duminică, 25 ianuarie 2015

ŞI S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! ZECI DE MORŢI ŞI SUTE DE RĂNIŢI !


                                                                     Dragii mei, 

 Scriam ăn 23 ianuarie 2015, cum că o Bombă va exploda în mijlocul mulţimii.
Şi iată dragii mei, că a doua zi, adică astăzi , în UCRAINA au murit zeci de oameni nevinovati si alte sute sunt răniţi.
Păcat ! DUMNEZEU  ne dă VIAŢĂ ca sa o traim frumos ,si nu sa ne fie luata prin astfel de Crime!
Iata din nefericire şi Dovezile !
 

vineri, 23 ianuarie 2015

O BOMBĂ VA EXPLODA , ÎN MIJLOCUL MULŢIMII DE OAMENI !

                                                  23  Ianuarie 2015, ora 6,15 dimineaţa !

                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă trează fiind, si stând încă în pat, văd brusc ca si cum am vedea Soarele pe Cer, văd o Clădire impetuoasă spre Nord -Est, care are în faţa ei, circa 7 - 8 scări lungi si înalte.
Clădirea la partea de jos, era de culoare închisa, un gri cenusiu, eu vedeam numai usile clădirii, precum si scările mari.
În faţa acestei clădiri, era trotuoarul si apoi strada ,care era foarte frecventată ,atât de pietoni cât si de masini.
Era un loc public foarte aglomerat. Oamenii mergeau pe trotuiar, dar erau si alţii care staţionau ,in faţa aceste clădiri instituţionale. 
Cerul era senin si era ziuă afară.
Dragii mei, brusc se întâmplă o mare tragedie.
O  BOMBĂ explodează pe trotuoar, sau în mijlocul străzii din faţa acelei clădiri,iar mulţime de oameni care stationau ,sau erau in miscare, este aruncată de suflul BOMBEI , direct pe caldarâm, direct pe scările înalte ale acelei Instituţii.  
                      
Era un adevărat masacru,ceea ce vedeam                                       acolo.
                      ..

Poza de mai sus, am luat-o la întâmplare de pe net, pentru a explica mai bine ceea ce vedeam acolo.  
Oamenii  de acolo, vorbeau în limba franceză , dar si -n engleză !              
Din păcate dragii mei, vom auzi iarăşi ,de un nou ATAC  TERORIST ,în care îşi vor pierde viaţa ,mulţi oameni nevinovaţi.
Când se va întâmpla şi unde anume dragilor, eu nu stiu , nu mi s-a spus.
Dar asa cum ne-am obisnuit deja,stim cu toţii că ,mai devreme sau mai târziu, aceste nenorociri, aceste tragedii, se împlinesc  din nefericire.  
Nu putem face nimic în faţa acestor tragedii. 
Doar BUNUL DUMNEZEU  este Cel care hotărăşte ,pentru fiecare dintre noi.
Lui ,trebuie să ne închinăm cu dragoste si cu smerenie 1
 Lui si Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu , Pururea  Prea Curata Fecioara MARIA, care este mijlocitoarea noastra,la Prea Scump Fiul Său si Mântuitorul nostru al tuturor, Domnul Iisus Hristos, căruia I se cuvine, toată Cinstea, Slava şi Închinăciunea, acum si pururea şi-n vecii vecilor, AMIN !

                                 
                                                      DESPRE LUMÂNARE, CANDELA ŞI MÂNTUIRE

UCRAINA. Atac cu rachete la Mariupol, cel putin 30 de MORTI si 90 de RANITI. UPDATE

Postat la: 24.01.2015 - 19:30 | Scris de: Ziua News

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi. UPDATE 19.25: BILANTUL VICTIMELOR ATACULUI de la MARIUPOL a crescut! Cel putin 30 civili au fost UCISI, iar alti 90 au fost RANITI intr-un ATAC cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean MARIUPOL, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP. “Insurgentii au lansat rachete Grad spre portul Mariupol. (…) Mai multe case au fost distruse”, a comunicat armata ucraineana. Potrivit Primariei orasului, o racheta a cazut intr-o piata comerciala. Citeste si: UCRAINA: PETRO POROSENKO A CONVOCAT STATUL MAJOR MILITAR PENTRU A RIPOSTA “AGRESIUNII” RUSE Mariupol este singurul oras mare din estul Ucrainei aflat sub controlul fortelor guvernamentale. Autoritatile locale au anuntat ca cel putin zece persoane au fost ucise in bombardament. Foto: Twitter 

Razboiul ia amploare în Ucraina! Un alt oraș a fost atacat cu rachete: „Avem zece civili morți”

Știri 24.01.2015 11:39 1 Autor: Stela Mihailovici
Razboiul ia amploare în Ucraina! Un alt oraș a fost atacat cu rachete: „Avem zece civili morți” unian.net
Acțiunile militare din estul Ucrainei iau amploare. După orașele Donețk și Luhansk, unde până acum s-au dat cele mai mari lupte între separatiști și armata ucraineană, a urmat orașul Mariupol. Un cartier al localității a fost atacat astăzi cu rachete. Cel puțin zece persoane și-au pierdut viața, anunță șeful poliției regiunii Donețk, Veceslav Abroskin.
„Insurgenţii au lansat rachete Grad spre portul Mariupol. Mai multe case au fost distruse de obuze. A fost afectată și piața din zona portului. Toată poliția a fost ridicată pe alarmă", a scris Abroskin.
Toate ambulanțele din Mariupol au fost trimise în cartierul afectat pentru a prelua persoanele rănite. Deocamdată nu se cunoaște numărul celor răniți.

Menționăm că Mariupolul este singurul oraş mare din estul Ucrainei care a mai rămas sub controlul forţelor guvernamentale.
 

2 comentarii:

  1. Un amanunt-spuneati ca oamenii vorbeau engleza si franceza. In Ucraina se vorbeste limba ucraineana, foarte asemanatoare cu limba rusa. Nu o au cu limbile straine si in nici un caz, nu striga ajutor in engleza sau franceza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine stie ??? Poate ne trezim c-o surpriza si in alta parte ... la citi nebuni sint acum ...

    RăspundețiȘtergere