joi, 8 ianuarie 2015

DOAMNE DUMNEZEUL MEU !

                                         7  Ianuarie  2015 ,ora 4,18  zori de zi !

                                                                    Dragii mei, 

Când abia aţipisem din nou, aud un glas tare blând, care se roaga cu toată fiinţa aşa :

                  "Doamne  Dumnezeul  meu !
                Olişorul  Lui Dumnezeu !
               Doamne  Dumnezeul meu, Doamne !
               Te aştept cu Numele Tău, Doamne Dumnezeul meu !"

Clipă în care dragii mei, văd un bărbat în mijlocul unei străzi, ce nu mai conteneşte a-şi face semnul Sfintei Cruci.
Bărbatul se închină şi spune încontinuu ,ca în citatul de mai sus.
Dragii mei, să ne închinăm şi noi DUMNEZEULUI  nostru, şi să-I spunem cât de mult ÎL  iubim, si cât de tare ne este dor de EL.
                           
                       
Să-L aşteptăm şi noi cu mare dragoste sufletească,si sa ne pregătim sufleteste si trupeste, pentru întâlnirea cu Fiul Lui Dumnezeu şi Mântuitorul nostru,când va veni pentru a doua oară pe Pământ, si aceasta se va întâmpla, în România noastra Sfânta. 
                                                           Cu dragoste si preţuire, Maria.

2 comentarii:

  1. Tin sa va informez ca Romania nu mai este tara sfanta. Romania este uraciune inaintea Domnului. Suntem tara care a omorat un popor prin avorturi. Iar Domnul Iisus Hristos nu va veni in Romania...unde ati auzit asta? A doua venire a Mantuitorului va fii ca un fulger. Nu mai spuneti ca Romania este o tara protejata pentru ca deja se vede mania lui Dumnezeu asupra noastra...va dau exemplu: introducerea cipului care este inainte premergatoare pecetii; ecumenismul; ocuparea functiilor cheie in administratie de catre masoni etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te înseli FLORINE ! România este frumuseţe si dragostea înaintea LUI DUMNEZEU !
    Asa cum nu exista pădure fara uscaturi, tot asa nu exista nici popor fara oameni care fac faradelegi!
    ROMÂNIA ,este ocrotita si ocolita de toate Dezastrele devastatoare !
    CIPUL, nu are nimic de-a face cu Credinţa ! Sunt doar niste nascociri ale unora dintre Preoti . Nu CIPUL face rău oamenilor, ci necredinţa, ura faţă de Aproapele, mândria, crimele, etc. ROMANIA, este viitorul al doilea IERUSALIM . Iar IISUS HRISTOS , va veni cu SLAVA pe norii Cerului ! ROMANIA este deja GRADINA MAICII DOMNULUI ! ROMANIA este POPORUL cel mai iubit de DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI , în clipa de faţă si pe viitor. ÎN ROMÂNIA , au fost si sunt multi PREOTI alesi, cu HAR mare de la DUMNEZEU.
    În ROMÂNIA, sunt multi oameni simpli care au Dragoste faţă de Dumnezeu si faţă de Aproapele.
    Asa că, nu mai fi pesimist, si crede în cele ce citesti pe acest Blog! Căci nu sunt de la mine ! Ci sunt numai de la Duhul Cel Prea Sfânt ! IISUS HRISTOS , va veni în ROMÂNIA ,cand va veni pentru a doua oara pe Pământ !
    Unde am auzit ? Chiar MÂNTUITORUL mi-a spus, cu ale Sale Cuvinte ! Si DUMNEZEU TATĂL , mi-a spus că FIUL SĂU, în ROMÂNIA va veni, căci este viitorul al doilea Ierusalim. MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, mi-a spus că FIUL Ei, aici în ROMÂNIA va judeca viii si morţii ! Si că trebuie să ne ajutăm între noi. Vrei să crezi, va fi ferice de sufletul tău! Nu vrei sa crezi, sufletul tău va suferi si va rătăci !

    RăspundețiȘtergere