duminică, 31 martie 2019

CUTREMURUL CEL MARE , DESPRE CARE SE TOT VORBESTE !


                          31 Martie 2019,ora 3,13 zori de zi !

                                     Dragii mei 

Dragii mei,stam mai tot timpul cu frica in sân si ne intrebam: oare cand va veni Cutremurul cel mare, despre care se tot vorbeste?
Dar de ce sa ne fie teama ? 
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne iubesc si nu ne va lasa din Mainile Sale ocrotitoare.
Iata ce spunea un glas ,astazi in zori:
                        "Gata ! Cutremurul cela mare,a venit !
                   Vara .
Dar un alt glas ,părea ca vrea sa corecteze si graieste asa:
             Iarna ! Cutremurul cel mare a venit ."


                             Imagini pentru SEISMOGRAF.

Prieteni dragi,iata cum in acest MESAJ se vorbeste de un CUTREMUR mare . Un Cutremur mare  care ni se spune ca va fi vara, dar la care un alt glas,ne spune ca va fi iarna.
Dar nu stim daca, va fi totusi in Romania.
Sa nu uitam ca am scris adeseori despre un Cutremur mare la nivel mondial; asa cum am scris, tot de un Cutremur mare si in Rusia.
Eu zic ca sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului  si sa nu avem team nici de CUTREMURUL cel mare care, este foarte posibil sa nu vina niciodata,avand in vedere faptul ca ,Romania este Gradina Maicii Lui Dumnezeu si va fi al Doilea Nou Ierusalim.
Sa fim buni si milostivi cu cei necajiti si la mare suferinta, si veti vedea cum mila si iubirea Prea Sfintei Treimi si a Prea Curatei Fecioare Maria ,se va revarsa peste noi robii Săi si astfel, vom fi păziti si ocrotiti de tot ceea ce este rău si ne aduce lacrimi si chin,durere si suferinta.
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


21 de comentarii:

  1. oricat de buni si smeriti suntem-cand este destinat un cutremur mare n-are cum sa nu ne temem!-este infiorator sa te vezi neputincios ,ori ranit sau sa vezi morti in jur-greu f greu

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil va fi primavara, intr-o perioada rece cu ceva zapada, precedata de o perioada calda ... Poate chiar anul asta, tot a spus M.Ghe. ca va veni un val de frig cu ceva ninsoare ... Si Istrate a spus ca va fi o vreme cald - rece si poate ceva fulgi ... Poate pe la Florii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul asta ziua de Florii pica pe 21 aprilie.
      Exista un avertisment legat de 21-22:

      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2015/10/pe-21-22-se-va-intampla-ceva-romania.html

      Ștergere
  3. Vine prapadul, oameni buni !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce poti sa-mi spui de olguta care a facut nunta in post? Astept raspunsul tau Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine suntem noi ca s-o judecam? Ne laudam oare ,ca noi tinem post si respectam toate PORUNCILE,iar pe din dos îi judecam pe cei care gresesc cu voie sau fara voie?
      Fiecare este liber sa aleaga ,ce sa faca in viata lui si cu viata lui !
      Fireste ca nu se face PETRECERE in SFANTUL POST al PATIMIRILOR MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, dar nu noi o judecam ! Trebuie sa ne preocupe, doar mantuirea sufletului nostru si mila pentru Aproapele nostru,si nicidecum JUDECATA umana.
      De vom judeca noi pe Aproapele nostru,riscam sa pierdem mantuirea sufletului nostru.

      Ștergere
    2. Da,insa trebuie sa povatuim pe altii sa nu pacatuiasca daca ne-am pocait noi de pacate!

      Ștergere
    3. Sigur ca da ! Dar nu-i putem obliga ! Noi ne facem datoria de bun crestin ; daca vrea ne asculta,daca nu,nu !

      Ștergere
    4. Maria Ghiorghiu ce ingaduitoare esti cu nelegiuirile psdistilor dar ce neiertatoare esti cu cei pe care ii urasti, presedinte, Kovesi, pnl etc. Sa-ti fie rusine si tot asa sa fii si tu judecata, cu dubla masura!

      Ștergere
    5. Anonim 00.52 oare nu e păcat să o puneți la zid pe d-na.Maria?Cu ce v-a jignit? Învățați să fiți mai toleranți.Naria H

      Ștergere
  5. a facut cununia religioasa in februarie si acum petrecerea-in post ca ei sunt comunisti-n-au mama ,n-au tata

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria vreau sã-mi dau pãrerea mea despre mesajul ,,cutremurul cel mare,, - LA Ecuador vara LA rusi iarnã,adicã se va simti sau sti de toti oamenii indiferent de nationalitate si regiune .Cu stimã H.

    RăspundețiȘtergere
  7. Menirea omului este sa se bucure de viata nu sa-si puna cenusa in cap.
    Dati-va jos mastile,si va veti ingrozi de ce descoperiti.
    Intreaba-te:"eu as iubi un om ca mine?"
    Acst ego ne baga in mormant.Constientizati-l
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. Acel mare cutremur biblic este o serie de cutremure in interval de 8 h si nu doar cutremure iar cele mai puternice miscari sint 3 din care doua la capete siunul la mijlocul celor 8 h. Exista si pt urgie revelatii in lumea crestina cu detalii importante din care cea mai importanta revelatie (seculara) apartine vizionarei Marie-Julie Jehenny.
    Aceste 3 mari miscari se datoreaza miscarii cu totul a planetei cu tot cu polii magnetici pe verticala cite 4 ore in fiecare sens fiind cu revenire aproape exacta. Miscarea de mijloc va fi cea mai puternica pt ca schimba sensul din miscare contrara. Iar atmosfera si o parte din miez nu vor fi miscate intentionat pt a crea furtuna si valuri seismice cu scopul secundar de a arunca mult fum vulcanic sulfuric in stmosfera pt gazare 2-3 zile si poluare ulterioara cu anihilarra cca7 luni a fertilitatii solului. Toata frunza va fi arsa acid de ploile torentiale care vor spala atmosfera. Din copaci si animale si oameni vor supravietui doar doua treimi lucru scris si biblic in versiunea NT Gideons International cea albastra.
    Cu urgia Savaot isi invinge dusmanii pe plan religios si politic obtinind majoritatea contra lor intrn razboi mediatic si partial militar inceput de oameni fanatici orhi lipsiti de adinca credinta rabdare si daruri de cunoastere.
    Urgia curata pamantul de cei mai pacatosi dintre cei care nu sint scrisi sa supravietuiasca Judecatii care vor fi si ei mantuiti dar abia peste intervalul milenar. Deocamdata ei sint tinuti departe printro credinta eronata care vinepartial si intentionat chiar si de la Iisus.
    Eu am spus intro postare ca acel grec calugar cu nume hispanic va inventa o falsa profetie hulitoare dar de fapt in amanunt nu cred ca el poarta vina cea mai mare ci un roman de la noi din tara care a primit de la Iisus o revelatie destinata lui si celor nescrisi care trebuie sa creada ca Femeia Cineva nu este Sfinta Sfintelor Duhul Sfint si Dumnezeu insusi ci sa creada ca este profetul fals care nu il promise pe Iisus pt dupa urgie ci pe falsul profet intro talmacire care da urgiei rol de instaurare a dictaturii asteptate de ei si nu de borna temporala a Noului Pamant. Informatia trebuia predata acum vreo 10 ani in urma acelui grec calugar. Deasemeni Iisus i.a mai spus doua lucruri: unul ca cei nescrisi vor fi si ei mantuiti (fara detalii) si 2 sa scrie o carte despre asta avind bibliografie o versiune intermediara a unei carti postata de mine in acea vreme pe Scribd. Versiunea mea finalizata, cu ajutorul unui coautor nu a fost inca lansata caci porunca este sa fie lansata dupa ziua anu tarii Judecatii si a ci tarilor in Sion fiind destinata doar celor scrisi. Deci a lui e doar o rastalmacire strategica.
    Daca cel putin crrstinii practicanti si calilugarii episcopii se cred sau macar pretind ca toti ortodocsii sint scrisi iar restul nu atunci de ce ar lua un calugar in considerare ca adevar ultim o informatie destinata doar celor nescrisi ? O profetie spune ca acest calugar grec va pati la fel ca Iuda Iscarioteanul dind de inteles ca se va spinzura iar despre patriarhul grec danielic care va promova cu sinceritate informatia primita de la calugar ca va pleca doar in strainatate.
    Alte revelatii spun ca in Romania se va duce lupta cea mai mare contra sfintilor. Deci Romania are nevoie din plin de urgia nimicitoare pt a putea deveni cit mai repede gradina Maicii Domnului Savaot.
    Hula contra Sa va fi atit de apasatoare si mizerabila incit vor ajunge si noi sa cerem ca si sufletele de sub altar (Apoc.) sa cerem grabirra urgiei pt a se face dreptate sfintilor.
    Sfintii prigoniti apartin unei noi religii minoritare si se vor numi altfel fata de crestini si mozaici religie numita biblic mirrasa, pietrica cit si acel popor nascut in Sion de Fiica Sionului dupa o gestatie discreta.
    Canonul ortodox si dogma spune ca nu exista mantuire in afara ortodoxiei. Asta e un fals necesar temporar dar fals. Deci Savaot Femeie va fi gasuta eretica de vladicii care nu asteapta si nu vor urma decizia Marelui Sinod panortodox deja hulit si el prin rastalmacirea unei revelatii ruse.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oricum acel cutremur mare va veni odată și odată și în România, suntem într-o zonă seismică.. Nu avem ce face, credința în Dumnezeu probabil doar ne mai depărtează de nefericitul eveniment dar nu la nesfârșit!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai pe Johanis il judecati Ca nu are copii, ca are casa, ca e neamt, ca nu e orthodox....

    RăspundețiȘtergere
  11. Si despre domnul parlamentar care a fost oprit in trafic de catre politisti pt ca dansul conducea cu 125 km pe ora in localitate, pt ca se grabea , se grabea sa prezideze....
    Si s-a infoiat doamna, ca "cine sunt ei".
    Halal conducatiri.
    Demisia de onoare nu, doar lui Lazar i se cere.....
    Cum e sacul si petecul.....

    RăspundețiȘtergere