vineri, 30 ianuarie 2015

SEMNE ŞI MINUNI DUMNEZEIESTI , ÎN ZIUA SFINTILOR TREI IERARHI !

                                                          30  Ianuarie 2015  !
c,
                                         Dragii mei, 

Astăzi când sărbătorim pe Sfinţii Trei Ierarhi, Vasile cel Mare, Grigorie Cuvântătorul de Dumnezeu, şi Ioan Gură de Aur, în Sfânta Biserică ,în timpul Sfintei si Dumnezeiestei Liturghii ,dar si pe parcursul zilei ,s-au întâmplat multe Minuni.
Astăzi dimineaţă în strană fiind , si privind liber spre Sfântul Altar, văd dragii mei într-o clipă , chiar deasupra Catapetesmei, văd O  Lumină albă ,orbitor de stralucitoare,si mare precum un norisor, care apare si dispare, in aceeasi secunda !
Când Părintele a iesit din Sfantul Altar, având în mâinie sale POTIRUL  cu Sfintele Taine, în faţa lui, sus pe Bolta interioară ,a apărut un Triunghi mare ,format din mai multe lumini rotunde, aşezate la mică distanţă, una de cealaltă. 
Părintele era cu faţa spre credinciosi, deci ,si cu faţa spre Triunghiul format din Lumini rotunde ,orbitor de stralucitoare, pe care numai eu îl puteam vedea, asa cu ochii deschisi .
Stim cu toţii dragii mei, că TRIUNGHIUL  alb, simbolizează  pe Însuşi Sfânta Treime: Tatăl , Fiul şi Duhul Cel Prea Sfânt.
                            Pilda “Sfânta Treime”
Când Părintele a terminat Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, iar din faţa Sfântului Altar binecuvanta pe credinciosi, cu cele trei degete de la mâna sa dreapta, văd deasupra capului său, O Lumină albastră violet ,catifelată si transparentă, la fel de stralucitoare, precum Triunghiul alb.
Lumina albastră violet ,arăta cu aproximatie, precum acest trandafir :
                    ..
Numai că , era mult mai stralucitoare si transparentă.
În această seară dragilor, pe la orele 18, mergand in oras si singura fiind, priveam din mers Cerul ,care era înorat si chiar puţin ceţos. 
Si ori de câte ori ridicam privirea spre Cer dragii mei, vedeam cu ochii deschisi, (stiti ca eu vad cele mai multe ,cu ei închişi ) vedeam cum din Cerul înorat ,ieşea câte O  STEA  mare aurie, ruptă ca din Soare, care pulsa ,si parcă înflorea in timpul pulsării.
Steaua ,apărea din norii ceţosi, pulsa, se mărea, apoi se stingea ,precum stingem noi becul. 
Si toata această Minune, cu Steaua care apărea de după norii ceţosi ,se repeta ori de câte ori ridicam privirea la Cer.
De parcă mi-ar fi spus : Suntem aici, veghem fiecare pas ,si fiecare gând al tău. 
Când am ajuns în faţa Sfintei CATEDRALE, vad dragii mei, văd spre Răsărit, chiar în stânga Turlei celei mai înalte,de pe mijlocul acoperisului Bisericii Sfinte, O  LUMINĂ ovală mare, sub forma unui Nor alb ,orbitor de strălucitor.
LUMINA a apărut în stânga Turlei, la nivelul ei, a stat circa 3 secunde , după care , a dispărut la fel cum a si apărut. 
Dragii mei, de fiecare dată când privesc  Cerul, fie zi, fie noapte, fie senin sau ceaţă, din inima Cerului, apar si dispar Stele aurii , precum si Lumini albe,orbitor de stralucitoare. 
Dragii mei , un Avion de se află în zbor printre nori, si care nu se poate vedea cu ochiul liber, eu daca privesc Cerul înorat,pur si simplu, norii parcă se topesc, si văd AVIONUL, care se afla cu mult dincolo de nori. 
Soarele ,dacă este în nori, iar eu ridic privirea la Cer, vad cum in circa 10 secunde, norii se topesc ,iar Soarele  straluceste in toata splendoarea lui.
Palmele de mi le pun pe o foaie de hârtie albă, după circa 10 secunde tinute pe hârtie, când le ridic ,văd hârtia ce parcă a xeroxat palmele ,  si care sunt mai albe, decât albul firesc al hârtiei; un alb precum, cel al Triunghiului alb, care simbolizează Sfânta Treime. 
Dragii mei, am dorit din suflet ca să vă spun toate acestea, pentru ca sa fiţi convinşi de Existenţa lui Dumnezeu si a Macii Domnului, si pentru  a nu vă îndoi niciodată, de Puterea si Minunile Dumnezeiesti. 
Daca vad toate acestea , si traiesc atâtea Minuni, nu este meritul meu; ci numai  VOIA  lui DUMNEZEU, pentru mine roaba Sa si păcătoasa de mine.
Încă din anul 1997,am realizat că traiesc asemenae MINUNI , dar eu le traiam si mai inainte, numai că, le luam drept intamplari si coincidenţe.
O  MINUNE, suntem si noi că existam, tot O  MINUNE  suntem ,pentru că ne culcăm seara şi ne trezim dimineaţa, şi pentru aceasta ,trebuie să mulţumim in fiecare clipă ,lui Dumnezeu si Maicii Domnului.
                                    Cu dragoste, Maria. 
 
 

2 comentarii:

  1. Am participat si eu la Sfanta Liturghie ieri dimineata si acelasi lucru mi-a atras atentia in biserica pe usa de la intrare si in mijlocul altarului Ochiul Dumnezeiesc .Era reprezentat pe o sculptura de lemn triunghiul mare cu ochiul lui Dumnezeu si in afara lui un cerc care inconjura triunghiul si ochiul .Mare imi este mirarea ca acelasi lucru mi-a captat atentia in tot timpul slujbei ca si dvs Dna.Maria dar numai ca eu il priveam real (nu a fost viziune) .Oare are vreo semnificatie ? Sau suntem protejate prin ochiul divin?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu uitam,anumite legende are orasului Sighisoara ,in care se spune despre disparitia in trecut a copiilor avand aproximativ aceeasi varsta cu acestia de acum.

    RăspundețiȘtergere