sâmbătă, 30 martie 2019

ÎNVATAMANTUL ROMANESC IN PERICOL ???


                                               30 Martie 2019,ora 16,34 !

                                      Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                "ÎNVATAMANTUL vă trage înapoi !
                 Uite asa!"

Clipă în care,vad o clasa de elevi,in care un adult trage de sacoul unui elev,trage in jos  de pe el,dorind sa-i arate cum il va tragea in jos INVATAMANTUL de astazi.
Prieteni dragi, din păcate, inclin sa cred ca INVATAMANTUL romanesc se indreapta pe o cale nu tocmai buna .
Se intampla atatea nenorociri in scoli,in licee,etc.
Elevii sar la bataie la Profesori,Profesorii la elevi; materiile nu mai sunt aceleasi si nu se mai invata la modul cel mai serios.
Cel puţin mie personal, nu-mi place ce vad si aud despre scoli si licee ! 
Dar,sa nadajduim ca ai nostri copii si nepoti,vor sti ca sa aleaga ce e mai bun si mai practic pentru viitorul lor.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i apere, si sa le lumineze mintea inima si sufletul, si sa ajunga oameni de nadejde  pentru Tara in care traiesc.
                                   Cu dragoste,Maria.


P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

26 de comentarii:

  1. CU niste prefacuti si tradatori de ministrii ca Andronescu nu-i de mirare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupta cea mare acum este pentru introducerea asa zisei educatii sexuale in scoli, de la varstele foarte mici, prin care copii invata ce nu ar trebui sa invete la varsta lor, inclusiv ca nu e o problema sa fii gay, transgender, etc. Mii de copii si profesori sunt deja prinsi in aceste programe "moderne".

    RăspundețiȘtergere
  3. Al meu copil e depresiv si face crize de cand a inceput scoala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu este de mirare, daca ti-ai ales demonul "Dark brain" ... care in engleza inseamna "minte intunecata" !!!
      Te mai miri de ce ?....

      Ștergere
    2. Ati discutat cu el ca sa vedeti ce il supara? Ce varsta are? Chiar daca nu stie sa explice, ceva tot puteti afla.

      Ștergere
    3. Nu prea suporta sa se tipe la el... Si da,eu sunt o fire realista cam vad realitatea,e cam neagra...lumea noastra e pe un drum gresit,inrunecat...

      Ștergere
  4. .incit se ajunge ca o parte din diplomele universitare sa fie luate pe bani, devii angajat si ai rezultate profesionale slabe incit pt a te mentine si avansa adaugi minciunii coruptie fraude si ilegalitati care te urca social un mod de viata pe care vrei sa il aperi alaturi de cei ca tine. Politician.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scazati-ma dar pana astazi unde a-ti trait? Nimic nu s-a schimbat de la revolutie... Se trecea clasa in functie de Al cui erai si in functie de cadouri. Astazi inca se mai poarta obiceiul insa acum primesti lista ca sa treci. Am studiat si in strainatate insa diferenta este enorma

      Ștergere
  5. Asta se intimpla cam de mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din 1990 incoace!!!Au distrus tara aceasta cu totul,inclusiv poporul acesta,ce vroiati,sa ramana invatamantul astfel incat tinerii sa gandeasca singuri si liberi???Nu vedeti ca generatiile tinere sunt formate dupa modelul "zombi",sunt "robotizati",cu ochii in telefoane tot timpul,indopati la greu cu otravuri care mai de care mai sofisticate(E-uri,aditivi alimentari,potentiatori de gust,conservanti,arome si coloranti artificiali,etc.)care provoaca in timp,pe langa dependenta si cancere sofisticate si,bineinteles,mortale.Toate bolile mortale insa se manifesta gradat,in timp,astfel incat consumatorii pe de o parte inbolnavindu-se, sa ingroase semnificativ conturile proprietarilor industriei farmaceutice si,in prag de pensie,dupa ce-au muncit o viata,sa moara rapusi de boli fara a mai incasa nici-o luna din pensia la care au cotizat!Acesta-i "programul" care-i asteapta pe toti tinerii(cu foarte putine exceptii),adica muncesc 30-35 de ani sa achite imprumutul facut la banca pentru "cotetul" de la etajul 8 si,bineinteles,pentru umflarea conturilor din strainatate ale proprietarilor bancilor!!!Acelasi "program" se aplica si in cazul masinilor,electrocasnicelor mari,mobilierului,etc.O generatie tanara sau mai multe,independente financiar si libere in gandire reprezinta cea mai mare amenintare pentru profitorii si conducatorii acestei lumi...

      Ștergere
  6. Mona,copilul e depresiv fiindcă el a venit să schimbe aceste sisteme nu sa le urmeze forțat de noi părinții nespirituali.Copii nostrii sunt in legatura strânsă cu Spiritul lor și acesta se împotrivește
    fiind liber sa aleaga ce vrea sa experimenteze,nu sa i se impună.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu astfel de ministra....
    Dupa ce distrusese sistemul de invatamant prin masurile luate, a revenit la varsta de peste 70(anterior declarase ca nu va accepta nici o propunere, ci va continua sa critice negativul conducerii lui Dragnea)
    Dupa cum ati vazut, pe acesta il doare coloana doar cand trebuie sa raspunda la proces.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este doamna Maria nu am nimic cu doamna Andronescu dar este depasita de cerintele zilelor noastre.
    In primul rand sunt atatea edituri in cat bieti copii nu mai stie,de la an la an se schimba i-a facut roboti de mici.
    Acum nici istoria nu este cum am invatat-o noi nimic.
    Au iesit calculatoarele si alte tehnologii care i-a zapacit.
    Adevarat aceasta este uraciunea pustiitorului care a invadat toata lumea cu toate spurcaciunile postate si puse pe internet si carti,reviste cu tot felul de postari de produce greata numai cand vezi.
    Bietii copii sunt foarte bulversati de ce vad si de ce mananca.
    Ne mai intrebam de ce din parinti care nu aveau carte dar mergeau la biserica, si au iesit oameni destepti,iar acum din oameni destepti ies copii vai mama lor. Totul se poate cumpara cu bani si in rest habar nu au de nimic.
    Sincer pacatele si le trag cei mari si nu copii.
    Doamna Maria cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta e psd-ul care distruge tara. Cu ministri incapabili tipo Dancila, cu unul ca Dragnea si Tariceanu la putere, o sa fim omorati in strada iar criminali liberi.

    RăspundețiȘtergere
  10. SCRISOARE CATRE PREAFERICITUL DANIEL.

    PREAFERICITE, PT DVS SINTETI CEL CARE POATE FACE CEVA PT VIITORUL TARII CARE SINT COPII NOSTRI, VA RUGAM SA INFIINTATI SCOLI APARTININD BISERICII, ACOLO UNDE COPII AR PUTEA INVATA O BUNA EDUCATIE CA ADEVARAT CRESTIN, PENTRU A NU SE PIERDE INDENTITATEA DE ROMIN DAR SI PT A INVATA DIFERITE MESERII, IN ITALIA BISERICA ARE DESCHISE MAI MULTE SCOLI DE MESERII. CA : sudor, electrician, hidraulic, mecanic auto, bucatar , croitori, cofetari, sculptori, si mai cu seama agricoltori, horticultori etc., DECI VA RUGAM CA SI LA NOI IN TARA SA FACETI SCOLI DE MESERII. PT CA DOAR CU O BUNA EDUCATIE SI CRESTERE TARA NOASTRA POATE CRESTERE ATIT IN FATA LUMII CIT SI IN FATA DOMNULUI. CRED CA IN MANASTIRI SINT DIVERSE PERSOANE INTELIGENTE SI EDUCATE CARE AR PUTEA FACE CA EDUCATORI SI PROFESORI, VAZIND CA SI IN SCOLILE PRIVATE SI CELE DE STAT SINT DESTUI (PROFESORI) DOAR CU UN LICEU TERMINAT SI ATIT SI ATUNCE CE EDUCATIE ASTEPTAM DE LA COPII NOSTRI ???. VA MULTUMESC SI ASTEPT CA CINEVA. DIN CADRUL BISERICI AR TREBUI SA IA INITIATIVA ACEASTA. DOAMNE AJUTA LA TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  11. de fapt ce nu e in pericol in tara

    RăspundețiȘtergere
  12. Scoala in biserica ne lipseste, ca-n rest le avem pe toate! Cine si ce sa le predea? Copiii sa invete matematica, gramatica limbii romane, limbi straine, informatica! Asta este viitorul, nu numai agricultura, horticultura sau sudor.Mai mult de atat, pariez pe orice cu voi ca un calugar nu e in stare sa predea la un clasa de sudori .

    RăspundețiȘtergere
  13. Lipsesc orele interactive, profesorii care nu sunt respectati intrucat nu au o pregatire potrivita vremurilor actuale .
    Copiii raman de fapt cu 8 clase pentru ca la liceu incepe debandada cu chiulul, dezmatul , familia nu mai are parghii sa-i tina ,,in familie'', scoala seamana cu centrele de corectie , izolarea , pubertatea, teribilismul, bulismul sunt la cote maxime .
    Nu-I mai poti controla la liceu, nu mai vor, refuza sa invete , refuza sa fie seriosi, corecti , nu mai citesc, nu se mai scoala dimineata pentru ca stau noptile pe internet sa vorbeasca cu mapamondul.
    Acum cativa ani cand copilul meu era la liceu , diriginta ne spunea sa ii punem sa se culce la ora 9, 10 seara ???? Bun, teoretic, practic nu se poate cu ei .
    Lipsesc metode moderne de interes , de aplicatie , degeaba aveau laboratoare de IT , clasele erau incuiate , nimeni nu lucra in ele .
    Materia la lb. romana e cea de acum 30 de ani , predarea la fel . La BAC ii obliga sa invete 27 de autori canonici, descrieri, comentarii , caracterizari de personaje si opere lirice . Chiar nu se sesizeaza nimeni ca ei nu mai sunt interesati de Baltagul , de Moara cu noroc, de Padurea spanzuratilor, de riga Cryto si Lapona Enigel etc. ??????
    De ce trebuie sa fie invatamantul obligatoriu de 12 clase si sa nu-I opreasca pe majoritatea la 10 clase ?????
    Invatamantul liceal si superior nu sunt pentru toata lumea : unul dintr-o generatie e profesorul, medicul, preotul , nu toti din clasa .
    De ce nu se fac parteneriate cu firme de profil care sa-i recruteze de pe bancile scolii cu salarii decente si sa lucreze in mall-uri, fabrici , agricultura cu 10 clase si cu salarii decente si nu cu 10 miloane pe luna ????
    Cui foloseste sa scoata analfabeti pe banda rulanta cu mastere fantoma ???
    O fi fost prost comunismul , dar pe vremea aceea exportam creiere in toata lumea , acum aventurieri in lumea mare ,,motivati'' sa munceasca acolo la 17, 18 ani pe 2 lei , pentru ca tot 2 lei le ramane daca platesc chirie si utilitati . Vremurile de muncit in Europa s-au dus .
    Guvernul ar trebui sa ofere un imput tinerilor fara posibilitati si cu studii medii pentru a ramane in tara .
    De ce nu se contruiesc pentru ei locuinte de serviciu la sate, orase in care sa stea si sa-si faca acolo o familie ? Nimeni nu va pleca daca are minimul nesesar .

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu totii suntem vinovati ca tacem,cand politicienii nu respecta legea,te minte in fata,si iti spune ca esti fara scoala.Acum incepe examenele pentru toti politicienii Romaniei,din 1989,pana in prezent.Isi dau examenele in fata tarii,nu au nici o scapare,daca au invatat in 30 de ani,ca exista legi si pentru ei,(exista ac si pentru cojoacele loi).Romanii sau saturat sa lucreze afara sa-si tina copii in scoli si facultati,si profesorii si-au cumparat apartamente si fac ore in casele parintesti,sa nu-i reclame la ANAF.Materile sunt facute sa da-i copii la ore.

    RăspundețiȘtergere
  15. Scoala nu se ridica la nivelul spititelor inalte care vin pe planeta.De fat nimic de aici nu-i pe nivelul lor.Ele sunt diamante care cad in gunoiul sistemului social
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iara bine gandit! Dupa 2010 vine o generatie de copii noi care vor schimba lumea in bine,vor fi inteligenti si lobgevivi.

      Ștergere
    2. Poate insa autismul a luat un loc deasemenea

      Ștergere
  16. 16.57 si de cate ori inainte de asta-esti acuzata de vorbire ilegala, stalcirea lb. romane,consumare de postari, incercare de a invata pe altii tu neavand habar de nimic, ai doar o viclenie primara bazata pe 2-3 neuroni, lasa-ne.

    RăspundețiȘtergere