toţi oamenii, indiferent de moartea lor, având toţi aceeaşi vârstă, aceeaşi stare, deosebindu-i doar faptele lor pământeşti. Cei care, în ceasul acela, vor fi încă vii pe pământ se vor schimba. După spusele Sfântului Apostol Pavel ei se vor transfigura îndată în trupuri spiritualizate asemeni celorlalţi. Toţi vor avea trupuri noi de diferite calităţi.
    Învierea trupurilor este indispensabilă, pentru ca omul să poată exista veşnic şi să devină nemuritor, în ambele sale elemente, trup şi suflet, care vor fi atunci într-o armonie perfectă. Trupurile ce au slujit Lui Dumnezeu vor fi luminoase, iar, prin faptele lor cele bune, vor străluci ca Luna şi stelele, după gradul de sfinţenie al fiecăruia. Ca într-o oglindă se va răsfrânge, pe trupul omului, toata viaţa sa pământească, fără a-şi ascunde cea mai mică cugetare rea.
    Domnul Iisus Hristos ne anunţă şi ne precizează foarte clar ce se va petrece în momentul Supremei Judecăţi şi nimeni nu va putea îndrăzni să spună că n-a ştiut, că n-a auzit şi vinovat va fi pentru indiferenţa faţă de cele anunţate de Domnul.
    “El va trimite Îngerii Săi cu glas mare de trâmbiţă şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginea cerurilor, iar pe cei ce fac fărădelegea îi vor depărta din mijlocul celor drepţi şi atunci va răsplăti fiecăruia după faptele sale”.
    Apostolii Domnului Iisus Hristos vor sta pe cele 12 scaune de judecată, ca să judece întreaga omenire. Alături de oameni, se vor prezenta la judecată şi demonii ce vor fi legaţi în lanţuri, după spusele Apostolilor. Va fi judecată atunci toată activitatea interioară şi exterioară a omului, gândită şi pusă în acţiune.
    Recompensa şi osânda vor fi deci de două feluri: morale (interioare) şi fizice (simţuri corporale). De aici rezultând concluzia necesităţii absolute a reîntrupării sufletelor pentru a-şi primi în trupurile în care au vieţuit pedeapsa sau recompensa meritată.
    Nu va mai fi judecat tot ce s-a şters în timpul vieţii printr-o căinţă sinceră în faţa preotului duhovnic, căruia Domnul i-a lăsat dreptul şi puterea să ierte păcatele(N.M. în afara păcatelor împotriva Duhului Sfânt).

    RăspundețiȘtergere
  15. Întârzierea Marii Judecăţi este din mila Lui Dumnezeu, care mai acordă încă timp pentru ca unii să mijlocească pentru alţii.
    Prin naşterea fiecărui copil, avem încă speranţa că Domnul nu şi-a pierdut încrederea în om. Când însă va veni Ceasul Definitiv, orice ajutor reciproc între oameni, fie moral, fie exterior, va fi tardiv şi zadarnic. Necredinţa, atunci, va despărţi pe părinte de fiu, pe mamă de fiică şi pe soţi între ei. Numai cei ce L-au iubit pe Dumnezeu vor fi alături. De aceea, toate raporturile între oameni trebuie să fie întemeiate mai mult pe iubirea lui Dumnezeu decât pe legătura de rudenie.
    “Oricine va face Voia Tatălui Meu celui din ceruri, acela frate al Meu şi soră şi mamă Îmi este”, spune Domnul.
    Toata dragostea ce-o oferim oamenilor, materializată în fapte bune, în numele Domnului nostru Iisus Hristos s-o oferim, gândindu-ne nu la interesele noastre, la plăcerea pe care o simţim, ci la ideea că orice om este fiu al Lui Dumnezeu, deci fratele nostru, că Dumnezeu Îl iubeşte la fel ca şi pe noi şi doreşte Mântuirea lui. Iar când simţim antipatie şi repulsie pentru cineva, tot aşa trebuie să gândim şi atunci orice aversiune va pieri; aceasta fiind dorinţa Lui Dumnezeu pentru omenire: “Pace şi bunăvoire între oameni”.
    Cei ce au crezut şi au făcut Voia Lui Dumnezeu vor fi acuzarea vie pentru cei ce n-au crezut. Ei vor fi judecata şi condamnarea lor: “Ei vor fi judecătorii voştri”. Aceşti martori vor dovedi omenirii că au fost liberi să aleagă şi nimeni nu i-a împiedicat să creadă şi să-L slujească pe Dumnezeu. “Au nu ştiţi că Sfinţii vor judeca lumea?” spune Sfântul Apostol Pavel. “De ce deci, se judecă între voi lumea?”
    Mântuitorul nostru Iisus Hristos va judeca lumea după patru legi, pentru ca nimeni să nu poată scăpa de urgia şi dreptatea Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  16. 1. Legea Firii sau Legea Conştiinţei este Legea cea Dintâi pe care a pus-o Dumnezeu în inima omului de la creaţie, dupa care s-a condus lumea până la Legea cea Scrisă. Conştiinţa este glasul Lui Dumnezeu în om şi ea pururea îl mustră când greşeşte: “Omule de ce ai făcut aceasta?” Conştiinţa este Judecătorul cel Drept pe care l-a pus Dumnezeu înlăuntrul nostru. Această Lege a Firii o au şi chinezii, o au şi creştinii, o au şi budiştii şi brahmanii şi mahomedanii.
    2. A Doua Lege, care stă în faţa noastră veşnic, cum arată Sfântul Grigore de Nissa, este Legea Zidirii. Cine a făcut Cerul, Pamântul şi toate câte sunt? Ca o trâmbiţă din înaltul Cerului această Lege rasună pururea şi ne arată pe Dumnezeu Ziditorul lumii, care a pus rânduială în toate.
    “Cerurile spun Slava Lui Dumnezeu şi facerea mâinilor Lui o vesteşte tăria”. (Psalmi 18, 1) Deci, prin contemplaţia naturală în Duh, noi ne suim de la raţiunile lucrurilor la Ziditorul lor. Dacă vom vedea o haină bună pe un om, trebuie să ştim că a fost bun şi croitorul, dacă vedem o clădire cu arhitectură frumoasă, să ştim că a fost construită de un arhitect priceput. Astfel, orice vom vedea, nu vom putea spune că s-au făcut singure. Deci, toate acestea ne arată că este un Făcător şi, dacă este, trebuie să ne temem şi să ascultăm de El, ca să nu ne pedepsească dupa dreptate.
    Marele fizician englez Isaac Newton, care timp de treizeci de ani a fost ateu, iar la urmă, când a descoperit “legea gravitaţiei universale”, văzând că fiecare planetă(N.M. mare) o atrage pe cea mai mică şi nu o lasă să se depărteze, nici să se sfarâme sau să meargă în neregulă în lumea astrelor cereşti, a pus aparatele pe masă şi a zis: “Mare eşti Doamne şi minunate sunt lucrurile Tale şi nici un cuvânt nu este deajuns spre lauda minunilor Tale”.
    E bine să reţinem că după aceste două legi amintite anterior, se vor judeca toate popoarele lumii, afară de creştini şi evrei.
    3. A Treia Lege este Legea Scrisă, dată de Dumnezeu lui Moise pe Muntele Sinai, adică cele Zece Porunci şi tot Vechiul Testament, după care va fi judecat poporul ales, adică evreii.
    4. A Patra şi ultima Lege este Legea Darului, Legea Desăvârşirii, Legea Dragostei Lui Iisus Hristos, adică Sfânta Evanghelie. După această Lege Dumnezeiască vor fi judecaţi toţi creştinii, botezaţi în numele Preasfintei Treimi. Este mai Desăvârşită decât toate celelalte legi, iar dacă o vom încălca sau lepăda, vom avea mai mare păcat şi mai mare muncă decât popoarele care n-au cunoscut Evanghelia şi au făcut cele vrednice de bătaie.
    După Judecata Universală, va avea loc sfârşitul lumii acesteia şi va începe domnia glorioasă a vieţii prea fericite a drepţilor şi a vieţii suferinţei veşnice pentru cei păcătoşi. Însuşi Domnul nostru Iisus Hristos spune: “Secerişul este sfârşitul veacului”, iar “secerătorii sunt îngerii”.
    Universul va fi schimbat în acelaşi chip ca şi omul: “va fi Cer nou şi Pământ nou”. Alte Legi şi o Nouă Ordine va domni în Univers, care vor reda creaţiei puritatea de la început, iar viaţa veşnică a oamenilor va fi o veşnică activitate şi un veşnic progres, în bine sau în rău. În esenţă, va fi un Rai al celor drepţi, unde vor domni binele, dreptatea, bucuria, adevărul, şi un Infern, unde va guverna răul şi în care se vor munci adepţii lui plini de ură, minciună şi neadevăr.
    Pentru noi, cei din contemporaneitate, e bine să nu căutam locul unde sunt aceste munci, ci să căutăm Împărăţia Lui Dumnezeu în noi înşine, în afară de noi şi pretutindeni şi astfel vom evita şi vom scăpa de chinurile Iadului.

    RăspundețiȘtergere