vineri, 29 martie 2019

DUHUL CEL PREA SFANT SI MAICUTA DOMNULUI !

                 
                     28 Martie 2019,ora 6,19 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata cand m-am trezit  si am deschis ochii, vad pe plafonul camerei, chiar deasupra patului meu, vad o umbra densa care se misca.
Inchid ochii (asa vad eu minunat de frumos)si astfel, vad ceva ce mi-a umplut si inima si sufletul de bucurie infinita.
Vedeam cum Duhul Cel Prea Sfant ,statea cu Aripile intinse si zbura pe loc.Sub Aripile-ntinse ale Duhului Sfant, statea Maica Domnului su cele Trei Maini.

                            Imagini pentru duhul sfant
                                    Imagini pentru MAICA DOMNULUI CU 3 MAINI.

Prieteni dragi,Maica Lui Dumnezeu statea cu Mainile-I incrucisate la pieptu-I cel Prea Sfant,iar din partea Sa dreapta, pe sub Mainile-i Sfinte si incrucisate,apare o a treia Mână alba si stralucitoare, precum Lumina Invierii Lui Hristos.
A treia Mâna a MAICII LUI DUMNEZEU, statea cu ,căusul palmei in sus,asa precum ar cere mila,indurare si dragoste.
Aceasta Mâna alba si stralucitoare,pulsa precum inima noastra in piept.
Totul era uimitor si impresionant ,pana dincolo de lacrimi.
Dar iata dragii mei,ce semnifica a treia Mână a Maicii Lui Dumnezeu :


Icoana Maicii Domnului Panaghia Tricherousa „cu trei mâini”.


icoanaIstoria acestei Icoane este bine cunoscută, în general, numai că mai există unele nedumeriri printre unii creştini, cu privire la: ale cui sunt cele trei mâini? Ale Maicii Domnului? Ce taină să fie la mijloc? Chiar şi unii iconografi, care au pictat copii după Sfânta Icoană, au lăsat o interpretare eronată în acest sens, ca şi cum ar fi vorba despre cele trei mâini ale Născătoarei de Dumnezeu.
În realitate, uneia dintre Icoanele Maicii Domnului realizate după tiparele canonice, i-a fost adăugată o mână de argint, în partea de jos, drept mulţumire şi recunoştinţă nemărginită, din partea Sfântului Ioan Damaschinul, apărătorul cinstirii Sfintelor Icoane. Acestuia i se tăiase mâna dreaptă, ca să nu mai scrie cu atâta har şi dar despre frumuseţea Icoanelor.
Fusese acuzat de trădare, înaintea califului Damascului, de către împăratul iconoclast Leon al III-lea Isaurul (717 – 740), fiind mutilat prin execuţie publică.
În vis, pe când dormea alături de mâna cea tăiată (obţinută cu greu de la calif), Sfântul Ioan a fost vindecat, mâna lipindu-i-se la loc, prin minunea de netăgăduit a Maicii Domnului.
Icoana astfel înnoită, a poposit o vreme la mânăstirea Sfântul Sava, apoi, pentru o scurtă perioadă de timp în Serbia, după care, în timpul invaziei turce din sec. al XIII-lea, a ajuns singură la mânăstirea Hilandar din Muntele Athos. Cum poate ajunge o Icoană singură undeva? În acest caz, credincioşii puseseră Icoana pe spinarea unui măgar care a ştiut unde trebuie dusă , aşa a binevoit să arate Dumnezeu supunerea animalelor faţă de El.
De atunci, Icoana a rămas la Hilandar, unde este cinstită ca “egumen”, toţi călugării luând binecuvântare de la ea pentru orice ascultare.
Întorcându-ne puţin la prima dintre minunile înfăptuite de Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, cu Sfântul Ioan Damaschinul, aşa a plăcut Maicii Domnului: să ridice nu numai durerea Sfântului, ci să-i dea puterea să scrie mai departe, spre slava lui Dumnezeu – căci mâna dreaptă i se tăiase, demonstrând şi puterea lui Dumnezeu în faţa necredincioşilor. Oare cum au reacţionat cei care l-au văzut pe Sfânt a doua zi cu mâna pusă la loc?
Sursa: ortodox.md

Sa fim milostivi dragii mei; sa fim buni la inima si la suflet ,si sa nu treaca nicio zi din viata noastra ,fara ca sa fi miluit pe cineva cu ceva,fara ca sa stergem o lacrima cuiva drag si-n suferinta.
                     Cu dragoste,Maria.

P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






5 comentarii:

  1. Cat de frumos si de minunat doamna Maria.
    Nimic pe acest pamant nu este de folos ca dragostea lui Dumnezeu si Maicuta Domnului ca se cuvine toata slava si inchinarea.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu s-a ne dea pace si liniste in sufletele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Protectia fata de scribii Domnului.
    Fecioara este considerata cea mai sfinta femeie din Imparatia cerurilor , numele Sau fiind amintit in Coran de 3 ori mai des decit cel al profetului Mohamed. Mohamed fiind profet cunostea inaltimea sfinteniei lui Iisus dar a avut misiunea sa infiinteze o religie separata temporar pina la Judecata cind toate vor fi unite. Crestinii datorita unor vladici din acea zona nu aveau o imagine buna pt ca aceia colaborasera cu asupritorii politeisti fosti mozaici fosti preoti caterisiti din Israel care introdusesera mozaismul ca pe o afacere ulterior reprofilata pe politeism cu statuete de productie in exclusivitate.
    Din cite se pare a incercat sa ceara ajutor financiar Romei pt viitorul razboi de eliberare dar dupa ce a primit promisiune pozitiva a mai venit un raspuns ulterior cu mentiunea ca nu este gratuit si ca va trebui platita o dobinda plus clauze pt supunere fata de Roma. Inchizitia era in formare lenta. Alternativa era sa devina ulterior dominion catolic si apoi si sub papucul Inchizitiei. Scapi de unii dai de altii .
    Deci musulmanii nu sint necredinciosi ci sint cu unele exceptii atita cit li s-a cerut. La fel ca si noi care stim mai putine decit altii in alte privinte dar macar musulmanii ju au p4imit indemnul de a cerceta toate lucrurile ca sa pastreze cece bun pe find noi da insa nu s-a cercetat la timp si nu sa se gaseasca ci sa nu se gaseasca. Si nici macar ce ne este dat nu este spus tot. Altminteri propaganda crestina pretinde ca stie tot de la sfintii si profetii crestini dar oare citi au spus lucruri pe fata si mai departe cit de mult sint luati in seama ?
    Arsenie Boca e acuzat de erezii in anumite medii bisericesti iar dumneavoastra va zbateti mai mult singura.
    Chiar si evreii vor fi convertiti odata cu toate popoarele desigur cei scrisi. Partinirea religioasa e la fel ca cea politica.
    Aproapele nostru este credinciosul scris indiferent in care religie este daca este momentan. Toti vor veni in pelerinaj in glviitoarea Romanie ca frati in credinta si in botez.
    Desigur ca temporar jumatate din barbatii islamului vor urma acel gog si restul de 12 imparati juhadisti atrasi de Dumnezeu contra statului Israel. (Iez.38.14) Lucru care ar fi fost mai greu daca acum erau crestini.
    Si noi si musulmanii avem misiune sa convertim lumea dar vom termina impreuna dupa ce dam dovada ca si noi putem accepta o noua convertire prin alaturarea la religia celor care vor cinta in Sion lucru prin care Biserica nu intra pe portile iadului sincretist cum vor crede hulitorii ci in curtea interioara a Noului Ierusalim coborit. Lucru care va fi votat de Sinodul panortodox ca sa se faca voia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Aşa vorbeşte acum DOMNUL DUMNEZEU pentru fiecare; şi aceasta este perfect adevărat, exact şi clar; cine vrea cu ardoare să vorbească cu Mine, acela să vină cu multă dragoste către Mine şi când va fi pregătit Eu Îi Voi sădi răspunsul Meu chiar în inima sa. Dar trebuie să se ştie dinainte că numai cei curaţi şi cu inima plină de smerenie, vor auzi vocea Mea. Şi să nu uitaţi niciodată că cine Mă pune mai presus de lumea aceasta şi Mă iubeşte cu o iubire mare şi nesfârşită, precum iubeşte o gingaşă mireasă pe mirele ei, cu acela Eu voi merge braţ la braţ şi Îi Voi vorbi când Mă va întreba. El Mă va putea privi oricând precum un frate pe celălalt frate şi Mă va privi atunci precum Eu l-am privit din veci, înainte chiar ca el să fi existat."

    Marea Evanghelie a Păcii a lui Ioan Vol. 1

    RăspundețiȘtergere
  4. "Aşa vorbeşte acum DOMNUL DUMNEZEU pentru fiecare; şi aceasta este perfect adevărat, exact şi clar; cine vrea cu ardoare să vorbească cu Mine, acela să vină cu multă dragoste către Mine şi când va fi pregătit Eu Îi Voi sădi răspunsul Meu chiar în inima sa. Dar trebuie să se ştie dinainte că numai cei curaţi şi cu inima plină de smerenie, vor auzi vocea Mea. Şi să nu uitaţi niciodată că cine Mă pune mai presus de lumea aceasta şi Mă iubeşte cu o iubire mare şi nesfârşită, precum iubeşte o gingaşă mireasă pe mirele ei, cu acela Eu voi merge braţ la braţ şi Îi Voi vorbi când Mă va întreba. El Mă va putea privi oricând precum un frate pe celălalt frate şi Mă va privi atunci precum Eu l-am privit din veci, înainte chiar ca el să fi existat."

    Marea Evanghelie a Păcii a lui Ioan Vol. 1

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghiorghiu Maria?!? Mihai35 este cumva ... Monica Meryah?!?

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/05/04/islamul-pruncul-nestiut-al-vaticanului/

    RăspundețiȘtergere